Az sem jó, ha valaki a pofont az utcán kapja, de ha ezért még házhoz is megy, az kicsit jobban fájhat! Orbán Viktor a mai nap ezt komolyan megtapasztalhatta, bárhogy is igyekezett ezt egy vigyor mögé bújtatni.Figyeltem ma az Európai parlamentben való szereplését, de nem igazán voltam rá büszke, bárhogy is próbálom bebeszélni magamnak, végül is értem teszi. Eddig sem szerepelt a tőlem karácsonyi üdvözlőlapot kapók listáján, de ma még meglepetést sem okozott a viselkedésével, és nem növelte az esélyét, felkerüljön a listára. Erre biztos nem, azt láttam rajta már régóta. Talán csak annyi látszott rajta ott ülve a széken, itt azért kicsit szarban van, hiszen nem a saját emberei ültek vele szemben, és mögötte, és valószínűleg hiányzott is neki a hálás tekintet, de valahogy nem tudtam sajnálni .Keményen kezdte a mellébeszélést, enyhe dadogással, de aztán belejött a hazudozásba a saját védelmében.A válaszokat már megkönnyebbült vigyorral hallgatta, ha egyáltalán felfogta azt.

Elmondása szerint,Ő egy iszonyúan jó csávó, aki rengeteget melózott egy szegény meggyötört népért. Elmondta, mekkora baj volt az országban, mikor átvette a hajó irányítását, de Ő a hős megmentett mindenkit, még aki nem is akarta, azt is. Hát nem tudom! Akkor az euró volt 265 forint volt, ma meg már nem is nézem meg, de tuti sokkal több, ami egy versenyben biztos jó, de ebben az esetben szívás.Nagyszerű tettei közül az idő rövidsége miatt valószínű kifelejtette a nyugdíj lenyúlását, a fizetések csökkentését, a munkahelyek számának statisztikai növelését, a munkanélküliség ellátásának csökkentését, a családok gyerekek után járó pótlékainak csökkentését, a befektetők elmaradását, az állam intézményeinek autokratikus átvételét.Mivel tényleg rövid volt az idő, csak a nagyszerű alkotmányával, és a törvényhozással foglalkozott, meg azzal, mekkora csávó is szerénysége, meg a pártja. A válaszokat biztos nem hallotta, de nekem az jött le, nem az a baj amit tett, hanem ahogy tette, de ezt a legjobban  választók tudják.De túl volt rajta, megkönnyebbülten leült, szerintem nem ez volt élete legnehezebb három perce.A lapos kúszás az Operánál sokkal megterhelőbb volt számára, főleg a félig megrágott libacombbal a fogai között! Nem is igen figyelte a többi hozzászólót, mert az már nem szokta érdekelni, de az én tévémben Szájer Józsi is feltűnt, mint hivatásos védő, és kivágott egy beszédet. Orbán biztos lehetett benne, Józsink megvédi, hiszen ezt előre bebiztosította azzal, a feleségét ellátta sok melóval, így Józsi nyugodt lehet ott az Eu-ban, és Józsi nem is okozott csalódást! Azonban volt egy felsorolás, ami nálam kiverte a biztosítékot! Nem tudom elhinni, hogy a beszédjére nem készült előre, de lehet rögtönöznie kellett, így volt lehetséges, kicsit elárulta magát! Kikért magának valamit, szó szerint így:"Európai, Fideszes, Magyar." képviselő. Lehet csak nekem feltűnő a felsorolás, de nálam ez úgy jön le, neki ez a fontossági sorrend. Ezt valahogy nem tudom nyelvbotlásnak felfogni, csak értékmérőnek! Igaz, Józsi lemondott minden pártfunkciójáról, de ezt nem vette komolyan senki, főleg ő nem, ha még mindig benne van a szavaiban.Ezen a szóhasználaton kicsit lehet rágódni, de az biztos, ez nála az értékmérő, és a bevételi forrás.Viktor egy ilyen beszéd után, biztos adna még valamit a másik feleségének, ha lehetne még neki, és ha kell, még meg is indokolná szakmailag.Kac, kac.

Összefoglalva a sok szócséplést, és elemzést, kicsit azért más volt a hangulat az ottani parlamentben, mint itthon nézni tehetetlenül a törvénygyárat, amivé az ittenit tették. Adtak Orbánnak rendesen, de eredménye nem sok lesz, mert itthon ismerik igazán, és tudjuk őt ez nem hatja meg. Amíg ilyen védőbástyái vannak, nem is kell félnie senki és semmitől, ezek az emberek vele vannak az kétségtelen. Biztos nem vette észre a saját pártja lagymatag kiállását sem mellette, mint ahogy nem hallotta Bokros, és Tabajdi "nagyszerű" beszédét sem! Vagy legalábbis nem fogta fel, de ez már szervi baj nála! A többiről nem beszélek, mert azokat majd elemzik, inkább várom az ő nagyszerű hőstettének nyilatkozatát, hogy megvédett engem, pedig én ezt nem akarom! HA VALAKIT MEG KELL VÉDENI, AZ TE VAGY, ÉS ATTÓL AMI ITT VÁR RÁD! Mert lassan nem lesz kinek hazudnod Viktor! BANDITA.

Címkék: orbán fidesz eu szájer

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr633574217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Debra01 2012.01.18. 18:21:12

Sajos nyalták is a seggét rendesen. A kritikát nem, de a nyalást azt értette. Azt is meg kell állapítanom, hogy Európában tényleg demokrácia van....de azoknak ott Brüsszelben lila fingjuk sincs, hogy itt mi történik...valójában.

banci43 2012.01.18. 20:22:45

@Debra01: Sajnos igaza van. Nagy szájtépés van, teli pofával, aztán mi történik? Semmi, még egy "dá-dá" sem. Viktor meg röhög a markába és itthon hősként fogadják. A "haza megmentője"-ként. És itthon mennek tovább a dolgok, mint eddig. Mit is mondott egy számomra (és még sokak számára) egyik legundorítóbb TV-s személyiség (F.S.): " ...Magyarország a következetek nélküli országa..." Az egészben az a legszomorúbb, hogy a fidesznek - a közvélemény kutatókkal ellentétben - hatalmas tábora van. Intelligens, okos, tanult emberek. (sokat ismerek). És hol az ellenzék?? Van egyáltalán? Talán, de azok is jó magyar szokás szerint széthúznak. Szomorú....

6Viking6 2012.01.18. 23:06:45

Azert kicsit tenyleg hazhoz ment a lof@szert...
Sajnos az EP-ben tartjak magukat az egyenlo banasmodhoz meg akkor is ha ez a szerencsetlen rogton itelo birosagot erdemelne is...
süti beállítások módosítása