Ha még esetleg nem vettétek volna észre, ha valami kerek, akkor azt nem vinni kell, hanem gurítani. Ez egy régi jó katonai mondás, de ahogy látom a dolgokat, kezd aktuális lenni a másik fele a mondásnak, miszerint a kockát is csak addig kell gurítani, amíg nem lesz kerek, és akkor már lehet vinni. Vegyétek már észre kedves ellenzék, vagy kik vagytok, a fordított megoldás nem jó, és üljetek már le a helyetekre, és vegyétek azt is tudomásul, ennél az asztalnál nincs főnök. Ha még ott tartotok ki is üljön oda,miért, és minek, akkor ez az információ hátha segít nektek valamit. És ha már ott vagytok, ne azt a módszert alkalmazzátok amit a bevezetőben hoztam fel példának. Hülyéből van elég a kormányban, ti legalább a hibáikból tanuljatok, és ne fordítva üljétek meg a szabadságharcos lovat, mint Viktor király.

Az sem lenne hátrány, ha egy kicsit túlnéznétek magatokon, kedves pártok, és esetleg megkérdeznétek a szavazókat, azok mit is szeretnének. Engem pont nem érdekel hogy Ti, vagy a többi mit ígér, abból még nem sok minden valósult meg, ha az elmúlt éveket nézem. És szeretnék végre valamire és valakire szavazni, ne pusztán csak valami, vagy valaki ellen kelljen x-et húzni. Annak az eredményét most tisztán lehet látni, és naponta kell vele szembesülni, milyen az ha valakit csak azért küldünk oda, hogy ne a másik szerezzen hatalmat. Mert most nagyon megszívta sok ember, hiába hazudnak naponta az arcunkba a mi pénzükön, és dicsérik magukat, gátlástalanul kihasználva minden szintet, és intézményt, nálam nagyon úgy látszik ismét átvertek. Ha sokat teketóriáztok, már nem is lesz rátok szükség, van aki oda ül az asztal köré, és túllépve önmagán, tenni fog a másik érdekében is. Nem akarok kéretlen tanácsot osztogatni, és csak a magam nevében tudok beszélni, de az a meglátásom, a helyzet megoldásában egyenlőre nem csipkeditek magatokat. Lehet csak én vagyok türelmetlen, és csak nálam van fekete és fehér, meg sárga csekk, de a kormány most rendesen pofon vert mindenkit a "nem támogatott" békamenetével, amíg taktikázgattatok. Mindenki tudja, van mögöttük még támogatás, de ehhez még hozzácsaptak egy kis kötelező részvételt, némi pénzt, egy nullát tettek a végére, és hosszú időre hivatkozási alapot teremtettek a további ténykedéshez. Na és akkor most vesztettünk? Vagy én vesztettem? Mert ha elemeztek, osztottok, tiltakoztok, akkor megint csak hátra felé lépünk, de legalábbis egy helyben topogunk. Összekaptak egy csapatot, és akkor mi van? Attól még több lett az adó,a járulék kevesebb a munkabér,a járandóság, nem lett több ingyenes állami oktatás, csak kevesebb, szavazat is ment el a másik oldalra, műtétek sem kerültek előbbre, és továbbra is rúgnak ki embereket a munkahelyekről. Mivel én középen vagyok, és mind a két oldal megszívatott már, az enyémre ne nagyon pályázzatok, ha nem tesztek le valamit qrva gyorsan az asztalra, ami azért nem árt, ha működik is. Mert ha még leültök az kevés, gyorsan kell eredményt elérni, amit még gyorsabban meg is kell vitatni, és formába önteni. Ha pedig még le sem ültök, akkor ez még később lesz, és a kormány ki is használja az időt, efelől nincs is kétségem, további beton megrendelések futnak be a parlamentbe, és utána csak nehezebb lesz kirobbantani az eredményt. Kezdjétek már el, ne kelljen már tovább várni, amíg eldöntitek mennyi szavazatot szeretnétek! Mert ha csak azt akartok, akkor az enyémre ne számítsatok, lesz olyan, akire lerakjam, de az nem az lesz, aki az asztalköré ül majd egyszer, hanem esetleg az, aki tesz érte, hogy ez megvalósuljon.

Ha kell valami segítség, mi is az az összefogás, vagy nem tudjátok mire is van szüksége a választóknak, nyugodtan kérdezzetek meg bárkit, akár az utcán, vagy a munkahelyeken, és próbáljatok meg abból dolgozni, ami van. Sok civil, és választó csodára képes a lehetőségei keretein belül, ha nem a sült galambra vár, és tudomásul veszi, ennyi van, ezzel kell beérni, és ezzel kell dolgozni, mert nincs több. Nem kétséges, mire ebből a bajból kimászik a többség, lesz még olyan amit el veszít, és még fájni is fog, de minél tovább várunk, annál több lesz a veszteség, és nagyobb lesz a fájdalom.És az sem árt ha elkezdtek végre őszintén beszélni, nem vagyok már gyerek aki mindent elhisz, és nem tudja felmérni mekkora bajban van, amibe mellékesen nem önszántából került.  Ha nem megy, vagy nem akarjátok, a változást hosszabb úton, de meg lehet oldani, viszont akkor két szék közé estek. Akkor lehet elkezdeni a megoldást előhozni, és gyorsan leülni! BANDITA.

Címkék: párt ellenzék kerekasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr523743056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totya33 2012.01.24. 11:58:10

Hát ezt jól meggaszontad! Neked nem kell sem a jobb, sem a bal. Középről osztod az észt, de azt ezerrel. Ha olyan okos vagy , ne kritizálj, hanem csináld! Jótanácsokkal meg eszement kritikákkal már tele van a padlás, lassan leszakad a plafon. Úgy látszik, birtokodban van a bölcsek köve, vagy csak akartál egy nagyot anyázni, minden következmény nélkül. Mindaz amit itt leírtál egy fából vaskarika. el kellene döntened, hogy hova állsz, de állj oda és ne a partvonalról kiabálj be, mert azzal nem jutunk előbbre! lyen hasonló hablaty helyett, told a szekeret.

Virányi András (BANDITA) 2012.01.24. 15:07:25

@totya33: Azon kívül,, hogy okos, és szerény vagyok, még kiemelném szépségem. Muszáj beállnom valahova? És honnan tudod már nem vagyok ott? Ha kell a bölcsek kövéből küldöm fénypostával. És nem kell eldöntenem hova állok, addig amíg nem találok helyet. De nyugi, már van helyem.
süti beállítások módosítása