Orbán Viktor, és a krónikája.

 2014.01.06. 19:26

Nem kell attól senkinek megijedni, magas szellemi színvonalú alkotások lesznek a legújabb kormányzati agyrémben, aminek Magyar Krónika lesz a neve. Erre garancia az azt előkészítő, és felügyelő ember személye. Kerényi Imre már egy billegő alaptörvény asztallal megmutatta milyen szinten lehet saját magát is alulmúlnia bárkinek, ha még csak egy sima nemzeti talpnyalásról is van szó. Na jó, arról ő sem tehetett, végül is annyiszor lett módosítva a gránit szilárd tákolmány, összedőlt alatta a nemzeti ízléstelenség. Pedig még képeket is válogatott hozzá a lelkem, de azok nagyon gagyira sikerültek, viszont el lehetett rá költeni vagy húszmillányi közpénzt. A szerkesztő személye is méltó a nemzeti förmedvényhez. Bencsik András eleget Békemenetelt ahhoz, minden munkásőr múltjával hitelesen tudja nevét adni a komcsizáshoz, és az ebből fakadó nemzeti lelkiséghez. Már eddig vagy száz nemzeti érzelmű tollforgatótól kértek be cikket a rezsiharc előnyeiről, a baloldal fikázásáról, és a stadionok népi összetartó erejének fontosságáról az alkotók, így biztosítva a függőség pártosságát a kormány mellett.

De maga Orbán Viktor is írni fog ebbe a krónikába, ahogy a jelenlegi kormány tagjai is. Itt azért nem tértek ki arra a lehetőségre, az év második felében ezek már lehet nem lesznek kormányon, de végül is pénzügyi szempontból ennek nincs jelentősége, előre ellopták már a közpénzből az erre szánt összeget. Addig még megtehetik azt ebben a megnevezésben. Orbán Viktor például addig ilyen cikket is írhat még miniszterelnökként:” Hogyan lehet a politika segítségével a nemzeti vagyon két számjegyű százalékát ellopni törvényesen, magáncélra.” Ül a nemzet pocakos focihuszára a kertje végében a saját stadionja lelátóján, könnyű szellő mozgatja az államosított tankönyvekből kispórolt üres lapokat a térdén, és rágcsálja a trafikmutyiból származó ceruzája végét. Hallgatja a nevén nem levő földjein dolgozó közmunkások alapműveltségi beszélgetését, és eszébe ötlenek mélyenszántó gondolatok a takarékbank közgépesítésével kapcsolatban. Az így keletkezett vagyon titkát azonban lehet nem kell megosztania az olyan birkákkal, akik ezt lehetővé tették neki, mert azok amúgy is bevették a dumáját, annak minden hazugságával együtt, és neki adták a szavazataikat. Nekik elég a szokott kormányzati szöveget nyomni a szabadságharcról, meg a bukott baloldalról. Azért nehéz lett volna neki egy ilyen fokú vagyongyarapodást elérni apuci bányájában, vagy a saját esze által, ha nem a politikát választja megélhetésnek, de ezt a tényt nem fogja megosztani a szavazóival. Saját bevallásból nem is, meg a nevén se nagyon találni semmilyen közpénzből eredő mutyit. És ráadásul még a rezsiharcot is másnak kellett volna megvívni Tokaj előző kormányzati ciklusban lenyúlt szőlőhegyein. De számos lehetősége van, amiről ezen kívül is írhat. Megírhatja, hogyan lehet a józan ésszel szemben lavírozva emberek tömegeit átverve hatalomban maradni, pusztán egy olyan egyszerű duma alkalmazásával, ahol “a mindig más a hibás” magyarázatként, ha valami nem úgy sikerül. És lehet sűrűn nyócévezni hozzá, van aki ezt is beveszi még. Hogyan lehet egybe gyűjteni egy eleve genetikailag selejtes, evolúciós zsákutca embereit, akik aztán a saját sorsukat hozzá kötve, gyakorlatilag bármilyen gaztettre képesek, még ha ez csak az állandó hazudozást is jelenti. Azonban törvényalkotásban is nagy szerepük van ezeknek a vak komondoros mutyisoknak.

Mivel másnak is lesz lehetősége megosztani mélyen szántó gondolatait az esetleges olvasókkal, akik nem kötelezően kapják meg a lapot, talán lesz magyarázat néhány egyszerű dologra. Kósa Lajos például elmagyarázhatja, hogyan lehet egy nyilatkozattal, ami nem valós, bedönteni a forintot, és ezzel sok családnak megnövelni a törlesztőrészletét. És hogy lehet ezt következmény nélkül megtenni, mert ezért minimum egy kiadós verés járna neki a kárt vallottak irányából. A lemondása szóba sem jöhet, az nem magyar politikai kultúra a nemzeti oldalon. Matolcsy Gyuri is elmagyarázhatja, hogyan áll a csecsemők pöttykutatása, és hogyan lehet úgy adókat emelni, hogy az a kis keresettel rendelkező embereket sújtsa, mert simán rátolják a törvényi hiányok miatt azok, akiknek szerinte ezt meg kellene fizetni. És hogyan lehet ezt következetesen tagadni. Pintér Sándor is elmagyarázhatja a kecsketartást a panelban, ami segíthet megélni havi negyvenhétezerből. Arra is magyarázatot adhatna, milyen adócsalásai voltak a vagyonvédelemben. Varga Mihály leírhatná az elromlott hűtő, és televízió fogyasztást serkentő hatását, gazdasági miniszterként nála az erre alapozott költségvetés nála milyen szakmai tapasztalatból adódik. Balogh Zoltán előadhatja, hogyan lehet a diákoknak az ingyenes felsőoktatás fizetős számait megmagyarázni, és Hiltonból hova vitte a negyven közmunkás gyereket karácsony előtt, miután kiderült, sikerült a fotózás velük.

Ha esetleg valaki keresne ebben az újságnak nevezett médiahányásban szakmaiságot, akkor annak azt futtató emberek értékeit kellene először magában megkeresni. Ha talál magában ilyet, akkor jó szórakozást neki az olvasgatásában. Aki azonban tudja mit művelt a Fidesz kormány, és az azt kiszolgáló gátlástalanul mocskos emberek hordája az életével, még csak ne is gondoljon rá, bármilyen formában is rombolja józan eszét, az itt megjelenő tartalmak értelmezésével. Nézze meg, akinek van magához való esze, mennyit vett el tőle időben, pénzben, lehetőségben ez a mostani kormány. Nézze meg azt is, mindennek a tetejébe hogyan magyarázott meg egyértelmű hazugságaival minden forintot, amit a saját zsebébe irányított a közgépesített közpénzlenyúlás, és hogy uszított békemenetes szabadságharcosokat savas palackkal a kezükben ellene, csak azért, mert nem lett nemzeti, és nem lett “Magyar Csapat” tagja a rezsihazugságban. BANDITA.

Címkék: média újság mutyi Orbán Viktor Magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr425740133

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megírom a naplót 2014.01.07. 14:28:12

Kedves Barátaim Naplóm! Tisztázzuk az alapokat. A terapeutám szerint el kell kezdenem naplót vezetni. Azt mondja, felépülésemhez elengedhetetlen, hogy néha legalább saját magammal őszinte legyek. „Egészséges lelki életemhez feltétlenül szükséges, hogy...

Trackback: Egyetlen kérdés a Magyar Krónika kapcsán 2014.01.07. 09:19:17

Kínzó kérdést vet fel a ma kipattant hír, amely szerint markáns kormánytámogatás mellett májustól új, exkluzív magazint indítanak közelebbről meg nem határozott Fidesz-barát körök. A Magyar Krónika című lapot Orbán Viktor mellett ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trackers 2014.01.07. 08:38:06

Légyszi sorold már fel, miket ne olvassunk még ezen kívül, és ha már itt vagyunk ajánlhatnál is nekünk olvasnivalót.

Hogy véletlenül se a "gátlástalanul mocskos emberek hordája" alkotásait lapozgasuk.

Kösz !

Netuddki. 2014.01.07. 08:39:06

@Trackers: Azt olvasol amit akarsz...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.07. 09:05:22

"Ül a nemzet pocakos focihuszára a kertje végében a saját stadionja lelátóján, könnyű szellő mozgatja az államosított tankönyvekből kispórolt üres lapokat a térdén, és rágcsálja a trafikmutyiból származó ceruzája végét. "

Ez egy olyan szép kép, azonnal elképzeltem. :D

sas70 2014.01.07. 09:08:43

Még egy pártlap!? Nagyon kell!

BKV reszelő 2014.01.07. 09:08:54

@Trackers: Nyugodj meg, senki nem tiltott el a párt szócsövétől, olvashatod, ez itt fent egy vélemény vagy kórkép, ha így jobban tetszik. Senki nem akar téged kiszakítani a megszokott környezetedből, a bájer zsolt mögött lebegő fingfelhőből.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.01.07. 09:09:36

Magyar vagyok, keresztény, katolikus és eközben piszkosul rühellem Orbán rendszerét meg az egész mutyizó Fideszes bandát! Még annyit: egyetlen felmenőm sem volt kommunista. Na most akkor mi van? Mert hogy bizony van ilyen kategória is. Olyan, aki nem zsidó, nem kommunista, nem külföldi ám mégis ellenzéki. Biztos nehéz lehet a fidesznyikeknek ezt megemészteni, de ez van! Meg az, hogy sokan vagyunk ilyenek. Mi a büdös életben nem fogjuk éltetni Orbánt! Hogy miért nem? Mert egy csaló, igazságtalan, kirekesztő és egyetlen ember akaratának mindent alárendelő rendszert épített fel, visszataszító módon kihasználva az embereket! Azért. No meg mert kizsigerelte az országot, miközben pofátlanul meggazdagította a haverokat. És mit adott eközben? Nemzeti szólamokat, nagymagyar-turul-nemzeti-hazacsakegyvan-mindenkimásellenség baromságot. És az emberek fele bekajálja! Mint a huzat. Hát ezért utálom Orbán Viktort, és ezért nem fogok soha a büdös életbe rá szavazni! Pedig magyar vagyok. És szeretem a hazám. Nem azt a hazát, amivé ez az orbánista csürhe tette Magyarországot, hanem azt a hazát, amilyen valójában lehetne. Amilyennek én szeretném látni. Egy másokat elfogadó, szabad levegőjű, élhető, szerethető hazát, ahol az emberek éppúgy seggberúgják és elzavarják azokat a diktátorokat, akik kommunisták, mint azokat, akik szélsőjobbos populisták. Mint amilyen Orbán. Egy ravaszkodó, csavaros eszű jogász seggdugasz, aki mindig jól érzi, hogy mikor mit kell mondania a tömegeknek.

EL KELL MENNED SZAVAZNI, hogy végleg eltakarodjon!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.07. 09:18:58

Ceruzát nyálaznak a

fidesztanyákon , és megírják a maffiafőnöknek, hogy milyen jól érzik magukat a lopott pénzből,
mert Orbán igényli az orbáncigány olvasnivalót.

Csak - egy - tankönyv lesz jövőre, és abban csupa örömhír lesz.

Ebből fognak jövőre tanulni a gyerekek,
és ebből is érettségiznek.

Egykönyves ország leszünk.

Na, nem a Bibliával, hanem a Magyar Krónikával fognak alunni térni az alattvalók...

funfun 2014.01.07. 09:26:45

@csababácsi: @Soha többé kétharmadot, ezért kell menned szavazni: Hárman. De ez kurva kevés lesz. Nem az a kérdés, nyer-e a FideSS, hanem az, hogy mennyivel, bár ott is azért jól behatárolhatóan 60 +/- 5% szerintem meglesz.
Azok, akiknek az érvük arra, hogy lop, csal, hazudik a Kedves Vezető és bandája mindössze annyi, hogy a komcsik is ezt csinálták - na ott lesz elegendő szavazat. Mert más ám, ha egy nemzeti, keresztény köntösbe bújtatott, ájtatoskodó tolvajlás folyik, bizony ám! Lásd békemenetes tömegek, meg úgy általában a "Gyurcsányék is" kommentelők.

funfun 2014.01.07. 09:28:52

Ja, nem mintha jó szívvel szavaznék a tehetetlen baloldalon bárkire. Az LMP-re meg végképp nem, pont olyan helyezkedők, hataloméhesek, demagógok, látvány-politizálók, húsoskondér hátsó sorában acsarkodók, mint a többiek. Hánynom kell tőlük is.

♔batyu♔ 2014.01.07. 09:39:05

na már itt is magyar Krónika. Nagyon bassza a csőrötöket, hogy Orbánék ezt már nem a szokásos branccsal tervezik.

Még meg sem jelent, de ti már olvastátok.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.07. 09:43:36

@funfun:

Aki a baloldalt eltakarítja, de az orbán felcsúti fajtáját megtartja,

és közben azt mondogatja, hogy ez a kettő egykutya,

az orbántolvaj-fajta maga is.

Ez egyértelmű.

Observator 2014.01.07. 09:56:14

A baloldal ugat, a karaván halad.

Magyarország jobban teljesít, ez fáj a bukott maffiabaloldalnak.

A választásokon kikapnak, és a bankárgazdáik beléjük ölt befektetése elvész.

Magyarország pedig halad tovább eredményes, polgári kormánya vezetésével.

szekertabor · provo.blog.hu 2014.01.07. 09:59:13

@♔batyu♔: Hiába, kampány van (már 4 éve, de csak erősödik). Beindultak a bloggerek meg a trollok, két hónap múlva visszasírjuk az ilyen posztok "mérsékelt és elfogulatlan" hangütését.

ursus artos 2014.01.07. 10:01:29

"egy ilyen fokú vagyongyarapodást elérni apuci bányájában"
Irígy vagy mi?

Bretschneider detektív 2014.01.07. 10:03:01

@Trackers: Mondjuk olyat ne olvass, ami még meg sem jelent.
Mert hátha nem is fog.

Bretschneider detektív 2014.01.07. 10:04:57

@♔batyu♔: Mindössze az invitáló levelet, azt olvastuk. Olvashatod te is, sőt, írhatod is, ha akarod. Van ennél demokratikusabb dolog a világon?
Papír-blog.
Az én nickem sárga pecsenyekacsa lesz.

citrix 2014.01.07. 10:06:34

Csoóri Sándor köszönti Rákosi elvtársat 60-ik születésnapján,részlet:
"Rákosi elvtársnak
szállj az ablakába,
s illendően, szépen
kocogtass be nála.

Mondd meg neki, mondd meg,
- de ne panaszlóan -
hogy betegen fekszem,
azért nem hall rólam.

Mondd meg neki, mondd meg,
így, ahogy üzenem:
hogyha felépülök,
tüstént fölkeresem

és a színe előtt
teszek hitet rája:
én leszek a leghűbb
ifjú katonája."

csak egy néző 2014.01.07. 10:08:06

@Observator:
Öcsém, bírd ki májusig. Nektek külön oldalak lesznek benne "Mai kiváló seggnyalóink" rovattal. Minden héten kisorsolnak köztetek diszcsomagolásba egy kis kóstolót nagy nemzetvezetőtök reggeli barnamacijából. Nyugi koma.

déjá vu39 2014.01.07. 10:16:01

@♔batyu♔: "Nagyon bassza a csőrötöket, hogy Orbánék ezt már nem a szokásos branccsal tervezik."

Dehogynem. Ugyanazok fogják írni, szerkeszteni, akik az eddigi pártlapokat írták.
Szerintem színvonalas, széleskörű tájékozottságról árulkodó hozzászólósásod alapján Neked is lesz esélyed arra, hogy írjál ebbe a lapba.

Egy számot azért biztosan meg fogok venni, hogy be tudjam látni azt, hogy előítéletes voltam.

déjá vu39 2014.01.07. 10:17:16

@Observator: "Magyarország pedig halad tovább eredményes, polgári kormánya vezetésével."

Ja. Eredményes. Miben is?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.07. 10:18:32

@Observator:

Haladjatok csak a karavánotokkal vissza Indiába.

senkise tartóztat...

felucca 2014.01.07. 10:22:48

@csak egy néző: négyen!
De tényleg, hová tegyük az X-et? Tulképp mindegy, hogy hová, csak egy helyre rakjuk, ez a lényeg!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.07. 10:32:22

@♔batyu♔: Miért, te is idejársz olvasni ezeket a blogokat, nem? Nekik pont olyan ez a krónika, mint neked ez a blog. Ettől kezdve neked kell tudni, hogy mi az olvasás motivációja. Tényleg, mi?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.07. 10:34:10

@Observator: Szerintem téged is fel kéne kérni a krónikába, ha ilyen szépeket tudsz írni. Esetleg - ha adhatok tanácsot - még használd a "ne hagyjuk, hogy ismét...", és a "vak is láthatja, hogy..." formulákat.

LallyPop 2014.01.07. 10:42:42

tökfölösleges a krónika, enélkül se szavaznék a 'nemálunkösszeagyurrcsány őszinteferivel' kojalícióra.

Szelid sunmalac 2014.01.07. 10:43:43

@♔batyu♔: Te ezeket a kommenteket lemented, hogy masnap is elovehesd? Csak mert mar tegnap is pont ugyanezt masoltad be minden blogra. Az meg oke, hogy egyi9k nap ugyanazt szajkozod, de masnapra igazan kitalalhatnal valami ujat.

global001 2014.01.07. 10:45:23

@ursus artos: Inkább úgy fogalmazzunk, hogy nem annyira hülye mint a fideszbirkák ... :))

bgp 2014.01.07. 10:48:24

@Observator: Előre az orbáni úton. A cél: Észak Korea.

Egyallampolgar 2014.01.07. 10:50:10

@csababácsi:
Azért érdekelne, hogy egy jobboldali, keresztény, nemturulfetisiszta hogyan fog szavazni Orbán ellen.
Liberálisként én tanácstalan vagyok (Fodor, Bajnai, LMP szóba sem jöhet).

Szelid sunmalac 2014.01.07. 10:53:46

@Egyallampolgar: En peldaul ervenytelenul. Szavazni fogok, de majd jol elbaszom.

LallyPop 2014.01.07. 10:53:53

@Egyallampolgar: javaslom a szakertodemokrata mszp-t

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.01.07. 11:11:37

Ki e Magyar Krónikába
Vezércikket róni kába,
Mert egy ceruzát is elejt,
Arra ne szavazz, mert selejt!

Még több mélylíra:
fradyendre.blogspot.hu/
:)

Hawks 2014.01.07. 11:13:34

@♔batyu♔: tudjuk mi lesz benne, tömény kormánypropaganda. Talán nem lenne jobb helye máshol annak a 300 millának amit a hibbant Kerényi-mszmp-elvtárs kap? Inkább költsék lélegeztetőgépre

Jenyei 2014.01.07. 11:14:38

Ki van adva, hogy libsi-köpködés. A talpnyalók másnaptól náci-kommunista-liberális párhuzamokat írnak. True story. Egy ilyen farok ott van a százas listán is.

Admiral. 2014.01.07. 11:19:37

Hibatlan post.
Gratula.

antonov 2014.01.07. 11:27:17

A banditafidesz és a fidesznyikek most vannak bezsarva igazán, hogy összefog a bal. :)

nnnnnnnn 2014.01.07. 11:27:23

látszik, hogy uborkaszezon van. tele vagyunk értelmetlen maszopnyik posztokkal.

Pop40 2014.01.07. 11:56:03

@$$$=$$$:

Ja. És ezeken a posztokon lebzselő hülye fidesznyik bérkommentelőkkel.

@Szelid sunmalac: Azzal biztos sokmindent elérsz majd. :P

@déjá vu39: "Egy számot azért biztosan meg fogok venni, "

Nem kell pénzt áldoznod erre, a háromnegyed lapszámot kiszórják ingyen.

stefiapo 2014.01.07. 11:56:29

Nem különösebben érdekel ki milyen újságot csinál. De az már annál inkább kinek a pénzéből? Ha a sajátjából, hagy csinálja! De valószínűleg nem így lesz...

Pop40 2014.01.07. 12:02:03

@♔batyu♔:

"Nagyon bassza a csőrötöket, hogy Orbánék ezt már nem a szokásos branccsal tervezik. "

Bencsik, Bayer, Torkos Matild, Kerényi.

Tényleg, ezek ám az új arcok, felét nem is láttuk azóta, hogy a Népszabadságban irkáltak, ugye?:D

Aztán persze rájöttek arra, amire Vitya, hogy Mo-n van egy kommunista nosztalgiában élő birka réteg, akik a seggedet is kinyalják, ha megadod nekik azt az elégtételt, hogy következetesen "jobboldalinak" meg "polgárinak" hívod őket. :D

Hívd a szart lekvárnak, és örök életedre hűséges birkád lesz. :))

dos passos 2014.01.07. 12:11:41

Inkább fizessetek elő Élet és Irodalomra vagy Mozgó Világra.

high up! 2014.01.07. 12:20:41

Megjött a fidóta tenyészállatoknak az Orbanescui Pártkelte!
Na most éghet csak ennek az állatfajtának a pofája, amelyik eddig kétpofára komcsizott.

Amúgy nincs semmi különleges a magyar történelemben, csak ugyanaz a komcsi-suttyóparaszti bagázs termelödik újra generációról generációra:

Íme, a társadalmi devolúció az elmúlt 60 évből:

1. Kádár, akinek volt 4-5 millió primitív komcsija

2. gyúrtcsány, akinek volt 2,5 millió agyhalottja

3. Orbanescu, akinek van 2,5 millió birkája

Na most nem is csoda, hogy bár a magyarok 1100 éve rohannak, hogy utolérjék Európát, nyilvánvaló, hogy sose fogják. Ekkora újratermelődő selejt agyacskával ez sose fog menni.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.07. 12:30:30

@$$$=$$$: Hát kötelező olvasnod? Szegény. Különben nem kapsz fizut? Vajudz itt, miközben egyszerűen be kéne zárnod az indexet. Buta teve.

Adalberto Gellenzeeri 2014.01.07. 13:13:49

@csababácsi: Hárman. És még a barátaim. És még sokan mások.

Peterpapo 2014.01.07. 13:14:45

@Soha többé kétharmadot, ezért kell menned szavazni:

Azzal, hogy kijelentetted, hogy ellenzéki, vagy már rád fogják sütni, hogy te mégis, vagy mocskos ballibsi, vagy mocskos komcsi vagy. Hiába mondod, hogy nem vagy az, ők tudják, hogy az vagy mert más nem lehetsz. Ja de. Szemét zsidó, vagy zsidóbérenc. Esetleg buzi. Na ezek közül választhatsz! ;)

Peterpapo 2014.01.07. 13:22:08

Ez az írás tökéletes esszenciája az elmúlt három év idióta, átgondolatlan, aljas, hazug kormányzásának. Egyetlen dolgot tennék még hozzá. Azt, hogy nem csak Kósa nyilatkozott olyat, amitől bedőlt a forint. Két-három havonta mondtak faszságokat a kormány tagjai, amivel megszívatták a hiteleseket (is), csak azért, hogy a tőzsdéken szépen, legálisan gyarapíthassák a saját vagyonukat és a slepp vagyonát, majd ezek után pofátlanul mindent a bankokra, meg a külföldre kentek, leszarva az egyébként is bajban lévő országot és a benne élő állampolgárokat. Szeretném megélni, hogy mindegyik megkapja majd a méltó büntetését. Én ugyan ateista vagyok, de remélem ők keresztényekként tudják, hogy Isten nem ver bottal!

Peterpapo 2014.01.07. 13:25:20

@$$$=$$$:

Te az én nevemben ne nyilatkozz! Attól, hogy te nem érted amit leírtak a posztban, azt ne vetítsd ki másra! Ha nem érted miről szól, akkor vagy agyatlan vagy, vagy nagyon elfogult. Dönthetsz, melyiket választod. Más lehetőség nincs, mert normális gondolkodású, jó érzésű ember nem védi ezeket a gennyes mocskokat.

Hevn 2014.01.07. 14:03:19

Már kezdem unni ezt a politikai acsarkodást.
Most komolyan, Orbán egy bohóc, és az ártalmas fajtából, de minek ezt minden nap súlykolni?

Tudjuk, ennyi.

rasztaszív 2014.01.07. 18:03:06

@J.László: @belekotty: a nézőpont és a századvég rendelkezik néhány erre költhető milliárddal...
süti beállítások módosítása