Orbán és a munka? Kac, kac,kac.

 2012.02.09. 17:00

Megdöbbentő volt kicsi csikó /elnézést kérek a pici paripától/,sok dolog amit említettél a zévértékelődben! Úgy az egész egyébként nem volt rossz, bár volt némi fogalomzavarom, de rájöttem a fantáziád játszott veled, és ezért nem is tudtad mit is olvasol.meg azt sem, melyik országban, mert nem nálunk van ilyesmi, mint a beszédedben szereplő országban, az biztos. Így az első résznél már mosolyogtam, és bólogattam, mikor megértettem, Kolontáron és Devecserben végül is a vörös iszap szerepe felől kell értelmezni a mondanivalód, és akkor már egész más a lényeg, ami a te szemszögedből nézve még akár igaz is lehet. Végeztél te akkora rombolást, mint az átszakadt gáton kiáramló káros anyag, de előbb-utóbb mentesítjük tőled is az országot. Jó volt a példa, csak ebből az irányból nézve helyes.

A másik dolog ami kicsit megdöbbentett, mikor elkezdtél a munkáról beszélni. Hmmm. Nem tudom te mit értettél alatta, de én ebből próbálok megélni, és valóban csinálom is, az hogy nem sikerül a célt elérni,abban viszont már vastagon benne van a kezed, neked, és kollégáidnak. De hogy pont te oktass ki abból mi a munka, az utóbbi évtizedben végzett teljesítményed alapján kicsit nonszensz. De ha neked ez a munkád, akkor csak sajnálni tudlak, megérteni nem. Magyarázd már el légy szíves harcos félisten, miért van az, hogy a magyar a világon mindenhol megél a munkájából, csak éppen itthon nem? Meg azt is mond már meg mi vezetett arra a felismerésre, mindenkinek érdemei szerint kell előrejutni a munkájában? Ezt pont te mondod, aki érdemtelen embereket juttatsz a tisztességes munkás rovására döntési pozícióba? Lehet nekem azt mondani, élhetetlen vagyok, nem vagyok elég okos, lusta, magyarázkodó, értetlenkedő, akadékoskodó fajtából származom, aki a másikat tudja csak kihasználni. De ez nem igaz, mert akkor már olyan lennék mint te. És akkor apám ha élne, ki is tagadna! Meg azért sem igaz, mert ha azt a munkámat ami itthon volt, csak ezer kilométerrel Európa felé végezném, valószínű nem akarnám beszakítani okosnak tartott fejed egy mai munkaszerződéssel. Nyugodtan végezném ott a munkám, és az általad említett érdemek teljesítése után, nyugodtan élnék. Igazad van, ebben nem csak te vagy a hibás, de te nézel ebben a legjobban hülyének. Ez eléggé bosszant, de azt nézem ki mondja, már ha az is bosszant amit olvasol. Lett volna számomra még egy út a munka érdemi elismerésére, ha beállok a mindenkori sorba, ahol lehet segget nyalni, de ez sosem vezet tartós célra, ennek a te mögötted álló egyre rövidülő sor a legékesebb bizonyítéka! Úgyhogy a beszéd ezen részénél is csak mosolyogtam, hiszen neked ez is a fantázia világa, mivel nem ismered azt amiről beszélsz, csak letolod a gatyád. Arról már nem is beszélek, regnálásod alatt egyre kevesebb  a munka, és annak is egyre szarabbak a feltételei.

Lehet te arra gondoltál az a valódi munka amit te végzel, és te abban nagyon jó vagy. Erről is szívesen felvilágosítanálak, ha eloszlik a feledből a homály, és két lábbal próbálsz a földön járni, de egyenlőre fontosabb az, ebben az országban végre ne csak eladni akarjon mindenki, hanem végre venni is tudjon aki idejön. És nem mellékesen ha vesz valaki valamit, azért fizessen tisztes árat! Ennek az árnak a megállapításában van némi elmaradás, ez közös hibája a politikai "munka" végzőinek, de ennek meg kell változnia, bárhogy is nem akarjátok! Szándékosan írtalak kis betűvel, de nem vagy te NEMECSEK, nem ezért történt. Valóban gyáva vagy, és félsz a valóságtól.BANDITA.

Címkék: munka orbán évértékelő

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr524084553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása