Miniszterelnök Úr!

Mit művel már megint felháborító! Miért akar ebből a kevés táppénzből is még elvenni. Ön vallásos embernek mutatja magát, ha igazán az lenne nem tenne ilyet mert tudná,hogy az időseken, betegeken, szegényeken segíteni kell nem pedig elvenni tőlük azt a keveset is amennyiük van.Persze nem kell ehhez vallásosnak lenni ezt mindenki tudja akinek lelke van. 

A táppénzről a változások sajnos személyesen engem is érintenek.Eddig még nem irtam a páromról. Három éve vagyunk együtt, túl vagyunk egy-egy rossz házasságon, és mindkettőnknek már a B oldal forog. Csóron jöttünk össze mert nem vagyunk egy lehúzósak, és minden maradt az exeknél. Hitelt vettünk fel, és nagyon sokat dolgoztunk napi l2-l4 órát, kevés pénzt adtak épp hogy eddig is megéltünk valahogy.

Tavaly kiderült, hogy a párom hepatitis C fertőzött. Fogalmunk sincs mikor és hogy szedte össze, de sokkot kaptunk.Nem lehet beteg ,mert akkor mi lesz velünk, de ez nem egy nátha amivel nem kell foglalkozni.Újabb vizsgálatok kimutatták,hogy a virus miatt 3 cm rákos daganat lett a máján. Újabb sokk, műtét, és a cél a mielőbbi gyógyulás.Közben a számlák ugyan úgy jöttek minden hónapban  a hitelt is fizetnünk kell és most már a gyógyszerekre is költenünk kell,abból a táppénzből ,ami hideg vízre sem elég.

Januárban elkezdték a kezelést a vírusra. Rengeteg gyógyszer, heti egy injekció nagyon erős mellékhatások nem kivánom senkinek.Ez a kezelés l-2 évig is eltarthat. Az első félév vizválasztó mert vírusszámlálás lesz, és ha nem csökkennek a virusok kellő képpen akkor megszüntetik a kezelést mert nem hat a gyógyszer úgy ahogy kéne, akkor meg minek . Lesz majd másik gyógyszer 1-2 év múlva ami talán jó.És addig? Vagy addigra már nem is lesz rá szükség mert nem lesz kinek beadni így is lehet spórolni.Nagyon bízunk az orvosokban, akiknek nem tudok elég hálás lenni,hogy kitartanak és minden erejükkel próbálnak ebben a béka feneke alatt levő egészségügyben gyógyítani. Köszönet Nekik: Dr.Halász Ilona háziorvos, DR.Görög Dénes, Dr.Makara Mihály és csapata.

Tehát akkor hogyan tovább, vagy marad a táppénz mert hat a gyógyszer, az még l-2 év.Vagy megszüntetik a kezelést lehet menni dolgozni.Igen de hová? Az eddigi munkahely az felejtős, mert nem illik táppénzre menni, mert az ember hamar az utcán találja magát. ÚJ munkahelyekről meg csak álmodozhatunk ez már egyértelmű. Úgyhogy szépen az utcára fogunk kerülni akárhogy is lesz mehetünk kukázni, de közben nagyon kell figyelnünk nehogy lebukjunk mert akkor még jó meg is büntetnek bennünket.Már csak a csodába bízunk.

Úgyhogy Miniszterelnök Úr! Hagyja azt a táppénz és ne elvegyen belőle, hanem tegyen hozzá.Hogy honnan?Hát a saját, és a kollégái zsebéből tegyenek már valamit a közösbe maguk is, ne csak kivegyenek belőle.Aztán meg másra fogják.hogy már megint üres a kassza.Ha meg továbbra is ilyen fantasztikus ötletei vannak mint eddig is, hát akkor inkább mondjon le! folyt.köv.

                

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr242905984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása