A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még ígérni sem tud, a Fidesz pedig meggazdagodni jött a hatalomba, pont annak a segítségével. Ennek leplezésére semmi sem drága a jelenlegi kormánypártnak, még ha nem is nagyon hihető el amit mondanak, azt legalább meggyőzően igyekeznek előadni. Van aki beszopja kérdés nélkül az ilyen ál programot, és van olyan is, bármilyen hihetetlen, aki meg ki is áll mellette,  Békemenetel érte, sőt támogatja is a folytatást.

Választási időszakban a pártok általában előállnak valamilyen programmal, ami mutatja, mit is szeretnének csinálni ha elnyerik a választók bizalmát. Utána aztán igyekeznek megmagyarázni mit, miért nem sikerült ebből megvalósítani, ha egyáltalán emlékeznek még az ígéretükre. Mégis volt legalább egyfajta  irány, amit számon lehetett kérni a politikusokon. Ha rosszabb lett közben az emberek helyzete, vagy úgy érezték nagyon át lettek verve, akkor másnak szavaztak meg a bizalmat a következő választáson, és kész.

A Fidesz azonban újfajta történelmet írt a program nélkül hatalomba került pártok között, mivel ő volt ebben az első. Mindent megígért a választásra készülve, azonban annak a megvalósítási módját már elfelejtette hozzá tenni. Pedig a programnak ez a lényege. Még egy olyan sajátos helyzet is segítette a Fidesz 2010-es hatalomra kerülését, amit egy világgazdasági válság hatása okozott. Azonban akkor nagyfokú gyávaságot tanúsítva mélyen kussolt a saját későbbi érdekét szem előtt tartva, mert számára mindig az volt az első. Igen, mert akkor minden kormány belebukott a kötelezően meghozandó megszorításokba. Azóta sem derült ki, mit csinált volna akkor másként. Helyette megmaradt az érvek nélküli kritikán, és a nagy ígéretek halmazán.

Mert mit is ígért 2010-ben a Fidesz? Ha kárörvendő lenne az ember, elkezdené az egymillió új munkahely emlegetését, az adók csökkentését, a nyugdíjak értékének a megőrzését, az ingyenes oktatást, a jobb egészségügyi ellátás és a többi felemlegetését. Akkor szinte semmilyen ígéret valótlansága nem számított, mindennel lehetett nyerni egy választáson. De ez nem az ő erősségüket jelentette, hanem az akkori kormány népszerűtlenségét. Hogy nem volt programjuk, azt senki nem kérte rajtuk számon akkor, kaptak egyfajta bizalmat a jövőre nézve. Azonban az idő bebizonyította, ezzel nem éltek, hanem visszaéltek az emberek nagy része ellen. Mert minden amit azóta megcselekedtek, azok ellen tettek volt akiknek segíteni kellett volna. Azt a részét a terveiknek mégsem mondhatták el a választóknak, itt bizony nem lesz adócsökkentés, hanem adóemelés következik, méghozzá vagy negyven új formában. Azt sem mondhatták el senkinek, a programjuk arról szól, közgépesítsék a közpénzeket. Nem beszélhettek arról sem, folyamatosan azt fogják állítani, a multikat meg a bankokat adóztatják meg, de tisztában vannak vele, azok azonnal áthárítják a terheket az emberekre. Arról sem beszélhettek, fel fogják osztani a jelenlegi jövedelmező piacok nagy részét, és ebből ők fogják nyerni a legtöbbet a maguk érdekében. Arra sem volt programjuk, mit kezdjenek az ellátásra szorulókkal, hiszen egyszerűen elvették az addigi támogatásukat, mert az szerintük nem jár nekik, hiszen csalók, és nem is akarnak dolgozni sem. Arról sem beszéltek lesz új alaptörvény, amit mindig módosítanak majd az érdekük szerint, és ami olyan jogokat csökkent, ami addig járt az embereknek. Nem mondhatták el, lesz új munka törvény sem, ahol szintén csökkentik a munkavállalók jogait, és keresetét. És ez csak néhány példa az előzményekről, ami eddig történt.

De mi változik 2104-ben? Van egyáltalán valamilyen program, ami alapján kiderülne merre is akarja folytatni a politikáját? Eddig csak azt lehet hallani, megy tovább a rezsicsökkentés a végtelenségig.  A foglalkoztatás növelve lesz a közmunkából a munka felé meg akár külföldre is. Csökkentve lesz az infláció, ha Matolcsyn múlik ez akár negatív is lehet. Továbbra is küzdeni kell az államadóssággal, ami a 300 feletti euróárfolyammal, már el is kezdődött. Sok minden átalakulás alatt van, például az ingyenes felsőoktatás még nem elég drága a szegényebb sorsúaknak, még mindig van esélyük okosodni, és a KLIK is jól teljesít, csak a működése botrányos. Folytatódni fog a stadionépítési program is, valahonnan be kell hazudni az építési növekedést. És lesz új atomerőművünk is, ami annyira olcsóvá tesz mindent, és csak hinni kell benne, mert lehet a számok mást mutatnak, de ahhoz semmi köze az embereknek. Meg dönteni sem kell továbbra sem semmiben a polgároknak, a kormány, és annak vezetője az ilyen terhet leveszi a vállakról. Bármilyen csendben is van az ember a mostani választás alatt, mégsem képes legalább halk hangokat hallani a kormány részéről mint program.

Helyette ami jött az ablakon a sárdobálás, és az önfényezés. Kap az ember egy kis Öszödöt, egy kis Simon Gábort, meg bukott baloldalt. Megmondást arról, mire készül a jelenlegi ellenzék aha megnyeri a választást, mit akar elvenni, és mennyit, és kitől. Mert a Fidesz már a jövőbe lát, még ha a múltból is kell hazudnia hozzá. Ahogy a saját politikáját félre magyarázza, úgy mindenkiben a rosszat igyekszik megláttatni, pusztán azért, mert ennyit szeretne elhitetni a választóival. Azok lehet vakon el is hiszik ezt. Azonban aki tovább lát az orránál az tisztán láthatja a folytatást is. Nincs itt program, csak további mutyi, hazudozás, hozzá nem értés,  saját zseb tömés, eladósítás. Ez a Fidesz programja a jövőben is. BANDITA.

Címkék: választás program mutyi hazudik Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr305832148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 16:09:38

Most 2 programja van viktátornak:
1.
Állomosítás címszó alatt minél többet lopni az energiszektorból.
2.
Simicska alvállalkozásokon kersztül ellopni fél paksot.

Degeszre tömik a zsebüket, mi pedig 40 évig fizetjük a rablók által kimentett állami pénzt.

sírjatok 2014.02.25. 16:11:15

ASZ NEMTOM DE BISZTOS DIKTATURA LESZ!!!

sírjatok 2014.02.25. 16:16:51

banditapolitika.blog.hu/2011

Csak a címeket olvassátok, haláli a fazon :)

randomuser1 2014.02.25. 16:21:09

rosszabbul élünk mint négy éve,de jobban élünk mint négy év múlva

Kivlov 2014.02.25. 16:22:19

Mit hisztizel ezen? A magyar nem a program miatt szavaz, hanem zsigerből.
2 ok miatt: az eddigi programokat sem tartotta be egyik kormányra kerülő párt sem (azaz a kutya sem hisz egyiknek sem!), illetve olyan ellenszenv van a 2 fő oldal szavazói között a másikkal szemben, hogy úgyse szavaznak a másikra, akármi is a program. Akkor? Minek? :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.02.25. 16:25:01

Kit érdekel a programjuk? Nem az számít, hogy mit mondanak vagy ígérnek, hanem az, hogy mit csinálnak.

zoldx 2014.02.25. 16:30:04

Ha én lophatok,vagy én mondom meg a "tutit" mi a jó és mi a rossz,mi az értékes és mi az értéktelen,mi a történelem hamisítás és mi a nem,aztdemokráciának hívják .
Ellenben ha nem, az bizony diktatúra !

♔bаtyu♔ 2014.02.25. 16:36:29

Az MSZP-SZDSZ-ét sem tudom, de az nem is érdekel.

Az a lényeg, mit és hogyan csinálják. Azt pedig gondolom nem kell magyarázni, hogy Orbánék nagyságrendekkel profibbak mint Gyurcsányék.

Egész más grafikonok voltak pld. itt az indexen 2010-ben mint most. 2010-ben az EU még kötelességszegési eljárást akart indítani ellenünk, ma pedig szinte optimistábbak mint maguk Orbánék.

Nem is értem a bloggert (persze értem). Kifesti valaki szarul a lakását, a pénzét is ellopják, sőt amikor tiltakozik, még el is verik, miután hív egy másik csapatot, akik már megcsinálják jól.

Aztán a következő festésnél visszahívja mindkét csapatot és azt mondja nekik, azt bízom meg, aki letesz egy programot.

A blogger ezt a teljesen életszerűtlen gondolkodásmódot várná el tőlünk.

♔bаtyu♔ 2014.02.25. 16:40:00

@Kivlov: A magyar kurvára nem zsigerből szavaz, hanem a várható eredmények alapján. Ami persze nem mindig jön be.

Nem azért állnak ilyen szarul a ballibsi pártok mert az emberek zsigerből szavaznak, hanem azért, mert nem bíznak bennük még azok sem, akik még 2002-ben is rájuk szavaztak.

Ezt úgy hívják hogy bizalomvesztés.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 16:44:33

@♔bаtyu♔:
Amiben jobbak a maszopnál a fidesznyikok:
Sokkal jobban hazudnak, mert minden hazugságukat igazmondásnak látja a nép (köztük te is).
Sokkal jobban lopnak, mert nem az ország fejlesztésének látod a lopást (te is).

Mindemellé elhitetik veled, hogy az ország jobban teljesít és te jobban élsz.

Csak gratulálni tudok a vakságodhoz.
Megérdemled, hogy még 40 évig nyomorogj a viktátorod miatt!

kovi1970 (törölt) 2014.02.25. 16:48:36

Mi a Fidesz programja?
Jelentkezem, én tudom!
Folytatja amit eddig csinált.
Eltakarítja a komcsik után marad romokat, és működőképessé teszi az országot.
Nagy a feladat, szó se róla, ezért kell nekik időt adni.

.2llkedő 2014.02.25. 16:55:23

@♔bаtyu♔: "miután hív egy másik csapatot, akik már megcsinálják jól."

Ez helyesen úgy szól, hogy az a csapat még a bútort is lenyúlja, a festés marad olyan, amilyen.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.02.25. 16:55:56

én tudom a lopott nevű összefogás pogromját, de hát ezt sokan tudjak, aki olvassa az internetet:
több imf hitel, alacsonyabb minimálbér, magasabb szja, magasabb rezsi, több hajléktalan az utcán, és több szemkilövés a demokrácia nevében

tutira 4/4-el nyernek

xd

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.25. 16:56:31

@kovi1970:
"Eltakarítja a komcsik után marad romokat"

Azaz ellopja azt, amit a komcsik meghagytak.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.02.25. 16:56:38

@sírjatok: ezért kerül index címlapra, mert ilyen elfogulatlan, mint maga az index, és "újságíró"i
xd

laci_52 2014.02.25. 17:04:21

Miért kellene másképpen ténykednie a Fidesznek?

2010-ben semmit sem kellett tenniük és ölükbe hullott a kétharmados többség, 90%-ban Gyurcsánynak köszönhetően.

Négy éven keresztül nyugodtan kormányozhattak és élve a kétharmaddal mindent keresztülvittek, amit akartak.

Az ellenzék annyira töketlen, hogy most is simán győz Orbán, szinte semmit sem kell tennie, legfeljebb nem lesz meg újra a kétharmados többség(de most már nincs is rá olyan nagy szükség).

Banditapolitika vagy sem, ha ez biztosítja a hatalmon maradást, miért kellene bármit is másképp csinálniuk? A maguk szempontjából igazuk van.

Mindazonáltal április 6-án nem fogok a Fideszre szavazni!

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.25. 17:06:56

@wmiki:
A zindex a zemberek oldalán áll.

Amikor maszop hatalom volt, akkor sem volt kormánypárti seggnyalás.
Most sincs.

A maszop alatt a fidesznek jó volt a zindex. Mert hozta az öszödi beszédet stb.
Most rosszak, mert hozzák a fideszes visszaéléseket.
De hát nem lehet mindenki seggnyaló cöf,bencsik magyarnemzet firkász.

Mezga Geza (törölt) 2014.02.25. 17:09:53

A fidesz szavazoknak nem kell program ok hisznek a fideszben. Ez a hit olyan eros hogy a leszakado orszagot is sikertortenetnek latjak.

2014.02.25. 17:22:17

@Pharocq Alfőmérnök: én nem értem, hogy egyesek (mint pl. te) mi a jóistent várnak még azoktól, akik az elmúlt évtizedek során fokozatosan elkótyavetyélték és nyomorba taszították az országot...
még ha fizetnének érte se bírnám őket reklámozni. de hát nyilván nem mindenkinek olyan érzékeny a gyomra, mint az enyém

Kapitány_1 2014.02.25. 17:26:44

Mint kiderült, 2006-ban a csőcselék zavargását a Fidesz szervezte hátulról. Alattomosan és gyáván. Ma ez a Fidesz a 4 év alatt többet hazudott mint Gyurcsányék 8 év alatt. Jól csinálják. Közben visszamutogatnak és demagógiába csavarják az egészet és röhögve nyúlják le a gazdaságot. Mutyi mutyi hátán, az idióták meg tapsolnak hozzá. Most beveszik az energiaszektort a rezsicsökkentés nevében,mutyizzák a földet májustól, az alkoholt az ősztől és maroknyi oligarcha közgépes kezén minden rabszolga. A birkák boldogan bégetnek. A baj csak az, hogy más pártnál is ez lenne a vége. Legfeljebb nem ilyen arrogáns, pimasz módon. Amíg birka van, addig ez lesz.

mrbateman 2014.02.25. 17:28:49

Azt nem tudom, de le is szarom!

Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy hova a kurva anyámba költözzek, mert okádni tudnék tőletek!

Ugyanaz az igénytelen proli csürhe vagytok mind, közben a másikat megvetitek, hogy ballib/komcsi/náci...holott én csak pörköltszaftos atlétás hónaljszagú, pudvás fogú prolikat látok narancsos, vagy szegfűs zászlókat meggyőződésesen lengetni!

Ócska kis trógerek!

Bogyó 2 2014.02.25. 17:36:23

@♔bаtyu♔: Hát pedig kellene magyarázni. Nagyságrendekkel profibbak?
Miben? A hatalom megszerzésben, a demokrácia és a jogállam leépítésében?

A Fidesz-kormány kb. annyival tudott jobb eredményt elérni, amit az biztosított, hogy kétharmados többségük volt és nem volt közben világválság, ezentúl van egy őket a tűzön-vízen át követő tömegük, akik nem gondolkodnak, hanem csak menetelnek, ha kolompolnak, politikai meggyőződésük a hiten és nem a ráción alapul.

A Fidesznek sokkal, de sokkal jobb esélyük volt a gazdaságilag sikeresebb átalakításra, mert 2/3-adjuk volt és nem szégyelltek ezzel élni, sőt visszaélni. Orbánnak gyakorlatilag nincs ember aki ellentmondhatna, míg Gyurcsányt a sajátjai is kikezdték már.

Ahhoz képest szerintetek, ez olyan nagyszerű eredmény?
Micsoda?
Költségvetési hiány a számtalan bújtatott adóval, meg a magánnyugdíjak megszüntetésével, amik most már mind oda folynak be?
Infláció a mesterséges, hatósági árszabályozással?

Mi a helyzet a GDP-vel? Az egymillió munkahellyel? A külföldre menekülőkkel, a közfoglalkoztatás nélküli foglalkoztatottsággal, a közép-európai versenytársak elhúzásával, a 310 Ft-os forinttal?
A valóban bajban lévő devizahitelesek hitegetésével? Felsőoktatási költségek nagymértékű növelésével?
27%-os Áfa, Tranzakciós illeték, harmadára csökkentett folyósítási idejű munkanélküli segély, a közunkás bér-, szabadság elszakítása a többiekétől, megváltozott munkaképességűek nyugdíjainak szigorítása, önkormányzati finanszírozás nagymértékű lecsökkentése, amiből csak az adósságrendezés hallatszódott és akkor nem beszéltünk arról amit a demokratikus verseny, a jogállamiság, az esélyegyenlőség, a kasztrendszerek, oligarchák kialakítása, a multik elleni szabadságharcnak nevezett, a külföldiek üzleteinek lenyúlása és a haverok felé történő átcsoportosítása kapcsán tettek.

Ennyi tellett mindössze egy gyakorlatilag teljhatalommal rendelkező garnitúrától?
Ennek kellene tapsolni? EZ a profizmus? Ez egyszerűen siralmas. Lehetőségeikhez képest gazdaságilag semmivel se jobban annál, ahogy Bajni átadta a hatalmat. Amit a társadalmi igazságosság ellen vétettek, az pedig elképesztő és megbocsáthatatlan.

no_successful2 2014.02.25. 17:38:26

@sírjatok:
"ASZ NEMTOM DE BISZTOS DIKTATURA LESZ!!!"

Mégpedig fasisztakommunista, Rákosista Horthysta. :)))

2014.02.25. 17:43:30

@mrbateman: tökmindegy, hova költözöl. mindenütt nagyon hamar meg fogod találni azokat, akiket szívből utálhatsz

DezInf 2014.02.25. 17:43:53

@wmiki:
Te wmiki!
Már megint fizetnek neked, azért evett ide a fene?
Láthatóan nem vagy formában.
Ilyen sok a munka a trafikokkal, vagy arról is lemaradtál?

Az evolúció meg hol maratt Kicihuszár?
Csak nem a zaciba csaptad? :))

czjanos 2014.02.25. 17:45:06

@♔bаtyu♔: Az írásnak ez a része pont rólad szól:
" Van aki beszopja kérdés nélkül az ilyen ál programot, és van olyan is, bármilyen hihetetlen, aki meg ki is áll mellette, Békemenetel érte, sőt támogatja is a folytatást."

DezInf 2014.02.25. 17:45:11

@♔bаtyu♔:

Te batyu!

Te vagy Mária is ? :))))))

Nem csodálkoznék .........

no_successful2 2014.02.25. 17:46:12

@wmiki:

"én tudom a lopott nevű összefogás pogromját, de hát ezt sokan tudjak, aki olvassa az internetet:
több imf hitel, alacsonyabb minimálbér, magasabb szja, magasabb rezsi, több hajléktalan az utcán, és több szemkilövés a demokrácia nevében"

Hát igen, a ballibnek ez a pogromja. Mit mondjak egyszerű mint a faék, visszacsinálni mindent, hiszen az 2002-től 2010-ig olyan f.szán működött.

DezInf 2014.02.25. 17:50:42

@wmiki:

Hülyén fox meghalni :)))

Mária
Jobbegyenes
Polgárda .........

Ezek voltak ma, mind büdöskomcs ballibsi ???????

Noooormáli-e vagy?

Mennyé akkor a mandira, meg oda amiket felsoroltam.

Erre minden blogketreces blognál ott fanyalox ......

Mijafacnak jársz olyan helyekre, ahol nem érzed jól magad?

Kérj fizetésemelést, ne nekünk panackoggy, hogy milyen car a melód :)))))

Dógozz meg a napi betevődér, ne finnyáskoggy mint egy príma donna a kupiban :))

DezInf 2014.02.25. 17:55:27

@mrbateman:

"Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy hova a kurva anyámba költözzek, mert okádni tudnék tőletek!

Ugyanaz az igénytelen proli csürhe vagytok mind, közben a másikat megvetitek, hogy ballib/komcsi/náci...holott én csak pörköltszaftos atlétás hónaljszagú, pudvás fogú prolikat látok narancsos, vagy szegfűs zászlókat meggyőződésesen lengetni!

Ócska kis trógerek!"

Mekkora szerencse, hogy egy ilyen gentlemanus választékosan beszélő ficsúr vagy.

Pontosan mit is keresel?
Egy jó nagy virtuális pofont, netán hátbaverést?

De most komolyan.
Gondjaid vannak?
Elhagyott a barinőd?
Megcsalt a nejed?
Netán nem áll fel?

Az eszedbe sem jutott, hogy szakemberhez fordulj?

Túl nagy agresszió, túl kicsi fallosz.
Ne hergeld magad, mert egyre kisebb lesz :))))

czjanos 2014.02.25. 17:55:28

@no_successful2: Ezek szerint te sem ismered az összefogás programját, csak beszélsz róla.

kvadrillio 2014.02.25. 18:02:50

A munkásőrnek nem tetszik az emlékműterv
Emlékezzen csak vissza a volt munkásőr, milyen emlékművek állításakor állt díszőrséget.

EZ...MEG KIJAFASZ ?????
LENYELTE A FASZAPPANT, OCCT NEM MÚLIK EL A HABZÁS ?????

Bogyó 2 2014.02.25. 18:03:54

@wmiki:

Igazad van a Putyin-hitel bezzeg az milyen jó. IMF-hitel jujj, borzasztó, a Putyin féle hitelnek csápolhatunk! Hiszen onnan sokkal több a garancia a tisztes és jó bánásmódra, tudjuk jól a múltból is.

A sok hülye balti állam is inkább kéredzkedne vissza a SZu-ba, a hülyék, hát nem eurót vezetnek be inkább? A marhái!

Alacsonyabb minimálbér? Ezt mondod, amikor a közmunkásoknak már ennyi se jár, sőt már a gyerekek után járó pótszabadságtól is meg vannak fosztva másodrendű állampolgárokként?
A minimálbér mindig a gazdaság állapotától függ, nem gonoszságból szokták alacsonyabban tartani, s nem marha nagy jószívűségből emelni. Sokkal komplexebb dolog ez.

Magasabb SZJA? Hát persze, mert az nem a szegényeknek magasabb, csak jól hangzik ez a hülyítés. A szegényebbek az adójóváírás eltörlését kapták ajándékba, a többszázezret, milliót keresők meg sok-sok tíz- és százezret pluszba.
De amúgy ki mond magasabb SZJA-t? Fodor pl. nem változtatna, Bajnai meg igen. Mellesleg, te egyetértesz azzal, hogy aki kétmilkót keres annak szüksége volt arra jövedelemre, amit az egykulcsos után pluszként kapott? Többmillióan hónapról hónapra élnek a havi 300-400százezer fölött keresők és attól fölfelé lévők meg jelentős plusz jövedelemhez jutottak. Ennek egy részét is elvitte a sok bújtatott új adó, pénzromlás, de félmilkó fölött azért már jól jártak az emberek, igazad van, biztosan nekik van a segítségre a legnagyobb szükségük.

Magasabb rezsi? Hagyjuk már a hülye dumát, szerinted a 27%-os Áfa merre vitte a rezsit? Az egyenleg persze azért lefelé megy, de tényleg így kell a rezsit csökkenteni? Mindenkinek egyenlően kommunista beavatkozással? Nem lenne ésszerűbb az energiafogyasztás csökkentését ösztönözni korszerű megoldásokkal, új technologiákkal, a gigaberuházások helyett, s esetleg a magas jövedelműeknél talán ne, ha már hatósági ár? De nem, tudjuk, abban nem lesz üzlet. Most csökkentjük a rezsit, amíg ki nem ebrudaljuk a tulajokat, majd államosítunk, aztán haveri körnek átjátszunk mindent, lásd takarékok. Ezért nincs itt a fogyasztás csökkentésére ösztönzés. Üveggyöngy.

A több hajléktalan pedig biztosan azért lenne az utcán, mert a Fidesz alatt hirtelen mindegyiknek lett lakása igaz?

A szemkilövetés az is biztosan programelem. Hiszen a nyolc év alatt folyamatosan, nap mint nap csak úgy lőtték ki a szemeket. Véletlenül se az volt, hogy egy marginális csőcselék elkezdett törni-zúzni a városban, aztán történt egy több szempontból elhibázott, túlzottan keménykedő rendőri fellépés. Nehogy így írd le, mert a végén még igaz lenne.

Meséld azt, hogy itt 2002 és 2010 között nem lehetett kimenni az utcára se, mert állandóan maszkos rendőrök lövöldözték ki a szemeket az utcán, csoda módra sose volt haláleset, de a szemek, azok igen, azokat nyolc éven keresztül lövöldözték ki a békés járókelőknek országszerte. Aztán persze Orbán Viktor hős úr ezt nem tűrve fellázadt a gaz szemspecialisták ellen, miközben két lövés között gyorsan elmondta gyújtó hangú vátesz-beszédeit, amelyeket megjósolt, mert ő aztán semmivel se tudott többet mint mi, csak ugye, az istenadta táltos is valahol. S a nép forradalmi lángjában felhevülve nyolc évnyi gyötrelem és terror után lerázta magáról a láncot és kikiáltotta rendszerváltozásos új kormányzóságot.
Igen így volt, meséld ezt, mese lesz.

DezInf 2014.02.25. 18:04:57

@czjanos:

Honnét tudná?
Csak kurucot olvas szerencsétlenje:))

Azt hiszi, majd az összefogás ha nyer, összefogdossa az ilyen zsebnácikat és recsken nyit nekik egy munkaterápiás tábort:))

Ezzel fenyegetik őket a vezetőik, ezért félnek ennyire.
Ezért visítanak, mint a sarokba szaporított potkány :)))

Knorr 2014.02.25. 18:21:10

@♔bаtyu♔: a fideszes festő 3 millió embert lopott és zsarolt meg a nyugdíjpénzéért. na te velük festetsz, zsenikém.

nál 2014.02.25. 18:22:52

@♔bаtyu♔:
"Kifesti valaki szarul a lakását, a pénzét is ellopják, sőt amikor tiltakozik, még el is verik, miután hív egy másik csapatot, akik már megcsinálják jól."

A hasonlat első része rendben van, a második fele inkább úgy lenne pontos, hogy az új csapat ezután leveri a vakolatot is, majd büszkén mutogatja, hogy lám, milyen faszán eltüntette az előző brigád balfaszkodásának nyomait.

J.László 2014.02.25. 18:23:16

Diagnosztizáltak már olyan betegséget, hogy orbánfóbia?

Knorr 2014.02.25. 18:25:02

@J.László: aki nem orbán seggét nyalja az onnan az elnöki hátsó perspektívájából neked biztos fóbiának tűnhet. azt javaslom neked: továbbra is csak széles nyelvcsapásokkal!!

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 18:26:31

@aleksz róz:
Kit reklámozok szerinted?
Utálom az összes politikust!
A maszop/fidesz egyformán undorító!

Egyszer szeretnék egy olyan kormányt, aki NEM A SAJÁT ZSEBÉRE DOLGOZIK.
Nem érdekel, hogy balos/jobbos/zsidó. Csak valóban az országért dolgozzon.

Nem támogatom a komcsikat, de a fideszt se.
Egyforma rablóbanda, csak másképp csinálják.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.25. 18:33:28

Ostoba MSZP csicska.

Az MSZP volt az, mely végletekig eladósította az országot, megduplázta a munkanélküliségi rátát, és az EU utolsó helyére taszította hazánkat, úgy hogy 2002-ben még a szlovákok elött voltunk.

A Fidesz minden mutatóban az EU középmezőnyében van, az MSZP mindenben végig tök utolsó volt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.25. 18:35:22

@J.László:

Ennek semmi köze a fóbiához.

A poszt sugalmazásával ellentétben az MSZP-nek ugyanaz a programja, mint minden évben, mikor éppen nincsennek hatalmon.

Nevezetesen diktatúrát ordibálnak, és náciznak veszettül, mert Rákosi apjuktól ezt tanulták.
Ezen túl csak Elkúrni tudnak.

Kivlov 2014.02.25. 18:45:53

@♔bаtyu♔:
zsigerből megy az. bármit is csinál(t) a maszop az az 1M ember akkor is rászavaz, ha az ég leszakad. Ahogy a fityisz esetében is. mindegy mit ígér a másik / harmadik illetve mi várható tőle.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 18:46:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A maszop megítélésben egyetértünk. Tönkretették az országot.

De a fideszben tévedsz.
A fidesz tovább nyomta le az országot a víz alá.
Egy lepkefinggal sem jobbak.

A helyzetünk csak romlott viktornyik alatt. Csak propagandában jobbak mint a komcsik.
Téged is sikerült megvezetniük.

J.László 2014.02.25. 18:48:05

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem konkrétan erre a cikkre értettem. Inkább hogy a kedves szerző cikkeinek kétharmada Orbán így meg Orbán úgy. Én lehet, hogy orvoshoz fordulnék, ha mindenről egy meghatározott személy jutna az eszembe.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 18:49:57

@Sexual Harassment Panda:
Pákó ha csak reggel budiban töltött idejét fordítaná kormányzásra, akkor is lepipálná viktor szintjét! :)

2014.02.25. 18:50:29

@laci_52: "2010-ben semmit sem kellett tenniük és ölükbe hullott a kétharmados többség, 90%-ban Gyurcsánynak köszönhetően."

Tévedsz. Gyurcsánynak semmi köze ahhoz, hogy egy agymosott barom kire húzza be az ikszet a szavazófülkében. A felcsúti cigány vajdának ugyanazok a szarháziak szavaztak kétharmadot, akik anno a szocikat tartották 63 százalékon. Akik rohantak EU matricákat vásárolni az autó rendszámára, amit akkor a jelenleg nagymagyarország matricát gyártó hazaárulók forgalmazták. Igen, a nép volt az. És igen, a nép hadd szopjon, mert megérdemli. Egy csomó köcsög siránkozik manapság, hogy elvették a földjét, a trafikját, az állását stb.
Senki nem kérdezi tőlük: te kire szavaztál 2010-ben? Nyilván, nem fogja megmondani, mert egyértelműen nem akarja bevállalni, hogy azokra a banditákra szavazott, akik átverték. Persze, a gyáva férge most nem fog feltraktorozni Budapestre, hogy felgyújtsa a várost...
Nekem ne akarja senki bemutatni a magyar népet...

­DezInf 2014.02.25. 18:52:31

@Pharocq Alfőmérnök:

Nézd.. A gazdaság grafikonjai, amit az eurostat készít, és a google data explorer publikál, nem hazudik.

Az MSZP alatt mindenben a legszarabbak voltunk, a FIdesz alatt pedig az EU erős középmezőnyébe tartozunk.

Ezeke a tények.

Néhány link, ahol tudsz grafikonokat összevetni más országokkal:

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployement

2014.02.25. 18:55:46

@J.László: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @♔bаtyu♔: "Én lehet, hogy orvoshoz fordulnék"

Neee, Geeejza! Nem orvoshoz kell neked fordulni, hanem önkéntesen felhúzni saját magad egy lámpavasra, mert hazaáruló vagy. Ezt 56-ban már az első kommented után megtették volna veled, ruszki csicska. Takarodj a bolsevik anyádba innen, te söpredék Orbán-kommunista!

DezInf 2014.02.25. 18:56:37

@J.László:

A barna nyelvet már diagnosztizálták, erre kiderült hogy csak szaros.
A fidexesek nem értik, ha kihúzzák a nyelvüket a vezír seggéből akkor illene nyelvet is mosni.
Ezt sem képesek megtanulni, gyerekkorukban se nagyon ment nekik a fogmosás.

Amúgy tőled is megkérdem, miért is jársz olyan blogokra fanyxalogni, ahol nem érzed jól magad?

Kötelesség?
Ezért fizetnek neked?

Ne sírjál, dolgozz meg a pénzedért, érvelj, bizonyítsd be a fidex birodalom mindenekfelettiségét!

Ha csak fanyalogni akarsz, akkor keress másfajta oldalt, ajánlanám neked is a mandit, a polgárdát, máriát .........

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 18:57:12

@­DezInf:
Megnéztem.
A grafikonon az látszik, hogy mszp alatt az eu átlag fölött volt a gdp, 2011-től pedig alatta.

Tehát a fidesz sikeresen levitte egyetlen év alatt a gdp-t az eu átlag alá.

Akkor miről beszélsz?

DezInf 2014.02.25. 18:59:51

@­DezInf:

Na látom megjött a robituszin féle lopott nockem :))

Nem szégyelled magad más bőrébe bújva hazudni kedves nicktolvaj?

Mennyire lehet a véleményedet komolyan venni, ha lopott nicken nyomod?

Elég megnézni a két adatlapot.
Látszólag mindkettő DezInf

Csak a tied később reggelted egy kis nem látható karakterrel megtoldva.

Regéjj, miért okoz neked kielégülést más bőrébe bújni?

2014.02.25. 19:00:58

@­DezInf: "A gazdaság grafikonjai, amit az eurostat készít, és a google data explorer publikál, nem hazudik."

Nem győztél meg, csicska. Csak nem gondolod a bolsevik agyaddal, hogy felnézek egy grafikonra, aztán rögtön a vezíredre szavazok? Hülye azért nem vagyok. És te?

DezInf 2014.02.25. 19:01:18

@Pharocq Alfőmérnök:

Egy nicktolvajjal állsz le vitázni ????
Nézd meg kettőnk adatlapját.

Szerinted mennyire hiteles az amit ír?

Kb annyira, mint az, hogy ő orbán viktor :)))

DezInf 2014.02.25. 19:02:40

@Orbán Mutyin:

Látom te is bedőltél a nicktolvajnak.
Elég beteges, pedig az előbb a saját nickjén nyomta még :)))

Úgy látszik az valamiért nem jött be neki.

DezInf 2014.02.25. 19:04:55

@­DezInf:
Na mizu tolvaj fidexes?
Nyomassad akár a saját nickeden is.
Szóval mi a helyzet a gyúrcsányos fóbijáddal meg a többi nickeddel?

J.László 2014.02.25. 19:04:56

@DezInf:
Ilyenkor magaddal beszélgetsz?

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 19:05:02

@DezInf:
Tudtam, hogy viktorral beszélek!
Mióta erre vágyok! :)

Akkor te csak a vona lehetsz! :)))

2014.02.25. 19:05:55

@DezInf: Ne törődj vele, a válasz neki szólt, nem neked. Különben akárkitől lopja a nick-et ez a hazaáruló, a stílusát nem tudja elrejteni.

Lovag Mihály 2014.02.25. 19:07:13

@DezInf: 2014.02.25. 18:56:37
@Orbán Mutyin: 2014.02.25. 18:55:46

olyan sasjóskás a "humorotok"

J.László 2014.02.25. 19:10:24

@Lovag Mihály:
@Mutyin mindenkiben @Blogger Gézát véli felfedezni. Vicces arc.

DezInf 2014.02.25. 19:10:40

@J.László:

Csak neked, mert úgy teszel mintha nem értenéd :

Ez ennek a köcsög nicktolvajnak a profilja:

"-DezInf 0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.03.22. óta tag."

Ez az én profilom:

"DezInf 0 bejegyzést írt és 2143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2012.12.23. óta tag."

Ez a nicktolvaj egy impotens moszkovitya fideszbírka, aki más bőrébe bújva érzi csak jól magát.
Azt hallottam, ez nála normális, a nőjét is csak zorbánálruhában tuggya magáévá tenni.
Akkor is csak egy puhapöcs, életében nőt még nem elégített ki :)

Hallottam olyasmit is .... jobb ha a gyerekek közelébe se engeditek .....

Állatorvosi eset szegény szerencsétlen :))))

Nézzétek el neki, egy beteg narancsbírka.

Kapis??????

Lovag Mihály 2014.02.25. 19:11:43

@J.László: 2014.02.25. 19:10:24

inkább száni

J.László 2014.02.25. 19:11:57

Jaj nekem, megjelent az én nicklenyúlóm is. Beszarás.

­DezInf 2014.02.25. 19:11:58

@Pharocq Alfőmérnök:

Figyu.. Legalább mi Gyurcsány seggnyalók tartsunk össze ! ;)

2014.02.25. 19:12:13

@J.László: "Ilyenkor magaddal beszélgetsz?"

Az igazság az, hogy tényleg több néven futva ekézem az összes blogot, mert ahogy már többen is megírták, hazaáruló Orbán-troll vagyok. Sajnos, szellemi képességeimből csak ennyire futja. Bocsánatot kérek minden jó érzésű embertől, aki olvasott engem a többi troll nevemen is, mint pl. Géza, batyu, vidéki stb.

­DezInf 2014.02.25. 19:13:08

@J.László:

Ostoba..

Itt csak az Összefogás szavazók lophatnak nicket !

­DezInf 2014.02.25. 19:15:24

@J. László:

Jól teszed, hogy bocsánatot kérsz.

Sunnyogj is el innen majom.

Mi MSZP-sek uraljuk itt az igazságot, azt csak mi tudjuk.

Gyurcsány minidig megszopat titeket is, mert ő sose lopott, és mindig igazat mondott, ezért szavazunk rá, kritika nélkül !

DezInf 2014.02.25. 19:15:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na ezt bebuktad, nem kicsit.
J.Laci nikjét is hamisítod:)))
Te tényleg orvosi eset vagy ....
Te egy kettős ügynök vagy, aki mindkét oldalról kapja a lóvét?

Na ezt nem néztem ki belőled .... kicsi Bond ... a James ...

2014.02.25. 19:15:48

Ezzel a Mutyinnal nem bírok. Mindenhol kiszagolja az összes nick-emet... Már nem lehet normálisan trollkodni sem. Jobb, ha elmegyek a fiúmmal egyet kefélni... Árpi meg hadd higgye, hogy itt trollkodunk...
:)

J.László 2014.02.25. 19:16:10

@DezInf:
Figyelj, vicceltem. Az én nicknevemet is már kétszer nyúlták le. Tudom, mi megy, tömegesen nyúlják le a nickneveket.

czjanos 2014.02.25. 19:17:18

Mivel a Fidesznek nincs programja, ezért a kommentelők jelentős része inkább egymással foglalkozik. Ráérőknek ajánlom a Haza és haladás alapítvány hasznos írásait.

2014.02.25. 19:18:06

@J.László: "Az én nicknevemet is már kétszer nyúlták le."

És jól meg is szopattak vele, elfelejtettem hozzátenni...

Ј.László 2014.02.25. 19:20:52

@J. László: Mindegy. Ha a Fidesz lejjebb viszi a macesz árát, én biztos rá szavazok, mert kisebb lesz a rezsije a hitközségnek.

2014.02.25. 19:23:52

@Ј.László: Ha meg bevezetik a bárca rendszert, akkor váltok egyet anyámnak is. Magamnak is egyet, mellékállásban.

­DezInf 2014.02.25. 19:24:08

@Ј.László:
Rosszul teszed !
A magadfajta ingyenélő inkább az MSZP-re szavazzon oszt kap ingyen segílyt mint régen, munka nélkül is.

Ј.László 2014.02.25. 19:25:36

@­DezInf: Figyu! Az a fontos hogy anyám ingyen kapja az orvosi papírt a bárcához és ne kelljen placcpénzt fizetni, meg olcsóbb legyen a macesz és minden király.

DezInf 2014.02.25. 19:29:01

Te rohadék nicktolvaj, eccerre hány böngészővel szimultánozol?

Ha nem tudod a választ, kérj telefonos seggíccséget:)))

­DezInf 2014.02.25. 19:30:54

@Ј.László:

Mikor válaszolsz a kérdésemre te tetű ?

"Te rohadék nicktolvaj, eccerre hány böngészővel szimultánozol?"

­DezInf 2014.02.25. 19:32:20

@Ј.László:
Anyádat ismerem... A Piroskával dolgozott egy téren, az Apróval.
Jól megszedték magukat az MSZMP-s káderekből.

75. Vladys 2014.02.25. 19:34:01

Add fel!
Az összefogás úgy se nyeri meg a választást.

DezInf 2014.02.25. 19:34:59

Amúgy ez egy igen érdekes jelenség.

Amint elfogy az önjelölt fidexdroidok érvrendszere, akkor jönnek ezek a mókák.

Vagy meg tudják győzni az igazukról a jelen lévőket, vagy pedig megakadályozzák az érdemi vitát.

Ez pont olyan mint a választási törvény. Arra lejt aki megcsinálta.

Lesz még ennél durvább móka is.

A másik új szórakozásuk, hogy létrehoznak új blogokat, abban a szempontjaik szerint kifejtik a nekik tetsző véleményt, aztán csapatban hivatkoznak a blogra, mint független véleményre.

A blog első bejegyzésének dátuma elárulja őket :))

J.László 2014.02.25. 19:35:50

Ezt a blogot is széttrollkodták a nicklenyúlók. Biztos jó nekik ilyenkor.

DezInf 2014.02.25. 19:37:42

Na pá klónok!

Én pihizek, ti ne nagyon sokáig randalírozzatok :)))

Csókoltatom Máriát ha taliztok vele :D

­regress 2014.02.25. 19:39:31

@J.László:

Csak egy nicklenyúló van, és önmagának válaszol a szemét.
MSZP-s és GYurcsanyista nem lop nicket, ez alapszabály, csak a Fideszes köcsögök.

Ј.László 2014.02.25. 19:40:42

@J.László: Tököm tele van a nick tolvajokkal.

J.László 2014.02.25. 19:41:14

@DezInf:
Csinálnak effélét libsi kommentelők is.

Ettől függetlenül valószínűleg nem normális, aki ezzel szórakozik. Sokszor kikövetkeztethető, hogy egyidejűleg több lopott nick mögött ugyanaz a személy van (szóhasználat, ilyesmi). Komplett hülye az ilyen, az biztos.

Ј.László 2014.02.25. 19:43:24

@­DezInf: Tudod milyen nehéz a expoler, a godzilla és a kugli mellett egy 4. bögészőt is szerezni? Már azon gondolkodom, hogy vmwarevel felteszek több windowst és akkor többen is nyomulhatok.

Ј.László 2014.02.25. 19:45:49

@­DezInf: Sok pénzt hagytál nála?

csak egy néző 2014.02.25. 19:47:43

Ma az ország 1/2-e fideszes, de lesz ez még 1/3, 1/4, 1/5, 1/6-a is, a fejlődés megállíthatatlan.
Hajrá Fidesz, Orbán az Isten!

high up! 2014.02.25. 19:48:38

Na most a kommentekben ott a bizonyíték, hogy 70% Átlaghülyemagyarnak már csak azért sem kell program, mert fel se tudja fogni mi az.

Ennek a magyar PISA-katasztrófa övezetnek legalább 100 éve ugyanaz kell: fasz a szájába, amire a vezére aszongya, hogy nahát Proletár hívem, ez pedig istenucsse, Kuvai szivar! Téged irigyel a világ, hogy milyen jól megy neked!

Naszóval lúzerek, a magyar degenerált agy generációról generációra újratermeli magát. Most a fidióták az az országnak, mint amik a komcsik voltak 40 évig.
(ja bocsi, hiszen a fidesz teljes vezérkara fajtiszta komcsi családból jön)

Na de öröm az ürömben, hogy ezek is pont úgy fognak kifingani, mint a komcsik.
Mi meg ezeknek a fideszes tenyészbarmoknak a kifingását is pont ugyanúgy röhögjük majd végig, mint a komcsiékét.

Blogger Géza 2014.02.25. 19:50:02

@J.László: Amiben az a vicc, hogy nekem tényleg csak egyetlen egy nickem van. :) De hát szegényeknek nem marad más öröm, mint abszurd összeesküvés-elméletek kiagyalása, legyen meg az örömük...

Ј.László 2014.02.25. 19:51:29

@high up!: Csak az a baj, nincs több életem, hogy megvárjam amíg kihalnak a komcsik, a fideszbirkák és a rendes ortodox zsidók lesznek hatalmon.

high up! 2014.02.25. 19:54:21

@­DezInf:

Te ezekhez a tényadatokhoz mit szólsz?

- az elmúlt 3 évben a V4 országok mindegyike a magyar "tempó" (sic!) felett növekedett. Ráadásul a magyar GDP növekedés bőven az EU ÁTLAGA ALATTI.
Még Romániának is nagyobb volt a növekedési átlaga, mint Magyarországnak.

GDP növekedések az elmúlt 3 évből (2011-13 összesen):

EU (megterhelve Spanyol, Portugál, Görög, Ciprus bezuhanásokkal): 1,6%
Magyarország: 1,0% (ÁTLAG ALATT = LESZAKADÁS a középmezőnytől)
Lengyelo: 8% körül
Szlovákia: 6% felett
Csehország: 1,1% felett
Románia: 4% körül

Csak az a biztos, hogy ebben a ciklusban Orbanescu kifosztotta a még mozdítható vagyont, megsarcolta az embereket de úgy, hogy több már nem megy, és ebből csak azt érte el, hogy:

- az államadósságot egy petákkal sem csökkentette
- a magyar gazdaságot végleg a leszakadásba vitte. Magyaro bezuhant az EU átlaga alá, nemkicsitnagyonis. 3 év alatt összesen tellett egy gilisztányi 1%-os növekedésre, miközben a Libás azt 1 év alatt is össze tudta hozni.

75. Vladys 2014.02.25. 19:56:07

Érdekes, hogy az Összefogás szavazók (tudom, csak kényszerből) milyen lelkesen komcsiznak/szolgalelkűznek.

Ј.László 2014.02.25. 19:56:15

@high up!: - az államadósságot egy petákkal sem csökkentette
sőt növelte 2500 milliárddal
De fizetik a nagymamámnak a holocaust kárpótlást, úgyhogy ezt megbocsájtom.

J.László 2014.02.25. 19:57:20

@Blogger Géza:
Feltehetően épp az effélék a vezető nicktolvajok, de persze ez csak gyanú, tehát a bíróság előtt nem nagyon állna meg.

high up! 2014.02.25. 19:59:30

@Ј.László:

Hát akkor vagy kivándorolsz vagy felküzdöd magad oligarchának vagy elmész szerzetesnek.

Negyedik módja nincs hogy valaha is boldog magyar legyél, csak ezek vannak.

Blogger Géza 2014.02.25. 20:01:04

Amúgy picit sajnálom szegény Banditát, egy elég pocsék országban élhet. Hál istennek, ahol én élek (Magyarország), erősen csökken az eladósodás (nem csak az állami, hanem a lakossági is), és tényleg jelentősen csökkent az SZJA-terhelésem is (OK, ehhez nem droid-fizetésre van szükség). Szóval én teljesen elégedett vagyok.

A egymilliós célt pedig majd 10 év Fidesz-kormányzás után lehet megnézni, mennyi teljesült belőle. De az erősen elcsökkent munkanélküliség és a megnövekedett aktivitási ráta biztató.

Blogger Géza 2014.02.25. 20:03:32

@high up!: Érdekes, én boldog vagyok, és nem vagyok se oligarcha, se szerzetes. Vajon mi lehet a titkom? :)

Ј.László 2014.02.25. 20:03:43

@Blogger Géza: "Hál istennek, ahol én élek (Magyarország), erősen csökken az eladósodás "
- Akkor hogy növekedett az államadósság 2800 milliárddal?

Ј.László 2014.02.25. 20:05:44

@J.László: Bíróság előtt kellene megvádolni őket abszurd összesküvés elméletek kitalálása miatt.

Blogger Géza 2014.02.25. 20:06:38

@Ј.László: Bocsi, de névtolvajjal nem tárgyalok.

Ј.László 2014.02.25. 20:07:30

@Blogger Géza: Majd ellopom a nickedet és akkor vele tárgyalok.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 20:10:30

@Blogger Géza:
10 év fidesz rémuralom/diktatúra után nem lesz itt ország.
Vagy az nem magyar lesz.

Orosz paks gyarmat leszünk, akik éhbérért közmunkában nyaljuk viktor seggét.
De ebben magadra hagylak. Old meg te a feladatot!

Koca Caola 2014.02.25. 20:15:08

@Szindró Mama De Ma Gógja: Nem a zindex hozta a őszödi beszédet! Magyar Rádió, Origo, RTL Klub.
Ja és ezek sem hozták, hanem hapták.
Más esetleg?

high up! 2014.02.25. 20:19:17

@Blogger Géza:

Barátom, te nem boldog vagy, hanem elmebeteg. De ezt úgyis tudja rólad mindenki.

Te már a magyarbálinti szerencsecsillag gyereke vagy, aki azért tudta magát felküzdeni a 70%-nyi Átlaghülyemagyar táborába (azon belül meg a fidióta tenyészbarmok táborába) mert nem lehetett titeket már megbuktatni az iskolában.

Amúgy boldog trollocska, csaxólok, hogy a felcsúti reptéren csak a főnök számára lesz hely a gépen, ha egy nap Janukovicsi sebességgel kell elhagyni az országot. A hozzád hasonló udvari szolgák maximum BKV-val menekülhetnek.

Blogger Géza 2014.02.25. 20:20:19

@Pharocq Alfőmérnök: :D Eddig is volt egy oroszok (szovjetek) által épített atomerőművünk. Ettől gyarmat vagyunk? :D Ki szop be ekkora kreténséget?

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.25. 20:22:08

@Koca Caola:
Engem nézhetsz hülyének, de remélem a neten lévő tartalommal nem vitatkozol:

index.hu/belfold/gyurcshang/

Akkor még viktorék is örültek a zindexnek. Mert a kedvükre tett. Most meg nem.

De mondok neked még egy tipikus viktátor példát:

Nemrég városunkat szégyenített megjelenésével. Az iskolás gyerekeket kivezényelték a suliból a kori pályára, nagy vezírünk tiszteletére. Hogy lássa milyen jól teljesítünk. Se előtte, se utána nem voltak a gyerekek ott ingyen!

Utoljára kádárapánk idején volt ilyen.

Blogger Géza 2014.02.25. 20:22:24

@high up!: :D :D :D Hova lehet menekülni BKV-val???

műproli 2014.02.25. 20:23:28

@high up!:
"a magyar PISA-katasztrófa övezetnek "

Mer ezek a Fidessek PISA és KAKA ügyileg özönítenek ide a narancc övezetbe mindenkit félre vezetve bassamegamedve!!!

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 20:28:28

@Blogger Géza:
Halkan szólok, hogy már most gyarmatféle vagyunk. Kormányunk elfelejtett kiállni az ottani viktátor elzavarása mellett...

Nem látsz némi összefüggést a hitel és a hallgatás között?
Bezzeg a tévérombolók hősök voltak.

Egyébként a régi paksoból ki lett dobva a teljes orosz vezérlés. Ugyanolyan szar volt mint a csernobili. Helyette készült egy magyar, amiben részt vettem.
De akkor is gyarmatnak tartottam az országot.

Peetee 2014.02.25. 20:45:44

@♔bаtyu♔:
Elég szomorú, ha úgy látod, hogy minden szép és f@sza kicsiny országunkban, és ezt a konzekvenciát abból vonod le, a kézi vezérelt közmédia milyen híreket tol a nép arcába. Arról olvastál-e, hogy fingjuk nincs a paksi dolgokról, viszont kurv@mód érdekelné őket, hogy mi a lókuki is ez pontosan? Mi az, hogy közbeszerzés nélkül? Mi az, hogy titkos áron? Erről persze nem olvasol, ezen átsiklasz gond nélkül ugye?

csak egy néző 2014.02.25. 20:54:58

@Blogger Géza:
"Érdekes, én boldog vagyok, és nem vagyok se oligarcha, se szerzetes. Vajon mi lehet a titkom? :)"
"D :D :D Hova lehet menekülni BKV-val???"
A vigyorgóba vissza öcsém, ahonnan kiszöktél.

Sírköves Slomó 2014.02.25. 21:02:31

Na, Bandi, akkor megnyugodhatsz mer a fidesz kínjába hazudozik, de mindenki átlát rajta.

Igy szorgos néped lazán győz!

Sírköves Slomó 2014.02.25. 21:05:09

@Peetee: A maszop is azt hitte, hogy attól hogy itt nem minden szép és fasza automatikusa maszop kormányt akar a nép.

Arra nem számítottak a balfaszok hogy annyira utálják őket, hogy ennek ellenére jó ha a parlamentbe bejutnak.

Koca Caola 2014.02.25. 21:34:38

@Szindró Mama De Ma Gógja: a Magyar Rádió már délután 4-kor lehozta, utána meg mindenki más! Amit belinkeltél az este negyed tizes.
Szóval NEM az index hozta!

hu.wikipedia.org/wiki/%C5%90sz%C3%B6di_besz%C3%A9d

Más? (Mit kapott még a fidesz az indextől? Mert egy stb. is volt a hozzászólásodnál.)

_most_ 2014.02.25. 21:35:08

haha, program, az meg minek, az agyhalott fideszbirkák nem igénylik, aki meg kicsit intelligensebbek, azokat semmilyen program se tudná meggyőzni, hogy a fideszre szavazzanak :D

Sírköves Slomó 2014.02.25. 21:43:50

A fidesznek nem kell program mindenki látja mit csinálnak, ezt fogják folytatni.

A maszop meg már megszopta, senki nem kíváncsi a programjukra, így 6 hétig még fikáznak.

Ahogy Ford Fairlane mondja 'nagy égés lesz'

dr kíváncsivagyok 2014.02.25. 21:48:52

Program ?
Kinek ?

A birkák nem igénylik...
A józanul gondolkodók meg nem hinnék el...
Akkor kinek ?
A biztonság okáért azért :REZSIREZSIREZSIREZSIRE !!!!

dr kíváncsivagyok 2014.02.25. 21:50:53

@Sírköves Slomó:
"A fidesznek nem kell program mindenki látja mit csinálnak, ezt fogják folytatni."

HALKABBAN BASZKI, mert meghallják , oszt nagy bukta lesz !
Szerinted van meg mit ellopni kies országunkban ?

dr kíváncsivagyok 2014.02.25. 21:52:07

@Sírköves Slomó:

"A fidesznek nem kell program mindenki látja mit csinálnak, ezt fogják folytatni."

Még 4 évig lopni , csalni , hazudni ?

dr kíváncsivagyok 2014.02.25. 21:52:53

@Blogger Géza:
Sok Boldog névnapot szoppantyú...

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.25. 22:00:17

@Koca Caola:
Felőlem tök nyugodtan köpködheted a zindexet. Nem kötődöm hozzá.
De:
NEM az volt a kérdés, hogy melyik média hány másodperc késéssel hozta a hírt.
A kérdés az volt, hogy fidesz vagy mszp párti a zindex.

Szerintem egyik sem, mert pont ugyanúgy hozta az mszp-nek ciki híreket (stb: zúslag, eu jelentés hamisítás, sukoró).

Ráadásul akkor még a közmédia is lehozhatta az öszödit.

De nézd meg most: a közmédia a fidesz csak dícsérheti.
Pl
MTV ESTE FÉREG-CSÚSZÓMÁSZÓ OBERSOVSZKY.
Akkor ki a pártatlan?

jaegtoer 2014.02.25. 22:07:38

@Blogger Géza:

"Érdekes, én boldog vagyok, és nem vagyok se oligarcha, se szerzetes. Vajon mi lehet a titkom? :"

a válasz eccerű. egybites bárgyú hülye vagy aki még ostoba is. így könnyű lehet neked:)

Mr. Waszabi 2014.02.25. 22:19:59

Szerintem bőven elég volt, amit a 2010-es ígéreteikből nem váltottak valóra máig. Pontosabban, a kommunista államideológia és diktatúra újratöltését nem is ígérték, ám valahogy azt sikerült minden igyekezetük ellenére realizálni 4 év alatt. Sajnos a gazdaságban is.
Lehet, hogy csak tudatlanságukból/beleszarásukból futotta ennyire, de ez a végkifejletet tekintve édesmindegy, az eredmény önmagáért beszél. Egy rakás szarrá változtatták az országot, ma Kubával, Romániával futunk versenyt. Szép félreértelmezése a sikernek. Állami rablás, törvényesítve, csakhogy jogszerűnek lehessen nevezni, és az állam által rabolt pénzekből osztogatnak, mintha Dareios kincsén ülnének. Pedig hát nem.
Ez nem a Kádári kommunizmus, hanem a Rákosi-féle felújítása. Még egy baleset, csak hogy félre ne lehessen érteni, miről is szól Orbán Viktor hatalmi víziója.
De ez a film már 56-ban megbukott egyszer, majd színesben, lájt kivitelben, 30 évvel később ismét - többek közt Orbán egyetértésével. Nem kéne hát erőltetni harmadjára is, főleg neki nem - szarból nem lehet várat építeni, az csak szarkupac marad. Akkor is pont ugyanolyan büdös lesz, ha matyóhímzéses nemzeti terítővel takarják le.

jogalany 2014.02.25. 22:44:22

@Bogyó 2:
Sztem Te szándékosan mellébeszélsz, vagyis hazudsz.
A hozzászólásod elejétől a végéig hamisság.

jogalany 2014.02.25. 22:49:27

@dr kíváncsivagyok:
A fidesz már nem lop többet, csak átvesz az MSzP-től néhány zsákmányszektort.
Nekünk a kisembereknek már tök mindegy ki lop, többet már nem lehet úgysem.
2010 -ig az MSzP tarolt minden területen, ebből elvett a fidesz és már Ők lopják el, de minket nem ért kár mert elöttük is el volt lopva az MSzP által.
A fidesz legalább vissza ad valamennyit , csökkenti a rezsit, az MSzP tolvajok nem adtak semmit, sőt még ki is szolgáltatták a nép ostobább részét a bankoknak.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 22:49:34

@Mr. Waszabi:
Így igaz.
És hidd el, pontosan tudják, hogy neokádári rendszert építenek.
Én is akkor jártam egyetemre, mint viktorék az átkosban. Aki akkor élt és figyelt a világra, annak nem kérdés, hogy most retro kommunizmust építünk.

A puha diktatúra, államosítás, közmunka, média korlátozás, ellenségkép keresés, öntömjénezés, protekciós kapcsolatok, mesterséges árak (rezsi) ezek mind mutatják.

Nem hiszem, hogy pont ők, akiknek akkor nem tetszett a rendszer ne tudnák pontosan, hogy retrorákosi rendszert építenek.

Már várom mikor lesz újra IKV (ingatlankezelő) és államosítja vissza a lakásokat!

jaegtoer 2014.02.25. 22:54:59

@jogalany:

"A fidesz legalább vissza ad valamennyit , csökkenti a rezsit, "

tévecc. visszaad 30 júdáspénzt, és elvesz 50-et, csak közvetve.
csak a jövőt és a lehetőségeket veszi el közvetlenül. és elsősorban nem az mszp-sektől, hanem mindenkitől aki nem brancsbeli. ők az mszp tettestársai.

jogalany 2014.02.25. 23:00:18

@Pharocq Alfőmérnök:
"Nem látsz némi összefüggést a hitel és a hallgatás között?
Bezzeg a tévérombolók hősök voltak."
A TV szabadság téri épületét nem rombolta le senki, kiégett egy iroda és slussz.
A hatalom lefizetett pár tucat huligánt és ellenük Pécsről irodista rendőröket állított.
A Clubrádióban hangzott el: a környező utcákban ott álldogált csendben és sötétben a teljes beöltözött roham rendőri egység, több száz fő.
Gyurcsány kiadta a beszédét, az emberek feldühödtek, némi provokatőri segítséggel elvonultak a TV -hez, a lefizetett huligánok randaliroztak, ... az egész előre megvolt szervezve, a beszéd nyilvánosságra kerülésének ez volt a célja.
Így lehetett a rendőröket rávenni az okt. 23-i tömegverésre a több mint 7000 könnygáz gránát kilövésére, a lovasrohamra, a brutalitásra, a független bíróságok meg gyorsan rögtönítéltek.

jogalany 2014.02.25. 23:04:39

@Pharocq Alfőmérnök:
Tévedsz, de nagyot.
Nem épít senki sem valós, sem retró kommunizmust.
egy ,mert még szocializmus sem volt, a rendszer váltásra is azért volt szükség, mert a KGB azt mondta, és a személyi meg gazdagodásnak az ideológia útban volt.
Amiket ismérvnek felhozol, az bármelyik jobb oldali rendszernek a része, nyíltan vagy rejtve.

jogalany 2014.02.25. 23:10:09

@jaegtoer:
Nem egészen, tudjuk, hogy az első rezsi 10 % az a nemzetközi árakból megvolt, nem vett el egy fillért sem a cégektől.
De így nem gazdagodhattak belőle, mert a népnek adták.
Mikor jön a benzin hiszen amikor 300 Ft volt akkor sem volt olcsóbb az olaj, mint most a 410 Ft-nál.

P.Freddy 2014.02.25. 23:11:49

@jogalany:

"csökkenti a rezsit"

Ja, minden mást meg megdupláz/másfélszerez (alapvető élelmiszerek, sajt, tej, valamint benzin).

Ne a tévét nézd, hanem a pénztárcádat. Abban SOKKAL kevesebb van most, mint négy éve (kivéve ha trafikos/földes/fideszes vagy).

A Fidesz sokkal többet és sokkal pofátlanabbul lop, mint bárki aki előttük volt valaha is.

Most például a Közgép exportál. Matolcsy ezért tartja a picsában lent a forint árfolyamát. Ezalatt a pár hét alatt bálványaid ismét keresnek párszázmillió forintot.

És tudod kik fizetik ki ezt? Te, ésn, a devizahitelesek, minden magyar ember.

Rohadt, büdös kommunisták. Ez a Fidesz.

P.Freddy 2014.02.25. 23:18:16

@wmiki:

"több szemkilövés a demokrácia nevében"

Most már tudjuk, a "szemkilövetés" akció kurvára Fidesz-kezdeményezés volt.

Több hónapos előzetes tervezés, tömegszervezés, hergelés, helyszínválasztás, és irányított erőszak-vezérlés volt: Orbánnak MINDEN VÁGYA az volt, hogy történjen valami nagyon-nagy balhé.

Mivel a Fidesz izraeli homokos gyűlölet-tanácsadói jó szervezők, ezért a terv sikeres volt. Orbán felégette a várost, feláldozta a híveit, aztán farkát behúzva elszaladt, mint Robin a bátor, kinek máját megsütik:)

"Robin a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott"

www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 23:20:39

@jogalany:
A tv ügyet nem követted, ha így emlékszel rá.

Viszont arra felhívnám a figyelmed, hogy CSAK JOBBOLDALI AGRESSZÍV TÜNTETŐ van.

A legkevésbé sem vagyok balos, de érdekes dolog, hogy mióta fidesz uralom van, nincs rombolásban végződő tüntetés.
Sőt kormányellenes tüntetés is igen kevés és sztárjk sincs!!
Pedig megszorítás van bőven. Hol a vasutas sztájk? Na ja, hogy viki barátja szakszervezeti főmufti? EZ ugye csak véletlen.

De pl nézd a fidesz székház előtti eseményt. Ugyanazok a bőrfejűek mentek fideszt védeni, akik lenyomták a tv-t.

Számomra nem kérdés, melyik párt van mögötte.

jaegtoer 2014.02.25. 23:20:59

@jogalany:

"Nem egészen, tudjuk, hogy az első rezsi 10 % az a nemzetközi árakból megvolt, nem vett el egy fillért sem a cégektől."

nehogy megmagyarázd a csövön a lyukat, b+
első kézből tudom, hogy tévecc. ne legyél már popsibuksi. a nemzetközi árakból azért nem lett meg, mert a csökkentés nem ott tetőzött. de nem érdekes. bocs. nem kell értened. majd tapasztalod, amikor a szolgáltatók is állami cégek lesznek, és úgy kezdenek működni, mint a MÁV.
A főgáz pesten március 1-től fele-fele arányban önkormányzati és MVM tulajdonú cég lesz. lehet kirabolni, és belepakolni az adófizetők pénzét. örvendj. hűűűűjjje.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.25. 23:27:40

@jogalany:
Ez is csúsztatás.
Addig igaz, hogy nem sok köze volt a kádári rendszernek a marxi elképzeléshez.

Viszont amit most a jobboldal művel, az mind az átkosra volt jellemző, hívjuk bárminek is.

Egy jobbos kormány nem államosít, nem fixálja az árakat, hanem versenyeztet és eladja az állami tulajdont.
Nem utálja a bankokat és a vállalatokat, hanem pörgeti általuk a gazdaságot.

Nem pitizik a ruszkiknál!
Tudod milyen utáltak voltak az átkosban?
Pontosan a maffia-kommunista felállás miatt. Látszat testvériség jelszóval uralkodtak itt.

Koca Caola 2014.02.26. 00:24:14

@Szindró Mama De Ma Gógja: Én nem köpködöm az indexet ember! Csak Te úgy állítottad be a kommentetbe, hogy ha nincs index, akkor nincs őszöd. Ezt szerettem volna helyre tenni.
Béke van!
Amúgy meg NINCS pártatlan média. Az index se az. Csak max. próbál annak látszani. A blog kiemelései 99%-a fidesz ellenes. De ezzel nincsen semmi gond. A Népszabiba sem keresel kormányt dicsőitő cikkeket!
Amúgy meg mindenki fújhatja a magáét, de majd április 6.-án dönt a nép...

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.26. 00:45:08

@Koca Caola:
Azt nem tudom, hogy index pártatlan-e.
Mikor komcsi hatalom volt, akkor pedig mszp szidó blogok jöttek.
Szerintem index inkább mindig ellenzéki.
Ami lássuk be nem rossz stratégia a sírvavigadó magyar olvasónak.

A egyik baj az, hogy a KÖZMÉDIA NEM PÁRTATLAN!

A másik baj az, hogy a fidesz elvárása, hogy ne is legyen ellenzéki megszólalás, vagy ha véletlenül van, akkor tízszer annyi kormánypárti felszólalás legyen.
Minden megtettek ennek érdekében.

jogalany 2014.02.26. 04:24:24

@P.Freddy:
Értem amit írsz, de van-e valami ami így összekapcsolja a rezsi csökkenést a benzin árával?
A fidesz nem kommunista, hanem jobboldali liberális. Az igazi kommunisták nem loptak, kaptak valamennyit az államtól, de ezredét sem mint ami most folyik. Nem volt még szocializmus sem, de mivel lopni nem nagyon tudtak, épült az ország, ne feledjük a mai átlag reál bér az 1979 év környékén mozog, most ép lefele.

Ј.László 2014.02.26. 04:35:03

@jaegtoer: "A főgáz pesten március 1-től fele-fele arányban önkormányzati és MVM tulajdonú cég lesz. lehet kirabolni, és belepakolni az adófizetők pénzét. örvendj. hűűűűjjje."
- Ebben rohadtul igazad van. Csakhogy eddig a külföldi kivette a pénzét és elvitte innen. Most egy kicsi rezsit csökkentenek a népnek és amit lopnak, legalább itthon marad. Magyarország szempontjából a végeredmény pozitív.

Ј.László 2014.02.26. 04:36:27

@jogalany: "a rendszer váltásra is azért volt szükség, mert a KGB azt mondta, és a személyi meg gazdagodásnak az ideológia útban volt."
- Neked sürgősen orvosra van szükséged!

jogalany 2014.02.26. 04:37:03

@Pharocq Alfőmérnök:
A TV ügy nem személyes emlékezett kérdése, hanem a tényeké. Gyurcsány szervezése az Ő balhéja, de! O.V. tudott róla, elvégre miért volt akkor és csak akkoriban 2 páncélozoztt terepjárója?
futott is 23 -án 18 ó elött 5 perccel és elrobogott a hídról és meg sem fordult mikor rátelefonáltak, hogy veri a rendőrség a nagygyűlése résztvevőit.
Tüntetés meg nincs, mert teljes az apátia, bármelyikre szavazol a rendszer marad.
Vagy a pedagógusoknál pl. az összes szakszervezet aláírt mindent, de mindent.

Ј.László 2014.02.26. 04:37:26

@jogalany: "A fidesz már nem lop többet, csak átvesz az MSzP-től néhány zsákmányszektort.
Nekünk a kisembereknek már tök mindegy ki lop, többet már nem lehet úgysem."

Ebben igazad van.

jogalany 2014.02.26. 04:39:43

@Ј.László:
Te tudtommal bérkommentelő vagy. Ezért hiába is mondanék neked bizonyítékokat, mert Te azt írod amiért neked fizetnek.
Az egész rendszerváltásról nagyon kevés embernek van valós ismerete, mert azt azon a judás pénzen amit kapsz megvenni nem lehet.

jogalany 2014.02.26. 04:54:51

@Pharocq Alfőmérnök:
Egy jobbos kormány nem államosít, nem fixálja az árakat, hanem versenyeztet és eladja az állami tulajdont.
Nem utálja a bankokat és a vállalatokat, hanem pörgeti általuk a gazdaságot.

Nem pitizik a ruszkiknál!
Tudod milyen utáltak voltak az átkosban?
Pontosan a maffia-kommunista felállás miatt. Látszat testvériség jelszóval uralkodtak itt."
Na, menjünk sorba.
Dehogynem államosít, százával tudok példákat még olyan hatalmas ipari komplexumot mint pl.: a Renault cég.
Az EU 15 tagállamában van fixált ár, mind jobboldali kormánnyal.
Ha a bankokat annyira bántaná amit a fidesz kormány tesz, már rég tönkretették volna O.V. -t és kormányát, képesek rá, erejük százszor akkora, mint a magyar államé.
A gazdaság akkor pörög, ha létezik, de M.O-on nyomokban van magyar gazdaság, hiszen a többség külföldi cég. Bérmunkások lettünk a saját hazánkban.
Gyülölet nem volt, inkább az ösztönös megszállt ország tudata, akkor tehát az sem valós, hogy pitizne valaki, de egy dolog biztos, nem mi tudunk olyant építeni, amit más alig, hanem az oroszok.
Ha a korrupcióra gondolsz az 1990 után épült ki, az igaz, hogy a régi vezetőkből, de nem a felső politikai vezetésből!

jogalany 2014.02.26. 04:59:26

@jaegtoer:
De tudom úgy lesz, emelni fogják az árakat a közmű cégeknél, ezért akarják átalakítani Őket non-profitá, s lehet hivatkozni, hogy nincs profit, de drágul a nyersanyag, a szolgáltatás, stb. és árat fognak emelni.
Persze a cégekből meg ellopnak mindent ami pénz. Ezért kell majd emelni.
Így lesz.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.26. 08:02:14

@jogalany:
Teljesen el vagy tévedve tv ügyben.
Semmi köze kurcsányak hozzá.
Az egészet viktátor szervezte!
Azért tárgyalták újra a tüntetők ügyeit.
A másik balhénál miért volt ott révész máriusz fidesznyik?
Mert minden ROMBOLÓ TÜNTETÉS FIDESZ SZERVEZÉS!!!!

És nem azért nincs tüntetés mert apátia van. AZért mert viktor maga ellen nem szerver.
Csak seggnyaló cöfös támogató tüntetés.
Ha néha néhány ellenzéki tüntetés van, akkor rögtön ott van néhány agresszív fidesz nyanya és fenyegetőzik!

Te egy álomvilágban élsz. Csak azt tudom javasolni, hogy tájékozódj.

Pharocq Alfőmérnök 2014.02.26. 08:19:58

@jogalany:
Nagyon sajnállak téged.
Nincs kedvem tovább vitatkozni egy ennyire beteg emberrel.

Élj tovább boldogan az általad kreált fantázia világban, ahol minden pont úgy működik, ahogy szegény fejed hiszi.

Ha majd felébredtél csipkerózsika álmodból, és érted a körülötted zajló eseményeket beszélhetünk.

Azt hiszem a fidesznyik vezetőink is pont ilyenek mint te.
ELhiszik a saját téveszméiket és nem hajlandók felfogni a valóságot.
Ezt felénk skizofrénnek hívják.
De tudom, erre majd megint írsz egy hosszú értelmetlen ömlengést, hogy te nem vagy az.
Ja minden skizofrén tagadja, viktátorunk is, pedig ő is az!

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.26. 09:27:25

Egy mondatból áll a program: "ballibeket vissza a hatalomba ne".

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.26. 11:46:39

@maxval a gondolkodó birca:
Egyetértünk.
Ballibeket vissza soha. Jó program.

Kiegészíteném:
Fideszt vissza soha.
Legalább olyan jó program.

Szindró Mama De Ma Gógja 2014.02.26. 12:04:39

@maxval a gondolkodó birca:
Az a baj, hogy nekem valahogy nem megy, a kurcsánnyal összefogás.
Irtózom tőle.

De viktorral se tudom elképzelni, vagy navracsicskával.

jogalany 2014.02.27. 03:47:57

Egy jobbos kormány nem államosít, nem fixálja az árakat, hanem versenyeztet és eladja az állami tulajdont.
Nem utálja a bankokat és a vállalatokat, hanem pörgeti általuk a gazdaságot.

Nem pitizik a ruszkiknál!
Tudod milyen utáltak voltak az átkosban?
Pontosan a maffia-kommunista felállás miatt. Látszat testvériség jelszóval uralkodtak itt."
Na, menjünk sorba.
Dehogynem államosít, százával tudok példákat még olyan hatalmas ipari komplexumot mint pl.: a Renault cég.
Az EU 15 tagállamában van fixált ár, mind jobboldali kormánnyal.
Ha a bankokat annyira bántaná amit a fidesz kormány tesz, már rég tönkretették volna O.V. -t és kormányát, képesek rá, erejük százszor akkora, mint a magyar államé.
A gazdaság akkor pörög, ha létezik, de M.O-on nyomokban van magyar gazdaság, hiszen a többség külföldi cég. Bérmunkások lettünk a saját hazánkban.
Gyülölet nem volt, inkább az ösztönös megszállt ország tudata, akkor tehát az sem valós, hogy pitizne valaki, de egy dolog biztos, nem mi tudunk olyant építeni, amit más alig, hanem az oroszok.
Ha a korrupcióra gondolsz az 1990 után épült ki, az igaz, hogy a régi vezetőkből, de nem a felső politikai vezetésből!

jogalany 2014.02.27. 03:57:53

A TV ügy nem személyes emlékezett kérdése, hanem a tényeké. Tény, hogy az épületet kis létszámú, Pécsről, onnan is az irodákból összetákolt csapat védte, a hatalom által fizetett huligánok meg simán átmentek rajtuk, még a könnygáz sem hatott rájuk. Közben a több száz roham rendőr kevlárban 2 utcával arrébb várakozott a sötétben. A huligánok közül akiket megfizettek egyet sem ítélt el a Gyurcsány hatalom. Pedig volt még rá négy évük.
Gyurcsány szervezése az Ő balhéja, de! O.V. tudott róla, elvégre miért volt akkor és csak akkoriban 2 páncélozott terepjárója?
futott is 23 -án 18 ó előtt 5 perccel és elrobogott a hídról és meg sem fordult mikor rátelefonáltak, hogy veri a rendőrség a nagygyűlése résztvevőit.
Révész Máriuszt úgy megverték a rendőrök, felmutatott képviselői igazolványa ellenére, hogy kórházba került súlyos fejsérülésekkel, kar töréssel.
Tüntetés meg nincs, mert teljes az apátia, bármelyikre szavazol a rendszer marad.
Vagy a pedagógusoknál pl. az összes szakszervezet aláírt mindent, de mindent.