Az úton hagyott ország.

 2013.03.17. 07:57

hoban_fagyott_1363499199.jpg_924x472

Ez az egész helyzet kezd egyre tragikomikusabb jelleget ölteni. Azóta meg főleg, mióta Tündérország válságstábja megjelent a színen,kijelentette katasztrófa van, és elkezdett visszamenőlegesen munkához látni. Gyorsan csatlakozott hozzájuk az addig ünnepi műsort sugárzó kormánymédia minden résztvevője, és sikeresen össze is zavarták a helyzetet. Ha addig nagy is volt a baj, ezután végképp bekövetkezett a káosz, de azért igyekeztek a felelősséget hárító vezetők elsőként magukat tisztázni.

Az internet már a katasztrófa bejelentése előtt is szinte felrobbant a segélykérésektől, a közösségi oldalakon a civilek igyekeztek minden lehetséges eszközzel részt venni a bekövetkezett baj elhárításában. A helyszínen már ott tartózkodó rendőrök, tűzoltók, mentők is megtettek minden tőlük telhetőt azzal ami a rendelkezésükre állt, igyekeztek úrrá lenni az addig kialakult reménytelenségen, de csodát egyedül nem tudtak tenni. Nem igazán segített senkin a válságstáb kommunikációja sem, az inkább máris a felelőst keresve magukat az állampolgárokat okolta fegyelmezettlenségükkel, és a felelőtlen vezetési moráljukkal az utakon kialakult állapotokért. Pintér Sándor még azzal is hozzájárult a zavar fokozásához, személyesen garantálta a válság megoldását és azonnali segítséget ígért. Innentől ez semmi jót nem tartogatott az utakon ragadt állampolgárok számára. Elég a korábbi tapasztalatokra gondolni mi történik akkor ha a kormány egy felelőtlen tagja személyesen veszi kézbe az állampolgárok sorsát,ott van a magánnyugdíj sorsa példának, az oktatás helyzete, a gazdaságról nem is beszélve, vagy bármilyen olyan területre kell ilyenkor gondolni ahova ezek a közpénzrablók betették a lábukat.

Innentől a helyzet egyre csak romlott, de még volt remény a megoldásra. Nagyon úgy tűnt a felelősnek tartott személyek feltűnése nem okozott nagyobb zavart az addigi folyamatban, és végre előkerült némi hókotró is. A tájékoztatás azonban továbbra sem nagyon működött pont ott ahol arra szükség volt. Mintha a helyszínen dolgozók, és a válságstáb irodája két külön világban működött volna, viszont ebből a fűtött irodából már nagyon jól lehetett látni mit is kellene tenni tulajdonképpen. De mindig volt fontosabb dolog számukra A helyszínen a rendőrök közben pajzsukkal lapátolták a havat, és igyekeztek fáradtságuk közben azért talpon maradni amíg odaér a segítség, miközben még mindig nem szolgálhattak kellő információval a környezetüknek. De legalább ha kicsit késve is, mégis beindultak a folyamatok, és volt arra némi esély sikerül meg is oldani a problémát. Elindultak az addig veszteglő erők, és eszközök, a hó is elállt, a szél sem nagyon fújt tovább. A kormánymédia is oda tudott már érni a sajtótájékoztatóról, és elkezdte a kormánymentési munkálatokat a hibák eltakarásával. Közben volt némi ideje a HÍR-TV szerkesztőjének közölni a nézőikkel, meg fogják kapni az aznapi Magyar Nemzetet is, csak később.

Addigra már volt olyan, aki közel egy napja várta a felmentést az autójában, hótolót nem is látva. Már nem érdekelte mi volt, nem érdekelte ki mit mond, haza akart jutni, és lehetőleg minél előbb. Számára, ahogy sok segítő számára nem a felelős volt a fontos aki miatt ott ragadt valahol az országúton, egyszerűen a végét szerette volna látni a hófalnak ami körülvette. Ha lassan is, de közeledett a vége a megpróbáltatásoknak minden résztvevő számára a valódi helyszíneken. Közben azért megfordult a fejekben miért van az, ha egy kis hó leesik megáll az ország? És az is, ha valaminek működnie kellene ebben az országban, akkor miért csak beszélnek róla, de megtenni mindig későn sikerül, vagy egyáltalán nem? Arról már nem is beszélve manapság valahogy mindig sikerül a személyes felelősséget elhárítva, valami külső okra kenni a tehetelenséget, és alkalmatlanságot.BANDITA.

Címkék: média katasztrófa kormány Pintér Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr555138930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parászta 2013.03.17. 18:40:42

Rettenetesen bolsevik szagú cikkek jelentek meg a hóviharral kapcsolatban.Néztétek a légifotókat?Hogyan tudott annyi felelőtlen ember összejönni egy kupacba,mikor már egy hete mondta a média a hóveszélyt.Nem vettétek komolyan mert megszoktátok hogy minden rossz csak keletről jöhet.Hiányoltam,hogy a szélre nem neheztelt senki,pedig a fő okozója az volt az egésznek.
Látszik a mély szegénység az országban.Mindenki sielni ment Ausztriába a hosszú hétvégén.Eplényben is van ám hó,csak az már rangon aluli a sok szoci prolinak.Ne a kormányt okoljátok.Magatokat,hiszen a verdát Te kormányoztad.
Meg is látszik.
Sok idétlen,ennyire képes.
Másokr várd meg a nyarat,menj el vizisízni,akkor nem jársz igy.Legfeljebb a sőrsátornál kerülsz dugóba.

Lencsés anyuka 2013.03.17. 18:45:10

Neked meg a kurva anyád, csak így röviden....

Mészáros Laci 2013.03.17. 18:45:28

Nem értem, tulajdonképpen miről szól ez a poszt?

A címe irodalmi túlzás (kb 4000 jármű szorult dugóba az M1-en, ez ugye messze nem az egész ország).

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.03.17. 18:58:28

Szvsz. Egy valami maradt el. Kamionstoppot kellett volna elrendelni.

HuKing 65 2013.03.17. 18:58:37

Emberek,ebredjetek mår fel, a közelmult legnagyobb vihara volt europa nagy reszen. Sokszor gazdagabb orszågokban fele ennyire sem tudjåk a helyzetet kezelni az erre felkeszult szervek. Az idöjårås elörejelzes az egyik legjobb mo-n.Sok media elöre jelezte a vårhato problemåt, de a modern vilåg mår csak ilyen,remelem többen ezutån jobban tisztelik a termeszetet azert megis csak ö az ur !!! Az a sok politikåt ide keverö szarrågås szomoru,es nagyon primitiv dolog. Elnezest a nehez olvashatosågert, tovåbbi jo estet !

Kandabula 2013.03.17. 18:59:13

Más itt a baj:nálunk most ez nem így működik.A főnökség el van telve saját zsenialitásától, így nincs ideje gondolkodni. Mondok egy példát: amikor Németország megtámadta a Szovjetuniót, közel egy hétig mehettek háborítatlanul előre, mert nem volt senki, aki ki merte volna mondani a tűzparancsot. Ez máris százezrek életébe került. Mert Sztálinra vártak, aki éppen magával volt elfoglalva... Ha értitek. Az EU nem véletlenül hirdeti a szubszidiaritás elvét: a problémákat ott kell megoldani, ahol azok keletkeztek. Semmi központi utasításra várás, semmi lacafaca. A "központ" feladata a feltételek biztosítása, oszt jónapot. Így csak egymásra mutogatás marad, meg a hóban rekedt ezrek. A tudományágat, amely ilyesmivel foglalkozik, úgy hívják, hogy logisztika. Vagy másképpen: a józan ész. Természetes dolog, hogy a kivonult tűzoltók - parancs híján - a gépkocsikban ültek? NEM VOLT LAPÁTJUK SEM! De befejezem, mert lassan belázasodtam a hülyeségtől.

2013.03.17. 19:34:52

Most is hazudnak a kormany.hu-n, mint a vízfolyás:
- azt állítják, hogy 14:30-kor lezárták az M1-et....HAZUGSÁG...én magam 15:30-kor mentem fel a Bp-i bevezető szakaszon az M1-re, akkor egyik rádióban sem beszéltek semmiről, és egyik kijáratnál sem volt egy rendőr sem...jah, és Tatabánya felé volt az első torlódás, majd a 77-es km-ig jutottam.

Semmilyen lezárás sem volt még utána sem, mert mikor hajnali hatkor átvágták a szalagkorlátot, visszafordítottak, akkor még sok kilométeren keresztül állt a sor...ők vajon mikor mentek fel a pályára?

2013.03.17. 19:42:48

Gyomorforgató, hogy még ilyen esetben is kampány-előnyt akarnak kovácsolni mindenféle kitalált intézkedéseken keresztül...

Azt írják a kormany.hu-n, hogy ilyen, meg olyan eredményesen sikerült megoldaniuk a helyzetet...már csak azt nem értem kik azok az ők akik megoldották???

Rorgosh 2013.03.17. 19:46:36

@parászta:
Gratulálok. Gondolom az is felelőtlen bolsevik proli viselkedés, hogy valaki dolgozni ment, és utána megpróbált hazajutni. Persze maradhatott volna akár a munkahelyén is. A gyerekek meg a bölcsődében, óvodában, iskolában...
Egyszerű a meleg lakásból azokat hibáztatni, akik amúgy egyszerűen élték a mindennapjaikat, és akik semmilyen figyelmeztetést, instrukciót nem kaptak a kormányzattól, hogy miképp oldhatják meg a helyzetet.

Remélem legközelebb TE ragadsz a hóban.

Rorgosh 2013.03.17. 19:48:16

@Mészáros Laci:

És csak az M1-en volt dugó. A többi 170 úttól eltekintve, amelyről nem szóltak a médiahíradások...

Rorgosh 2013.03.17. 19:49:03

@HuKing 65:

Te elhiszed ezt a kormánypropagandát? Gratulálok! Akkor neked jobb nem is jár...

regress 2013.03.17. 19:49:05

@parászta: neked van nagyon penetráns szagod,köcsög pintérmagyarhangja.mi a kormány dolga?ja lopni.viktornak meg a seggnyalóival vacsorázni

2013.03.17. 19:51:21

@parászta:

Kurva anyád ment síelni mindenki. Gondolod ilyen jól élünk te fasz.

Amúgy meg szerinted egy átlagos péntek délután hány ember megy pl haza vidékre?

Vagy, aki Tatabányán dolgozik és Tatára megy haza? Azokkal mi van?

Messziről látszik, hogy végtelenül korlátolt vagy. Igyad te a sorodet te buta szar, neked úgy sem tud már megártani...

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.03.17. 19:56:30

A sunyi, aljas, álszent, gőgös, tolvaj, szarházi orbáni politikának nincs határa.
Már írják a jutalmazottak, kitüntetettek, előléptettek névsorát a "kiváló" hóhelyzetkezelés miatt. Komoly pénzek kiosztása is várható!
Mocskos, aljas, szemét fideszes banda!
Ha nincs a sok normális magyar ember, az osztrák segítség még mindig béna lenne fél Magyarország!
Hol voltak az útmenti hófogó rácsok, a katonaság miért nem előbb lépett, az utakat miért nem hamarabb zárták le, miért nem merték behívni a nemzeti ünnepen a megmentő labancokat....?
Hol volt, miért lovagolt Romániában Semjén nulla Zsolt, akinek helyettesíteni kellett volna Orbánt?
És még kitüntetik magukat, nem látok a méregtől és az utálattól.
Tényleg ébredj már Magyarország!

sanche_ 2013.03.17. 19:57:05

Nem a kormény mellett, de az emberek ellen azért elmondanám, hogy nem sajnálom az ott maradottakat.

Lehet akármilyen töketlen és béna és alkalmatlan kormány, ha az emberek nem olyanok lennének, mint a kormányuk, akkora az autósok NYOLCADA indult volna csak el, akiknek valóban muszáj volt. Őket meg nem egy napig mentették volna..

A kormánynak egy felelőssége van valóban, hogy előre nem rendelt el kamionstoppot. Ennyi.. Illetve azért az is visszataszító, hogy jöttek osztrákok gépekkel segíteni és valahogy erről nem sokat beszél a kormány..lengyeleket tudnak venni kormánypárti tüntetésre, de az osztrákokkal nem haverkodunk, ha rögtön segítenek se...

Amúgy napokkal előre mondták, hogy óriási vihar jön, aki a napi rutinját nem tudja ennek megfelelően rendezni, az inkább ne rendezzen semmit és legyen csöndben.
És mondok még valamit, elég sokan maradtak otthon/munkahelyen, rendezték át az életüket, mondták le, tették át vakációjukat, úgyhogy nem kell a duma, hogy "ne okoskodj otthonról", mert éppenséggel nagyon sokan tették ezt így.

Mészáros Laci 2013.03.17. 20:13:45

@Rorgosh:

Igen, a Fontos Emberek épp úton voltak a síterepek felé.

Róluk szóltak a hírek,
velük volt tele a sajtó,
aki a pokolra kívánt jutni,
annak balra a második ajtó.

Sir Galahad 2013.03.17. 20:16:33

"Nem igazán segített senkin a válságstáb kommunikációja sem, az inkább máris a felelőst keresve magukat az állampolgárokat okolta." Már bocsánat, de aki ilyen időjárás-előrejelzések után csakazértis elindul, az igenis felelős. Egy barom. Örülni kell, hogy senki se fagyott meg ezek közül a hülyék közül. A kormányt persze lehet szidni, van is miért, de tessék hozzátenni azt is, hogy legalább ennyire felelősek azok, akik a hóban rekedtek.

Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.17. 20:24:57

A kormány részéről a hazudozás folyamatos.
Sőt ez az egész egy "sikertörténet"
a katasztrófavédelem részéről!
Most (Vas.20ó 20perc) Bakondi élőben hazudik a pofánkba!!!

kovacs55 2013.03.17. 20:31:40

Szarhazy nagyon ugatott de vajon hany mszp tag fogott lapatot es ment segiteni????? Gyurcsotany es bandaja detto...hanyan segitettek...persze pofazni azt tudnak.

dennisthemenace 2013.03.17. 20:36:12

@parászta: A sok hulye, kamionnal megy sielni...Menj a pichaba a kormany segget nyalo kommenteddel.

HuKing 65 2013.03.17. 20:38:08

@lokotus: igaz, a legnagyobb problema az emberek felelötlensege, tudatlansåga. Szidjåk a MINDENKORI kormånyt, de nyuszitenek ha nem teszik a falat kenyeret a kezukbe. AZ egesz eletre legyen mår ervenyes az önllo, mindentöl fuggetlen gondolkodås es cselekves. Ha en ugy itelem meg hogy kepes vagyok vezetni hoviharban es erre MEGFELELÖ az autom akkor megyek, ha baj eseten felelösegre vonnak es en fizetem a kår akkor nem a kormånyt vagy a rendört szidom okosok!! Egyebkent nem hiszek a kormåny propagandåban,de a sok mindenhez ertö okosban sem. Dilettåns hozzåertö kommentekben europa bajnokok vagyunk- ugy ertunk mindenhez mint a focihoz es sok minden magyarikumhoz-låtszik is az eredmenyessegunkön. Megeyszer irom a legkemenyebb teli idöjårås volt az elmult napokban, öruljunk hogy nem törtent nagyobb tragedia!(repulö, vonat, vagy egyeb ipari jellegu esetre gondolok.)

dennisthemenace 2013.03.17. 20:39:33

@HuKing 65: Hulyeseget irsz. Legalabb ekkora volt Del Angliaban, de a hatosagok azonnal leptek es reggelre normalizaltak a helyzetet. Ja, nekik nem egy retek a miniszterelnokuk, hulyekkel az iranyito posztokon..

kovacs55 2013.03.17. 20:41:14

@Rezsicsökkentett E.on majd siet segíteni Orbánnak?:

Hol voltak az útmenti hófogó rácsok...?
Ugyanott ahova a leszakadt es hianyzo vezetekek fognak kerulni mert ho ide es hideg oda mar lopjak azokat is, akit elkapnak azt ott helyben....hiszen veszhelyzetben koveti el es az nem fabol van hogy el lehet tuzelni mert fazik...

2013.03.17. 20:41:42

@lokotus:

Én sem sajnálom anyádat, hogy egy ilyen rákos sejtet szült a világra, mint amilyen te vagy...ő is és mi is megérdemeljük a jelenléted, mert élni hagyunk téged...te féreg.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2013.03.17. 20:43:56

Köztörvényes bűnöző orbánc bandája.

Eltaposni mindet a főnökkel együtt, mint egy csótányt.

sanche_ 2013.03.17. 20:54:37

@DICKtátor:
Nem is kell más bizonyítvány neked, ezt kiválóan megadtad magadról :)

Egy embert le rákos sejtezel, férgezel stb, vagyis a kis parányi agycsökevényeddel úgy gondolod, hogy te itt engem élni hagysz kegyesen :)))) - csak azért, mert azt mondtam,hogy heló, ha az emberek nem hülyék, akkor nincs baj.

Közben meg magadat úgy állítod be, mintha az emberek sorsáért aggódnál... Vicces vagy :) A te fajtád amúgy igencsak tipikus véglény példánya vagy, egy olyan lény, aki ismeretlen embereket, ismeretlen körülményei alapján (szóban) védesz és kardoskodsz, miközben egy másik embernek, aki nem ért veled feltétlen egyet, annak mindjárt kínhalált kívánsz. :) Ez vagy Te, gratulálok hozzád meg ahhoz a merész gondolatodhoz is, hogy ennyi ésszel pont te hagysz élni engem :))) Farok csóválja a kutyát... :)

sanche_ 2013.03.17. 20:58:55

@dennisthemenace:
Szerintem ez nagyon merész állítás, mármint millió és egy körülmény van mikor valami nem átlagos időjárási körülmény van.

Lehetnek más földrajzi és infrastrukturális különbségek, az emberek se feltétlen voltak hülyék és többen maradtak a helyükön, mint máshol stbstb... Az is fontos tényező, hogy ez nálunk pont hosszú hétvégére esett, vagyis átlagos hétköznap még nem lett volna akkora gond, mert sokan nem mentek volna be dolgozni, a többi, akinek mindenképpen kell, meg nem lettek volna ekkora dugóban így.

2013.03.17. 21:02:47

@HuKing 65: Ipari katasztrófára gondoltál a hóvihartól? Te aztán kibaszottul kompetens vagy látom. Érdekes annyira kemény téli időjárás volt, hogy egy, azaz 1 db repülőt kellett visszafordítani...

Amúgy meg senki nem mondta, hogy a hóesés a kormány hibája. Arról van szó, azzal mentegetőztek a hatóságok, hogy kurva hamar bejelentették a 100km/h széllel járó hóvihart. Akkor mégis mi a faszért távolították el a hófogókat és miért szerelték el a hókotrókról azt a kurva lapátot /mert ugye arra vártunk, hogy visszaszereljék őket/????????????????????????????????????

Ducasse 2013.03.17. 21:08:06

@parászta: Hogy mennyire igazad van!

Csernobil idején pont ugyan ez történt! A május 1-ei 3 napos ünnepen felelőtlen emberek tízezrei mentek túrázni, kirándulni egyszerűen napozni mit sem törődve az akkori kormányunknak a mostanihoz eszméletlenül hasonlító segítése mellett.

Szögezzük le nem volt katasztrófa helyzet, legfeljebb helyzet volt semmi váratlan semmi katasztrófa, hó is szokott lenni szél is szokott lenni.

Ha katasztrófa helyzet lett volna, PÉLDÁUL NUKLEÁRIS KATASZTRÓFA PAKSON, akkor jól néztünk volna ki Pintér miniszter úr 10 órával a katasztrófa után küldött sms-ével: "Szaladjon mindenki ki merre lát!"

Nincs itt mit ragozni! A polgárok legalább mostantól tudják bajban csak MAGUKRA számíthatnak!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.03.17. 21:11:45

"Ónos eső miatt hat megyére, valamint a főváros területére adott ki figyelmeztetést hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyében, valamint a főváros területén is készülni kell gyenge ónos esőre."
-Index. Adjátok tovább.

2013.03.17. 21:12:09

@lokotus: aha...kíváncsi vagyok egy olyan ember előtt is fel vállalnád - azt a nem feltétlenül vele egyező - véleményed, vagyis, hogy nem sajnálod, aki ott rohadt 20 órát. Nem hiszem. A billentyűzetedig vállalnád fel azt a mosolygós véleményedet. Nem írtam én mást csak azt, amit a te fajtádról /lelkes buta/ gondolok: kártékony...

Én nem állítom be magam empatikusnak, hisz a magam nevében beszélek, ott voltam.

jjoey 2013.03.17. 21:22:11

2012 decemberében hasonló helyzetbe kerültek Ukrajnában. Ott is a szél okozta a gondot, rendőr, forgalomírányítás szintén nuku, 200km 8 óra alatt, kerülőutakon, önszerveződéssel megolva. Akkor azt hittem, ilyen az Eu-ban és Mo-n nem fodulhat elő.
Tévedtem...

Ja, Ukrajnában 20km-től eltekintve nincs EU szabvány szerinti autópálya. Nekünk sikerült egy ilyet járhatatlanná tenni.
De legalább a fityiszhívők örülhetnek, a kva fegyelmezetlen nép meg, a főgengszer szerint, bsza meg, Ő a hibás. (namost, a hibás keresése rendszerint (poszt)szovjet stílus, ki is a komenyista?)

HuKing 65 2013.03.17. 21:28:51

@dennisthemenace: A magyar idöjårås nagyon szelsöseges egyik nap 15 fok meleg, mäsnap mär minusz. Nekem ne mutasd be öcsem az angliai vagy eszak eu idöjåråst, azt a barmolåst amit ott csinälnak,elmehetnenek egy videki magyar kisvåroshoz kis szakmai tanulmånyutra. A durva åtlag az hogy a gyorsforgalmi utakat letakaritjåk mås marad, a vonatok kiszåmithatatlanok, az idöjårås jelentes pedig messze a magyar szint alatti. A lakossåg tudomåsul veszi a nehezsegeket es a tel vegere egesz ugyesen boldogul.Majd a következö evben mås politikusok alatt ujra kezdödik minden galiba. Az ipari balesetet az åramkimaradås miatt ertettem,( a gyengebb kommentelö baråtom kedveert csak!!)Talån nemi telekomunikåcios kimaradåsok is lehetnek , ez termeszetes ekkor, ovatosnak kell lenni es segiteni egymåsnak. Szerintem sokan el sem hiszik hogy a leggazdagabb orszågokban a takaritatlan utakra az idösek ki sem tudnak lepni, nem tudjåk a rulåtort eltolni a megfagyott latyak miatt- (elfogyott a penzugyi keret mår novemberben, pl.)Megsem a kormånyt vältanak hanem a szolgåltatot veszik elö. (hu megint azt hiszi valaki a kormånyt vedem !!)Akkor jo ejszakåt uraim, lehet tovåbb eszt osztani,holnap megyek jeget kaparni es havat takaritani!!

fidesznyikes 2013.03.17. 21:33:30

Droidos istenemre mondom minden úgy volt ahogy a FIJJÚK
mondták a TV-ben.
Kikérem magamnak , hogy Orsós vezérünket ilyen színben tüntessétek fel.
Jövő tavasszal úgy lesóprünk benneteket mint most a hóvihar.
Ez most csak a főpróba volt....
:)

dean23 2013.03.17. 21:33:43

Következmények nélküli ország! Gyurcsány alatt is az volt, Orbán alatt is az!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.03.17. 21:36:38

Fantasztikus, h a párt hány fidesztrollt állít munkába az eset kapcsán. Nagy szar, sok jómunkáskéz kell a másra toláshoz, meg a felellősségkenegetéshez.

sanche_ 2013.03.17. 21:36:56

@DICKtátor:
Aha, hát innen fúj a szél, te is ott voltál! :)
Mondták, hogy ne indulj el, de mit neked figyelmeztetés és hóvihar, elindultál, mert nem bírtad volna átszervezni a kis nyomorult életedet EGYETLEN ROHADT NAPRA, miközben _mások_ ezt megtették! Magadat okold és ne azt, aki gondolkodott, köszi! :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.03.17. 21:39:18

@HuKing 65: A betűkészleted alapján, nyilván itthon tapasztaltad, h milyen faszányosan is teljesített a kormány és a párt.

2013.03.17. 21:41:42

@lokotus: Munkából mentem haza a kurva anyádat.

Szerveztem volna máshova az otthonom, vagy raktam volna máshova a munkahelyem?

Ennél jobban semmivel sem tudtam volna bizonyítani a korlátoltságodat. Maximum azt koszonheted, hogy rámutatok, mennyire egyszerű vagy.

Nge Swazili Mbeko 2013.03.17. 21:56:04

@lokotus: Na, kaparikurta fidesznyik, akire most éppen süt a Nap, elmondanám:
1. Az emberek gyárilag hülyék ( a Ti véleményetek szerint), egyébként akkor és oda mennek, ahová akarnak. Az adót nem a te terepjáródra fizetik, hanem azért, hogy a hülyeségük ellenére is kimentse valaki őket, mégha hó is akad.
2. Az emberek azzal feküdnek bele a saját ágyukba, akivel akarnak. A majom tákolmánymódosításotok ellenére. Mert ilyenek.
3. Az emberek abban hisznek, amiben akarnak. Az összes feudálkatolicista bolsevik majomkodásodok ellenére. Mert ilyenek.
Titeket a nép fizet, a nép tart el, a nép számoltat el. A katolikus egyház szavaival élve: vox populii, vox dei.
Lapozd fel a többi nullaérettségizett fideszbarátoddal együtt a gyűlölt internetet, nyilván segít majd a fordítással.
Nem úgy, mint ti, magyarság vírusai.

Kandabula 2013.03.18. 01:10:20

@Nge Swazili Mbeko: igen, ez érdekes. Még ne találkoztam ezzel a kifejezéssel: magyarságvírus. Hordozója Orbán. Bár ő simán szarik a magyarságra. Az ő célja egy olyan konstrukció stabilizálása, ami uralmát biztosítani tudja, amivel játszhat. Nincs itt semmiféle magyarság.

Tomycat 2013.03.18. 07:17:14

Hmmm, miert bantjatok parásztat? Beirt egy kommentet mert ebbol el. Ez a dolga. Ezert nem kell bantani. Egyebkent sem jon vissza a lapra.... dolog elvegezve. Olvasgatnia nem kell, nem is fogja amit irtok, az nem merheto tevekenyseg, azert nem fizetnek.

parászta 2013.03.18. 20:52:40

@dennisthemenace: Te kis hülye genetikai hulladék.Már a pelenkába is kretén voltál.A normális forgalmat sem birta volna el ez a vihar,hát még ahol ilyen fajbarmok is közlekedtek mint Te vagy.

dennisthemenace 2013.03.18. 21:04:59

@parászta: Fogalmazast nem tanitanak a FideSS troll iskolajaban, seggfej? Meghuztam anyadat, menj, meeg meleg...

parászta 2013.03.18. 22:03:15

@dennisthemenace: Rettenetes nagy barom vagy te kommunista geciszökevény.

dennisthemenace 2013.03.19. 08:30:13

Nalad nem nagyobb, te fasztarisznya.
süti beállítások módosítása