kover_futasa_1340670870.jpg_290x174

Ha tud valaki olyan nyilatkozatot, vagy tettet említeni amivel Lacink nem rombolta tovább a kormány megtépázott tekintélyét, az szóljon most, vagy ráér később is. Ha csak az elmúlt hónapot nézem amikor alig képernyőképes orcája megjelenik valahol a számára annyira fontosnak tartott "köz" szerepléseinek szinterén, és utána van egy független közvéleménykutatatás, ahol kimutatják a kormánypárt szavazatvesztését, akkor én egy külön médiafelületet tartanék fent, direkt az Ő "népszerüsítésére" az ellenzék helyében.

Ne feledjük el, egyszer már meghozta az Orbán rendszer bukását az előzö próbarablási kisérlet során 2002-ben, mikor nem sikerült nekik koalícióban az, amit most az egyedüli kétharmaddal megvalósítanak a parlamnetben, és az országban közpénznek a saját zsebük felé irányításában. Akkor Kövért csak oda kellett engedni a mikrofonhoz, és máris az ellenzék lett a győztes a választási párharcban, pedig csak említette a kötelet a maga bumfordi beszédje során igaz, ezt teljes meggyőzödéssel kívánta a szeretett pártja vezérének minden ellenfelének.. Most ugyanezt teszi a parlament elnöki székéből is, de ez már kevés lehet neki, úgy van vele, egy kis esetleges háborút is rendel hozzá, hátha végre valaki komolyan veszi. Romániai szereplése az ottani magyarokat is meggyőzhette arról, többet árt a saját pártjának egy nyilas képviselő hamvainak a csempészésében betöltött szerepével, és az ottani választásokban részben személyes megjelenésével okozott sikertelenségével, hogy azt a hazai ellenzék ne hagyja kihasználatlanul. Nyilatkozataival már sikeresen elérte azt, világhírnevet teremtsen magának az érdemrendek vissza adása terén, aminek következményeit szervhiány miatt képtelen felfogni. Az egy főre eső visszavont meghívások területén is európai rekordernek számít, de azért a kormánypárti média itt már kicsit besegít neki az országra is káros következmények visszafogásában. Végül is mit keresne, egy fasiszta írót méltató "közjogi" szereplő egy Izraelben tartott megemlékezésen, inkább azzal próbálkoznak, végül  nem is akart elmenni, hiszen egy másik elnök képviseli ott tulajdonképpen hazánkat. Persze a világ meg annyira hülye, nem tudja mi a különbség a köztársasági, és a parlamenti elnök között. De Lászlójukat mindenképpen menteni kell a kormánypártiaknak, még akkor is, ha ebben már az egész országról alkotott kép is sérülést szenvedett, de közölném a világgal, Kövér László a Fidesz parlamenti elnöke, akinek tetteitől, és nyilatkozataitól az ország lakosságának jelentős része elhatárolódik, és szégyelli magát helyette is. Mindenesetre az itthoni közvéleményben érzékelhetően visszaesik a kormánypárt népszerűsége Lászlójuk dúlása után, de azt az ellenzéknek is el kell ismerni, ilyen áron nem biztos megéri a ez a szavazatszerzési forma. Mert a világ hajlamos összemosni mindenkit egy kalap alá, ha nem határolódnak el megfelelően az ilyen barbárság következményeitől a józan politikai erők.

Orbán Viktor pártjában azonban a baráti hűség felülír minden józan politikai következményt. Ott valószínüleg már nem gondolnak a holnapra, mert értelmes ember nem vágja maga alatt a fát, hanem létrát készít abból a további emelkédésének a megkönnyítésére. De a kormánypárt úgy van vele valószínüleg, amit ma ellophatsz ne halaszd holnapra, mert abból kell akkor megélned, mikor már eltünsz a süllyesztőben. Ez nem is lenne már rossz dolog, de előtte azért a csomagokat át kell nézni, és ne reménykedj abban jelenleg ideiglenesen hatalmon levő, minden következmény nélkül távozhatsz a gyorsnaszádodon a rabolt vagyonnal.BANDITA.

Címkék: kötél rabló Orbán Kövér László parlamenti elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr394611474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása