ORBÁN VIKTOR A FACEBOOKON

 2011.03.18. 16:08

 Jellemző a helyzet. Hetek óta remek társaság van a Facebook-on, a neve Politikusoknak Minimálbért. Összejövünk, jókat beszélgetünk, politizálunk.Abban mindenki egyetért a jelenlegi politika káros számára. Ezzel el is vagyunk, nevetgélünk, szervezkedünk. Szidjuk a politikusokat is rendesen, és különféle megoldásokat latolgatunk. Egyszer valamelyikünk felfedezte Orbán Viktor Facebook-os oldalát. Többször olvastam én is a médiában itt lehet vele beszélgetni. Ezt az ember ugye nem is veszi komolyan, de mi van ha igaz? Legalább arra jó az ember számon kéri tőle az ígéreteket, esetleg megkérdezi mit miért csinál. Megdöbbentő dolgokat tapasztaltam ott. Kérdéseim feltevése után lerohantak a hozzászólásokkal, melyben nem a kérdés volt a lényeg, hanem miért teszek fel számomra egyszerűnek tűnő dolgokról egyáltalán bármilyen olyan a válaszban provokátornak minősítő dolgot, ami tényeken alapul. Megjegyzem nem vagyok semmilyen politikai pártnak a szimpatizánsa, sosem voltam szavazni, mert szerintem nem volt kire. A legmegdöbbentőbb az volt, ott egyes emberek szinte feladatuknak tekintették az általam  feltett kérdések semmibe vételét, és engem ismeretlenül is beállítottak mindenféle szimpatizánsnak, aki csak a rosszat látja. Ezek az emberek úgy védtek a miniszterelnököt , mint  anya a gyermekét, Semmilyen kritikát nem fogadtak el, és nem voltak hajlandók elismerni az általam jogosnak vélt aggályokat. Több estben is letiltottak az oldalról, kérdéseimre nemhogy nem válaszoltak, azokat mint valamikor régen a kommunisták idejében egyszerűen lesöpörték. Az alkotmánnyal, vagy a választási ígéretekkel kapcsolatos kérdésekre rendszerint olyan válaszokat kaptam, ami szerint hazaáruló vagyok. Egy darabig próbálkoztam, hátha sikerül valakiből választ kiszedni, de aztán megdöbbentő felfedezést tettem. Ezek az emberek akik ott írják a véleményüket, nagy részben elkötelezett hívők, és a módszerük, nagyon beleillik a jelenlegi politika koncepciójába. Ellen vélemény nem lehet azon az oldalon, mert az nyilvános, az oda nem illő hozzászólásokat azonnal meg kell szüntetni. Nekem ez úgy tűnik, mintha a problémákat nem megoldani kellene, hanem eltusolni. Ha kitörölnek, akkor nincs probléma. De a jelenlegi politika is így működik így nem is csodálkozom azon az oldalon. Megkockáztatom, némelyik hozzászólónak ez a munkája, de van aki önkéntes. A jelenlegi felállás szerint a politikai elit az ellenőrzése alá vonta a médiát. Ott a probléma felvetéséről sem lehet szó, és ha mégis kiszivárog valami, egy huszárvágással el kell tüntetni, mintha nem is lenne. "MINTHA". És ez a lényeg. Miért is működne másként egy nyilvánosnak mondott oldal? Nagyon is jellemző ez a fajta arrogancia a FIDESZ minden egyes lépésére. Megoldani nem tudnak egy problémát, így nem is beszélnek róla,hanem szép csendben kivéreztetik. Minden az övék, gyakorlatilag diktatórikusan vezetik az országot, amibe még a kritika sem fér bele. Ez az egész szánalmas. Folyt. köv.

Címkék: politika orbán facebook viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr912750455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzaGyu 2011.03.20. 05:54:40

Orbán Facebook-os oldala semmi másra nem jó, (akárcsak a HírTV Vonalban című műsora) mint arra, hogy mumifikálódott és agyzsugorban szenvedő pártkatonák dicsőítsék Orbánt. Ellenvéleményt valóban nem tűrnek, és ha véletlenűl megjelenik, akkor törlik vagy megszakítják a vonalat.

Orbán politikáján nincs mit csodálkozni, no és egyáltalán az egész Fidesz egy bűzlő trágyadomb.
Ennek a trágyadombnak most a Lázár Lézer került csúcsára a szegényebb réteget nem emberszámba vevő kiszólásaival. Ő képviseli a frakciót és ezen keresztül a Fideszt.

Tehát: Lázár Lézer mocskos kiszólása egyenlő Orbán és a Fidesz sunnyogó politikájával.

Erre már csak annyit lehet mondani:
Szebb jövőt, de Orbán és bandája nélkül!

Virányi András (BANDITA) 2011.03.20. 08:24:26

@SzaGyu: Teljesen egyetértek veled. Ismét bebizonyosodott, csak a hatalom megszerzése a cél. Ha már ott vannak, mindenki mehet a búsba, és csak ők maradjanak. Semmi sem történik ok nélkül, ennek még nem tudjuk mi az oka. Szerintem semmi plyan ami nekünk is jó.
süti beállítások módosítása