A parlamenti kétharmad nem feltétlenül jelenti azt, az élet minden területén hasonló befolyásoltsággal, és népszerűséggel bír az, aki ezt birtokolja! Annyi a baj ezzel a kétharmaddal, pont ott vannak a legnagyobb többségben, ahol éppen nem kellene, hiszen ott tudnak ezzel a legtöbbet ártani éppen azoknak, akiknek ennek a segítségével kellene az életét jobbá tenni.De végül is a kormánypárt kétharmada csak annyiról szól, a politikai hatalmat minél nagyobb mértékben tudják használni a zsebük kitömésére, a saját gazdasági hatalmuk megszilárdítására, és ehhez még naponta az arcunkba is képesek hazudni a közpénzen fizetett médiájuk segítségével.A valóságtól való elszakadásuk már olyan mértéket öltött, amit emberi elme már nem nagyon képes felfogni, de náluk ez a természetes állapot, arra gondolnak törvényekkel mindent meg lehet oldani, még az emberi értelemmel szembe menő személyi elmebaj is elfogadható, csak közel kell lenni a belső körhöz. Ez a normális gondolkodás alól felmentést jelent, és minden, az országra hátrányos következmény alól felmentést ad.

Kövér Lászlót nem csak az eszéért nem bírjuk! Abból neki nem sok van,ezen ne is meditáljon senki, a gyűlölettől izzó tekintete mindenkit meggyőzhet a benne levő értelemhiányról,aminek sarkalatos félelme az, nehogy egyszer orvos lássa, aki első vizsgálatra megállapítja alkalmatlanságát mindenféle szellemi tevékenységben. Ha megszólal, vagy cselekszik valamit, abban sem sok köszönet van,minden egyes lépése nagy kárt okoz az ország még megmaradt tekintélyének, aminek rombolásában azért jelentős része volt eddig is. Megfelelően kiegészíti Matolcsy, Selmeczy, Kósa, Szíjjártó, és a többi nagyon hülye állandóan megcáfolt hazugságait, de a valóságtartalom sosem volt a Fidesz kommunikáció erőssége, ők azt nem ismerik, így felmentve érzik magukat alóla.Kövér László egyszer már sikeresen elveszített egy választást itthon a Fidesznek 2002-ben a köteles nyilatkozatával, ezzel normáliséknál már eleve a kegyvesztett, sőt az egyszer volt kategóriába kellett volna kerülnie, de a Fidesz háza táján ezek szerint nem feltétel az, valaki normális legyen, a tisztesség, vagy becsület pedig nem is lehet létező fogalom a mostani eredményeik tekintetében. Arról már nem is beszélve, egy ilyen ember még újabb lehetőséget is kap egy még magasabb pozícióban mint amit előtte betöltött, és amit szerintem teljes érdemtelenséggel használ is ki, de Fideszéknél elég az, ha valaki Orbán Viktor közeli barátja, és már fel is van mentve az értelem használatából, sőt meg is van védve minden következmény alól amivel akár az egész országnak árt.Na azzal is komoly baj van, aki őt ebbe a pozícióba rakta, mintegy jutalomként!

Székelyföld azonban nem kért belőle,és ahogy az eredményeken látszik az egész Fidesz politikából sem, aminek a legjobb reklám az itthoni megosztottság, gazdasági visszaesés, és a parlamenti törvényekkel végbevitt közéleti, gazdasági dúlás,aminek a hatásait csak évek múlva fogjuk érezni. De addigra a mostani hatalom már tele zsebbel fogja bírálni az általuk zsákutcába vitt ország erőfeszítéseit a normális, emberi világ felé visszatérésben sőt, még akadályozni is fogják azt, amennyiben lesz rá lehetőségük. A Székelyföld márpedig ebből nem kér. Ott azért nem érvényesül annyira a befolyásuk, és Kövér László erőlködése egy volt nyilas parlament képviselőjének demokratikus földbe temetéséről meggyőzte őket arról, az ilyen emberek elmebeli állapota alatta van az elfogadhatónak, és maga a szándék is meggyőzte őket arról milyen értékrendszere lehet azoknak, akik ezt megpróbálják végrehajtani, és abból nem kérnek. Ráadásul az Ő megkérdezésük, és beleegyezésük nélkül, ami azért már túlmegy egy másik ország belügyeibe való beavatkozás határain. Mert Székelyföld egy másik ország, ott a Fidesz nem teheti meg azt, amit itthon megcsinál a parlamenti kétharmada segítségével. Világosan látják ennek ott a következményeit az itthoni demokratikus állapotokban bekövetkezett visszalépésben, az ötletszerűen kitalált adók növelésében, a jogok folyamatos csorbításában még visszamenőlegesen is. a folyamatos hazugságokból, az ország elszigetelődéséből, és elszegényedéséből. Arra már nem is próbálok célozni, ehhez az egész förmedvényhez miért kell magyar adófizetők pénzét felhasználni? Kövér életében nem dolgozott még, mindig állami eltartott volt, hogy merészeli az adófizetők pénzét egy másik ország területén felhasználni a saját, bukásra ítélt hatalmuk fenntartása érdekében. Vajon a szavazatszerzésen, és egy másik ország demokratikus berendezkedésének szétrombolásán túl van valami épeszű magyarázata erre? /Itt valami szellemi defekt is bejátszik azért./ Mert ezzel az akciójával több kárt okozott a székely magyarok egységének, mint a török-osztrák megszállás több évszázada. De szembesülnie kellett azzal a ténnyel, Székelyföldön nem érvényesül az itthoni parlamenti hatalmuk, kívülről jobban látszik az általuk okozott kár, és nem is tudják megtéveszteni, és megfélemlíteni az ott szavazókat. Itthon is látni kellene a székelyföldi választások eredményéből, az ottani emberek nem dőlnek be a megtévesztésnek, világosan látszik a szándék a tettek mögött, és ha még ehhez beszélnek is a Fidesz prominensei, akkor senkinek nem lehet kétsége ugyanaz az üres demagógia vár rájuk, aminek itthon naponta elszenvedői vagyunk, és rájuk is hasonló következmények várhatnak. Ebből pedig nem kérnek, elég nekik  a meglevő gondjaik megoldása, de ezt most a Fidesz azért rendesen megszaporította.

Kövér László azon túl, hogy megszólal, még megfelelő fogamzásgátló reklám kampányarc lehetne, a nem kívánt terhesség következményeinek eredményeiről, mindig nagy szolgálatot tesz a hazai ellenzéknek a saját szavazóbázisuk szűkülésében is, de erősíti az ellenül szavazók táborát is, csak azoknak még kell valami új, hiteles arc, és program, akinek a segítségével múló epizóddá tehetik őt, és azokat az idiótákat is, akik teret engednek neki a közéletben. Mert azért ott is komoly felelősség, és értelemhiány merül fel, és igazzá válik egy nagy igazság, egyedül  egy ember nem lehet ennyire hülye, kell neki egy olyan háttér, ami lehetővé teszi ezt neki. De azoknak is hasonlónak kell lenni hozzá, és sajnos nálunk még döntési helyzetben is vannak.BANDITA.

Címkék: ellenzék Fidesz Orbán Viktor Kövér László Parlament Székelyföld

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr434577972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása