Próbálom úgy fogalmazni ezt a kis szösszenetet nektek ott abban a nyíltan elfogult, megosztó, talpnyaló csatornánál dolgozó vezetőknek, hogy egyoldalú nézőpontotokat a lehető legjobban megsértsem, habár ebből a ti agyatokkal nem fogtok fel semmit, de végül is nem igazán nektek szól a felháborodás. A Demokrata Kör a szakma selejtje,és aki ilyen színvonalon működtet egy gyermekek által akár teljesen véletlenül szabadon fogható televíziós csatornát,ami ezt a műsort leadja csak annyi figyelmet érdemel a normális evolúcióban felnőtt állampolgároktól, tudják mi lehet az a genetikai zsákutca, amihez nem szabad a felnövő értelmiséget közel engedni, sőt annak káros hatásaitól meg is kell őket védeni, ne lehessen ilyet reprodukálni a továbbiakban.

Van nézhető műsorotok, ez kétségtelen tény, és nem csak az időjárás jelentésre gondolok. Az ott dolgozók szakmai színvonalát nem vonom kétségbe, inkább a vezetői szemléletet alázom egy kicsit a konkrét műsoron keresztül. A műsor címe is eleve megalázó az olyan emberek számára,/DEMOKRATA KÖR/ akik valóban vallják azokat az értékeket, de a benne szereplő talpnyaló, magamutogató paprikajancsik, akik nyíltan lenéző és megosztó megszólalásaikkal kizárólagosan elkötelezettségüket igyekeznek hangsúlyozni, és nem mellesleg közvetve a zsebüket is igyekeznek így megtömni a kormány dicsőítéséből, nem jogosultak egy ilyen név használatára. Most sem tettek semmi mást, mint igyekeztek megfelelni az általuk támasztott alacsony színvonalnak, de a régi szocialista Bencsik elítélt valakit, akit éppen nem kellett volna. Demjánnal mellélőtt a beszólása, hiszen őt nem lehet megbántani. Mikor Bencsik az ellenzéket gyalázza, hülyézi, csőcselékezi, megveti az simán belefér az általatok leadott műsorba,  és egyáltalán nem baj ha a többi jelenlevő negatív intelligenciájú résztvevő még rá is segít a saját meglátásával, ami mellőzi a józan ész  minden épeszű jellemzőjét. Van velük hölgy is általában, velük sem tudok kivételt tenni színvonaltalanságukban. Demján tabu, te régi baloldali újságírónak mondott Bencsik, neki nem eshet bántódása, nála még az is belefér, a magyar melóst éhesen dolgoztassa napi tizennyolc órát. Vezetőid szerint ha te is maradsz az ellenzék gyalázásánál az belefér a csatornánál levő hazugságok sajtószabadságába, de van első az egyenlők között, akikhez még a te nagy köpködésed sem érhet fel. Ez a kettős mérce most kicsit visszanyalt, de még ott maradt  Bayer féle kibeszélő show, és neked sem kell félni, gyalázatos elveidnek találsz még majd elég lehetőséget a kinyilvánításra, A Békemenet hazugságainak propagálásával szereztél pár jó pontot, és vastag bankszámlát. Nem hasonlítom magam,/ és a többi milliókra rúgó embert akit minden műsornak nevezett valamidben rendszeresen próbálsz megalázni/ Demján Sándor oligarchához, de az elbírálás a csatornánál jól jellemzi az ott működő etikát. Egyet nem lehet bántani, de a többi millióba nyugodtan bele lehet rúgni büntetlenül. Ehhez csak gratulálni tudok!

De mi mást is lehet várni egy nyíltan kormánykiszolgáló csatornától, ami ezek szerint teljesen azokat az értékeket vallja, mint akiknek annyira igyekszik megfelelni. Méltóak vagytok az általatok annyira imádott politikához, ahol senki sem lehet még csak megtűrt sem, ha nem az ő értékeiket vallja. Bencsik most kisiklott, és a cenzúrázatlanságra hivatkozik, meg emlegeti a sajtószabadságot, ami már eleve nevetséges a szájából elhangozva, de majd kárpótolja magát továbbra is a közösből, és a feltétlen dicséretek hangoztatásával, valamint az ellenzékről szóló hazugságaival valószínű újra teret kap valamelyik színvonaltalan média műsorban. Ti azonban kedves vezetők nagyszerű választ adtatok szakmai hozzáértésetekről, és emberi tulajdonságaitokról. Nem is ragozom tovább gyalázásotok, nálatok ez nem ér semmit, a szervhiányotok miatt nem is értitek. Aki olvassa az remélem megérti felháborodásom:BANDITA.

Címkék: echo tv Bayer Zsolt Demján Sándor Bencsik András Demokrata Kör

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr954459221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása