Csak így, Pali bácsi után szabadon! Ha nem lenne világos az úti cél a gyorsnaszádotok számára, vegyétek elő a történelem könyvet, és nézzetek bele, mi is az, ami rátok vár. Ez azért nem semmi lesz! Valahogy nem tudlak benneteket sajnálni, és bármilyen fájó is nektek, elkísérni sem. A vezéretek megszabta az irányt, így most sajnos követnetek kell. Lenne más megoldás is a számotokra, de most ezzel nem foglalkozom, inkább elemzem a helyzetet. Bár a magam szempontjából nem változik semmi, ettől még nem lesz jobb a SORSOM, és nagyjából sejtem is mi vár még rám miattatok, de nem lennék őszinte, ha nem vigyorognék a helyzeteteken, és hangosan mosolyogva figyelném vergődésetek. Nem semmi dolog az, amit át kell élnetek. Orbán kapitány szélcsendes időben, a képzelt ellenség ellen is képes volt elveszíteni egy senki ellen nem vívott szabadságharcot. Erre azért nem sokan képesek a világon! És ti, kedves gombnyomagató bábuk, nem tudom milyen megfontolásból, de simán követtétek ezen az úton, méghozzá becsukott szemmel. Legalábbis nem próbáltátok megakadályozni, vagy ha igen, hát nem volt eredménye, esetleg nem is mertétek megtenni, ezt csak Ti tudjátok.

Mindegy milyen megfontolásból, de ebbe a kikötőbe vele, vagy nélküle elég rossz lesz befutnotok. Már tudja a világ értelmes fele, ez a hajó nem Bukarestből, hanem Budapestről érkezik, és a fedélzetén fehér zászló leng. Sikeresen elértétek a két fővárost már nem keverik össze, és ha őszinte akarok lenni, erre nem igazán lehettek büszkék, mint ahogy én sem, pedig állítólag a nevemben tettétek, csak nem értem, hanem egy lázálomért.Eddig mint aki állandóan versenyben áll a szomszédaival, elsők voltunk egy olyan versenyben, ami a jövő szempontjából még talán hozott is volna némi megelégedettséget, de hála nektek, most a sor végén kullogunk.Ez a sor vége már túl is ér ezen földrészen. És még azt akarjátok az ottani magyarok rátok szavazzanak? Egy vesztesre? Akik már talán jobban élnek a saját országukban, mint amit most ti tudtok ajánlani? Ez ugye nem komoly! A szlovákok hozzánk járnak vásárolni, a románok kezdenek kilábalni a bajból, és ahogy én látom, bolond lesz az, aki ezt feladva vissza akar lépni az időben. És fel akarna szállni egy olyan hajóra, amely éppen kapitulál. De menjünk kicsit tovább.Orbán még nem vette a fáradságot beismerje vereségét, ami a Ti vereségetek is. Gyávaságból, vagy sértettségből, küldött maga helyett egy tálca nélküli minisztert, aki így sikeresen megalázta magát a mikrofon előtt, mint hírhozó postás, nagy sietségében még egy Rózsát is eltaposott kis híján Hoffmanéktól. Azért nem hazudtoltad meg magad Viktor! Nem mertél személyesen oda állni! A világ nem is várta el tőled, már ismer! Nem vagy már a dicső fülkeforradalmár, csak egy bukott kapitány, aki a kikötés után nem használhatja a főbejáratot! Ha nem emlékeznél rá, és Ti sem kedves Fidesz, akkor megsúgom, az egész világ látta,Brüsszeltől Washingtonig, kié itt a főbejárat, és Ti már csak a saját nevetekben mehettek az érdemeitek kétes elismerése után az oldalsó bejárathoz.Ezt gyakorolhattátok az Operánál, nem lesz most sem nehezebb, csak fájóbb.Ott látta a világ, nem a zemberek nevében beszéltek, hanem csak egy ember nevében.

Addig azonban még lesz dolgotok itthon is, nehogy azt higgyétek már csak ott vár rátok koki és saller. Ez nem virtuális vagy verbális lesz, mint amit a Vezér osztogatott elmondása szerint Brüsszelben, hanem valóságos, és megalázó. Mindenesetre azt jól tettétek, hogy begyakoroltátok a gombnyomogatást. Most lehet folytatni, de ellenkező előjellel. Hát erre most mit mondjak! Ha nem is a Vezéretek kéri ezt tőletek, hanem a maradék józan eszetek, talán meg is teszitek. Nem tudom mi jár most a fejetekben ezzel kapcsolatban, de nem szeretnék a helyetekben lenni. Erre nem is lett volna esélyem, és a gyomrom sem vette volna be, de nem vagyunk egyformák. Tiétek volt a kétharmad, de a Vezér elqrta. Nem kicsit, nagyon! Ezen az úton amelyen most végig kell mennetek, nem lesz vörös szőnyeg, és az én támogatásomra sem számítsatok, ezt magatoknak kell végigjárni. Nem lennék őszinte ha nem töltene el megelégedés a kínjaitokat látva, és némi kacagás is kihallatszik a fejemből, ami nem felejteti el velem, továbbra is bajban vagyok. Attól hogy benneteket szívatnak a világban,amit én is érezni fogok sajnos, még itthon nem indul be a Kánaán, nem lesz több pénz az embereknél, a munkahelyek sem teremtődnek maguktól, a rezsit akkor is ki kell fizetni, mint ahogy a gyereknek is enni kell adni. De legalább ezt a kis örömöt hagy érezzem addig amíg a kommunikációtok ki nem hoz a sodromból, és nem leszek dühös az újabb hazugságaitokra. Mert lesznek hazugságok, ahogy Gabit, Petit, és Andrást ismerem. De ne vegyétek el addig sem az örömöm, amíg bele nem gondolok, a holnapba, és abba mennyi időt vesztettem miattatok, és még ráadásul a mocskot is nekem kell feltakarítani utánatok. De addig is az engedélyetek nélkül is ennyi örömöt megengedek magamnak.BANDITA.

Címkék: opera orbán fidesz washington brüsszel

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr53523612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslie Frank 2012.01.07. 11:52:05

Mit vagy úgy oda? Csak egy különbség van! Kádár alatt az ország volt a "legvidámabb barak", Orbán alatt a "legszegényebb putri" lettünk!

minafoto · http://www.minafoto.hu 2012.01.07. 15:42:45

Valahogy eljutottunk idáig, nem az utóbbi másfél év alatt jutottunk oda. Mocskolódni nagyon könnyű, ész se kell hozzá.

Vajon azok, akik a politikai indulataikat a neten vezeti le, most össze tudnának-e rakni egy életképes országmentő programot úgy, hogy az tényleg mindenkinek jó legyen... ? Lenne-e energia/ész/kitartás/türelem/munkakedv végigcsinálni?

Virányi András (BANDITA) 2012.01.07. 16:32:42

@minafoto: Szia! Valahol le kell vezetni az indulatokat! Így egyben marad a TV-székház, ha próbálunk normálisak maradni. Nem mocskolódok, csak élvezem azt amibe kerültek, bár ez nekem is szívás. Nem tudnék összerakni semmilyen programot, erre vannak szakemberek, és az sem jó mindenkinek. De ha már a többségnek jó, akkor abba szeretnék benne lenni!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.01.07. 17:24:03

Legközelebb az ilyet nem engedem át: "nagyon.Ezen". Egyszer már mondtam, ez a második figyelmeztetés.

Satyala 2012.01.07. 20:50:05

Mindig leesik az állam ha azt írja valaki egy hsz-ben, hogy ugyan ne kritizáljuk a kormányt, mert mi sem tudnánk jobban csinálni. Sztem nem a mi dolgunk ezt az országot jól vezetni, hanem a kormány-é. Ha nem jól csinálják, igen is jogunk van meg fogalmazni a kritikánkat. Mindenki a maga stílusában. Én mondjuk egy kínvigyort sem tudok kifacsarni magamból Orbánék sz.vatása miatt, mert tudom hogy a legnagyobb vesztesek mi leszünk.

minafoto · http://www.minafoto.hu 2012.01.08. 16:58:21

Tévedsz Satyala, nem a kritikával van bajom, hanem a módjával. Talán ezért kezelnek még mindig balkánként minket, mert árnyaltan és fokozatokban sem cselekedni, sem beszélni, sem gondolkozni nem vagyunk képesek. Minden szinten. Idelent, és odafent is.
süti beállítások módosítása