Nem lennék őszinte, ha nem vallanám be, meglepődtem a résztvevők létszámán! Kicsit kevesebbre számítottam, de nem is nagyon foglalkoztam velük eddig, csak a felhívásokat néztem, meg azt, ki mondja el azokat! Ezek az emberek számomra hiteltelenek, de azért elcserélném a pénztárcám a Szélesével, bár amit tesz és tett eddig, attól most is felfordul a gyomrom, de az is tény, ilyen fokon segget nyalni kevesen tudnak! Megelőzte a többit, nem vitás!

Kaméleon Bencsik, és zsidózó Bayer nem veheti fel a versenyt az öreg Ikarusszal a nagyotmondásban, de nincs kétségem arról sem, megpróbálják majd behozni az öreget! Meg is lesz a jutalmuk, ebben is biztos vagyok, és boldog vigyorral gyűrik majd zsebre ezt is,  nem fogják megszámolni! Már egymillió emberről beszélnek a résztvevők létszámánál, de lesz ez még több is, ha elemezni fogják nagyszerűségüket! Most hogy kicsit lehiggadtam, meg átgondoltam az előzményeket, már nem is lepődök meg, mennyien elmentek! Eszembe jutott, mikor Sztálin országát megtámadták, ő is kitalált egy nagyszerű jelszót! Megtámadták a hazát! Ebben Orbán, és ők sem maradtak el a nagymestertől, hiszen a gyorsnaszád zátonyra futását valahogy ellensúlyozni kell, és az ellenzéktől kapott pofonokra is kell adni egy választ! Mert ugye aki nincs velük, vagy nem érti őket, az csak ballibsi, büdös szájú komcsi, aki el akarja veszíteni a hazát! Mert hirtelen előtűnt a haza is, akinek a vezére Orbán Viktor! Ezt nagyon gyorsan beépítették a felhívásokba, és kicsit háttérbe rakták a kormányt. Hirtelen mindegy lett mit tett a kormány, hogyan, mi lett az eredmény, a hazát meg kell védeni! Ez  mindig bejön! De még ezt is kevésnek érezték ezek a nagyszerű emberek, hozzácsapták az Eu kártyát is! Mert ha valaki az egyik miatt nem jön el, akkor a másik talán érdekli! Ez nekem olyan, mint amikor a párom a kezembe nyom egy bevásárló listát, pedig csak egy cigiért akartam lemenni a boltba. Ha már lemész az egyikért, akkor hozd el a többit is! Ha így nézem a dolgot, akkor nekem is oda kellett volna menni, mert én is az Eu-hoz akarok tartozni, így jogos lett volna a részvételem! Ha belegondolok  amint ott slattyog BANDITA, egy "Éljen  Orbán" transzparens mellet, kiver a víz! De bárhogy is nézzük, sokan voltak a menetben! Sokan éltették is a rendszert, és annak vívmányait! Nekik biztos olcsóbb a benzin, van stabil munkájuk, tudnak majd a gyereknek tandíjat fizetni, nem kell sokáig várni egy műtétre a családjukból senkinek, ha Allahot imádja, nyugodtan fordulhat Mekka felé, vagy fel, és még ki tudja milyen vívmányoknak örülnek! De lebegett a magyar zászló, és ez olyan magasztos lobogás! Csak a Fidesz lobogót nem láttam! Nem is dicsérem a meneteben résztvevőket tovább, hiszen lehet ők a nyertesei a rendszernek! Ki tudták fizetni az útiköltséget, és még maradt is valami a zsebben! Vagy esetleg ennyire volt keret a létszámnál? Jaj, ez nagyon gonosz volt, de nem hagyhattam ki! Viszont ha a másik oldalt nézem, akkor meg qrva kevesen voltak a nyertesek! Ha valóban jól állnának a dolgok, akkor nagyon sokan ott lennénk, és nem kellene annyi embernek aggódnia a holnap miatt. Pedig ahogy szétnézek a környezetemben, sokan már az aktuális nap miatt is aggódnak! Ennyi ember nem születhetett a rossz oldalra, vagy én nem járok a megfelelő körökben, de ez az én hibám, nem is tagadom! De vissza a létszámhoz!

Lesz még azon vita elég, mennyien is voltak a valóságban és a fantáziában, hiszen a legutóbbi kormány melletti tüntetésen tíz éve Filipke kétmilliót látott, most még csak a felénél tartanak! De ha a valós számot nézzük, akkor nem igazán van sok nyertese az eddigi tevékenységnek! Ha ebből levonjuk azt aki csak az egyik dolog miatt ment el, akkor ez még kevesebb, és ha még azt is levonjuk, aki csak éppen a kutyát sétáltatta, akkor kapunk egy reális számot! De ezzel egy darabig el lesznek a fenti nagyszerű urak, és hölgyek, valamint a média beszélgetésekre is találtak témát!Már előre látom amint egymást túlharsogva dicsérik a menetük jelentőségét, de  ez ellen nem lehet mit tenni! Legfeljebb elgondolkozni a valóságon, és a realitáson! Azonban van még valami, ami nem hagy nyugodni! Én sem tudok elégszer elmenni, kifejezni, mennyire rossz oldalra születtem, és tehetségtelen is vagyok a munkámban, meg az életemben, és megértem ha az állam nem akar értem tenni semmit, hiszen annyi ember van a napos oldalon. Így csak néha tudom összerakni a költséget a demóhoz, de legközelebb már nem akarok addig hazajönni, amíg nem segítek magamon, és többi emberen, aki szintén nem tud eljönni! Viszont, ha NEM IS TUD ELJÖNNI TÜNTETNI, SZAVAZNI EL TUD MENNI! És bárhogy is dumálnak arról, mennyi jót tettek a szavazókkal a kormány emberei, a fülkében dől el minden, csak elég nehéz ezt az utcán kikényszeríteni, főleg ellenszélben! És van már kikre szavazni, ezt vegyétek fel a listátokra kedves kormány emberek, ezúttal nem valami ellen fog szólni a dolog! BANDITA.

Címkék: opera orbán széles bencsik bayer békement

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr753630811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P41 2012.01.21. 19:24:54

Mos ehhez mi a fenét tegyek hozzá? Megdöbbent a nagy népi lelkes butaság ! Egymillió vagy 400000 tök mindegy: Széles Gábor és a többi gazdag pénzéből tellett arra a sok buszra, amit lehetett látni és biztos nem kellett rá jegyet váltani a Szlovákiából vagy Vajdaságból ide fáradó hazafiaknak. Nekik ugyanis nem kell az adóinkat sem fizetni. A gyerekeiknek a tandíjat, satöbbi. És itt nem is folytatom.
Übü király! Pár napra megerősödtél, de nem lehet minden napösszebuszozni a határon kívüli magyarokat meg a jómódú jobboldali barmokat.

szolidszilard 2012.01.21. 19:48:14

Emlékezzünk......
Szolid Szilárd, 2012. január 20., 10:11

Remélem senki nem fog meglepődni vagy csalódni ezen a szombaton !

Emlékezzünk és ne feledjük 1957. május elsejét, nem egészen él évvel a forradalom leverése után!

Micsoda hatalmas tömeg vonult fel és "tett hitet a magyar forradalmi munkás-paraszt kormány mellett"!

Mindig voltak, vannak és lesznek akik képtelenek, nem tudnak ellenállni a hatalom "hívó" szavának!

Az egyes ember esendő, ezért ha tömeggé állnak össze, akkor már más erők uralkodnak az érzelmeiken!

Egyenként mind Jézust kiáltana, de a tömegből Barabás neve hallik!

Sajnos, rossz irányban is manipulálható, ha nincs természetes, tudatos immunitása a befolyásolásra!

Bocsásd meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek! ( Ha már Orbán szerint keresztény ország vagyunk.)
www.facebook.com/note.php?note_id=350249654985084

nemecsek ernő áruló 2012.01.22. 16:25:09

@P41: Hát ha azt hiszed, hogy Szélesnek komolyabb pénze fekszik ebben, akkor más marhaságokat is könnyen el tudsz hinni.

Az önkormányzatok például az adófizetők pénzén erősen ajánlották minden alkalmazottnak, hogy ha hétfőn is be akarnak menni dolgozni, akkor érdemes ott lenniük.

Persze ez nem meglepő. Láttunk már ilyet: Kádár János, Hugo Chavez, Kim Dzsonun - egy kutya! A kormány melletti tüntetések a világ minden pontján így mentek mindig, és így is fognak menni.

Persze volt pár hülye is, aki meggyőződésből ment, de az mindig van. A NOL videója kifejezetten tanulságos.

Virányi András (BANDITA) 2012.01.22. 16:42:43

@nemecsek ernő áruló: Eddig is elhittem sok mindent, de a véleményem magam alakítom. Kellett Széles pénze, közvetve is, ha csak ebben a formában tudták bevonni! A TV-je egy kormányszócső, ha csak ezt nézzük, már van hozzá köze!

nemecsek ernő áruló 2012.01.22. 19:41:04

@BANDITAPOLITIKA: Az a TV 2010 áprilisa óta állami pénzből megy, Szélesnek csak könyvelés-technikai szempontból van benne pénze.
süti beállítások módosítása