Már az egész jelölési folyamat, valamint az odáig vezető események is, sőt, minden eddigi történés csak megerősíti az embert abban a meglátásban, itt nincs semmi önálló akarat a parlamenti 2/3-nál, így gyakorlatilag csak olyan dolgok történnek az országban, ami Orbán Viktor pillanatnyi elmezavara éppen helyesnek vél. Nem azt mondom nincs stratégiája ennek az embernek, éppen ellenkezőleg, minden cselekedetére, és mondatára van koncepciója, ami világossá teszi akaratát ha egy kicsit a sorok közé nézünk, és ez egyenlőre semmi jóval nem kecsegtet azoknak az embereknek a többségével szemben, akiknek a nevében cselekszik.

Kétségtelen az is, gátlástalansága minden képzeletet felülmúl, és minden normálisan gondolkodó embernél méltán veri ki a biztosítékot pofátlan hazudozása, azonban az, ahogy ezt megteszi, és még el is éri célját tettei jóváhagyatásával, nem hagy kétséget afelől a tény felől, itt már a józan ésszel való operáció nem segít a beteggé tett országon.Nem akarom részletezni azokat a nyilatkozatait, amit ő, vagy kis idióta bábuja tesz, vagy azokat sem, amelyek a védelmét, és cselekedeteinek magyarázatát szolgálják. Mindenki szívesen pofon verné Lázárt, vagy bármelyik hozzászólót nyilvánvaló hazugságai miatt, de arra kell gondolni, ezt egy ember kétséges karizmája ihleti. Attól még ez nem kisebbít a szószólók felelősségén, és a hozzáfűzött magyarázatok nyilvánvaló hazugságain sem, de ezek szerint van annyi pénz, amiért a kormányapparátusban megéri hülyének, és az emberek szemében utáltnak lenni.

Jelölt egy új köztársasági elnököt, a körülményei ennek a jelölésnek szerintem totálisan szembe mentek a demokráciának még a látszatával is, és az sem kétséges a folyamat végén minden tiltakozás, és felháborodás ellenére be is költözik a bábuja a Sándor palotába. Nem fogja érdekelni a hazai, vagy nemzetközi kritika, nagyon jól el fog bújni az általa mindig hangoztatott "választói akarat" mögé.Közben azért ne felejtkezzünk el róla, amíg megy a cirkusz a maga útján, a világ sem áll meg mindennapi történésében, kizárólag arra figyelve milyen újabb darabot szántanak fel a demokráciából Magyarországon.

A gazdaságunk teljesítményét továbbra is hűen jelzi a forint gyengülése, a benzin drágulása, amit a köztársasági elnök választása körüli visszásságok csak tovább fognak rontani, és akkor még a többi számadatról nem is beszéltem ami erőteljesen esik ilyen esetben. Tovább folyik a hazai földek átjátszása a pártkatonáknak, statisztálhatunk közmunkával az épülő stadionokhoz, áramlik a költségvetési pénz az Orbán rendszer kiszolgálóihoz,Simicska kapja a közpénzt, Pintér adócsaló marad, a Századvég hazudik, a Békemenet nem lesz gyarmat, hiszen van elég a közösben ellentételként hűségük bólogatási jutalmaként.Áder erről nem tehet, csak közvetve van szerepe a folyamatban, de azért annyira nem hülye ő sem, ne vállalja fel a neki a szánt szerepet. Az ő nyaka is ott van abban a kézben, ami már lassan az egész országot szorongatja, csak neki van esélye levegőt kapni. Ha végig viszi Orbán amit tervez, nekem nem biztos lesz erre  a továbbiakban lehetőségem.

Mit lehet tenni ellene, kérdezzük állandóan. Keveset, ha állandóan csak beszélünk róla. Ha már  Orbán annyira át tudja vinni az akaratát a törvényesség látszatának  a betartásával, akkor lehet ezt a nagy egyetértést kellene megbontani ami lehetővé teszi ezt neki. Nem tudom elképzelni, hogy ez a pár száz ember ekkora egyetértésben vigye végbe egy ember akaratát, a szemben levő több millió ellen anélkül, hogy nem kellene tartaniuk a következményektől. Lehet arra gondolnak, nem is lehet bajuk ha ilyen ügyesen bólogatnak, majd az összezárt soraik megvédik őket az esetleges következményektől, mivel nem hallják meg mit is okoznak azoknak, akik ellen éppen dolgoznak egy ember akaratától irányítva. De ha egyenként sikerül őket felvilágosítani, anélkül, hogy maradandó károsodást szenvedne testi épségük, talán leállított agyuk is felfogná, mennyire egészségtelen munkát végeznek. Szebben nem tudom leírni a fülükbe ordítást, miközben rajtuk térdelek a saját lakásuk előtt.Így talán meg lehet szakítani ezt a szabadságharcos, ellenség nélküli ámokfutását annak az egy embernek, aki kézben tart mindent. BANDITA.

Címkék: kormány Orbán Lázár Áder

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr184456116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.04.17. 12:56:10

Orbán-Áder itt együtt van levideózva, játszanak:

Keljfeljancsi, Áder Jancsi!
Magyar fejlesztésű politikai játék videója látható itt, jobb, mint a Barbie!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2054_keljfeljancsi_ader_jancsi
Nem talpra, magyar!
süti beállítások módosítása