Nagyon nem tetszik ez a regisztrációsdi, de a tapasztalatok azt mutatják az orbáni cövek ezt is át fogja verni a törvénykezés általuk már régen csak kihasznált falán.Ha Orbán Viktor valamit nagyon akar a hatalma megtartására, vagy bármilyen idióta tette legalizálására, a frakció mindig készségesen térdel elébe, és mindenféle gátlás kimutatása nélkül törvényesíti azt egy kétharmados törvénnyel. Utána jön a megszokott duma a választók által felhatalmazott kétharmadról amire hivatkozhatnak itthon, és külföldön egyaránt, felnyalják a járandóságot, és mindenki más elmehet a fenébe. Ha rosszul látom az eddigi történések menetét akkor valaki ébresszen már fel legyen szíves, de ha az alaptörvényük megírása elleni százezres tüntetés nem volt elég, vagy bármilyen Orbán által elkövetett gazdasági, társadalmi visszafejlődést elősegítő adóemelés, vagy megszorítás nem hasonlóan történt volna következmények nélkül, akkor készséggel lecserélem a televíziómat, és a netem, mert rossz adást vettem eddig.

Tiltakozni mindenképpen kell a kormány döntései ellen, hiszen a mindennapokban tisztán látszik annak hátrányos következménye az emberek életének a mindennapjaiban.Na jó, az egykulcsos adó nyertesei azért még nincsenek nagy bajban, de jelenleg ők a kisebbség,de már ezt is elhazudják a jelenlegi ideiglenes hatalom bitorlói.Azonban ha a szívünkre tesszük a kezünk a tiltakozások, sőt még a nemzetközi tiltakozások sem igazán hatják meg a baltával levert cövek padsorait, azok még mindig képesek a parlament falai között minden nyilvánvaló hazugságot elfogadni. Legyen az viszontválasz a kormánypárt részéről, vagy egyéninek nevezett képviselői indítvány, ami segíti Orbán hatalmi tébolyának a józan ésszel szembemenő törvényi felhatalmazását, lehet még visszamenőleges hatályú elszámoltatás, vagy egy bizottsági munka ellehetetlenítése, mievl az nem szolgálja a hatalmat ideiglenesen birtokló emberke érdekeit.Tiltakozáson túl még sok eszköz van az ellenzék kezében a nem tetszik a rendszer kifejezésére, de ezek is süket fülekre találnak a kormánypárt soraiban, ilyenkor cinikusan jön a demokrácia megvédése, és erősítése című vérlázító arcátlanság szövege, és felpofozzák még Brüsszelt is, ha úgy látják az próbál észérveket felhozni a demokrácia kormánypártunk általi eltiprása ellen.

Viszont  tiltakozók létszámából világosan látszik mennyi ember akar azért valóban tenni valamit,a másiknak is jobb legyen az élete.Ordibálhatunk, aláírhatunk bármit, a kormánypárt mindig talál valami átlátszó hazugságot, és realitást mellőző érvet a döntése megmásíthatatlansága mellett.Vagy egyszerűen nem is veszik azt figyelembe sőt, még lekezelően becsmérlik a tiltakozók aggodalmát a holnapról.Sokan nem is tudják a nemtetszésüket kifejezni, egyszerűen azért mert nincs rá pénzük elmenjenek egy tiltakozásra, vagy nem lehet nekik, mert a kormánypárt ellenőrzi lépéseiket. Vagy egyszerűen csak lusta az illető, kivár, nem érdekli,tudja a tutit csak nem figyel rá senki, nagy hős, csak még nem jött el az ideje, nem tud kire szavazni, mert mindenki csak lop a parlamentben, és van még sok ezer egyéb indok is.Na ezekkel az emberi tulajdonságokkal az Orbán Viktor vezette egyszemélyű döntési csapat is tisztában van, és erre építve igyekszik a saját jómódú szavazóit, és azokat, akik inkább hisznek neki mint a valóságnak beterelni a szavazófülkébe, hogy tovább folytathassa az ország gyarmatosítását.Akármilyen kifogást is emel az ellenzék a regisztráció ellen, az meg lesz szavazva, ha csak nem egyenként lesz eltörve a képviselők keze a kormánypárt padsoraiban,lehetőleg mind a kettő, de a tapasztalatok azt mutatják ezek eddig mindent megszavaztak, és ezen a hagyományon nem is nagyon akarnak változtatni.

Tehát! Ha Orbán Viktor regisztráltatni akar  a józan ész ellen, eljött  a helyi tiltakozók ideje. Mindenki fogja meg a szomszéd, testvér, ismerős kezét, és vigye már el a regisztráció helyére, legalább a lehetőséget fenntartva annak a számára, aki még bizonytalan, vagy lusta és nemtörődöm is a jövőjét illetőleg legalább esélye legyen változtatni a sorsán.Sok minden nem tisztázott még ebben az agyrémben, de egy valami biztos, a kormánypárt tudja a rá szavazók pontos létszámát. Ha itt sikerül őket meglepni egy megfelelő mennyiségű jövőjén változtatni akaró, gondolkodó emberrel akik élni kívánnak egy lehetőséggel, egyből másként fog állni a szája a döntési gépezetnek a jövője kiszámíthatósága, és bizonytalan levegővétele szempontjából.Lesznek még kormánypárti segítők is ebben a regisztrációban, akik idiótaságukkal kinyitják az emberek szemét a rájuk váró sötét jövőről, azt csak ki kell várni,és megfelelően felhasználni. Kövér Lackó akarja még majd akasztani az Orbánt nem szeretőket, Varga István továbbra is a száz évvel ezelőtti családmodellt fogja erőltetni, Tállai is fog még részegen nem létező hólapátolásra hívni egy menetet, akár júniusban is, Zsiga Marcell is megosztja élettapasztalati érveit a megélhetésről, Kósa is lesz még nagyon okos maga szerint, és beremeg a forint, hogy Matolcsy, Szógyártó,Selmeczy, és Lézer, vagy Rogán elmebajait ne hozzam most elő.Szerintem a tiltakozáson túl egy ilyen viszontválaszt nyugodtan megtehet magának a felelősen gondolkodó, jelenleg ellenzéki értelmes ember, már csak az eddigiek tapasztalata alapján.Én regisztráltatom magam, pedig még nem voltam szavazni,de lehet nem is vagyok semmilyen listán sem.BANDITA.

Címkék: választás gazdaság kormány regisztráció ellenzék Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr334783702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

operett60 2012.09.26. 22:25:22

En azt hiszem,jol ereztem,mar regota.Orbant szep szoval egyszeruen nem lehet,bar szerintem nem is erdemes meggyozni.Itt csak radikalis lepes fog sikerre vezetni,sajnos.Es azt hiszem,ez egyre nyilvanvalobb.Hogy ez mikor lesz,nem tudom,de azt hiszem,be fog kovetkezni.
süti beállítások módosítása