Tudnak ezek a kormánypártiak nagyon hülyék is lenni, ha valami nagyon megzavarja őket, ebben mindig sikeresen alulmúlják önmagukat. Az utóbbi időben azért igen jelentős össztűz zúdult rájuk a  parlamenti ellenzéki padsorokból, és az sem tett jót nekik mikor az újabb hazugságaik is megdőltek már a kijelentés pillanatában. Ez mondjuk egy cseppet sem zavarja őket abban a megszokásban, továbbra is hazudjanak, és újabb agyament ötletekkel bombázzák a választók amúgy is megtépázott idegeit, de következetlenségük, és kapkodásuk csak még mélyebbre sodorja őket a nevetségessé válás általuk választott rögös útján, csak az a baj, a számlát nekünk kell állni. Azért az alkotmányukkal ők sikeresen mentesítik magukat a következmények alól, így szerintük semmilyen ésszerű koncepció nem vonatkozik rájuk a valóság szemszögéből. Hazudhatnak állandóan, és a választót is hülyének nézhetik.

Ha postai úton lehet majd szavazni a választásokkor, akkor kíváncsi leszek mikor lesz törvénybe iktatva a kizárólagos kormánypárti szavazat érvényessége, az ellenzékiek mellőzésével. Persze ehhez kell egy kis Selmeczys nyóc évezés, csak úgy lesz hiteles, de Peti droid is beszólhat egy kellemes gyarmati hasonlattal a gyorsnaszád fedélzetéről. Nem lenne meglepő, ha az így beérkező szavazatok szerint a magyar választók száma hirtelen megduplázódna, és külön költségvetési tételként szerepelne a következő közbeszerzésnél az aktuális Simicska lenyúlás "elnyerésekor". Innen már csak egy lépés a lájk elfogadása a közösségi oldalakon a hitelesség igazolásának mellőzésével a kizárólagos egy válasz függvényében:" Igen a kormányra!" Az ellenzék ebből is kimaradna persze, és itt is jelentős létszámnövekedés következne be a lakosság létszámában, de ez csak a normális embereket zavarná, akik a világ jelentős felét lakják. Fideszföldön mások a szabályok. Már csak ki kell várni az erről szóló tákolmánymódosítást, és egyéni képviselői indítványt a törvény megalkotására.

Azt sem értem, miért küzdenek az olyan tény ellen, ami a saját gyarmati törekvéseik ékes bizonyítéka a haveroknak kiutalt havi milliárdok rendszeres publikálásával, az olyan tények figyelmen hagyása tekintetében, vajon tudnak- e ezek a cégek egyáltalán ilyen volumenű beruházásokat teljesíteni. Sehol sem láttam álláshirdetést a Közgép építéseinek emberi munkaerő iránti keresletére, de nem is csodálkozom ezen, és senki se keresse a hirdetést sem. Miután visszafolyatták a megfelelő százalékot a kormánypártnak, és a haveroknak, a melót elvégzik feketén a tenderen vesztesként kiesett vállalkozások, még az sem baj, ha nem kapnak pénzt ezért, az építőiparban ez már csak így szokás. Ha ezek az Orbáni védekezés hazai nagytőkései, akkor ebben semmi változás nincs az elmúlt huszonkét évben, csak itt még a látszatra sem ügyelnek, azt egy olcsó hazugsággal igyekeznek megkerülni. Ugyanez vonatkozik a médiára, és a közvélemény kutatásra is, ott sem nézi senki a valóságtartalmat, a kirívó hazugságot majd igyekeznek elfedni egy újabb képtelenség állításával. És dől a lé, a többi nem számít, csak Orbán maradjon hatalmon, és legyen ideje mindent gyarmatosítani. Már lassan annyi a kiosztott föld a haveroknak, nem is tudja az a sok közmunkás megművelni, ezért inkább tovább adják jó drágán a helyi gazdáknak, persze előtte lenyúlják a támogatást amit az Eu küld a szegény földművelőknek, azoknak ne kelljen dolgozni.

Matolcsy Gyurka már annyi adót kitalált, teljesen belezavarodik a számolásába.Nem zavarja a jogbiztonság megdőlése, a kiszámíthatóság állandósága, ő csak ötletel. Oszt szoroz, kivon, elvon, megszorít, csak a hozzáadást nem ismeri, de ez nem zavarja, már a csecsemők szaporításával akar spórolni a nyugdíjon. Ezt senki sem érti hogyan is képzeli, de komoly arcát látva a bejelentéskor, semmi kétség sem lehet mentális állapota negatívumáról. Ebben az elmezavarodottságában nem csak magáért a mondanivalóért kár, hanem azért a levegőért is, amit ennek kimondására felhasznál a beszéde előtt, és közben.Fideszföldön azonban ő az etalon, és Orbán is megvédi mindig pénzügyi zsenijének minden tévedését, de ezzel a húzásával is csak azt az elmeállapotát erősíti meg, amivel nyugodtan Gyuri mellé kerülhet a zárt osztályon a többi idióta talpnyalóval együtt. Abban azért lássuk be, Orbán nyugdíja ebből a szempontból biztosítva van a gyerekei számát tekintve, de ezt már nem lehet számon kérni a spórolásként meg nem vett óvszerekkel, náluk akkor sem volt megszorítás, pedig most is sokan satuba fognák azt  a szervét. 

Ha csak ezeket a dolgaikat nézzük a kormányon levők legújabb húzásainak, komoly visszaesést tapasztalhatunk ha az eddig hülyeséget vesszük alapnak. Mindent megtettek eddig is, ne lehessen elhinni egy szavukat sem,/ aki még ezek után is elhisz nekik bármit is, az menjen kapálni közmunkában Simicska birtokára,/ de azért mindig bebizonyítják azt az állandó törvényszerűséget, miszerint a világon semmi sem állandó, csak náluk ez visszafejlődésként jön le. Viszont ezzel a negatív folyamattal csak a baj, a nagyobbik normális többségnek kell megfizetni ennek az egésznek az árát, és ha minden nehézség ellenére is legyaluljuk őket a választáskor, annyi bajt hagynak ránk, elég lesz helyre hozni az "elvesztett lehetőség" fülkeforradalmának következményeit.BANDITA.

Címkék: média oligarcha Orbán Simicska Közgép

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1004531873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parakid 2012.05.22. 18:29:57

ezért kell egy forradalmi kormánnyal véget érnie ennek az ámokfutásnak.
süti beállítások módosítása