Erre vagytok büszkék számomra egyáltalán nem kedves Fideszre szavazók?

Orbán Viktor ismét volt annyira gyáva alak, megint mást küldött maga helyett a közmegvetés nemzeti mezejére a macedón haverja miatt. Neki nem volt annyi vér a tökeiben, amit mindig simogat a zsebre baszott kezével, hogy saját maga kiálljon a korrupt elítélt mellett, aki a köztudatban a barátja.

Jogi kérdés!

Ismerős a hozzáállása? Mert ugye nem lehet azt mondani neki közvetlenül, ez itt a haverom, mindenki menjen a halál farkára, nálam biztonságban van. Az ország meg fogja be a száját, itt az lesz amit én ellopok Mészáros Lőrinc nevén. 

Mert ugye ő harcol a hazáért meg a barátokért. Azonban ha valami nem úgy áll a nagy pocak mentén ami személyes bátorságot igényel, akkor szépen sunyiban jöhet a jogszabály saját értelmezése, meg a más farkával való nemzetközi botrány verése.

Most éppen a határt olyan szöges kerítéssel védő Bevándorlási Hivatal lett Orbán Viktor gyávaságának ékes bizonyítéka. Vele lett kimondatva, egy elítélt bűnöző akinek börtönben van a helye a saját országában, az ottani törvényes igazságszolgáltatás által meghozott ítélet szerint, nálunk üldöztetve van, mert ott a főügyész nem Polt Péter, aki itthon ezt biztos nem tenné meg.

Mi van?

Veszélyben van a volt macedón miniszterelnök, mert le kell ülni egy rá kiszabott ítéletet a saját országában, ahol megbukott a választáson? Ez nálunk üldöztetés, mert a mostani kormány nem tetszik Orbán Viktornak? Akkor jöhet ide minden drogkartell főnök, gyermekpornós, fegyverkereskedő, és a többi letelepedési kötvényt megvásárló? És akkor ehhez csak Orbán Viktor haverjának kell lennie, így az állam minden szerve a segítségére siet. A külügy behozza az állam költségen, az állam hivatalos intézménye meg védelmet ad neki. Mert Orbán Viktor csak utal rá, utasítani sem kell hozzá senkit. Mindenki tudja a dolgát, és el is végzi. Sajnos.

Orbán Viktor meg elégedetten bújik el a gyávaság függönye mögé, egy ország meg szégyellheti magát. Ez igazán nem nagy ár a csalással megszerzett kétharmad korlátlan hatalmi pofátlanságához, amit már személyes érdekre is kihasználnak.

Egy szó mint geci, Orbán Viktor ismét sikeresen elfutott a személyes bátorság bemutatásától. Közpénzből bőségesen fizetett állami alkalmazottak ismét megmutatták mennyire hűségesek hozzá, Orbán Viktorhoz. Az adófizető, aki meg ezt összedobja ennek szégyenét, újra láthat egy qrva drága stadion átadását, egy határon túli szavazó elégedettségét az egyháza támogatásáért. Csak beteg ne legyen közben, mert ha belehal, azért ő lesz a felelős.

Ezt a macedón mocskot együtt kell ezzel a magyar szemétláda Orbán Viktor nevű gyáva féreggel eltaposni. Ez már nem játék, itt már a jogainkat tiporják páros lábbal, amit másoknak, aki bukott korrupt miniszterelnök a megmentésére használnak.

Orbán Viktor ismét gyáva volt, a haverjáért nem állt ki, hanem sunyi módon adott neki senki által nem lefogadott létezést, egy nem normális országban. Mert csak így lehetett a börtöntől megmenteni a saját népétől. 

Vajon Orbán Viktort ki menti meg a népétől? A közöny? A sok okos ember? Vagy az, hogy ismeri az országát?

Mindegy, most a józan ész alszik, és a főügyész vigyázza álmát. Lőrinc meg a vagyonát.

BANDITA.

Címkék: gyáva macedón bevándorlási Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6214384030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.20. 21:49:38

Hát a macedón vezető befogadása nem gyávaságra utal...

Éhesló 2018.11.21. 21:18:05

Orbán tesz rátok, meg a soros gazdátokra.
Én is.
süti beállítások módosítása