"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer alkalmatlanságával, az egyre nyilvánvalóbb meggazdagodásommal. Még arra is képes lenne az ország jobban figyeljen az egészségügy helyzetére, ahol már lassan összeomlik a rendszer, annyi pénzt vontam ki belőle. De most már végre itt vagytok, az idő megérett a veletek való riogatásra, az ellenetek való gyűlöletet most kedvemre szíthatom.

Hagyjuk most az értelmi részét az ellenetek folytatott harcomnak. Mert nagyon imádok ám háborúzni, sokszor még ellenség kell nekem hozzá, azt is ki tudom találni hülye híveimnek. Harcoltam már a rezsi ellen, küzdöttem az államadóssággal, megvédtem a magánnyugdíjat, csatáztam a földekért, kivontam a kardom a trafikokért, és mindenhol nyertem. Már majdnem kifogytam a lehetőségekből mikor végre megjöttetek ti, akik nem is tudjátok milyen nagy lehetőségekkel táboroztok számomra az általam emelt szögesdrót előtt. Tudom most meleg van, éhesek meg szomjasok is vagytok, mindenféle törvénnyel még meg is nehezítettem a helyzeteteket, de nekem ez így jó. Azt is megérthetném a határ előtti körülményeitekkel kapcsolatban azok elég szarok, vagy az idáig vezető úton felmerülő nehézségeitek embert próbálóak főleg a sok gyerek miatt, meg hogy ahonnan jöttök ott meg is halhattok a háború miatt, vagy akár éhen is dögölhettek, de ez engem nem érdekel.

Azért elmondom nektek hol számítok a segítségetekre. Van egy közmédiám, ami az adófizetőknek alig nyolcvan milliárdba kerül évente, és még szar műsorokat is csinál. De rajta keresztül tudom magam fényezni, igaz, nem nagyon van miért, de imádom az emberek félrevezetését. Rezzenéstelen arccal hazudok bele a képükbe, és erre büszke vagyok. Ehhez vettem még szintén adófizetői pénzből egy kereskedelmi csatornát, néhány újságot, meg pár internetes oldalt. Nem nagyon tetszik az a sok mocsok az adófizetőknek amit ezeken keresztül rájuk öntök az ő pénzükért, de nem nagyon tehetnek ellene semmit ha herdálom a pénzüket. Magam is abból élek meg, a családom is ezért áll a saját lábán, és a haverok is jól járnak a közösből. Nem kell tartanom a következményektől sem, az ügyész a haverom. Na ez nem is tartozik rátok, csak elmondom vele mekkora geci vagyok. Szóval, ezeken a média helyeken foglak benneteket mindenféle mocsoknak, bűnözőnek, terroristának nevezni, akik el akarjátok az országot foglalni. Már kész is van ehhez minden, az embereim felkészítettem a rólatok való beszédre, akik mindenhol szidni fognak benneteket. Nem csinálhatok mindent egyedül, nekem is kell néha pár felesleges stadiont építenem, meg utazni is szeretnék a kisvasutamon, amit elloptam magamnak.

Meg kell értenetek nem akarlak benneteket itt látni, főleg azért nem, mert nem vagytok fizetőképesek, és segíteni sem akarok nektek mert szegények vagytok. Az itthoni szegényeimet is agyonadóztatom, már csökkentettem a munkabérüket, megtanítottam őket havi ötvenpárezerből megélni. Ha lenne pénzetek vehetnétek akkor a letelepedési kötvényeimből, annak veszteségét a költségvetésből pótolom, a haszon meg nálam landol. Végül is mindent így csinálok. Ha meg tudnátok ezt venni akkor tőlem akárkik is lehettek, nem érdekelne, csak a lóvét hozzátok, és nekem ez a fontos. De mivel szegények vagytok, csak az marad nektek amit én akarok, és azt tehetek veletek amit akarok. Én már csak ilyen embernek nevezett politikus vagyok.

Jó lesz már ha elterelitek  a sok eszét nem használónak a figyelmét az általam elkövetett hibákról, amelyeknek ők isszák meg a levét, és már kezdik ezt észrevenni. Már csökkent is ezért a népszerűségem. Amíg azonban veletek foglalkoznak, én addig nyugodtan gyarapítom a vagyonom, rombolom az oktatást, züllesztem az egészségügyet. Szórhatom a pénzt ész nélkül mindenféle építkezésre ami jó drága, de szépen keresek vele. Beköltözhetek a Várba is, a koronát már felpróbáltam. Kivághatok egy csomó fát, a helyét majd szépen lebetonozom, és még szobrot is állítok magamnak. Ha a terveim szerint alakul minden, akkor hasznosak lehettek nekem, még ha nem is tudtok róla. Növekedhet a népszerűségem, rátok figyelnek, meg arra amit hazudok rólatok, így nekem hasznot hoztok minden téren. Ha közben valami bajotok történik rám ne számítsatok. A legjobb az lenne, ha valami rosszat csinálnátok a körülményeitek miatt amit okozok nektek, akkor abból én nagy hasznot húzhatnék. Nem köszönném meg ezt külön nektek, de ha megnyerem a választást ígérem azonnal elfelejtkezek rólatok, majd más megoldja a gondjaitokat amit én okoztam. Eddig is így volt, ez nem fog változni."

BANDITA.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr668912378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemfajtalan srác 2016.07.26. 11:38:15

Mindennapi terrorunkat add meg nekünk ma!

Ma se maradt el a már lassanként megszokott iszlám terrorakció:

index.hu/kulfold/2016/07/26/franciaorszag_rouen_tuszejtes/

ZX 2016.07.26. 11:40:09

@Mérnork: Hát nem pont így jutott hatalomra a Zorbán?

ZX 2016.07.26. 11:48:53

@Mérnork: Jaja, a millió menekült közül egy sem orvos, ápoló stb. Mind földtúró paraszt ugye? Nyelvet meg még véletlenül sem lehet nekik tanítani.

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.07.26. 11:51:30

@monddazigazatmar: "Na, akkor most meséld el, hogy az arabokat miért is kell beengedni? "

Hülye! Orbán Viktor megmondta hogy mi szeretjük az arab kulktúrát meg hogy de jó lenne ha Európa is a Korán szerint élne!

Persze ti álcivil ballibbant gyurcsány seggnyalók próbáljátok mindig az elenkezőjét híresztelni, de mindenk látja hogy hazudtok!

Orbán Viktor az arabok nagy barátja és nagy muzulmán vallás imádó, ezt elégszer megmondta, úgyhogy ti csak gyülöködjetek tovább, hogy nekünk ilyen mindenkit szerető kormányzónk van!

Neo07 2016.07.26. 11:52:18

@ZX: "Miért nem jó nekik Görögország? Talán mert ott a büdös életben nem kapnának munkát, és lehetőséget egy új élethez."

Nem véletlenül írtam pontosan azt, hogy "elheverészgethetnének"... Ugyanis Németországban sem kapnak munkát, nézz utána, alig 50, azaz ötven bevándorlót tudtak csak alkalmazni...

Új élet? Ne kacagtass, nem lehetsz ennyire naiv. Pont, hogy ugyanúgy akarnak élni, mint eddig, négy feleség, 16 gyerek, 64 unoka, mecsetet a kerületbe, nagymecsetet a városba, saria szerint élni, vagy ahol nincs, ott bevezettetni a sariát, becsületgyilkolni, burkát kötelezővé tenni, a keresztény embereket vegzálni az utcán, soroljam még tovább?

A teáltalad annyira istenített EU hamarosan szét fog esni, ez már biztos.

ZX 2016.07.26. 12:02:38

@Neo07: Már megint a TV-ből tájékozódtál. Elárulom, hogy az arabok, sőt a muszlimok nagyon nagy részének 1 azaz egy darab felesége van. Vannak keresztény templomok muszlim országokban is, ha akarnak mecsetet hát építsenek. Nyilván nem ész nélül, de városnként 1-2 nem hiszem sok lenne.
A burkát Franciaországban is betiltották, nem érdekel senkit mit akarnak.
Azt meg gondold át jó-e nekünk, ha az Unió szétesik.

birka menet 2016.07.26. 12:10:28

@Neo07:

Görögországról az Európai Bíróság mondsta ki, hogy nem biztonságos hely a menekültek számára, tehát aki Görögo-ban lép be az EU-ba, az nem számít az első belépési országnak. Tehát aki továbbáll és Magyaro-on keresztül jön, és menedékjogot kér, az teljesen LEGÁLIS MENEDÉKKÉRÖ.

Mivel Orbán lehetetlenné tette a belépésüket és a regisztrációjukat, na meg az emberhez méltó ellátásukat, így a nem regisztráló menekült jogsértése Orbán által előidézett jogsértés.

Ez van amikor az embernek a saját portája szaros, de a szomszédra fogná.

Neo07 2016.07.26. 12:17:17

@ZX: Igen, Sziriában eléggé európai módon éltek eddig az emberek. De kihagytál egy fontos dolgot: Az igazi bevándorlás csak most fog kezdődni, ha nem történik ellenlépés nagyon sürgősen, az előrejelzések szerint Libia felől fekete-afrikaiak milliói készülődnek, sőt vannak már úton. Ők sokkal veszélyesebbek, őrájuk már nagyon is igaz, hogy 4 vagy akár több feleségük is van. De rengeteg pakisztáni, indiai, bangladesi is úton van, amivel az embercsempész maffiát támogatják, támogatjuk. Egyébként még ha csak egy feleségük van, akkor is sokkal nagyobb a termékenységi rátájuk.

Azon meg te gondolkozz el, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia közös külügye, hadügye, pénzügye mennyiben segítette elő trianont. Gondold végig, hogy egy kis országnak jó-e, ha egy nagy birodalom perifériájaként lassanként feloldódva végleg eltűnik a történelem lapjairól...

William Kidd 2016.07.26. 12:18:13

@roli101: szellemi fogyatekos baratom, napi friss, hogy a franciaorszagi Rouenban a szakallas barataid elvagtak egy pap nyakat miutan tuszokat ejtettek a mise alatt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.07.26. 12:18:32

@Mérnork: "nkább az agyhalott balfékeknek mondhat köszönetet, ők tarják hatalomban orbánt.
Azzal, hogy képtelenek normális politikai programot kitalálni"

Pontosan.

birka menet 2016.07.26. 12:19:01

@Neo07: " Németországban sem kapnak munkát, nézz utána, alig 50, azaz ötven bevándorlót tudtak csak alkalmazni..."

Le se ejtsd, hogy legálisan munkát csak az vállalhat, aki menekült státust kapott. Van neked halvány sejtésed arról, hogy a menedék kérelmek elbírálási ideje átlag 1-3 év? Mármint 1 év a minimum, 2-3 év pedig a középérték.

A most bevándoroltaknak a 60-70 %-a helyből el lesz utasítva, 30-40 % megmaradhat ideiglenes türéssel, és csak kb az 1% az, amelyik menekült státuszt fog kapni letelepésesi és munkavállalási joggal, de azt is csak majd legjobb esetben 1-2 éven belül.

Tehát most van kb. nulla darab azonnali munkavállalásra jogosult menekült, abból már 50-en dolgoznak, hej ha Orbanisztán is ilyen szorgos munkaszerető emberekből állna már nem lenne az EU utolsó helyezett gazdaságai között!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.07.26. 12:19:29

@William Kidd: fogyatékos hülyegyerek. napi friss, hogy egy agyament japán késsel lemészárolt egy csomó japánt.

roli101 2016.07.26. 12:24:34

@William Kidd: Fogyatékos az anyukád, amiért megszült. De visszatérve a problémádra. Ha egy arab terrorista fizet habonynak, orbánnak, rogánnak, hogy ide jöhessenek gyilkolni, akkor beengedjük. Ha nem akar fizetni, akkor nem engedjük. Szerinted ez így normális? Magyarországon hány merényletet követtek el arab terroristák az elmúlt két évben? És hány magyar ölt meg másik magyart vagy külföldit ugyanezen idő alatt? Akkor kit is kellene kitiltani ebből az országból?

birka menet 2016.07.26. 12:24:37

@Neo07: "De rengeteg pakisztáni, indiai, bangladesi is úton van"

Mindjárt megijednek a britek, ők ugyanis már 80 éve megajánlják nekik a legális bevándorlást, amit milliónyian ki is használtak.

Csak azt tudnám, hogy téged az egész világtól elzárt magyar szögesdrót falvak világában ezek a nyugati országba való bevándorlások miért izgatnak fel?

Ráadásul nem az a parancs a diktátor elvtárstól, hogy EU ellen kell szabadság harcolnotok?

KurucInfo Főszerkesztő 2016.07.26. 12:26:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az nem japan volt, hanem iszlamista arab, csak a szokasos modon a liberalis media meghamisitja a tenyeket.

Faszerkezet 2016.07.26. 12:26:46

@birka menet:

Emlékeim szerint valami bíróság kimondta, hogy Magyarország sem biztonságos ország. :)

birka menet 2016.07.26. 12:26:56

@Neo07: "Az igazi bevándorlás csak most fog kezdődni, ha nem történik ellenlépés nagyon sürgősen, az előrejelzések szerint Libia felől fekete-afrikaiak milliói készülődnek, sőt vannak már úton"

Eljönnek, még be is jutnak Európába, aztán a 99,9% menedékkérelme el lesz utasítva és utána hazamennek. Vagy hazaviszik.

Ennyi.

birka menet 2016.07.26. 12:30:37

@KurucInfo Főszerkesztő:

Japánnak átplasztikai mütétezett iszlamista arab volt a mostani japán merénylö.

Aztán aztat hallottad, hogy Kiss Lászlónak a magygar lányokat sorozatosan és csoportosan megnemierőszakoló bandája nem is magyar volt, hanem magyarnak átplasztikai mütétezett iszlamista arabok?

Faszerkezet 2016.07.26. 12:30:40

@roli101:

"Magyarországon hány merényletet követtek el arab terroristák az elmúlt két évben? És hány magyar ölt meg másik magyart vagy külföldit ugyanezen idő alatt? Akkor kit is kellene kitiltani ebből az országból?"

Tehát kimondhatjuk, hogy a magyar bűnöldözés azt sem tudja maradéktalanul ellátni, hogy honfitársainkat megvédje saját honfitársainktól. De ezzelszemben akkor erre az lesz a megoldás, hogy engedjünk be egy kalap embert, akik - lássuk be és ebben mindenki egyetért - legalább kockázatosak.

Okos döntés. Tehát ha töketlenek vagyunk, akkor tetézzük a bajt. :)

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Japánok sem vándorolhatnak be ide.

roli101 2016.07.26. 12:43:11

@Faszerkezet: Mit nem értesz azon, hogy most is szabadon jöhetnek, ha belépőt fizetnek. És nem csak idejöhetnek, hanem állampolgárságot is kapnak azonnal. Azaz a migráns ellenes szavazás csak parasztvakítás, ami téged és eszes barátaidat sikeresen elvakít. És jöttek már 1000-nél többen. A fene se akarja, hogy ide jöjjenek, én sem akarom, de akkor szüntessék meg a zsebbe fizetés intézményét is, amiből a vezetők halálra keresik magukat, miközben hangosan migránsoznak.

Neo07 2016.07.26. 12:46:08

@birka menet: Állampolgárságot adnak két-három év alatt, nemhogy menekültstátuszt... Németországban azt úgy osztogatják amint a cukrot. A hírek arról szóltak, hogy a nyelvtudásuk és a szakképzettségük alapján nagyon nehéz lesz új munkavállalókat vadászni. A nagy többség segédmunkára alkalmas csak.

Britek: az speciális eset. Talán nem kell magyarázni, hogy valaha világbirodalom volt, nekik India, Pakisztán olyan, olyan, mint nekünk az elcsatolt területek.
Ennek ellenére érdekes módon valahogy mégsem akarják befogadni a calaisi tábor lakóit... Gondolkozz el ezen, és akkor talán rájössz a megoldásra.

"El lesz utasítva, és akkor hazamennek"
Ennyire hülye nem lehetsz, én okosabbnak gondoltalak téged. Hazamennének önként, miután egy vagyont fizettek a csempészeknek? Ezt gondold át még egyszer.

Faszerkezet 2016.07.26. 12:56:26

@roli101:

Válaszodnak nincs köze a felvetett témához, de ha erről szeretnél beszélgetni, akkor hajrá.

Tehát a letelepedési kötvény. Tudod, hogy hogy folyik annak az igénylésnek a menete??? Tudod mi a különbség aközött és a szabadon kóricáló migránsok között? Pl, emlékszel a biometrikus lenyomatra, mekkora balhé volt belőle röszkén? Nah pl, az kell már azelött, hogy elindítod a folyamatot. Tudom, hogy te úgy képzeled, hogy habonyárpi kimegy hongkongba és ott az aluljáróbasn árulja a kötvényeket....

Mellesleg, csak, hogy tudd. A letelepedési államkötvénnyel nem jár automatikusan magyar állampolgárság.

William Kidd 2016.07.26. 13:02:00

@roli101: Muszlim migransok meg azert nem gyilkolnak itt, mert Magyarorszag betartotta a Schengeni egyezmenyt es vedi az unios hatart a beozonlo, potencialis muszlim terroristaktol. Ahol mar ott vannak millioszamra, mert beengedtek oket na ott mar mindennap megolnek par vagy tobb tucat embert. Most tetetted, hogy ennyire hulye vagy, vagy szandekosan teszel ugy?

roli101 2016.07.26. 13:09:31

@Faszerkezet: Biztos vagy benne, hogy jól informált vagy? Akkor olvasd el ezt a két cikket:
index.hu/gazdasag/2016/04/26/tobb_ezer_bevandorlot_hozott_a_kormany_kedvenc_migracios_programja/

index.hu/gazdasag/2016/06/01/a_gazdag_bevandorlokkal_kivetelez_a_magyar_allam/

Már majdnem 10000 ember kapott letelepedési vagy bevándorlási engedélyt pénzért. Valóban nem állampolgárságot, ezt én tudtam rosszul. Viszont senki se ellenőrzi, hogy kinek ad a magyar állam ilyen engedélyt pénzért. És ti pár száz emberért veritek magatokat?

nemigenértem 2016.07.26. 13:13:35

De furcsa ez a liberális propaganda a gazdaságról és a korrupcióról.
Azt hallom, hogy mekkora a baj.
De csak tőletek.
Közben 32% helyett 15% szja-t fizetek.
99ezer ft gyerek kedvezményt kapok havonta.
A chf hitelemből kihúztak. 1millió fölött kaptam vissza, így kifutott a hitelem.
Értem én hogy többet lopnak, mint fletóék, de akkor hogy van sokkal több pénz mindenre? Átvállalták az önkormányzatok adósságát, épült egy rakat stadion, autópálya, itt a szomszédomban épült egy giga nagy új kórház, visszavették a molt, a gáztározókat, bankokat stb. Közben csökken az adósság, nő a gazdaság és a foglalkoztatottság is.
A szocik csak eladtak, sírtak, megszorítottak, eladósítottak.

Szóval csak gazdagodjon Orbán. Amíg az emberek is gazdagodnak és nem hitelből, addig tőlem mehet!

Faszerkezet 2016.07.26. 13:17:36

@roli101:

"Viszont senki se ellenőrzi, hogy kinek ad a magyar állam ilyen engedélyt pénzért."

Most őszintén, a napi politikától eltekintve, szerinted kinek kéne ezt ellenőrizni? A TASZnak és a Helsinki bizottságnak vagy neked?

Van nemzetbiztonsági átvilágítás, biometrikus lenyomat...de ha már a szaros útlevelét elkérik is, már előrébb vannak, mint a földeken kóricálókkal.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 13:24:17

@Faszerkezet:

MAygarország nem volt biztonságos, mikor Kanada befogadta a cigányokat, mint menekülteket.

Mert rohadt nagy volt a rasszizmus.

Aztán eltelt pár év, és néhány törvénymódosítás Kanadában, és úgy küldték vissza az összes menekült cigányt Charter járatokkal, (plussz fizettek nekik hogy vissza jöjjenek), mint a pinty.

Szelid sunmalac 2016.07.26. 13:37:07

@William Kidd: Nocsak?! A segguketnyalt erdelyiek most hirtelen kulfodiek lettek?

roli101 2016.07.26. 13:37:24

@nemigenértem: Veszem észre hogy nem érted honnan van a pénz.
Államadóság:
2010 20.000 milliárd
2016 25.000 milliárd

6 év alatt 25 százalékkal nőtt az államadósság. Nem csökken az, ha ismered a számokat és nem veszed be a hazugságot. Ebből és az uniós támogatásokból fizetik a jólétet. Pont mint a Kádári időszak végén. A hanyatló nyugat pénzeli a kelet császárát. Szerinted ki fogja visszafizetni az adósságot? Az a pár száz ember, aki mocskosul meggazdagodott belőle vagy az a pár millió aki éldegél valahogy és gyerekeik, unokáik.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 13:42:45

@Szelid sunmalac:

Nem baj ha megveted a határontúli honfitársainkat.
Csak kár így leleplezni magad a többiek elött.
Mi már jól ismerjük a Gyurcsanyista gyűlölködő fajtádat.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 13:44:38

@roli101:

Tipikus ballib.
Az adott ország devizájában minden ország adóssága növekedett a világon (csak a németeké nem).

Viszont GDP arányosan nem sok országban csökkent.
Nálunk igen.
A szocik meg rommá adósították az országot.

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp
GDP arányos hiány:
----------------------
2002:
Eu-s átlag: 60%, Magyarország: 54%

2010:
Eu-s átlag: 78%, Magyarország: 82%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alat az EU-s átlaghoz képest is romlott, 28% adósság növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 87%, Magyarország: 77%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 5% csökkenés.

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment
Munkanélküliségi ráta:
-------------------------
2002:
Eu-s átlag: 8,9%, Magyarország: 5,5%

2010:
Eu-s átlag: 9,6%, Magyarország: 11,2%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alatt az EU átlaghoz képest is jelentős romlás, 5,7%-os növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 9,8%, Magyarország: 7,5%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 3,7% csökkenés.

roli101 2016.07.26. 13:46:39

@Faszerkezet: Biztos vagy, hogy vannak ilyen vizsgálatok. Mert a kérvényező 10.000 emberből senkit se utasítottak vissza nemzetbiztonsági okból. Ez azt jelenti, hogy csak tisztességes, feddhetetlen iráni, szaudi, marokkói, jordán emberek akarnak valamilyen ismeretlen oknál fogva letelepedni nálunk, vagy azt, hogy az égvilágon senki se ellenőrzi őket komolyan a nemzetbiztonsági szolgálatnál. Ha mondjuk 5 %-ot visszautasítanak, akkor azt mondom dolgoznak. De a nulla az kicsit gyanús 10000 embernél.

ZX 2016.07.26. 13:50:23

@nemigenértem: Kevesebb fizetsz. Ezért hiányzik a pénz az iskolákból meg a kórházakból, ezért az EU legmagasabb ÁFA-ja, ezért a rengeteg különadó. Így nem közvetlen adót fizetsz, hanem közvetve fizeted meg az árukon és szolgáltatásokon keresztül.
Örülök neki, hogy van egy tucat gyereked, az átlagember akinek 1-2 gyereke van közel sem kap ennyit. CHF hitelemből engem is kihúztak, de előtte a Gyurcsány meg az Orbán közösen húztak ki pár millát a zsebemből, Orbán pluszban lenyúlta a nyugdíjmegtakarításom. Ennek tapsikoljak?

Szelid sunmalac 2016.07.26. 13:50:50

@Ballib cenzúrázók réme 15: MUHHAHAHAHAAAA!!!! Batyu draga baratom! Hat mar elfelejtetted, hogy egy erdelyi magyar a felesegem?! Mar MEGINT beszoptad a faszt?!
Ettol meg tartom a velemenyem, hogy az allampolgarsag jar, a szavazati jog nem. De azert megiscsak visszas ilyenkor "kulfoldikent" hivatkozni rajuk, maskor meg magyarkent. De mar megszoktuk toled, te kis csintlan.

Balt 2016.07.26. 13:52:10

@Indriq: Nem tűnt fel, hogy ti guggoltok a farok rossz oldalán "orbánvadászok". :))

Balt 2016.07.26. 13:55:08

@Indriq: Ez a legnagyobb forgalmú portál egyelőre, de itt is látszik, hogy milyen marginális kisebbség vagytok, kivált a bevándorlás/telepítés kérdésében.

Balt 2016.07.26. 13:58:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Örülünk, hogy örülsz. Tedd még ide az orlandoi buzi fekát meg a szintén köcsög Germanwings segédpilótát és máris javul a mérleg: elégedettebb leszel.

roli101 2016.07.26. 13:59:01

@Ballib cenzúrázók réme 15: Te a banki hiteledet %-ban kéred vagy konkrét összegben? Százalékot kell visszafizetni vagy konkrét összeget? Ez a % számolás a hülyék megvezetésére van kitalálva. Először is nálunk hamisítják a GDP adatokat, hogy ez a % jól mutasson. Csak ezért látod csökkenőnek, mert egyébként egész évben jóval magasabb, de év végén addig ügyeskedik a MNB, amíg ki nem hoznak egy jó eredményt, amit néhány év múlva korrigálnak, de te azt már nem veszed észre.

Másrészt ha jön egy válság, akkor a GDP csökkenni fog, ezért a %-os tartozás hirtelen megugrik. Akkor majd mit fogsz mondani?

Balt 2016.07.26. 14:03:16

@Ballib cenzúrázók réme 1: Kiestél a szerepedből, nicktolvaj szarzsák.

De megnyugtatásul: Ferihegyet erősen védett kerítés veszi körbe. Egyébként meg: @Balt:

Balt 2016.07.26. 14:05:37

@ZX: Viccelsz, ugye? Pár héttel ezelőtti német adat illetékes kormánytisztviselő szájából, hogy addig 54 migráns állt munkába. (A Németországba érkezett millióból.) Azt meg ma olvastam, hogy az afgán(nak mondott) bizonytalan korú tinédzser tömeggyilkosra eddig 50 ezer eurót költöttek. Lehet osztani, szorozni...

Faszerkezet 2016.07.26. 14:07:04

@roli101:

" Biztos vagy, hogy vannak ilyen vizsgálatok. Mert a kérvényező 10.000 emberből senkit se utasítottak vissza nemzetbiztonsági okból."

Kellett volna?

"z azt jelenti, hogy csak tisztességes, feddhetetlen iráni, szaudi, marokkói, jordán emberek akarnak valamilyen ismeretlen oknál fogva letelepedni nálunk,"

Meg kínai, meg vietnámi stbstb... :) 10000 letelepedő != 10000 muzulmán.

"Ha mondjuk 5 %-ot visszautasítanak, akkor azt mondom dolgoznak. De a nulla az kicsit gyanús 10000 embernél."

Hát lehet elgondolkodnak rajta, mint a régi üzemekben. Ha nincsd meg a 8% káló akkor megcsináljuk.

Figyu. Alapból más emberek jelentkeznek ilyen letelepedési kötvényért. Nyílván egy vallási fanatikus, vagy terrorista nem fog, mivel mint mondottam volt, már a kérelem benyújtásához mindenféle irat, lenyomat kell. Persze hiba lehet benne, mintahogy a titkosszolgálatokat is át lehet verni, ékes bizonyítéka ez a nyugateurópai történetek.

De hozzáteszem, nekem tökmindegy, ne jöjjenek ők sem. :)

Mellesleg a letelepedési kötvény vásárlási lehetősége nyitott mindenkinek. Lehet választani. Próbálkozik a zöldhatáron, titokba, vagy vesz letelepedési kötvényt.

Mercel 2016.07.26. 14:11:18

@a BircaHang Média szerk.:

"Ne halandzsázz, édes ballibám.
"

Te meg ne vaúzz már bele (az (állítólag biztonságos távolból) rúszki lóvéból te kis hazaáruló bértolnok.:)

Balt 2016.07.26. 14:11:41

@pamut: Itt is hozod a marhaságodat? :) Akkor tisztázzuk újfent: Erdogan legnagyobb támogatója az EU élén Merkellel, meg persze a NATO élén az Egyesült Államok. Kár, hogy nem nézted a pancserpuccs során a sorra gazsuláló nyugati protektorait. :))

Balt 2016.07.26. 14:15:07

@Mérnork: Nem kell meglepődni, ezt csinálják (azaz már talán örökre múlt idő: -ták) kormányon is: az ellenzék ellenzékeként kormányoztak.

Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.07.26. 14:17:45

Meg kell hogy mondjam, hogy sose voltam Fideszes szavazó, Orbánt meg nem is nagyon csípem, ráadásul elkövetett néhány hibát. Például amikor legutóbb eljött hozzánk a falunkba megnézni a földbirtokait és a kastélyát, akkor nem ivott mindenkivel kupica pálinkát, csak a tanácselnökünkkel és annak a köreivel.

Ennek ellenére azt mondom hogy rohadjon meg minden gyűlölködő liberális mert Orbán Viktor legalább nem viszi ki a profitot az országból és harcol a liberálisok ellen, akik a profitot el akarják venni tőle!

Orbán Viktor alatt már nulla százalék kamatot fizetünk az államadósságért! Ezt az 100 milliárdos kiadást pedig nem újabb hitelfelvételből teremtjük most már elő mint egykor a balliberálisok hanem a magyar emberek zsebéből. Itt most már nincs tovább az hogy eladósítcsuk az országot, itt most már a magyar emberek igenis kifizetik az adósságot miközben egyre több jut nekik. És ebből az egyre többől a magyar ember egyre többet tud adni Orbán Viktornak, hogy költse el ahogy jónak látja. És ő nagyon jól el is költi!

Mercel 2016.07.26. 14:21:14

"Nem arról van szó, hogy nem akar az ország "menekülteket" befogadni, hanem arról, hogy nem akarjuk az állami szuverenitás utolsó darabkáját is átadni a Európai Birodalom senki által meg nem választott vezéreinek."

Hehe.

Kicsit ne zavarjon, hogy a csúnya gonosz EU senki által meg nem választott vezérei a tagországok által delegált és azok közül választott politikusok.
Baromira tájékozott vagy.:D

Az állami szuverenitást meg hagyjuk már..
Nálunk ami állami az full szar, szétlopott lesilányított, működésképtelen.
Az államinál már csak a "nemzeti" kamumagyar bullshit rosszabb.

Esetleg nemzeti szuverenitást akartál írni, csak hát ugye azok a csúnya ismeretlen fogalmak meg a félműveltség megnehezítik az értelmes véleményalkotást.:)

birka menet 2016.07.26. 14:23:24

@Neo07: "Állampolgárságot adnak két-három év alatt, nemhogy menekültstátuszt."

ja te nagyon hülye! Még a guglizáshoz is sötéthülye fideszes vagy.

Csak súgok: nyolc év a minimum, jó néhány esetben pedig a menedékkérelem sincs nyolc év alatt elbírálva.

Balt 2016.07.26. 14:23:44

@roli101: Ha fizet, nyilván van szlaszáma, ellenőrizhető személyazonossága, uram bocsá' megkővetelt bűntetlen előélete. A határon átgázoló - írd és mondd, konkrét, tevőleges és tetten ért - bűnözőknek aligha, csak ájfónjuk Soros-appal.

birka menet 2016.07.26. 14:27:06

@Balt: "pár héttel ezelőtti német adat illetékes kormánytisztviselő szájából, hogy addig 54 migráns állt munkába."

Ezt a délelőtti müszakos fidióta troll-kollegád már elsütötte, ráadásul már a válaszon is túlvagyunk:

Le se ejtsd, hogy legálisan munkát csak az vállalhat, aki menekült státust kapott. Van neked halvány sejtésed arról, hogy a menedék kérelmek elbírálási ideje átlag 1-3 év? Mármint 1 év a minimum, 2-3 év pedig a középérték.

A most bevándoroltaknak a 60-70 %-a helyből el lesz utasítva, 30-40 % megmaradhat ideiglenes türéssel, és csak kb az 1% az, amelyik menekült státuszt fog kapni letelepésesi és munkavállalási joggal, de azt is csak majd legjobb esetben 1-2 éven belül.

Tehát most van kb. nulla darab azonnali munkavállalásra jogosult menekült, abból már 50-en dolgoznak, hej ha Orbanisztán is ilyen szorgos munkaszerető emberekből állna már nem lenne az EU utolsó helyezett gazdaságai között!

Balt 2016.07.26. 14:28:09

@birka menet: Ja, vagy úgy! A jelen migránsimport beruházás a jövőbe?! :)) Mennyit kell várni, míg termőre fordul? A bűvös 2-3. generáció már aratni fog, ugye?

Mercel 2016.07.26. 14:29:03

@Ballib Cenzúrázók Réme 15a:

" És ő nagyon jól el is költi!"

El b+ azt is ami nem az övé ami soha nem is volt az övé meg azt is amit fejlesztésre kapunk.

Ja az se zavarjon, hogy a gazdaságunk jelentős részét az EU-tól kapott pénzből hajtjuk aminek a maradékát szeretett vezérünk MIND le akarja hívni 2018-ig.
Pont 2018-ig micsoda véletlen...

De tényleg csuda jól elkölt gyakorlatilag minden lóvét amihez hozzáfér mindezt úgy, hogy atom csóró az ország annak dacára is, hogy Európán belül nálunk az egyik legmagasabb mértékű az adók és járulékok mértéke.

Cserébe: Szar és embertelen egészségügy, utolsókat rúgó oktatás, korrupt ostoba és szinte csak birságolásra fenntartott rendőrség, borzalmas utak, hatalmas ámde rosszul működő állami bürokrácia, szétlopott és hamarosan működésképtelenné váló nyugdíjrendszer, soroljam még?:)

Az államadósság alakulásának meg kicsit nézz utána..

Te is b+ ontod magadból a hülyeségeket minden fórumon de az ép észnek nyoma sincs.

Komolyan elgondolkozom néha, hogy nektek ennyi időtök van, vagy ennyire jól fizetik a bérkommentelést?

Faszerkezet 2016.07.26. 14:29:27

@Balt:

Érdemes megnézni, hogy hogyan működik ez a letelepedési kötvény.

Vannak páran akik azt gondolják, hogy egy titkos számlaszámra kell utalni, és majd postán kiküldik a magyar okmányokat.:D

birka menet 2016.07.26. 14:32:18

@Balt: "A határon átgázoló - írd és mondd, konkrét, tevőleges és tetten ért - bűnözőknek aligha, csak ájfónjuk Soros-appal."

Arra az 50 eurós kínai ajfónkra még talán a te troll fizetésedből is telne, ha nem kellene annyi pénzt otthagynod az elmeorvosodnál.

Amúgy a délelőtti müszakos fidióta troll-kollegád ezt a témát is elsütötte, ráadásul már ezen a válaszon is rég túlvagyunk már:

Görögországról az Európai Bíróság mondta ki, hogy nem biztonságos hely a menekültek számára, tehát aki Görögo-ban lép be az EU-ba, az ott nem számít az első belépési országnak. Tehát aki továbbáll és Magyaro-on keresztül jön, és menedékjogot kér, az teljesen LEGÁLIS MENEDÉKKÉRÖ. Magyrország az első EU határország a hatályos menedékjogi törvények alapján.

Mivel Orbán lehetetlenné tette a belépésüket és a regisztrációjukat, na meg az emberhez méltó ellátásukat, így a nem regisztráló menekült jogsértése Orbán által előidézett jogsértés.

Ez van amikor az embernek a saját portája szaros, de a szomszédra fogná.

Balt 2016.07.26. 14:34:33

@roli101: "És hány magyar ölt meg másik magyart vagy külföldit ugyanezen idő alatt? Akkor kit is kellene kitiltani ebből az országból?"

Meg fogsz lepődni: minden állam erre tartja az igazságszolgáltatást és a büntetés-végrehajtást. Néhol még a halálos ítéletet is beleértve. Olyan ősi demokráciákban is, mint Kína, Szaúd-Arábia, ISIS. Ja, ki ne felejtsem: USA némely állama.

Balt 2016.07.26. 14:39:12

@birka menet: Nem teszi lehetővé, csak a sáskahadként átgázolást: a legális belépési pontokon kérhetik a regisztrációt az arra jogosultak. Ill a nem jogosultak is - adott esetben magad is, te pöcs -: ők viszont kint maradnak, Európából kiutasítva, az EU választópolgárai hálájával övezve.

birka menet 2016.07.26. 14:41:43

@Balt: " A jelen migránsimport beruházás a jövőbe?! "

Pontosan te félkegyelmü. Orbán birkatelep országában már ma sincsenek se orvosok, se segédmunkások, se szakmunkások. A kórházba már csak megbetegedni meg megdögleni jársz be. Aki most 40 éves, az a mai keresetének még a felét se fogja nyugdíjként megkapni.

A most 40 éves bennszülött német meg már ma jót röhög rajtad mert 1-2 éven belül megvan neki a pótlás a hiányszakmákban, a migráns újabb fogyasztást generál a gazdaságnak, nyugdijas korában meg annyit fog kapni, hála a migráns utánpótlás befizetőknek, hogy a legnagyobb gondja az lesz hogy a Karib szigeteken vagy a Mediterránon töltsön el egy fél évet.

Vagy eljöjjön Magyarországra, hogy élőben röhögjön rajtad, ahogyan a 21. században a 17-ik század életszínvonalán tengetik a magyarok az életüket.

birka menet 2016.07.26. 14:47:13

@Balt: " a legális belépési pontokon kérhetik a regisztrációt az arra jogosultak."

ja te baltaeszü rém, annyit kéne tudnod, hogy aki átlépi a határt és menedékjogot kér, az eleve nem illegális és ennél fogva jogosult az elbírálsásra. Ezt törvényke hívják, ha nem ismered ezt a szót, akkor kérdezd meg a felnőtteket, hogy az meg mi.

A határon való regisztrálusakat meg ugyebár a fajgyülöli felcsúti Minihitlered utasította el és tette komplett lehetetlenné.
Ennyire hülye vagy te még a tényekhez is, de hát tudjuk hogy ti komcsik a legvérmesebb vezér seggnyalók vagytok, még az anyátokat is elhazudnátok.

monddazigazatmar 2016.07.26. 14:50:05

@ZX: hülye barom! Másfél millió migráncsból dolgozik 54! Plusz néhány gyilkolász.
Budapesten (másfél millió ember) szerinted 54 dolgozik?

monddazigazatmar 2016.07.26. 14:55:09

@birka menet: "annyit kéne tudnod, hogy aki átlépi a határt és menedékjogot kér, az eleve nem illegális és ennél fogva jogosult az elbírálsásra. "
Na itt hagyjuk abba a faszságot hülyegyerek!
Kergeti valaki Szerbiában? Mert ha nem, akkor ugyan mi oka van olyan helyen közlekedni, ahol sem út, se semmi, csak a zöldhatár? Hmm?
A menedéket pedig kérni kell, nem menekülni a rendőrök elől. És csak annyit mond a genfi egyezmény, hogy a faszikám, mivel beadja a kérelmet nem büntethető azért, mert illegálisan lépte át a határt, de ennek feltétele, hogy jelentkezik a szerveknél, és együttműködik velük.

Balt 2016.07.26. 15:03:07

@Mercel: Pardon, az 50 dolláros kínai mobil miatt menzt el üresen. :)

Szép hosszú válasz egy nyilvánvaló nicktolvaj csalitrollnak. :)

Balt 2016.07.26. 15:07:13

@birka menet: Csak azt kívánom neked, hogy te is örülj: kezeljen téged egy Jihadi John-hoz hasonló jó képességű, Londonban felkészült első generációs. :))

pamut 2016.07.26. 15:25:35

@Balt:
Itt is erőlködsz a hülyeségeiddel? :D Azért vicces ahogy félrebeszélsz :)

A TÉNYEK:
Orbán UGYANAZT csinálja mint Erdogan. Kamu ürüggyel mindketten tönkreteszik, kisajátítják, a múltba visszafordítják a hazájukat, és persze lopna is mint a gép, maffiaállamot csinálnak. Demokráciáról, a nemzet érdekeiről ne is beszéljünk.

Orbán a magyar Erdogan.

Mindenki aki ezt a magyarellenes háborút támogatja, az kollaboráns hazaáruló.

$pi$ 2016.07.26. 15:36:26

@pamut: "Orbán UGYANAZT csinálja mint Erdogan."

Minthe előtte azt mondtátok volna, hogy ugyanazt csinálja, mint Hitler... előtte meg ugyanaz volt mint Kádár. Meg volt már Putyin is.

Szerintem fotosopp. :D

ZX 2016.07.26. 15:37:43

@monddazigazatmar: Az idiótaságod nem ismer határt. A kérdésre amúgy már mások válaszoltak korábban.

Tizenötmillió Magyarok 2016.07.26. 16:01:39

@roli101: Az inflacio nulla, allamhaztartasi hiany nulla, es bevezettek egy uj szot.
MUNKAEROHIANY !!.
Ami ez idaig ismeretlen fogalom volt magyarorszagon.
A szociknal persze a 30 szazalekos munkanelkuliseg szamitott normalisnak.

monddazigazatmar 2016.07.26. 16:08:51

@birka menet: Te balfasz, csak az eu-ban lehet menedéket kérni a genfi egyezmény szerint? Igazi hülye vagy :D

monddazigazatmar 2016.07.26. 16:11:41

@roli101: 2010-2016 ig nem nőtt a gdp? Mert ugye az államadósságot az alapján szokták számolni.

A másik, az állam nem átvállalta az önkormányzatok adósságait? Mert azzal lehet, hogy nőtt az állami adósság, viszont mondjuk nem ment csődbe Balmazújváros vagy akármelyik.

ZX 2016.07.26. 16:14:03

@Tizenötmillió Magyarok: Munkerőhiány, mert a munkaerő egy része már külföldön gályázik, ahelyett, hogy itthon halna éhen. Az infláció a csökkenő benzinár és a rezsibaszás nevű művelet eredménye. Az meg, hogy a 0-hoz közelítő kamat mennyire jó, hááát....

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 16:15:51

Más racionális magyarázat nincs a ballibek önsorsrontó migránssegnyalására, csak az az egy, hogy Soros és más migránspárti milliárdosok pénzelik őket.

Ugyanis azt tudjuk, hogy Soros még több millió migránst importálna az EU-ba.
Ezt ő maga nyilatkozta.
Ahogyan azt is, hogy vegyünk fel hitelt, hogy több millióért per fő integráljuk őket.
Ezt bírta kitalálni a Soros.

Namármost, tudjuk hogy a magyarok többsége szerint ez az ötlet eszement marhaság.
Azt is tudjuk, hogy sehol nem sikerült a migránsokat integrálni, és mindenhol több milliárdot költenek rájuk (Németeknél idén 19 milliárdot).
Azaz éppen nulla haszna van minden idebaszott migránsnak.

Viszont a nulla haszonért cserébe rohadt sok kiadás, vesződséggel járnak, és cserébe nőket erőszakolnak, és robbantgatnak hébe-hóba.

Ha egy párt fenti tények ellenére azt az öntökönszúró politikát propagálja, hogy hozznuk be migránsokat, az vagy egy elmebeteg irányítása alatt áll, vagy a fenti mesterterv irányítói pénzelik, akik kitalálták az egész marhaságot, azaz Sorosék.

Más racionális magyarázat nincs.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 16:18:57

@ZX:

Fura egy állatfaj ez a ballib Gyurcsánycsicska.

A 0 közeli kamat nem jó ha a Fidesz alatt csökken. Az alacsony kamat szar.
A Simor alatti 15% az a legjobb.
Ugyanakkor a magas kamat nem jó, ha a Fidesz alatt magas.

Az erős forint naggyon rossz.
Irtó nagy probléma ha a Fidesz alatt erős.
Az MSZP alatt hála az égnek soha nem volt erős a forint, viszont rohadt sokat értéktelenedett.
Ami a Fidesz kormány alatt megint csak végzetes bűn lett. Márhogy most éppen a gyengülés.

Szóval összevissza beszéltek.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.26. 16:20:57

@pamut:

Mindig megmosolyogtat, mikor egy magadfajta GYurcsány féle tolvajokat pártoló mocskos hazaáruló, hazaárulózik. :DD
Nyald csak a amigránsok seggét pamutka, máshogy úgyse értessz.. :DDD

monddazigazatmar 2016.07.26. 16:37:09

@ZX: na, találd ki gyorsan, hogy miért rossz a nulla közeli kamat. :D

vörösbor(de)minőségi 2016.07.26. 17:06:49

@Neo07: apró pici pontatlanság a szövegben....." így '18-ban is kétharmaddal fog győzni a Fidesz, minden hibája ellenére. ...."írod ezt.
a parlamentben van 2/3os többsége a fidesznek és soha életben nem a választásokon mint ahogyan kiemelted.
61% a választóknak-ment el szavazni és ebből a 61%NAK A 44%-a ami a fideszre szavazott.
kérem ezt a jelentéktelen ámde pontos adatot figyelembe venni.
a kétharmadozás is a helyesen okosan alkalmazott propaganda egyik legszebb gyöngyszeme.

monddazigazatmar 2016.07.26. 17:09:52

@ZX: Egyáltalán elolvastad? :D:D:D
Leírt egy teljesen egyértelmű piaci folyamatot, amit mindenki tud, csak te nem.
De tényleg biztos jobb volt a 290es euró 12% alapkamattal, a'la Fletó.

monddazigazatmar 2016.07.26. 17:13:22

@vörösbor(de)minőségi: És az ellenzék egyharmadára mennyi szavazott? Hány egyéni kerületet is nyert meg mondjuk baloldali párt?
Ha egy kerületben van egy mandátum azt az kapja aki a legtöbb szavazatot szerzi, ugye? Ha az eggyel több mint a második helyezett, vagy a kerületben mindenki rá szavaz az semmit nem számit.

Neo07 2016.07.26. 17:26:18

@vörösbor(de)minőségi: Hihetetlen, hogy még midig ezzel tudtok jönni... Mutatja is az alacsony IQ-tokat...
Igen? Akkor gondolkozz: a 61 százaléknak hány százaléka szavazott a szélsőlib pártokra? 5-7%? Akárhogy is kínlódtok, a fidesz toronymagasan a legtöbb szavazatot kapta. Felejtsétek már ezt a baromságot, hogy teljes népességből hányan nem mentek el szavazni. Aki nem ment el szavazni, az másokra bízza a döntést, így nem kell őket számolni. Aki nem ment el szavazni, az nem szavazott a szélsőlib pártokra sem, ezt fogjátok már fel.

DFK 2016.07.26. 17:43:35

@birka menet: izé analfabétákból hogyan lesz munkaerő utánpótlás?

pamut 2016.07.26. 18:50:39

@$pi$: Soha nem hasonlítottam Orbánt Hitlerhez, ha szerinted mégis, mutasd már hol. Az tény hogy több mint egy éve tartó gyűlölet- és félelemkampány, uszítás, az ugyanaz amit Hitler Goebbels tolt a zsidók ellen.

A világ gazemberei amúgy gyakran hasonlítanak egymásra, rendszerint önkényuralmat építettek-építenek ki, keresztbebasszák a demokráciát, rengeteget ártanak a népüknek, stb. ezért teljesen természetes hogy egyszerre több hasonlatot is fel lehet hozni ilyen orbán-féle mocskokra.

pamut 2016.07.26. 18:52:35

@Ballib cenzúrázók réme 15:
látom hozod a szinted bértroll :) ugye nem felejtetted el: azért süllyedtél ide mert csak erre vagy képes, és mert csak te vagy annyira retardált hogy ilyen primitív rágalmazó-romboló-troll melóval képes vagy azonosulni....

atomic power 2016.07.26. 19:45:50

Sok beszédnek sok az alja. Aki át tudja lépni a saját árnyékát az is felismerheti az igazságot: Hajrá magyarok! Hajrá magyar kormány! Hajrá Donald Trump! Minden más csak mellébeszélés!

$pi$ 2016.07.26. 21:53:10

@pamut: "Az tény hogy több mint egy éve tartó gyűlölet- és félelemkampány, uszítás, az ugyanaz amit Hitler Goebbels tolt a zsidók ellen."

Elvesztetted már a kapcsolatodat a valósággal, olyanokat mondasz, hogy már csak mosolyognak az emberek. Összenéznek a hátad mögött és sokat sejtetően bólogatnak. :(

Balt 2016.07.26. 22:31:18

@pamut: Na nézzük a hazaárulókat, te fasz:
Barack Obama, John Kerry, Szergej Lavrov, Angela Merkel, Boris Johnson, Federica Mogherini, Jens Stoltenberg, ENSZ szóvivő,

24.hu/kulfold/2016/07/16/nem-allt-a-vilag-a-torok-puccs-melle/

A zindex közvetítéséből:

Obama kiáll Erdoğan mellett
Az Egyesült Államok elnöke a demokratikusan megválasztott török kormány melletti kiállást sürgeti.
BREAKING: Obama urges support for 'democratically-elected' Turkish govt - @AFP

Az ellenzék sem támogatja a puccsot
A két ellenzéki párt a puccskísérlet ellenében foglalt állást. (...)

Még az állítólagos puccsista is elítélte a puccsot
Fethullah Gülen hitszónok mozgalma közleményt adott ki, amiben elítélte az államcsíny-kísérletet.

A Fehér Háznál is Erdogan mellett tüntetnek
A washingtoni törökök az elnök mellett vannak.

Clinton is Erdogan mellett
Hillary Clinton egy Twitter-posztban fejezte ki aggodalmát a török puccskísérlet miatt. Mint írta, támogatni kell a demokratikusan választott civil kormányt.

index.hu/kulfold/2016/07/15/torokorszag_katonai_puccs_ankara_isztambul_hadsereg_erdogan/?p=3

Egyébként pompás szórakozás volt, hogy lelkes forradalmároknak hogy konyult le a lelkesedésük az zindex szerkesztőségében. Csak ugye közben emberek haltak meg, de hát a forradalom felfalja gyermekeit, ahol fát vágnak, ott hullik a Forgách stb.

Balt 2016.07.26. 22:36:09

@vörösbor(de)minőségi: Ahogy azt is, hogy az egyéni körzetek 92%-át megnyerték. A szokásos példa a demokrácia őshazájából ugye: a brit parlament alsóházában pont 92%-uk lenne, mivel ott nincs pártlista.

pamut 2016.07.26. 23:40:56

@$pi$: tehát már érvelni sem mersz, és kitalálod hogy mások nevében beszélsz, majd elbújsz a kitalált tömeged mögé :) mondanám hogy vicces vagy, de igazából szánalmas.... ha majd felnőttél és kitalál tömegek háta mögé bújása helyett lesznek saját érveid amiket fel is vállalsz , majd gyere vissza....

pamut 2016.07.26. 23:42:29

@Balt:

LOOOOOOOOOOOL, tehát neked nem elég hogy ezzel az öntökönlövéseddel szétégetted magad a másik blogban is, nem te még itt is szétégeted magad! :DDDDD

hát, ha ennyire szereted magadat égetni, én aztán nem rontom el a mazochista szórakozásodat, tessék, íme a válaszom itt is:

te tényleg ekkora kretén vagy? :DDDD köszi, istenien szórakozok! :DDDD kérlek ne hagyd abba! :DDDD

te szegény barom, két dolog van:
1. az hogy a kamupuccsot elítélték, nem támogatták az kicsit sem befolyásolja azt amit én állítottam.
2. Erdogan a farkasfogait a kamupuccs UTÁN vette elő igazán, pont a kamupuccsra hivatkozva, és erre alapoztam én is az állításomat.

Nehéz dolog a szövegértés ugye baltika, meg az időben is könnyen eltévedsz ugye? :DDD és milyen hosszú kommentet írtál miközben fel se fogsz semmit, hahaha! :D

Na, verd még magad a földhöz kérlek, mert kurva vicces :DDDD

Balt 2016.07.26. 23:55:53

@pamut: Azt állítottad, hogy aki Erdogant/Orbánt támogatja, az hazaáruló. Ebből nehezen jössz ki, köcsög. :))

pamut 2016.07.27. 00:33:06

@Balt:
az is, te szánalom. komolyan nem bírsz még mindig, még most se felfogni pár egyszerű magyar mondatot?? :DDD

Balt 2016.07.27. 00:43:31

Egyelőre neked van pótolni valód:

A hazaáruló Obama: BREAKING: Obama urges support for 'democratically-elected' Turkish govt - @AFP

A hazaáruló Clintonné: támogatni kell a demokratikusan választott civil kormányt.

Na, ennyit rólad, meg a képességeidről. :)))

vörösbor(de)minőségi 2016.07.28. 07:49:22

@Neo07: ..ezzel tudtok jönni.../felejtsétek el.../alacsony IQ-tok...
ez milyen besorolás lenne? és hova?és főként miért is érdemlem meg?valamint honnan van ez az ideges vagdalkozás ismeretlenül és azonnal offenzívan de támadólag és személyeskedve?
leírtam egy adatot.nulla állásfoglalással.nulla pártszimpátiával.
amennyiben ezt korrigálni szeretnéd vagy hsz-t irni erre,vagy megtisztelsz a reagálásoddal?akkor ennek a stilusnak és főleg az elvakult utálatnak helye nincs-

vörösbor(de)minőségi 2016.07.28. 07:57:08

@monddazigazatmar: mivel én szerintem olyan nincs hogy "ellenzék" csak papiron a többit nem is ragoznám mert a semmiről nem lehet mit beszélni....igy ezt a súlytalan és főleg eléggé kártékony ténykedésüket még %os adatokkal sem tudnám méltatni.
attól meg nem fog változni semmi ha itt most "jólmegmondanám"
süti beállítások módosítása