MINISZTERELNÖK AKAROK LENNI

 2011.05.07. 20:03

 Ígérem mindenkinek, mindent úgy teszek ahogy nekem jó. A választóknak persze azt mondom lesz ingyen fagyi a gyerekeknek, de ez nem igaz.Aki dolgozni akar annak sajnos fizetnie kell nekem, és az így befolyt összeget magamra költöm. Aki meg akar vesztegetni az előtt mindig nyitva az ajtóm. Ha diszkréten akarja megadom a Svájci bankom nevét, és oda utalhat.

Az államadósságot növelem, és a visszafizetést az állampolgárokra hagyom. Oktatás nem lesz, legfeljebb az én beszédeimet kell felolvasni a gyerekeknek. Olyan, hogy betegség nem létezik, azt megtiltom vagy nem ismerem el, így nem kell rá költeni. Mindenkinek kötelező értem dolgozni, és ezt széles mosollyal az arcán tenni.

A haverok mindig számíthatnak a legújabb autókra ,sofőrrel, persze az állam pénzén. Munkahelyeket teremtek, de úgy hogy ez csak papíron fog létezni. Mindig az aktuális számot fogom mondani. Ellentmondás nincs, fizetek annak az állam pénzén aki egyetért velem. A befektetők továbbra is használhatják az olcsó munkaerőt, és ezért nekem kell fizetniük. Törvények nem lesznek,mert állandóan változtatom, úgy ,hogy nekem jó legyen.A végrehajtók kizárólag a szóbeli utasításaimat kell kövessék.

A fényképem és szobraim minden településen központi helyen kell legyenek, és meg kell hajolni előttük. Mindig azt csinálom ami nekem jó, és sok hasznom lesz belőle.A határon túliak csak és kizárólag rám szavazhatnak, de más úgysem lesz a szavazólapon.

Ha már eléggé sikerült a hatalmat megszilárdítani, felfüggesztem az átírt alkotmányt, amit az általam választott "köztársasági elnök" mindig aláír /mert ha nem akkor mehet vissza a Tv.be tornázni/ . Nem is lesz  elnök mert spórolni kell, majd csinálok neki egy fontos posztot. Mondjuk ő lesz a helyesírás tanácsadóm. Engem meg nem lehet kritizálni, így azt ír amit akar, és ahogy tud.

A pártokat eltörlöm, kivéve azt aki a szívemnek kedves, és ők dupla költségtérítést kapnak.Ne kelljen kaparniuk. Megélnek az által, hogy engem imádnak, és azt teszik amit mondok. Aki ellen szegül azt a nyugdíjas rendőrökkel vitetem el, már ha lesz olyan aki megéri azt a kort. Kivéve a maffiózó barátomat, aki lehet nyugdíjas, mert nem találtak neki helyet, és az adócsalásoknál mint szaktanácsadó mindig jól jöhet.

A választóknak ígérem csak egyszer kell szavazni, nem akarom őket tovább fárasztani. Megszavaznak, aztán mehetnek a nemlétező munkahelyekre dolgozni. Lesz közmunka, a beszédeim után lehet tapsolni. Ezért sokat nem fizetek, de az is állami pénzből megy. A választás után senkire nem lesz szükség. Nem fárasztom magam a négyévenkénti kampánnyal, és az embereket nem vonom el a  termelő munkától. Mert dolgozni kell, hiszen Európának mi leszünk a  bérmunkásai. Akinek nem tetszik annak is ez lesz. Úgysem hallom meg a másik véleményét, így az olyan, mintha nem lenne.

És ez még csak a kezdet. Folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr622885725

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán tudathasadása? 2011.05.08. 09:59:49

A tudathasadás egy népi zsargon kifejezés, amelyet egyaránt használnak a skizofrénia, és a disszociatív személyiségzavar (többszörös személyiség) tünetegyüttesének a megnevezésére. Ez a parlamenti esküszegése és saját párt mutyijai miatt, várható későb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása