Három nap, három Orbán!

 2015.02.20. 21:43

Orbán egy G Viktor elégedetten törölte meg a száját a medvével töltött kellemes délután után. A leülés kicsit nehezére fog esni pár napig, de minden megvan amit akart, és ezért semmi sem drága. Putyin itt volt a semmiért, hozott is gázt meg nem is, koszorúzott egy ellenforradalmat, ezzel szembeköpött egy országot, majd elmondta a békeszöveget miközben háborúzik, és elszállt. De ez most nem lényeg. Újra van rezsicsökkentés, újra van olcsó gáz, újra van vezére a népnek aki mindent elintéz. Lesz Paks is, meg abból a kettő is, lehet osztogatni fosztogatni tovább. A birkózós rezsitábornok most megint elmondhatja a mesedélutánt a gaz multik elleni harcról, amelyben csak tündérország kormánya áll a szegény, jaj dehogy, a rászoruló népe mellett. Tehát itthon minden rendben, mehetnek tovább a stadion, a fenéket, a fedett sportlétesítmény építések, és a közmunkás is megél havi ötvenháromezerből. Szép az élet, indulhat Orbán egy G Viktor a barátokhoz. Másnap útra is kel, viszi a szép meséket.

Orbán egy G Viktor a lengyel barátoknál már tudta mit kell mondani, hogy ott is szépen hangozzon a mondandó. Putyin nem barát, csak a gáz miatt tettem, mert szegény népem fázik, és áram is kell a kerítésbe, annyian jönnek e menekültek. Forogtak a fejében a gondolatok, még a virágcsokorról is majdnem elfelejtkezett közben. De minden rendben lett végül, még a bárgyú vigyor is ott az arcán, laza kézcsók, aztán be lehet zsebelni a sikert. Nem kell ezért mást tenni, mint annyit elismételni, hajrá Európa, vagy egységben vagyunk meg ilyenek. Ez menni fog, hiszen már sokszor előadta ezt a számot, most csak kicsit bele kell élnie magát. Viszont a komcsi időkben szerzett tudása megállt a lengyel magyar két jó barátnál, meg a békemenet exportjánál. Az meg sem fordult a fejében, a lengyelek utálják az oroszokat, több száz évig éltek a gyarmati uralmuk alatt. Csak a múlt században sikerült egy rövid időre kivívni a függetlenségüket, ehhez meg kellett állítaniuk a fővárosuk előtt a Vörös Hadsereg hordáit. Ez volt az a hadsereg mellesleg, aki segített leverni 1956-ban a magyar forradalmat is, de Orbán Egy G Viktor maga szerint elzavarta őket 89-ben tündérországból. Tehát a lengyel nem szívleli a hódító oroszt, még él benne a világháború előzménye, és Katyn borzalmas erdeje. Meg a világháborút követő barátinak nem nevezhető újra gyarmatosítás is szintén túl közeli emlék a lengyelek számára. Ismeri annyira a lengyel az oroszt, ne bízzon meg benne ha az hódításba kezd. Az mindig sokba kerül másnak, és nem mellesleg felszakadnak a lengyel sebek is ha közelednek a határaihoz. Most Orbán egy G Viktor segített felszakítani ezeket a sebeket. És még mosolyogni is képes volt hozzá. Csakhogy nem igazán hatotta meg ezzel a vendéglátókat a magyar nemzet pocakos focihuszára. Nem hitték el neki elkötelezettségét, nem hittek a szavának, nem hittek másnak, csak a cselekedetének. Szét is rúgták a tökeit rendesen. Elég szépen rá is volt fagyva a mosolynak szánt grimasz Orbán egy G Viktor arcára. Nem jött be az ide szánt megtévesztő duma, még a jobboldal sem fogadta, pedig ott még könyvet is írtak róla, milyen ügyesen lopja itthon a közpénzt. Meg a politikai hazugságairól is volt benne, de illiberálisan elferdítve a valóság ahogy azt kell. De attól még úgy látszik innen a dolog, nem annyira barátai már Orbánnak a lengyelek, ők is tudják amit már itthon régóta tudnak róla nagyon sokan. Csak egy geci.

És eljött végre a harmadik nap. Nagy interjú egy orosz lapban, a medve árnyékában. Ez Putyinnak szólt: “Nem akarok olyan Európában élni, amely új hidegháborút vezet Oroszország ellen” – ezzel a címmel jelent meg interjú Orbán Viktor miniszterelnökkel a Kommerszant című orosz napilap pénteki számában. Elemében volt a cikk során, mindent elmondhatott benne, amit az orosznak szánt. Lássák azok is milyen jó tanítvány, mindig tudja mikor mit, és kinek kell mondani. Meg kell mutatnia, milyen ügyesen mozog a hazai pálya, a Unió határa, és az orosz között. Mindig azt mondja, amit az hallani akar aki éppen figyel rá, de nem gondolja komolyan a tartalmat. Az jár közben a fejében, időközben mind nagyobb seggével hogy tud minél több széket megülni. Egyre jobban látszik azonban rajta már maga sem tudja merre van az előre, mikor jön a medve kéjes vigyorral az arcán, és mikor mondja azt neki Merkel, hülye vagy te, csak nem forogsz. Még a legjobban itthon érezheti biztonságba magát, kint a világban már mindenki rá vadászik. A medve már vagy kétszer el is kapta. Itthon azonban még töketlen hozzá a lakosság, nem is egységes, az ellenzék is magával van inkább elfoglalva, de csak politikai szinten. Még mindig van elég sok idióta szavazó aki beveszi a baromságait, így nem nagyon érthető miért kell neki külföldre menni, ha hasba akarja magát rúgatni. Itthon kellene ezt megtenni, mert szégyen amit tesz az ország nevében. BANDITA.

Címkék: orosz lengyel medve barát Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1007193097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.21. 06:56:04

S mi a gond? Orbán kiváló államférfinek bizonyult, aki ki meri mondani az igazságot.

Gerilgfx 2015.02.22. 04:01:18

a fidesz támogatottsága a várakozásoknak megfelelően összeesett, 3 év múlva borítékolható egy jobbik-fidesz koalíció.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 23:04:27

@Gerilgfx: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e
süti beállítások módosítása