Minden józan eszét használó, szavazatát nem tál gulyásért eladó, nagy kék szar plakátokat leköpő, általad hazaárulónak bélyegzett rendes, békés állampolgár tudja, hogy tolvaj vagy, és ezért kell most az országnak szívni. Viszont ez neked természetesen rendesen be van vésődve az agyadba, ezzel nem mond neked senki új hírt, tudod te ezt még akkor is, mikor két kezdőrúgás között a magánrepülőgép puha bőrülésén a saját seggeden ülve azon gondolkodol, most melyik részét vedd a gazdaságnak a saját Lőrinced nevére.

Lehet arra gondolsz, miközben újabb milliárdokat tolsz a saját lábad elé az uniós támogatásból, ezt is meg fogod úszni, miután a demokrácia mögé bújva hatalomban maradtál némi számítógépes manipuláció, és pár százezer Farkas Flóri által szállított szavazat megvásárlásával. Esetleg az is eszedbe jut, az unió eddig is tolta a pénzt, amit aztán szépen szétosztottál a magad hasznára, és elgondolására, megtörve közben minden törvényes lehetőséget a felelősségre vonásodra a hazai igazságszolgáltatásban, az az ellenséges Brüsszel továbbra is játszva a hülyét , tömi tovább a zsebed, és hallgatja a hazudozásod. Ez eddig itthon bejött, meg ott is. Eddig!

Olyan szép tervet eszeltél ki a saját meggazdagodásodra, építve a bürokrácia lassúságára, az emberek közönyére, a harsogó figyelemleterelésre, azt gondoltad kis játékaid az uniós támogatás végig folytathatod. Mindenhol hozzád hűséges talpnyalók ülnek az állam működtetésének a fontos területein, te pedig a töküket a kezedben tartva, kényed kedved szerint osztogatva közpénzt és egyéb juttatást nekik , arra gondoltál sokáig maradsz még az ország élén, tovább rabolva annak lehetőségét a felemelkedésre.

De nem csak ezt loptad el a magyar emberektől, nem csak az uniós támogatásokat raktad zsebre, amit az valamiért nem is nagyon kifogásolt. Vagy nem látszott. Pedig nagyon hülyének kellett lenni ott a messzi unióban, hogy ezt ne vegyék észre. Te elloptad a magyar emberektől a szabad választás lehetőségét, az egyenlő esélyt a boldogulásra, a törvényes és független felügyeletet a hatalom felett, a fékeket és ellensúlyokat az olyan túlkapások megfékezésére, mit Mészáros Lőrinc, vagy a nemzet veje, és a többi szarházi, akik a nemzet kárára lettek dúsgazdagok. És egy értékeken alapuló közösség ezt nem akarja. Az unió ennek az ellopásáért veri most a harangot félre, bár kicsit lassan, és későn.

Hiába kiabálsz most a kerítés miatt, ami mögé azért már az emberek többsége kíván. Ja, ez nem az, hanem arról van szó ami a határon van, hogy ne jöjjenek be az illegális bevándorlók, akik nincsenek is. Ne is jöjjenek be az olyan emberek, akik a törvény ellenére akarnak átszaladni az országon, elvenni Bayer Zsolt rovatát, meg Garancsi magánrepülőjét, amit neked vett. Az unió egyetlen intézménye sem akarja azt lebontani, inkább segít a fenntartásában. De ez nem jó neked, mert akkor nem tudsz ellenük köpködni. Nem akarsz közösködni te senkivel, mert akkor vége a hatalmadnak, és magad is kerítés mögé kerülsz, rácsok közé. Ezért nem kell nekem a független ügyészség sem, jó neked ha Polt Péter védi a segged, ameddig csak lopni tudod az ország vagyonát.

Süketelhetsz akármennyit, óbégathatnak a az adófizetők pénzén élősködő talpnyalók egész éjjel félelmükben, meg nappal is, a magát értelmesnek tartó elme már régen tudja, és várja azt a percet, amikor olyat esel a saját pocakodban zsebre baszott kézzel, hogy Mészáros Lőrinc szaros gumicsizmájába vered az arcod. El fog jönni az a perc, mikor az ellenzék már nem az lesz ami ma, vagy tegnap volt, és a józan ész veszi át a hatalmat az irigység, a nemtörődömség, és a lustaság felett, és akkor nem tudsz majd olyan messzire futni a kisvasutadon, hogy utol ne érjen a megérdemelt mellőzöttség, és megvetés.

Ez persze csak álom, vagy te olyan gyáva Orbán Viktor bízzál benne a bukásod után is marad neked annyi a zsebedben, meg a pártodban, hogy a tökeid simogatva éldegélj a kastélyodban, magas falak mögött, fényűző luxusban. Mert a törvény nem csak megvéd, és büntet, hanem lassú is, meg kijátszható. A pofon azonban váratlan, fájdalmas, és akitől kapod, azt meg is fogja ismételni. Ne az uniótól félj Viktor! Hanem ettől..

BANDITA.

Címkék: unió kerítés lop hazudik Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9214281233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvàn Pruzsinszki 2018.10.06. 00:32:38

Sajnos nemcsak az a probléma,hogy kamion szám rabolnak,hanem az a mocsok amit hátrahagynak a fejekben!A lelketlen embertelenségüket naponta igazolják!Odáig fajult a helyzet a 2millió támogató jóvoltából,hogy változás akkor lesz,ha bedöntik az országot!A jelek mutatkoznak.Ezen üresfejű és /vagy/ megvásárolt emberek a saját bőrűkön fogják érezni tettüket!

Desischado 2018.10.06. 02:46:28

Istvánnak igaza van. Vannak jelek, de nagyon lassúak. De reménykedem, hogy eljön a bukás pillanata. Nagyon jól megragadtad most is a lényeget, sokaknak elege van már ebből az országrablásból, de nagyon nagy baj a közömbösség, a tudatlanság és a gyűlölet. Majd akkor fog a jó nép felébredni, amikor összeomlik minden, és magunkra maradunk. Bár egyetlen dolog is elég, hogy boruljon a kártyavár, én már nagyon várom. Csak attól félek, hogy késő lesz, és vér nélkül nem fog menni. Bár ne legyen igazam. Király írás, köszönet érte, drága Bandita! Ezeknek kéne óriásplakáton lenni!
süti beállítások módosítása