Nincs következtetés, nincs lehetőség az állítás helyességének a megcáfolására. Nincs a ha varázsszó, és nem is lehet azt mondani a szocik alatt bezzeg minden másként lett volna. Nem is a Fidesz szellemi alultápláltjainak szól tündérország meg nem történt múltja, és főleg nem a Fidesz rendszer haszonélvezőinek kell megérteni a történéseket akik jelenleg az ország vagyonát vágják éppen zsebre. Ez csak egy mese, igaznak semmiképpen sem mondható.

Ha nem lenne a Fidesz hatalmon:
– Nem következik be a fülkeforradalom amelynek segítségével a párt vezetője olyan sikeresen felrúghatott minden szabályt a kapott hatalom segítségével a választási ígéretei be nem tartására. Ja, már nem is beszélhet senki erről, most már az emberek konzultáción kinyilvánított akarata szerint történnek meg a dolgok, csak ezek véletlenül egybe esnek Orbán Viktor elmeállapotbeli változásaival.
– Meglenne az embereknél a magánnyugdíj megtakarításának az évek óta szép hozamot hozó jövedelme. Nem tűnt volna el az egész a kormány feneketlen tékozlása során.
– Nem vették volna el a szerzett jogot a rendvédelmi dolgozóktól, és nem adóztatták volna meg jövedelmüket, csak mert Orbán Viktor és Pintér Sándor úgy látta jónak.
– Nem lettek volna nem megszorítások amely során sikeresen bevezettek vagy negyven új adófajtát, ás emelték az Áfát a lehető legmagasabbra a világon szinte egyedüliként.
– Orbán Ráchel munkával tartaná el a családját, és hétvégente takarítást vállalna.
– Nem lett volna egykulcsos adó, ami a dolgozók nagy többségének a jövedelem csökkenésével járt.
– Nem lett volna új munka törvénykönyv ami a dolgozók nagyobb fokú kiszolgáltatottságához vezetett a munkáltatóval szemben, elvette tőlük a pótlékaikat, megvonta a tiltakozás hatékony módját a jogaik érvényesítéshez.
– Nem lett volna olyan sziklaszilárd alaptörvény az addigi alkotmány helyett amit csak egy párt, meg a megbaszódó KDNP fogad el, és éppen hatodjára akarja módosítani a hatalom a maga érdekében. Ez az alaptörvény kizárólag a polgárokra ró egy csomó kötelezettséget az állammal szemben, az hatalomnak a szerepe csak az irányításban és az ellenőrzésben van.
– Mészáros Lőrinc garanciában javítaná a korábban kontár módon általa felszerelt gázkészülékeket, és adót csalna a számla nélkül nélkül elvégzett munkával.
– Nem lett volna a rezsicsökkentés, a fogyasztó a világpiachoz igazodó áron kapta volna az energiát, ami már most jóval olcsóbb mint amiről a hatalom beszél.
– Nem kellene a közmunkásnak megélni havi negyvenhétezerből hanem emberi bért kapott volna addig, amíg munkát talál, mert nem szűnt volna meg a Fidesz és Orbán Viktor miatt több tízezer munkahely az országban.
– Nem gyorsult volna fel ilyen ütemben a dolgozói szegénység az alacsony bérek, és a magas adók miatt. Nem segítené a kormány az éhező gyerekeket adókedvezménnyel, meg rezsicsökkentéssel a valódi segítség helyett.
– Nem lenne ennyi életképes fiatal és idősebb külföldön munkavállaló, a hatalom hat éve alatt nem gyorsult volna fel a családok kivándorlása.
– Nem lenne ennyi szép stadionunk, egy pont véletlenül Orbán Viktor háza mellett, a kisvasútja szomszédjában, az arany áron épülő kazánház mellett.
– Lenne kréta az iskolában, a tanárok nem félnének a valóságra nevelni a diákokat, a diákok meg nem használhatót tanulnának az életről. Nem hiányozna a vízfej az tanulás hátráltatására, nem lenne a felsőoktatás ingyenessége megfizethetetlen a szegényebb diákoknak.
– Lenne a kórházakban jobban megfizetett személyzet, gyógyszer, megfelelő élelem, műtő. Nem lenne ennyire reménytelenül hosszú várólista, romos kórterem. A betegnek nagyobb esélye lenne a gyóggyulásra.
– Andy Vajna nevű elítélt az Usa területén töltené börtönbüntetését adócsalásért.
– Simicska Lajos nem kapott volna százmilliárdokért közbeszerzést aranyáron felülszámlázva. Miután pedig nevén nevezte Orbán Viktort nem kerülne újabb milliárdokba a vele való harc.
– Lenne a Fidesz által ellenzékben annyira szeretett népszavazás az embereket érintő kérdésekben. Nem lenne olyan testület az államigazgatásban ami ezt párt alapon megakadályozza.
– Lenne független ügyészség aki felügyelné a törvényességet mint a Fidesz előtti időkben. Nem kellene a szakmának szégyenkezni a Polt Péter vezette szervezetben. A lopás, a hatalommal való visszaélés, a jogtalan előny megszerzése akkor is bűntett ha arra a Fidesz ellenkező törvényt hozott, ami szerint az ő értékrendjükbe ez simán belefér. És a jelenlegi ügyészség vezetője ebben segít nekik.
– Rogán Tónika háza nem bővülne folyamatosan, hanem rászakadna a folyamatos hazudozása miatt amivel a törvényesség látszata mögé igyekszik elbújni.
– A trafikok nem léteznének a jelenlegi formában, ahol a piac egy jövedelmező részét a Fidesz a maga haverjainak juttatta a többi szereplő kárára.
– A földeket azok művelnék akik nem csak a támogatás miatt bérelnék ki azt. Nem lennének kormányközeli műkörmös haverok akik csak ezért foglalnák azt el előlük.
– A boltok vasárnap is nyitva lennének, a KDNP ebbe nyugodtan bele is dögölhetne ahogy az éhesen iskolába járó gyerek miatt már meg kellene tennie.
– Matolcsy György ápolt lenne egy elmegyógyintézetben eltiltva a napok számolásától. És minden számolástól.
– A közmédia nem ismerné név szerint a nézőit, nem kerülne évi nyolcvan milliárdba a nézhetetlen csatorna.

Ezzel persze nincs még vége a történetnek a felsorolás, és a lehetőségek sem teljesek. Ez csak pár olyan dolog ami érinti a mindennapokat, mivel a Fidesz szeretne minden területre behatolni az emberek életében. Meg szeretnék mondani ki a jó művész, mikor kell gyereket szülni, ki a jó barát, miért kell új atomerőmű, mi a nő dolga a családban, kinek mi legyen a véleménye ami lehetőleg az általa mondottakkal egyezik. Bele akar szólni az élet és a család minden döntésébe, szeretne olyan állampolgárokat akik nem tiltakoznak, belenyugszanak a hatalom által teremtett körülményekbe. Pedig már volt már a Fidesz előtt is élet, és lesz utána is jobb sorsa az embereknek. Csak végre ezt fel kellene ismerni. BANDITA.

Címkék: lop hazudik alaptörvény Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr328304482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.23. 16:01:00

Lenne sok gágogás, s sokkal több hasznot vinnének ki a cégek nyugatra, s meg lenne magyarázva, hogy a kisember akkor jár jól, ha minél jobban ki van zsákmányolva.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2016.01.24. 07:22:42

@BircaHang Média: Maradj már magadnak az idióta belebégetéseddel te bolgár fasz! Szerinted a cégek most nem menekítik ki a nyereségüket az országból? Az Audi, a Mercedes és a Suzuki sem fektet be az itteni gyáraik bővítésébe, A Land Rover ide sem jött, hiába ígért a Felcsúti Fodballbáró és kormánya 40%-al magasabb adókedvezményt, mint a szlovákok.
Szóval hiába téped itt a szád, senki nem kíváncsi a magyar "kozervativizmus" szülőatyjára és az általa álmodott tündérországra. Szerintem a Mercedes gyár vezetői ma már nem jönnének Magyarországra, ha lenne választási lehetőségük. Mert annyira nincsenek kizsákmányolva a multiknál dolgozók, mint azt te szeretnéd hinni. Az emberek boldogan mennek ezekhez a multikhoz dolgozni. Mert a kurva jó magyar vállalatoknál (Market Zrt, Mészáros és Mészáros Kft.) kapott béreknél, jóval többek tudnak keresni a "mocskos" multiknál, ráadásul a teljes bérükkel vannak bejelentve, és nem minimálbérrel.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.24. 07:25:06

@The Ghost Wolf:

"Szerinted a cégek most nem menekítik ki a nyereségüket az országból?"

De igen. Magaddal vitatkozol...

"Az emberek boldogan mennek ezekhez a multikhoz dolgozni."

S ez mire is cáfolat? Semmire.

Én magam is multinál dolgozom.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2016.01.24. 10:07:38

@BircaHang Média: Te bolgár fasz, azt mondtam, hogy a multik, Audi, Mercedes, Suzuki, de sorolhatnám a többit is, mint Spar, Tesco, Lidl, Auchan, hogy csak a legnagyobb munkáltatókat említsem, a jelenlegi kormány ténykedése miatt mentik ki a nyereségükt. Érdekes módon a "ballib" kormányzás alatt ezek a cégek inkább itt hagyták a nyereséget (fejlesztettek). Tehát csak azt mondtam el, ami tény. A Felcsúti Fodballbáró regnálása óta nincs Magyarországra érdemi működőtőke beáramlás.
Ha te is multinál dolgozol, amit erősen kétlek, akor valami oka csak lehetett, hogy odamentél dolgozni. Miért nem valami jól fizető bolgár vállalkozónál nyomod az ipart? Vagy te csak pofázni szeretsz a multik ellen?

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.24. 10:13:07

@The Ghost Wolf:

Azaz ezek jótákonysági alapok valójában, melyek kizárólag a csúnya Orbán miatt kénytelenek kivinni hasznukat?

Sosem fejlesztettek nagyobb mértékben a hasznuknál.

Nem a multik ellen "pofázom". Mindegy, hogy egy cég multi-e vagy sem. Ez teljesen lényegtelen. A lényeg: ki uralja egy ország gazdaságát, s hová megy az adott országban megtermelt haszon - csak ez számít. Bent marad a zöme = fejlődés. Kimegy a zöme = gyarmati alávetettség.
süti beállítások módosítása