Viktor, Te gyáva vagy!!!

 2011.11.24. 17:16
Nem mintha hiányoznál nekem, vagy még sok embernek, de nem lehet látni önelégült arcod. Szervezel, vagy bujkálsz? Tök mindegy melyiket teszed, egyáltalán nem hiányzol. Azonban nem tudok elmenni szó nélkül az eltűnésed mellett. Legutóbb nyáron köröztettelek, mert akkor is csináltak a párttársaid valami baromságot, amiben Te is benne voltál, Te pedig kussoltál. De legalább a szócsöved oda állt a mikrofon elé akkor, és bejelentette, komolyan dolgozol. Maradhattál volna inkább a seggeden nyugton.Olyan jó volt látni az utolsó fotód a nyáron, amin rövid gatyában szaladtál el kenyérért. Tényleg? Azt legalább kifizetted? Vagy elloptad, mint a magánnyugdíjat? Na jól van, szívom még a véred. Tudod mikor diktátortársad, aki olyan sok embert kinyírt a Szovjetunióban, értesült róla, megtámadták országát, gyorsan berúgott vagy tíz napig. Te ugye nem iszol? Neked a hatalom az ital. Most megvan, így biztos állandóan részeg vagy. Más magyarázatot nem tudok elképzelni. Legfeljebb még azt hogy ezen kívül gyáva is vagy. Mert ez is biztos. Ha baj van, mindig küldesz valakit, aki magyarázkodik helyetted. Mint legutóbb a titkos roadshow alkalmából.Gyorsan körbeküldtél minden csicskádat az országban, ugyan már magyarázzák el, mi az a sok jó amit meg kellett volna tenni elméleti síkon. Mert a gyakorlatban mást tettél. Egyszer majd kiderül, a számokat hány ember verejtékével manipuláltad. Ha ennyi munkahelyet teremtettél volna, megfelelő bérrel, Te lennél az isten.Így is az vagy annak a pár embernek, aki a feneked törli. Nem lett volna egyszerűbb bevallani, elqrtad?Látod Fletó bevállalta. Pedig lehet neki csak el kellett mondani. Vagy benne is volt? De nem ez a téma. Te akkor is bujkálsz, és más beszél helyetted, hiszen Te alapból gyáva vagy.A személyes beszélőd kevés ennyi baromság megmagyarázásához, így gyorsan tripláztad a létszámot. Petinek néha vissza kell vonulni, gyakorolni a cinikus vigyort, de méltó utódot találtál a pártod szóvivőjének. A szőke csaj méltó helyettese Petinek. Rossz hallgatni, mikor kinyitja a száját. Mi az oka, hogy engeded neki? Neked már eleged van belőle? Már a szájából. A kormányszóvivő hűvös eleganciája, csak mosolyt csal az arcomra, de Gabika mondásaitól kacagni szoktam. Köszönöm, hogy megnevettetsz, bár meg lennék nélküle. És nélküled is. Írnám, hogy bújj elő, de van elég barom a pártodban, aki elmondja amit akarsz. Mert Te nem mered, és afelől sincs kétségem, ők csak azt mondják amit Te jóváhagysz. Mert minden rólad szól. Diktátorként néha valóban el kell tűnnöd, de érdekes módon mindig akkor teszed, ha nagy szart kavartál. Abban pedig nagyon jó vagy. Tedd már meg azt a szívességet, nem beszélsz, és beszéltetsz baromságot! Akkor sokkal könnyebb lenne téged levadászni. Vagy gyere kordont bontani, mert már ezt vontál az ország köré. Hazugságból. De a legjobban annak örülnék ha maradnál gyáva, nem kerülnél elő, így egy csomó embert boldoggá tennél.BANDITA.

Címkék: orbán szóvivő.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr383408917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyuri48 2011.11.24. 22:32:13

Nekem sem hiányzik, mert ha látom há...k.

betoca8 2011.11.28. 06:34:11

Bán Beáta Egy dolgot nem ertek!8 evet volt hatalmon az MSZP!Mindenki azt akarta hogy menjenek el!Ez sikerult is!Jott a FIDESZ!Na azt nem ertem hogy kepzeli el tisztelt Uram hogy amit tonkre tett az MSZP 8 ev alatt azt On szerint 1 ev alatt rendbe lehett hozni!Milyen jo szidni azt aki most kormanyoz,de vajon En kepes lennek 1-12 honap alatt ugy kormanyozmi hogy mindenkinek ok legyen?Jobb egyszer magunkat kritizalni es utana kritizaljuk akkar a FIDESZT akkar barki mast!

betoca8 2011.11.28. 06:37:58

@Gyuri48:Nem azert kell irni velemenyt hogy masnak szep es jo legyen,Miert vagyunk ketfele emberek?Egyszer koveteljuk Budapest utcain hogy tunjon el Gyurcsany es bandaja,es amiutan ez sikerult,most azt kiabaljuk hogy tunjon el Orban es bandaja!Nahat nem 2 fele emberek vagyunk??????

betoca8 2011.11.28. 06:41:58

Kedves Bandita!1 kerdesMiert van ki annyira a FIDESZ ellen?Mit vett Onnek annyira hogy olyan szoveget ir,hogy nem tudtam kacadjak vagy sirjak.Mindent le ir de egy ep szoveget ki olvasni nem tudtam,de szidast es osszevissza mindent azt igen.Ugyhogy erre a be irasara jobb nem oda figyelni es ne talan velemnyt irni,mert.......Hogy a FIDESZ kovet el hibat az lehett es nem vitas,de ha Fidesz hibazik akkor miert koveteltuk hogy menjen el az MSZP??????

Virányi András (BANDITA) 2011.11.28. 10:26:41

Örülök építő kritikátoknak. Mivel látom megfelelő oldalakt találtam, teszek még ki oda pár dolgot.

P.mester 2011.11.29. 18:14:09

csak nem Grazban van?

Leslie Frank 2012.03.06. 14:42:52

@betoca8: Kedves Szépnevű Beáta! Látja, Ön is a 8 évre mutogat vissza! Sokat ártott nekünk az a nyolc év, 50 évvel vetette vissza az országot. De sikerült továbblépnünk. Kiléptünk a XX. századból, igaz, visszafele. Épp tegnap beszélgettem 80 év feletti emberekkel, megállapítottuk, hogy a Horthy rendszerben sem volt még ekkora szegénység Magyarországon. Ma akkora a nyomor, hogy azt eltűrni is bűn, a társadalom bűne, hogy még nem torolta meg néhány ezer ember iszonyatos gaztettét. Csak abban bízom, hogy ami késik, nem múlik.

Leslie Frank 2012.03.06. 14:59:27

@betoca8: A magyar társadalom nagy része a rendszerváltásban csalódott. Természetes, hogy mindíg az ellen nagyobb a tiltakozás, aki épp hatalmon van, de a legtöbb ember a teljes politikai elitet a pokolba kívánja. Új osztályharc van kibontakozóban, de ezt még kevesen veszik észre. (És nem csak Magyarországon, hanem az egész világon.) A baj, hogy ez a fajta ideológia nemrég kudarcot vallott, és most nagy a bizonytalanság, mi válthatja fel a kapitalizmust. Eltart egy darabig, mire megszületik a megoldás, de előbb-utóbb megszületik, mert a társadalom ugyan evolución megy keresztül, mint az élővilág, csak ezt kevesen értik. Tartozzon Ön is a kevesek közé!

Leslie Frank 2012.03.06. 15:22:49

@betoca8: Jók a kérdései, tetszik a gondolkozása. Legyen barátunk a Patria Hungaria nevű facebook lapon! Ha Ön is akarja!
süti beállítások módosítása