Köszöntöm az "önként" megjelenteket a nagy nemzeti összefogás jegyében! Itt van előttem a lista a megrendelt személyekről ezen az igaz magyar összefogást szimbolizáló, békés, és nagyszerű demonstráción, melyen külön köszöntöm az idetévedt szimpatizánsokat, akik még nem is tudják mennyi jó vár rájuk, ha sokáig kitartanak igaz magyar kormányunk mellett! Miattuk azonban nem nyitunk új kórházakat, ahol a helyzetünk felismerését segítenék elő, melyet a jelen kormánypárti állapotuk szerint kezelni kellene. Még nem érkezett meg a résztvevők pontos létszáma, de a tegnapi adatok szerint:441821-en /kisszék, kisszék, pálcika, hóember, kérdőjel, pálcika/ vagyunk, és aki ma nem jött el, az nem éri meg az esti híradót semmilyen ellátásban, vagy munkaviszonyban. Külön köszöntöm a tengerentúlról, költséget nem kímélve ideszállított kormánypárti szavazókat, bőrszínre, vallásra való tekintet nélkül, nekik a rendezvény után mutatjuk meg, hova kell majd tenni az x-et, a szavazáskor.

Nagyszerű kormány a mienk, kivételes eredményekkel! Megérdemlik a támogatásunkat, melyet csak ilyen módon tudunk kifejezni, és további támogatásunkról is biztosítsuk őket munkájukban, melynek eredményei már megmutatkoztak! Ahogy letekintek a táblákra, és transzparensekre, nem tudom szó nélkül hagyni kiváló eredményeinket, melyek segítségével, tovább folytathatjuk áldozatos munkánkat, magunkért. Mert a világnak látnia kell, nagyok vagyunk, egységesek, elkötelezettek, és határozottak az eddigi eredmények megtartásában, és tovább vitelében. Álamfőnk 365 törvényt írt alá, melynek segítségével egyre jobban sikerül bebetonozni hatalmunkat, és megsemmisítő csapást mérni a nagy terveket hátráltató nemzetmegosztókra, akik kritikával mernek bennünket illetni. Nyóc évig készültünk erre a nemes feladatra, melyben nem voltunk ellenzék, mert azok ma már hazaárulók, köszönhetően ennek megmagyarázását nagyszerű kommunikációnknak, amely képes kétfelé beszélni, és éles eszű megmondóink már készülnek arra, mit is adjanak be a mai napról a világnak. Mert itthon nem kell megmagyarázni semmit, a résztvevők nagy száma, és kiállása ezt híven tükrözi. Mert ki kell állnunk nagyszerű eredményeink mellet, és el kell mondani mindenkinek miért is jó itt élni. Nem arra kellene figyelni a világnak amit mondunk, hanem amit teszünk!Ha megismernek bennünket, nem csodálkoznék rajta, mindenki itt akarna élni nagyszerű országunkban, kivételes vezetőnk irányítása alatt. Mit is tettünk eddig, amely mellett most kiállunk, és hitet teszünk, a további sikerek reményében kedves vezetőnk mögött felsorakozva:
- Kiállunk a 27%-os ÁFA mellett, melyet Európa egyik országában sem sikerült még bevezetni, de a világon sem sokan     büszkélkedhetnek ilyen eredménnyel! Ezt ne felejtsük el megköszönni nagyszerű gazdasági zseninknek, a Tervek alkotójának, a magyarázás mesterének.
-Büszkék vagyunk az új MUNKA TÖRVÉNYKÖNYV-re, amelynek segítségével többet dolgozhatunk kevesebbért, és egyedül álló módon ezt még sikerült  tovább fokozni a régiókénti csökkentésekkel. Mert sajnos van olyan része még az országnak, ahol kevesebbe kerül az élet, így teljesen jogos az a meglátás, ott ne is keressenek annyit az ott élők.

-Elkészítettünk egy új alkotmányt, melyet méltó módon ünnepeltünk az Operában, főbejáratnak használva a mellékajtót, ezzel is emelve annak jelentőségét. Széles pártközi egyeztetés után nyugodtan mondhatjuk, ez a mi alkotmányunk, és a hazaáruló ellenzék, /mert a választás óta már csak azok lehetnek,/ hiába beszél annak elkészítési módjáról, és vitázik egyes passzusairól, ez a miénk, és már nem is tartjuk be az államadóssági részt!

-A világon egyedülálló módon sikerült úgy csökkenteni az államadósságot, hogy az közben több lett. Az önként elvett magánnyugdíj vagyonából, még egy kis részvénycsomagot is sikerült vásárolni, amely ma már kevesebbet ér! Erre is kevesen képesek a széles világon.

-Nem kérünk, de fogunk az IMF nevű saját bankunk olcsó segítségéből, a vezérünk nagyon helyes meglátása szerint, jó nekünk a drága hitel, majd a hazaárulók állják a különbözetet, hiszen miattuk kellett azt is felvenni akkor, mikor még nem voltunk hazaárulók. De meg is érdemlik, miért nem mennek el szép hazánk lankáiról, hiszen lelkünk minden rezdülésével támogatjuk távozásukat, legalább nem szólnak bele mindenbe. És most újra elfogadjuk az IMF pénzét, ha már annyira adni akarnak, és nem kérnek cserébe megszorítást tőlünk kormányoldaltól, és a vezér távozását sem sürgetik. Ennek az ügynek a tisztázására már körbeküldtünk egy embert a fél világon, de olyan jól elzavartuk a gaz IMF-et, most nehezen találja hova is kell benyújtani a kérelmünket a nem kért kölcsönért.

-Nagyot léptünk előre az oktatás terén! Kiiktattuk az olló használatának plágiumát bizonyos betűk megszerzésében, és ezért cserébe, csökkentettük a felső oktatás finanszírozását, és keretszámait. A többi képzésben is hasonló eredményeket értünk el, hiszen nincs szükségünk olyan fiatalokra, akik nem tudják megfizetni a képzésüket, vagy esetleg okosak akarnak lenni. És olyan családra sem, aki ebben képtelen támogatni a hallgatókat, legalábbis financiális oldalról.

-Megtaláltuk a megoldást az egészségügyben is, csak csökkenteni kellett a gyógyszertámogatást, és a betegek számát! Egyedülálló módon nálunk már van olyan műtét, amire három évet kell várni! Ha valaki türelmetlen az megfelelő összegért igénybe vehet fizetős szolgáltatást, de vegyük tudomásul, az egészségügy egyetlen baja a sok beteg. Ezért kell egészségesen enni a gyerekeknek is az állami ellátásban. És otthon a szülők felelőssége mit adnak neki enni a csökkentett családi pótlékból, de az magyar legyen, és finom.

-Átalakítottuk a nyugdíjakat is. Nagyszerű ember felügyelte ezt, akinek szőke haja alatti tudás méltán kapott annyi elismerést. Elvettük azt, amiről úgy gondoljuk nem jár, aztán alkottunk rá egy törvényt! Ez így helyes, hiszen a nyugdíj átalakítása járandósággá, csak nekünk jó, aki meg nem tud belőle megélni, menjen dolgozni!

-Növeltük a foglalkoztatást is, de még messze a vége. Nemrég állítottunk munkába száz sofőrt, akik elősegítik embereink gyors munkavégzését. Számokkal tudjuk bizonyítani csökkentettük a munkanélküliséget, pusztán az ellátás átalakításával, és az ellátottak kisöprésével a rendszerből.

-Egyedülállóan magas benzinárat sikerült elérni az átlagfizetéshez képest a világon talán elsőnek. Ezzel nagy szolgálatot tettünk a környezetvédelemnek, és a zsúfolt tömegközlekedésnek, valamint a kerékpár üzlet fellendítésének. Aki gyalog közlekedik, annak fontolgatjuk a járdaadó bevezetését!

Rengeteg dolgot végeztünk még el, szabadságharcunk alatt, amiről még nem is esett szó. Elég belegondolni a részeg brókerek támadására határainkon. melyet gyorsnaszádunk forint gyengítői sikeresen visszavertek, vagy nagyszerű adó és járulék emeléseinkre, melyet mindenki méltán emleget, és a többi ötletszerű dologra. Azon vagyunk még kevesebb munkája legyen az Alkotmánybíróságnak, megpróbáljuk államosítani a jegybankot, csökkentjük a Médiatanács munkáját a hazaáruló, szoci, komcsi média megszüntetésével, és még sok izgalmas feladat vár ránk a közeljövőben.Látom már mindenki várja a szójás szendvicset, így most nem beszélek már a választásról, az igazságszolgáltatásról, és az állam további területeiről ahol még nem sikerült igazi áttörést elérnünk, hanem kívánok mindenkinek jó étvágyat, és a honorárium a buszokon lesz kiosztva a pálinkával.Köszönöm:BANDITA:



Címkék: kormány szavazók belügy Békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr173820807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása