Ugye jól értelmezem a tákolmányunk azon pontját, miszerint nem lehet népszavazást kiírni a kormány és egyéb hatalmi ágak leváltására? Mellesleg ez vérlázító számomra, első pontként a majdani változásra ezeknek a betonozó intézkedéseknek az eltávolítását kell elkezdeni, de nem is erről akarok most agyalni. Most inkább az első lépés megtételéhez gyűjtök bátorságot, mivel nem akarok baltát élezni, molotov-koktélt töltögetni, próbálok egy józanabb megoldást találni a jelenlegi helyzet megoldására. Tüntetni, beszélni, elemezni, hibát kritizálni már nagyon jól tudok, és ezzel sokan vannak így az internet biztonságában, de valahogy sosem jutunk el a konkrét lépésekhez, mindig találunk valami indokot a megvalósíthatatlanság mellett. Meg ugye azért van egy kis fásultság, beletörődés, várakozás a másikra, csak könnyebb az, mint tenni valamit. Azon, hogy mi lesz utána, ha sikerül már végre ezeket a gyökereket elzavarni, nem nekem kell agyalni, rengeteg szakember vár ugrásra készen a megoldással, csak még tökölnek valamiért. Hát én nem!

Egyáltalán nem érdekel az OVB pecsétje a szavazási lapon, valahogy szerkesztek egy olyat ami már van közkézen, és feltöltöm az oldalamra a Facebook-on. Ez ütközik pár akadályba számítógépes tudásom hiányosságait figyelembe véve, de elfogadok minden segítséget. Tehát, ezeket a másolt lapokat, ami Pali bácsi kisdoktorijához azért nem mérhető, megfejelem egy kérdéssel:" AKAR ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁST A JELENLEGI KORMÁNY LEVÁLTÁSÁRA?" Ez így tisztára alkotmány ellenes, de nem érdekel, nem is foglalkozom vele. Mivel eleve nem is lehetne ezt kérdezni, nem is fárasztom vele magam megvárjam az OVB elutasítását. Kirakom egy oldalra, onnan bárki letöltheti, lesznek benne rubrikák a személyeknek meg minden más, és kitöltés után aztán mindenki postán elküldi hozzám. Egyszerű ez, mint a faék, és alig jár költséggel, és utána járással. Szkeptikusan azt is mondhatom, minden aláíró belead öt forintot, és már megvan a postaköltség. Elkezd gyűlni a sok aláírás, mindig kiírom mennyi jött össze, tudja mindenki hol tartunk. Nem keresek szervezetet támogatásért, de azért igyekszem mindenhol reklámozni az engedetlenségem, és a hozzám csatlakozók elért sikerét. Ha sikerül egy komoly létszámot összehozni azért az már komoly ütőerő, és a kérdésből arra is lehet következtetni a következő választáskor mi lesz az eredmény. Ha valaki letölti az ívet, mehet vele a városban, találkozhat ismerőssel, átmehet a szomszédhoz,aláíratja azzal aki egyetért, és ha kész, csak postára adja. A hitelesség szempontjából ez nagyon fontos. Nem is akarom tovább ragozni a témát, szerintem mindenki nézzen kicsit magába mit is tehet a helyzet megváltoztatására, ettől függetlenül lehet még vérontásra, forradalomra, tüntetésre készülni, csak valami konkrétumot szeretnék arra nézve valóban akarjuk a változást, és nem csak beszélünk róla.

A módszer nem tökéletes, rengeteg benne a buktató, sokak számára értelmetlennek tűnik, de ha már gondolat szintjén egyetért vele valaki, és elkezdünk vele foglalkozni, már közelebb leszünk a megoldáshoz. Viszont ha összekapjuk magunkat, egy komoly bázis lehet a kezünkben a jelenlegi hatalom ellen, és minden egyes aláírás csak közelebb hozza a helyzet megváltoztatását. Tőlem csak ennyi telik egyenlőre, bárki segítségét elfogadom, aki előrébb kívánja vinni a tervet, a nehézségeivel meg nem értésével tisztában vagyok. Keressen aki szerint ez is egy út, amelyen csak el kell indulni, segítségét előre is köszönöm. Azzal a válasszal miszerint a kormány lesöpri a kezdeményezést, csak azért nem akarok foglalkozni, mivel mindent lesöpör ami nem az ő érdekeit szolgálja. Azért szeretnék már veszély lenni azokkal együtt akik csatlakoznak, és ha elegen leszünk akár valóságosak is lehetünk akiket már nem tudnak szembeköpni.BANDITA.

Címkék: népszavazás alkotmány OVB VÁLASZTÁS

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr14316794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása