Először is elnézést kérek a kedves fadarabtól, hogy egy ilyen személlyel párosítom, de el kell ettől tekintenie, ha megígérem neki, egyszer használatba fog kerülni ennek az embernek a testrészein, még ha verbális formában is.Szervhiányos állapotában elhangzott mondatainak értelme nagyon erre ösztönöz Kövér László tömör, és  gyűlölködő reagálására a lemondással kapcsolatban.Botka László a tegnapi Egyenes Beszédben már értékelte a helyzetet, és reagált sok mindenre, én csak kiegészíteni tudom a tegnap délutáni parlamenti 20 percet a kezdéstől számítva, ami komoly aggodalomra ad okot a két esemény egymásba kapcsolódásából.

Az első, ami mindenkinek törvényszerű volt már, csak a kormánynak kellett volna már rájönnie, nem mehet szemben a természet körforgásával, ami kiveti magából az genetikai zsákutcába torkolló fajok fennmaradását, ezért Pali bácsinak le kellett mondania aláíró szerepéről a kormány gépezetében, bárhogyan is igyekeztek fenntartani annak működését, ami most egy időre kénytelen belassulni, még ha ezt nagyon nem is akarták megtenni. Nem is ők lettek volna azonban a nagy szabadságharcosok, ha még utoljára nem sikerült volna belerúgni mindenkibe, akik velük szemben olyan értékekkel rendelkeznek, melyet ők már régen töröltek a józan ész szótárából, és viselkedésükkel is igyekeztek ezt bizonyítani az elmúlt regnálásuk időszakában, konkrétan a választásoktól kezdve folyamatosan.De meg báboztak egyet utoljára, és ehhez egy számukra teljesen méltatlan helyszínt választottak, ahova ezek után még ideiglenesen sem lenne szabad betenniük mindent eltiporni akaró mocskos lábukat.

Megdöbbentő az első reakció a lemondás után az új ideiglenes "köztársasági elnök" szájából, az elhangzott mondatok jelentése túlmutat az eddigi eseményeken, és előre vetíti a kormány hozzáállását a demokráciához, amit most kénytelenek voltak alkalmazni. Fájt nekik egy olyan dolog megtörténte ami normális helyen teljesen természetesen működik, de ezt beteg agyatlanságuk nem képes elfogadni, és igyekeznek is minél kevésbé alkalmazni. Kövér "köteles" László szerint a tőle balra ülő képviselők méltatlanok a jelenlegi helyükre, és nem titkolta megvető hangsúlyával azt sem, ezt véresen komolyan gondolja. Neki egyáltalán nincs, és nem is lesz baloldala, erről most verbálisan is nyilatkozott, és ezzel nem hagyott kétséget afelől ebben az irányban fogja kezdeni szégyenletes működését. Nem kell ezen csodálkozni, neki nincsenek fenntartásai azzal kapcsolatban, le kell azzal számolni, aki szeretett vezérének az akaratával szembe helyezkedik, attól függetlenül ha ez az akarat még tévedéseken is alapul, nála ezek a dolgok szentek és sérthetetlenek, ha már saját kútfőből eddig sem tett hozzá semmit, legalább ezt tegye meg a maga idióta módján. Az sem érdekli ezzel mennyi ember lelkébe gázol bele, neki a szűk kormányeliten kívül más vendég listát nem kell összeállítani, ha meg akar hívni valakit magához egy kedélyes beszélgetésre baloldali gyalázás témakörben. Más nem is igen fogadná el meghívását, ismerve szellemi korlátait, amit most sikerült még jobban beszűkítenie, de ez eddig sem érdekelte a szerencsétlent. Ő is ékes példája annak, van még lejjebb attól a negatív szinttől, ahova az értelmi képesség fejlődhet, és nincs is magában ebben a klubban, sajnos sokan vannak még ott, és keményen dolgoznak a színvonaluk mélyrepülésében.Azzal a dologgal, hogy választói akarat juttatta oda a képviselőket már nem is akarok foglalkozni, a kormány még a saját választóit is képes szembeköpni, ha a hatalmi érdekeit veszélyben látja.

Lacinknak eddig sem volt minden rendben a fejében, de ha egy ilyen törvényszerű dolgot sem képes máshogy értékelni, értelmezni, mint ahogy azt megtette onnan a szerintem számára méltatlan helyről, komoly aggodalomra ad okot azoknak az embereknek az értelmi képességeiről is, akik azt a széket alátolták. Nem lehet kétséges az sem, ha ilyen emberek teszik a dolgukat a nevünkben, de éppen ellenünk, nekünk is meg kell tennünk mindent, hogy a természet törvényszerűségei minél hamarabb helyre álljanak, és végre vissza forduljunk ebből a zsákutcából. Ezt a dolgot kell most elvégezni, hiszen azt már tudjuk mit nem szabad csinálni, és abban is biztosnak kell lenni, van élet az ilyen hatalom után is, csak rá kell lépni, és végre elindulni.BANDITA.

Címkék: parlament hatalom lemondás Kövér László Botka László

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr54360346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása