gyilkos_1358097591.jpg_487x365

 Ez a Lendvay utcai tüntetésen készült kép az MSZP tagjai ellen szól, pedig ezt a tüntetést a DK szervezte.Itt meg is lehetne állni, és nevetni egyet a tévedésen, de ez már lényegesen többről szól az egész elhibázott, hazug, kormánypárti médiahadjáratban.A Jobbik listázós felszólalást még csak csak lereagálta a kormánypárt, hiszen onnan még szavazókat remél, de itt a saját kutya kölykének esete áll fent, és azt nem lehet hagyni annak bármilyen bántódása is legyen.Bayer Zsolt ezek szerint ott van a belső körben közel Orbán Viktor hátsójához, így most mindenkinek aki nyilatkozni képes a kormánypárt színeiben védeni kell ezt a karakterrasszot bármi áron.

A legjobb védekezés pedig a támadás, és erre már bejáratott utat is talált magának a kormányzati kommunikáció, ilyenkor mindig előhúzzák a szoci kártyát, és elkezdenek nyócévezni.Végül is gyilkost kiálltani, vagy gyilkosságra buzdítani náluk teljesen mindegy, és főleg helyén való dolog ha azt ők teszik meg. Elég Kövér Laci köteles beszédére gondolni a baloldallal kapcsolatban, és máris jobban érthető miért védik Bayer Zsolt nyílt rasszizmusát még ha ez egy választási vereségbe is kerül.Most éppen egy népcsoportnak támadt neki Bayer egy nyílt médiafelületen, de ez nem kirívó eset, a baloldal kiírtása neki elvi szempont, legalábbis a műsorainak, vagy cikkeinek a hangvételéből erre lehet következtetni. A kormánypártot nem érdekli ilyenkor a kiváltott hatás, sokkal fontosabb számára ez az embernek nevezett médiamocsok, és amit képvisel, ezt kell mindenképpen megvédeni.Itt nincs józan ész, nincs érv, személy van akinek a háta mögött egy tagkönyv áll alacsony sorszámmal, és teljesen mindegy mit tesz, a régi jól bevállt módszer szerint mindig van lehetőség a védelmében más példájával üres hivatkozást teremteni mellette anélkül, hogy a konkrét eset felelősségét viselni kellene annak aki azt elköveti.A baloldali szavazókba mindig bele lehet rúgni a kormánypártnak, lehet őket okolni bármiért, lehet őket hazaárulónak nevezni, lehet nekik tulajdonítani olyan tulajdonságokat amelyek éppen a kormánypárt jellemzői, ehhez megvan minden média lehetőség és gátlástalanság.És adottak hozzá a személyek is aki ezt megteszik, és megvan hozzá a közpénzből uralt médiafelület is ahol ezt meg lehet tenni.Ügyesen megpróbálják elterelni a konkrét ügyről a figyelmet azzal, előveszik a tárgyhoz egyáltalán nem kötődő téma alapján a baloldalt, kialakítanak hozzá egy szlogent ami jól hangzik szerintük, és lehetőleg elég sértő is, aztán némi tényhamísítás, konkrét hazudozás kiséretében a hatalom minden erejével erre összpontosítva igyekeznek a konkrétumról elfelejtkezve előadni ezt az egész katyvaszt, és a végén annyit mondanak:PONT.Érezze magát rosszul az az ember aki szerint jogos a felháborodása ha állatnak nevezik a közegét, de a kormánypárt részéről már ez le is van zárva a téma.

Biztos van olyan ember tündérországban akinek bejön Bayer stílusa, még lájkolja is az írásait, issza szavait ha gyűlelettel beszél a baloldalról, és ezzel együtt az ország nagyobbik feléről.Velük szemben fegyvertelen vagyok, ilyen szellemiséggel nem lehet mit kezdeni. Bayer Zsolttal sem nagyon lehet foglalkozni, belőle éppen most készül a jobboldal mártírja a kormánypárt kommunikációjában, és köszöni Zsolt, neki megéri kormánypártinak lenni annak minden erkölcsi aljasságával együtt is.Hozzászokott a jobboldali hazugsághoz, van benne tapasztalata mikor a Békemenet első sorában lépked annak minden nemzeti összetartozási érzésével együtt, kiemelve a lelkiséget, és meghamísítva a létszámot.Úgy néz ki lesz még lehetősége a további véleménynyílvánításra is, még nem fejezte be az önkifejezése alacsony színvonalának megmutatását, és ehhez védelmet, és partnert is talál ehhez amíg kitart a jelenlegi IDEIGLENES kormánypárt által lenyúlt közpénz médiába fektetett része.Azért a helyében kerülném az élet napos oldalát a hátralevő életemben, valaki mindig lesz ott aki elég sokáig sértve érzi magát a kijelentései miatt.BANDITA.

Címkék: kormány MSZP Orbán Viktor DK Bayer Zsolt TÜNTETÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr225016071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintás Bárnsz 2013.01.13. 21:05:38

Minden szavad igaz!
2013. Magyarországán nem a tolvaj, rabló, erőszakoló, lincselő, gyilkos cigánytól kell elhatárolódni, hanem attól, akinek nem tetszik, hogy a cigány lop, rabol, erőszakol, lincsel, gyilkol.
Ilyeneket olvasva egyre inkább hiszek azoknak, akik szerint ez a világ megérett a pusztulásra.
Addig is te, aki a fenti sorokat leírtad, ha életedben először szeretnél valami hasznosat csinálni, akkor állj fejre és szard össze magad!
Még valami: szívből remélem, hogy a dédelgetett cigányaid következő hátborzongató rémtettének te leszel az áldozata.

abdelkader 2013.01.13. 21:59:21

A rasszizmusról:
Néger bölcs irta egy fehér szomszédjának:
-Mikor megszületek: fekete vagyok.
-Mikor felébredek: fekete vagyok.
-Mikor lesülök a napon: fekete vagyok.
-Mikor fázom: fekete vagyok....
-Mikor meghalok: fekete vagyok.

DE TE:
-Mikor megszületsz: rózsaszín vagy.
-Mikor felébredsz: fehér vagy.
-Mikor rosszul vagy: zöld vagy.
-Mikor lesülsz a napon: piros vagy.
-Mikor fázol: kék vagy.
-Mikor meghalsz: lila vagy.
Ezek után van pofád engem színes bőrűnek nevezni!!

abdelkader 2013.01.13. 22:01:06

Milyen régóta mondogatjuk itt már, hogy a Jobbik a a FideSS egy, és ugyan az.
Orbán egyetlen Jobbikos felháborító mondatán, tettén meg nem szólalt.
Pl. a FIFA az most a soros ellenség, úgyhogy ellenük is már szabacság harcolni kell?
Egyszerűen elegem van már, hogy a FideSS "logikáját" kövessem. Különös tekintettel arra, hogy túl egyszerű. Minden jó, amit ők tesznek, minden hasznos amit ők találnak ki, és minden káros, amit nem.
De, ha egy perc múlva az ellenkezője az érdekük, akkor az a jó és a hasznos.
Ezek - a követőikkel együtt - nem emberek.
Sokkal inkább nem, mint az általuk kárhoztatott cigányok.
A szerencséjük csak annyi, hogy mi - demokraták - nem akarjuk őket fizikailag megsemmisíteni.
Elég, ha kitaszítjuk őket a társadalomból.
Nem valók emberek közé.
Magyarok közé végképp nem.
Nemzetárulók.

abdelkader 2013.01.13. 22:02:35

A magyar-izraeli barátságos labdarúgó találkozón, a " szurkolók" egy csoportja, akik már nem először tűntek fel mérhetetlen bunkóságukkal, undorító rasszista viselkedésükkel, jól betettek az egyébként is gyengélkedő válogatott csapatunknak.
Ezek a söpredékek, a társadalom alja, már régóta zsidóznak, cigányoznak, huhognak a mérkőzéseken.
Ez a banda, érezhetően nem azért jár ki a mérkőzésekre, hogy szurkoljon, hanem, hogy balhézzon, zavart keltsen, törjön-zúzzon.
Főleg a Ferencváros és az Újpest (meg olykor más egyesületek is) a gatyájukat kifizették már ezeknek a söpredékeknek a viselkedéséért, amiket büntetésből kaptak.
A magyar-izraeli válogatott mérkőzésen történtek miatt, nem is az a legfájobb, hogy a FIFA az MLSZ- t negyvenezer euróra bűntette meg, hanem az, hogy az április 22-i magyar- román világbajnoki mérkőzést zárt kapuk előtt, a közönség kizárásával kell a labdarúgó szövetségnek megrendeznie.
Aligha kell magyaráznunk, hogy a világbajnoki selejtezőcsoport második helye dőlhet el ezen a meccsen, úgy, hogy a " tizenkettedik játékos" a közönség, nem biztathatja a magyar fiúkat.
A románok persze örülnek ennek a helyzetnek, hiszen számukra ez azt jelenti, hogy a magyarok nem élvezhetik a hazai pálya előnyét, semleges légkörben focizhatnak. Bezzeg a bukaresti visszavágón pokoli légkör vár Dzsudzsákékra. A románok sajnos nem ellenfélként, hanem ellenségként várják majd labdarúgóinkat.
Felmerül a kérdés: Hogyan kerülhetett ilyen méltatlan helyzetbe a magyar labdarúgás?
Kár szépítgetni: Magunknak köszönhetjük.
A rasszista " szurkolói" viselkedés nem új a magyar pályákon ez megy már hosszú évek óta. A söpredék nemcsak lelátóról ugatja a szennyes szövegét, de különböző táblákat kifeszítve, le is írják azokat, hadd lássa ország-világ.
Nem lehetett ezeket a mocskos dolgokat nem meghallani, nem észrevenni.
Hacsak a meccsekre kirendelt kommandós rendőr csapat és a seregnyi biztonsági embereket nem a süketnémáktól, analfabétáktól szerződtették.
Egyre kevesebb néző megy ki a hazai mérkőzésekre.
A rendőrség a figyelő rendszerén keresztül már arcról ismeri a rendbontókat, mégsem tiltották ki őket örökre a stadionokból.
A büntetés kifizetésének jó részét a rend(nem)fenntartókra kellene testálni.
Orbán Viktor a focikedvelő kormányfő stadionépítéseket tervez, milliárdokat rakat félre erre a célra.
Mindenki egyetért abban Orbánnal, hogy szeretné, a magyar focit a régi fényében csillogni. A magyar emberek szeretik a focit. Lám, olykor még egy szerény győzelemnek is mennyire tudnak örülni.
Tudjuk, a szurkolók többsége tisztességesen, sportszerűen szorít a kedvenceinek.
Ám a náci jelszavakat üvöltöző söpredékek kis csoportja tönkreteszi a szórakozásukat.
Amíg őket ki nem rekesztik végleg a sportpályákról, új stadionokat se építsenek, mert újra úgy járhatunk, mint most. Üres stadionoknál nincs elszomorítóbb látvány....

abdelkader 2013.01.13. 22:04:21

A FideSS csak arra alkalmas, hogy a társadalmi feszítő problémákat a robbanásig eljuttassa.
Nem csak a cigánykérdésben, szinte minden témában amibe belenyúlt.Elviselhetetlen szintre juttatta a társadalmi morált,a gyűlölködést össznépi játékká emelte.Mindenki szégyellheti magát, aki a pillanatnyi előnyök érdekében vagy az ígérvények miatt támogatója marad. A gátlástalan kormánypolitika, az ízléstelen kommunikáció mögé aki nem lát abból fontos képességek hiányoznak.Műveltség, tájékozottság, erkölcs, felelősség, tisztesség.Aki támogatója ennek a kurzusnak, kockáztatja gyermeke, önmaga és az ország jövőjét.Ezért nem vitaképes,a támogató vélemény ezért nem tartozik a vélemény szabadság, a másképp gondolom kategóriájába.Aki nem érzi a különbséget a között, hogy az ország jövőjéről százféle vélemény mentén lehet vitatkozni és kell is,és a között amit az uralmon levő párt tesz az korlátolt és felelőtlen.

abdelkader 2013.01.13. 22:05:18

@Tintás Bárnsz:Milyen régóta mondogatjuk itt már, hogy a Jobbik a a FideSS egy, és ugyan az.
Orbán egyetlen Jobbikos felháborító mondatán, tettén meg nem szólalt.
Pl. a FIFA az most a soros ellenség, úgyhogy ellenük is már szabacság harcolni kell?
Egyszerűen elegem van már, hogy a FideSS "logikáját" kövessem. Különös tekintettel arra, hogy túl egyszerű. Minden jó, amit ők tesznek, minden hasznos amit ők találnak ki, és minden káros, amit nem.
De, ha egy perc múlva az ellenkezője az érdekük, akkor az a jó és a hasznos.
Ezek - a követőikkel együtt - nem emberek.
Sokkal inkább nem, mint az általuk kárhoztatott cigányok.
A szerencséjük csak annyi, hogy mi - demokraták - nem akarjuk őket fizikailag megsemmisíteni.
Elég, ha kitaszítjuk őket a társadalomból.
Nem valók emberek közé.
Magyarok közé végképp nem.
Nemzetárulók.

Virányi András (BANDITA) 2013.01.14. 10:49:55

@Tintás Bárnsz: Azon vagyok megtegyem amit mondasz, de eszembe jutott Szita Bence, és tudom miatta nem ragadott senki tollat, és nem nevezte állatnak az elkövetőt. Pedig a bűn, az mindig rossz, bárki is az elkövető származástól függetlenül. Azok sem valók a társadalomba akik ilyet tesznek bármilyen származásúak is.BANDITA.
süti beállítások módosítása