orban_barroso_kezfogas_1335418383.jpg_207x244

Már előre hallom a győzelmi harsonákat, amivel az itthoni, teljesen azért nem független kormánypárti média méltatja Orbán Viktor nagyszerű zsenijét, amivel végül is a gyorsnaszád megtorpedózta a nagy európai anyahajót. Már csak a megadási feltételeket kell tisztázni a két fél között, de az már kitűnik a híradásokból, Orbán Viktor ígérete elég volt a teljes kapitulációhoz az EB részéről.

Vajon az Európai nagyeszűek nem figyeltek eléggé arra mi is történt eddig Magyarországon? Orbán ígéretei eddig csak nagy mennyiségű megtakarítás ellopását, csökkenő munkahelyeket, életszínvonal romlást, viszamenőleges törvénykezést, a hazugság sajtószabadságát, Európának kiosztott koki, meg sallerhegyeket eredményeztek, és még annyi mindent amiről itthon sokat beszélnek, nem méltánytalanul kiemelve Orbán, és pártja szerepét a kétes dicsőségben, amivel olyan sikeresen árvert itthon majdnem mindenkit.De ne fanyalogjak annyit, végül is a józan ész döntött a nagyon okos európa lomha csatahajóján rájöttek, egy hülye miatt nem büntethetnek egy egész országot. Beszélhetnék arról, mi is volt eddig, hiszen már hónapokkal ezelőtt meg lehetett volna tenni ezt a gesztust , sőt nem is nevezném ezt annak, hanem csak egy figyelmeztetést kellett volna megfogadni, amivel kérték a hazai kormány géniuszait néhány szabály betartására. De mivel a kormány nem lesz gyarmat, nagyívben elkerülték a lehetséges józan alternatívát, és nem törődve vele mennyibe kerül ez az adófizetőknek, addig húzták a harcot,amíg végül is az EU adta áldását az egészre, megelégedve egy dolog törvényi végrehajtásával a jegybank szempontjából, és a többire tett ígérettel. Mehet végre Orbán az IMF-hez, ha már azok sem bírnak várni, annyira adni akarnak nekünk. Pedig két hónapja várja őket Orbán Viktor, ott az asztalnál, de most, mivel a sok akadékoskodót megbüntette Európa felségvizein, gyorsnaszádjával végre nekimehet az újabb ellenségnek, aki mint kiderült, végül is a saját bankunk, valószínüleg Fellegi ezért üldözi őket már hónapok óta, hogy ezt elmondja nekik. De most majd Viktor is beszáll a harcba. Nehogy már azt gondolja bárki vele aztán lehet szórakozni. Kerüljön az országnak bármibe, akkor is az lesz, amit Orbán akar, neki ezzel nem lesz kevesebb, a választóknak meg úgy is hazudik, mint általában.

Nem az Eu politikusainak a dolga, azon morfondírozzanak, mennyire jó ez az egész az itt élő embereknek. Lelketlen bürokraták hada, akik mellesleg elég messze is vannak a magyar, és még talán az Európai valóságtól is, nekik csak annyi a dolguk, kezeljék a problémát, ha már megoldani nem tudják. Ebből a szempontból igazuk, van, oldják meg ott a problémát ahol gondot okoz, nem szólhatnak bele egy ország belügyeibe sem. Ezt Orbán Viktor nagyon jól tudja, és ügyesen ki is használja. A költségvetési számoknak is csak a vége érdekli Európát, annak igazságtalanságát itthon kell orvosolni. Még a hazugságot is elfogadják Orbántól, ha azt látják, itthon végül is nem történik semmi, az emberek nincsenek az utcán, nem tiltakoznak hangosan a méltánytalan dolgok ellen, amiket a kormány elkövet ellenük. Nem kellene valahogy ezt az elégedetlenséget a világ tudomására hozni? Mondjuk, ha csak egymás között beszélünk róla, azzal nem oldjuk meg a problémát. Esetleg elgondolkozott ezen valaki? Mert van lehetőség a tiltakozásra, de lehet ott esni fog at eső, ami lássuk be, azért még elég visszatartó ok.BANDITA.

 

Címkék: IMF Orbán Európa

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr454474076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása