szerencse_2_1349283701.jpg_960x720

Megdöbbentő az a hatékonyság, ahogy a szerencsejáték törvényt átverték a parlament falán rövid két nap alatt. Fel lehet fogni ezt a dolgot úgy is, a kormány demonstrálta az erejét a törvényalkotás mechanizmusában, és az embereknek még csak felocsúdni sem volt idejük, máris készen voltak vele a törvényalkotó cövekek az egyéb dolgaik mellett, amivel még készülnek rombolni a mindennapi életet.És még jól is jönnek ki belőle, mert állításuk szerint segítik azt a szegényembert aki eddig a játékgépbe dobálta a közmunka bérét, így ebből ezután valószínűleg előkelő családi vacsora lesz tündérország ezen állampolgárainak az asztalán.Valahogy mindig sikerül a kormánypártnak egy olyan csoportra hivatkoznia akit éppen megvédnie kell, akiknek ha belegondolunk éppen ők  okozták a legtöbb bajt.

Lázár János már a második indítványt terjeszti a parlament elé, mióta kormányzati funkciót tölt be. A nagyobbik falat a regisztrációs választási csalás,ez már régóta lebeg, és valószínü ennek lehetett csak a főpróbája a szerencsejáték törvény. Ez  a második kétségkívül hatékony volt magából a megvalósítás szempontjából, hipp-hopp, több ezer ember került az utcára, és elesett egy csomó bevételtől a költségvetés. Nem megyek bele a szerencsejáték vizsgálatába, és annak hatására a mindennapi életre, inkább egy kicsit megpróbálok a dolgok mögé tekinteni.Abban ugye mindenki biztos ezt a törvényt nem most találták ki, inkább a főpróbára pont ez akadt valami baltás zseninek a kezébe.Lázár meg amúgy is régen csinált valami rosszat, pont itt volt az ideje előlépjen mint előterjesztő,és akinek amúgy is elég vérengző híre van, ha egy AUDI van kilátásban a feneke alá. Egyszerre futtatja a regisztrációsat, és csak úgy mellékesen a szerencsejátékosat is beterjeszti, mert éppen most erre van szüksége a szegény embernek.Még a kieső pénz sem számít, majd csak befoltozzák azt a lyukat is a költségvetésben, ami már amúgy is eléggé  egy olyan halászhálóra hasonlít,aminek egy nagy üres folt van a közepén, amivel csak a vizet lehet merni, de nem akad meg benne semmi, viszont ez már nem is érdekli őket.Ahogy az így utcára kerülő emberek sorsa sem, akik valószínüleg nem nagyon tudnak majd elhelyezkedni tündérország elromló hűtőre alapozott gazdasági csodájában, de legalább a múlt héten még azt hihették a szerencsejáték iparban biztos megélhetésük van. Hát nem lett, viszont a törvény nagyon gyorsan átment, és a kormányfő nyugodtan dőlhet hátra. "Megy ez, nincs itt semmi baj! Nem sokáig leszek ideiglenes miniszterelnök kedves népem! A cövek majd beveri zsenim az állandóságba!"És még akkor nem beszéltünk az adókönnyítésekről, ami szintén bevétel kiesést hoz,bár Matocsy állítja jó ez a csokor a söralátét mellé /kac kac/, a munkahelyvédelmi akcióterv gazdaságfehérítő hatásáról sem beszélünk, ahol a rossz televíziókat szervízelik majd az eddig ott be nem jelentett dolgozók, ami egy gazdasági csoda lesz, mert nagyon gyorsan előkerülnek ezek az emberek, és már lájkkal is lehet lassan szavazni, persze kizárólag a jelenlegi ideiglenes hatalom legfőbb urának tetsző jelöltre.

Gyorsak, kíméletlenek, cinikusak, hazugok, aljasok, pénz és hataloméhesek ezek a kormánypártiak, hogy csak néhány józan emberi elme számára elkerülendő tulajdonságukat említsem a teljesség igénye nélkül. Pont ott van hatalmuk már csak, ahol a legjobban befolyásolhatják a mindennapi életet az országban,és ahol a legtöbbet árhatnak az embereknek, persze rájuk való hivatkozással.Most bebizonyította az ideiglenes kormányfő, még mindig működik a gépezete, így nem lehet számára akadály semmi ha a saját érdekében akar megtenni bármit is.A kieső pénz majd meglesz,/ na vajon honnan?/, akinek nincs munkája az majd elmegy valahova, a lényeg az, kerüljön bármibe,akkor is az lesz, amit Orbán Viktor akar.Csak van valami amivel nem számolsz kedves ideiglenes HATALOMMATYI! A világon minden változik, és ezt még Te sem tudod megakadályozni, és ahogy látom,  ezt még sietteted is. Csak így tovább, annál hamarabb lesz vége számodra!BANDITA.

Címkék: hatalom Lázár János Kormány Közmunka Szerencsejáték regiszrtráció

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr374818404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása