Azt ugye senki nem gondolja komolyan, minden rendben van a Belügyminisztériumban? Aki politikai pályára lép, vagy benne van a jelen helyzetben óhatatlanul is besározódik. Vagy muszáj neki, hogy ne lógjon ki a sorból, és csak bólogat, hátha nem derül ki, vagy tudatosan részt vesz benne, és maga keverte össze a sarat. A fő Belügyér mintha mindkét kategóriában jelen lenne. Én nem tudom ki hiszi el neki, Ő erkölcsileg feddhetetlen? Vagy nem vesz részt továbbra sem a magánszférában a "volt" cége által. De ha csak az eddig eltelt idejét nézzük amit vállalkozóként töltött, nem tudom elképzelni megfelelt - e a minisztériumban támasztott követelményeknek. Az hogy erkölcsileg feddhetetlen-e számomra nem kérdés. A válaszom egyértelműen:NEM. Bárki is mosdatja, és nem beszél róla a Civil Biztonsági Szolgálat részt vett törvénysértésben. Megkárosította az államot, és a munkavállalóit. És tette mindezt a törvények kijátszásával. Az pedig egyenesen nonszensz ezek után ezt állami szintre emelni. 

Nem merném ezeket a vádakat leírni, ha nem lennék róla meggyőződve. Mint munkavállaló, sokáig részt vettem ebben a törvénysértésben. Biztonsági őr voltam több mint tíz évig. Közelről figyelhettem, többek közt Pintér úr cégénél, hogy is mennek a dolgok. Ha napvilágra is került valami, pillanatok alatt elhallgatták a dolgot, és nem történt változás. Az állam mintha tudatosan részt vett volna ebben a törvénysértésben, aminek csak vesztese lehetett. De lehet nem is volt érdeke, mert akik irányítanak,maguk is részt vesznek benne. Ez egy óriási bevételi forrás, ami tiszta nyereséget hoz, és büntetlenül lehet művelni. Nagyon jellemző az a helyzet is, hogy az ORFK élére is  a Pintér úr magáncégéből hoznak embert, persze Pintér ajánlására. Nem a szakmai munkáját akarom kritizálni, de nem tudom elképzelni, ne tudtak volna a  lenyúlásokról. És mintha mi sem történt volna, egymást segítik a helyzet fenntartására, és a további haszonszerzésben.

Odáig rendben is van  a dolog ameddig valaki kihasználva a törvény gyengeségét lenyúlja az államot. Mint az előbb leírtam ez közös érdekük. De az már nincs rendben, hogy ezzel emberek százezreinek a sorsával játszanak, megfosztva őket még a változtatás lehetőségétől is. Ő. mint Belügyminiszter, és korábbi cégtulajdonos, teljesen tisztában kell lennie, honnan származik a bevétele. És azzal is hogyan. Különben már régen megbukott volna mint vállalkozó. Az hogy egy ilyen fontos terület első emberének választották, pedig sötét dolgok kikövetkeztetésére adhat okot.Vagy ő tud valamit, amit ki is használ vagy róla tudnak valamit. Az állampolgárnak egyik sem jó. Ígérni ő is tud, de azt nagyon. A haverokat védeni, és előnyös helyzetbe juttatni szintén. De még többen tudják, Ő egy tisztességtelen, csaló, a helyzetével ,hatalmával visszaélő ember. Sok dolog még nem került róla napvilágra, de eddigi tettei is elegek ahhoz,hogy a rendőrök utcára menjenek. Nekik az a dolguk bennünket védjenek, és ezért cserében az állam garanciákat ad nekik a munkájukhoz. Valamint biztosítja a jogaikat, amik mára szinte eltűntek. De mit is várunk attól aki a magánszférában is gátlástalanul kihasznált mindenkit. Majd Ő fog segíteni az államnak amelyet korábban megkárosított. És akik most hatalmat adtak a kezébe, egyrészt a támogatásukról is biztosították.

Több oldalt meg lehetne tölteni a fenti dolgok elemzésével, de nem ez a célom vele. Nem is tudok leírni mindent, mert nem vagyok író, csak próbálok érveket találni a miértre. Miért tartunk itt? Lehet kicsit zavaros amiket leírtam, de csak ennyi telik tőlem.  Azonban nem tudok szó nélkül elmenni olyan dolog mellett ami  számomra nyilvánvaló hazugság, és nem látom bármilyen változás is lenne benne. Egy biztos, nem a megfelelő ember van ott, és nem a megfelelő emberek tették oda. Ezek azok a dolgok amelyek felháborítanak, és ilyen írásokat hoznak ki belőlem. Tudom sokan egyetértenek velem, és keresik a megoldást, de az nem akar eljönni. Addig nem is fog amíg ilyen emberek egyáltalán lehetőséget kapnak ellenünk.Folyt.Köv.

BANDITA.

Címkék: sándor pintér politika.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr122801142

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József – SZÖRNYŰ LEEGYSZERŰSÍTŐK 2011.04.09. 14:48:02

CSOPORTKÉPEKA német birodalmat idegenkedve szemlélő Jacob Burckhardt, svájci kultúrtörténész 1889 nyarán barátjához írott prófetikus levelében kifejti, hogy a kép, miszerint a régi Európát lerohanják majd a szörnyű leegyszerűsítők (terribles simplifica...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.11. 10:10:03

Egy kicsit tényleg zavaros...
süti beállítások módosítása