Ariel betűtípussal írom hozzád intézett soraimat, ezt később módosíthatom számodra, ha az olvasásban ez nehézséget okozna, és megtehetem ezt visszamenőleges hatállyal is, ha nem értenéd amire kérlek. Közlöm veled, elérte lakóközösségünket is a rezsiháború. A harc eredményes megvívása érdekében, kérlek híven kövesd a nemzet első számú rezsiharcosának törvénymódosításait, ami jelenleg a vízcsapból is folyik. Imádkoznod nem kell a háború miatt, azt rezsitábornok már megtette a pocakos focihuszárért, így kapta ezt a nagyszerű feladatot, és ebbe most téged is belevon, az én érdekemre hivatkozva. Kérlek értsd meg a feladat fontosságát, és ennek megfelelően hajtsd azt végre, nem kímélve az önkéntes, vagy alig megfizetett munkád törvényi előírását, mert kétharmad fülkeforradalma által megválasztott kormány ezt most felülírta.

Azonban a harc itt nem állhat meg, fontos lenne számomra további aktuális információ a háború sikeres megvívásához. Rezsitábornok már megkímélt attól, elolvassam melyik szolgáltató küldi a számomra az aktuális számlát, elég csak a színeket figyelmen a kiemelt résznél, vagy a postai levél betűtípusát kell csak megkülönböztetnem, az meg egyféle, de erről a kormány nem is tudott. A színeknél még az árnyalatra is nagyon odafigyelt húsz százalékos rezsi házmestere a kormánynak, ami számomra nagy könnyebbséget fog jelenteni, ha lesz a rezsicsökkentéshez úszómedencém. Mindenképpen a számla színéhez igazítanám akkor a csempe árnyalatát. De neked is adódnak ebből fakadóan további feladatok, nem állhatunk meg azon a szinten, nincs meg minden lehetséges eszközünk ezen a fronton, mert nem leszünk gyarmat, az hót ziher. Ennek függvényében kérlek a további adatokat tedd hozzá, jól láthatóan kiemelve, betűtípustól függetlenül a tájékoztatáshoz a ház számára előírt kormánypropaganda szövegéhez, megfelelő színekkel jelölve:
- Milyen nehézséget okoz, a ház számára a közös költség banki úton való rendezése, ennek költségei, mennyit emelkedtek az elmúlt három (nem nyóc) évben? Ezt nem kell évekre lebontanod, hogy lásd kivel van dolgod, írhatod egy összegben is.
- Mikor romlott meg a fizetési fegyelem a lakók részéről? Mennyit csökkent a családok fizetése az elmúlt három ( nem nyóc) évben a beadványok szerint, amiben részletfizetést kérnek a lakóközösségtől a végrehajtás előtti utolsó lehetőségként a közös költségi számlatartozás miatt.
- Mennyien vannak az önhibájukon kívül fizetésképtelenek a lakóközösségben? Itt is légy szíves emeld ki a lakók közül azokat százalékosan, akik az elmúlt három (nem nyóc) évben veszítették el a megélhetésüket. Mert megszűnt a munkahelyük, vagy vállalkozóként nem tudták fizetni a megemelt járulékokat, mert nem volt megrendelésük, meg ráadásul nem kaptak trafikot.
- Mennyivel emelkedett a közös költség a megemelt adók miatt, amiket ugye nem hárítottak át a lakosságra? Légy szíves a nem megszorítás miatt, az ÁFA, a telefon, a benzin költségeit egyben megadni. A saját járulékaid emelkedése, ha nem vagy önkéntes külön érdekelne.
- A deviza hitellel rendelkező lakók mennyivel többet fizetnek törlesztőrészletként az elmúlt három (nem nyóc) évben? Onnan számold ezt ki, amikor a Kósa-Szíjjártó-Varga háromszög először hazudta tele a médiát a rossz gazdasági helyzetről. Ez fontos adat lenne, ennyivel kevesebb jut a megélhetésre, a számlák rendezésére.
- A kisgyermekesek utáni adókedvezmény mostani bevezetése, ami eddig a magasabb jövedelműeket segítette, mikor ér el a ház családjaihoz, akik átlagbér alatti keresettel rendelkeznek? Itt írd már ide légyszi, megkapták-e már a tankönyveket a gyerekek, és vajon egészségesen etikusak-e a hittanórán.
- Azok a lakók, akik megélnek havi negyvenhétezerből, megfelelően növelik a foglalkoztatási adatokat? A számlákat ebből hogy fizették ki vajon az elmúlt három (nem nyóc) évben. És azt is írd le közülük mennyien szeretnének dolgozni, de nincs nekik hol.
- Mennyien szeretnének egy stadiont a lakótelep mellé? Ide írd be légyszi, a munkahelyek helyett, amelyek nem teremtődnek az istennek sem, pedig egymillió lett beígérve.

Valószínűleg lenne még további kérdésem hozzád, de a válaszokat inkább a kormány akarja meghatározni hozzá. Ne úgy tekints a tájékoztatásomra, mint kötelező plussz feladatra, inkább azt nézd, mi az, amit a rezsitábornok elfelejtett, de szerintem fontos a teljes kép érdekében. Tudom ere az egészre nem voltál felkészülve, de azzal tisztában vagy, a kormány mindig mással fizetteti meg a saját döntéseinek az árát. Ahogy mindig mással akarja megmagyaráztatni a hibás döntéseit is, a valóság elhallgatásával, és kizárólag a kormány oldaláról való megközelítés egyoldalúsága szempontjából. Nem irigylem helyzeted, simán csak fel vagy használva egy hazugsághoz, és még jól is kell csinálnod, különben meg leszel büntetve. Lehet nem vehetsz majd részt a további rezsiharcban, ami nagyon fontos a választók megtévesztésében, ha abban a formában végzed, ahogy azt számodra kötelezően előírja a kormány első házmestere. Ezért kértem tőled a teljesség jobb megközelítése miatt a fenti kiegészítéseket, erre a kormány lenne nem hajlandó, mert akkor kiderülne a valóság. És attól neki menekülni kell, mert kiderül a valódi arca. De az már nagyon látszik. BANDITA.

Címkék: hazudik közös költség Németh Szilárd rezsiharc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr665666009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása