Én tisztában vagyok vele nekem mi a fontos! Ahogy azonban titeket elnézlek, nem tudom eldönteni mire is gondoljak felőletek. Nem akarok senkit sürgetni, de sok embernek már nem igazán van ideje kivárni, amíg eldöntitek merre is induljatok. Ha az elmúlt napok kormányzati kommunikációja nem győzött meg benneteket arról, nagyobb sebességre kell kapcsolni, nem tudom minek kellene még történni? Megdöbbenéssel hallgattam némely nyilatkozatot, melyben kompromisszumokat emlegettek. Ha esetleg félre tennétek a személyi dolgokat, talán még eredményre is juthatnátok. De azt is hallottam, nem mindegy ki mit tesz le az asztalra, és ezért mennyit kap. Mármint szavazatot. Sajnos a politika  mindig a szavazatokról szól, de az igazi hazafi nem törődik ezzel. Teszi a dolgát, és nem népszerűségre, és üres ígéretek kitalálására fecsérli idejét. Ha ismét csak az a cél, ki milyen arányban, kerülhet be legközelebb a parlamentbe, akkor nem változik semmi.A kormány sorban dobja nektek a magas labdát, ilyen segítséget nem mindenki kap!

Kommunikációs nagyágyúik semmi kétséget nem hagynak a felől a tény felől, a gyorsnaszád halad a megkezdett útján, még ha nem is a megfelelő irányba. Saját szemetekkel kellett látnotok mi volt az eredménye az Operába hirdetett ünnepi műsoruknak, az emberek a lábukkal szavaztak a további folytatás ellen, és változás mellett kötötték le a hangszálaik kapacitását. Ha  ez nem elég, akkor csak arra figyeljetek, hogy ér egyre kevesebbet a fizetésetek, már ha más nem győzne meg. A tiétek még bírja a rohamot, de aki csak megélt eddig, az most lassan éhen hal.Ne essetek abba a hibába, amit eddig már annyiszor elkövettetek! Gyorsan tegyetek le valamit az asztalra, és induljatok el, NEM VAGYTOK MAGATOKBAN, ezt tudnotok, és éreznetek kell! Lehet nem kaptok olyan eredményt ami számotokra megfelelő szavazat szempontjából, de ez most engem nem igazán tud érdekelni, nekem mindegy milyen százalékot kaptok.

A Fidesz mindent elkövet segítsen nektek. A kis idióta Petike a szemetekbe nevet,/ és persze az enyémbe is, aki ott voltam a tüntetésen, és nem láttam a sor végét,/ és kioktatóan elmagyarázza a demokrácia lényegét, Gabika előveszi matektudását, és átszámolja a jegybank szakmai munkájának eredményét, mert ő ehhez is ért, Lázár befenyíti a bankokat, Deutsch Tomi tovább anyáz, és a többi sem fog lemaradni.A gazdasági tandem magyarázós fele, Matolcsy is előjöhet még, mint favorit, és akkor ismét nevetni fog a civilizált világ, mi meg ismét  szívunk. Valahogy Kósa is mikrofonhoz jut, és akkor még gyengébb lesz a forint. A külföld címlapon hoz most mindent, és szokatlan keménységgel támadja a kormányt. Ők már tudják a kormány nem beszélhet a nép nevében, ez világosan látszott az Operánál. Ha ti akartok a nevemben beszélni, gyorsan tegyétek. A külföldi kormányok már készen állnak lecsapjanak a gyorsnaszádra, és visszatereljék a helyes irányba, persze nem emberbaráti szeretetből,  avagy azért nálam holnap kolbászból legyen a kerítés, hanem a saját érdeküktől vezérelve.

Ha Orbánnak megjön a józan esze,  amire nem igazán van esély, talán még húzhatja egy darabig, de sok embernél már le van húzva számára a redőny. Nem engedik be narancsos fényét. De ha Ti nem léptek akkor én nem húzom ki az évet, ha marad a kormány. Ez így kicsit durván hangzik, mert mindig van remény, de jó lenne már, ha véget érne ez az ámokfutás, és látnék valami fényt az út végén. Egyelőre úgy néz ki,  egyre jobban elmerülünk a sötétségben.Vagy csak én vagyok türelmetlen? Azért jó lenne tudni a a gazdaság kiszabadul-e belátható időn belül ezeknek az idiótáknak a kezéből, a törvények végre nekem szólnak, esetleg a valódi nagy többség mellet,és nem mellékesen a képviselők végre valóban azt teszik amiért oda lettek küldve! Képviselik a választót, és nem a pártérdeket veszik előre. Utópia lenne arra gondolnom egyből megváltozik minden, és Grál lovagok kezébe kerül a kard, amivel megvédenek, de ha már a jelét látom, megélek az országban, és a gyermekem is biztonságban van, tanulhat, lesz értelme maradnia, és nem mellékesen, anyám is tud pénzt csúsztatni az unokájának, anélkül, hogy lemondana a vacsoráról, már elmegyek értetek a fülkébe ikszelni.

Ha csak alternatíva kell, kezdetnek ennyi is elég lenne nekem, és talán sok embernek, akik csak úgy szerepelnek mint választók, pedig  nem kellene csak erre a szerepre kárhoztatni őket, és főleg nem csak négy évente. A többi terület is fontos, és egyik  sem mellékes, de tőlem most ennyi segítséget kaphattok. Nem biztos ezek a legfontosabbak, és  legsürgősebbek, mert van az én családomban is beteg , és van munkáltató, meg munkavállaló is, meg szinte mindenki aki meg akar élni ebben az országban, de legyen elég ez kezdetnek. A többit majd ha elindult a szekér  a többség szerinti helyes irányban.BANDITA.

Címkék: orbán ellenzék szijjártó

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr203518861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.01.04. 19:23:32

Ha rendesen megszerkesztenéd, megosztanám a Piroslapon.

"Egyenlőre" helyesen "egyelőre".

Aztán kellenének bekezdések, a központozást javítani kéne, és helyesírás ellenőrzés!

Lendületes szöveg, de ilyet azért más is tud. Ha nem igényes, nem ezt választom a sok közül.

Virányi András (BANDITA) 2012.01.05. 04:30:26

@Brendel Mátyás: Szia! Nem igazán vagyok otthona szerkesztésben. A helyesírást átnéztem, a központozás nem tudom mit jelent. Köszi a segítséget, de nem versenyre írtam, vagy azért kiválassza valaki.Ne sértődj meg ezen, de amatőr vagyok, így nyugodtan dőlők hátra, nem ebből élek, csak ezt érzem, amit leírok.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.01.05. 09:30:40

@BANDITAPOLITIKA: A központozás ezt jelenti: elmki-jegyzet.atw.hu/nyelvtan/anyag_pdf/ny_tetel_11.pdf

Az írásodban konkrétan: "lemaradni.Matolcsy" és "homály,. vagy". Ez igénytelen.

Virányi András (BANDITA) 2012.01.05. 11:42:34

@Brendel Mátyás: Szia! Ismét tanultam valami újat! Ezt sosem bánom.Nem minden esetben veszem észre a helyesírási hibákat, és mivel nem tanultam meg ilyen szinten kifejezni magam, néha máshova kerül a pont. Ennyit tehetek magamért:tanulok.
süti beállítások módosítása