matolcsy_capa_1350491115.jpg_259x195

Apa! Kezdődik? Ez így egyáltalán nem helyes, mert ez csak a folytatás. Néhány napja az ország jelenlegi IDEIGLENES kormányfője már nekiesett baltájával a különböző hírcsatornákon a lehetséges megszorítások beharangozásának, és ehhez megfelelő régi-új felelőst is talált már, aki végül is lehetne bárki aki csak valami kicsi jót is akar ennek az országnak.Most folytatólagosan ismét kihangsúlyozta az UNIÓ felelősségét, aki már volt olyan bátor és kétségbe vonta kormányzási hozzáértését, és néhányszor azért kicsit helyrerakta szerénynek egyáltalán nem mondható füllentését.

Most azonban újra nem sikerült meghazudtolnia önmagát,hogy esetleg megjött a józan esze,az eddigi tendenciának megfelelően beindult a hazugsággépezet, és lám a tizedik napon már lett is egy újabb gazdasági megszorító csomag.Ez az, amit ez a csodamajom Matolcsy, csak úgy, kisujjból összerakott, ha már mindenki ennyire hülye abban a nagy közgazdasági világban, hogy még egy országot sem tudnak rendesen tönkretenni, pedig az Unió az már annyira rosszul dolgozik szerinte,hogy még a végén túlélné Magyarország.Na ez nem fordulhat elő, ezért gyorsan gyomron rúgott mindenkit akivel eddig még valahogy megegyezett a szabadságharc gyorsnaszádján, gondosan elszedte a további hitellehetőséget a bankoktól egy szerződésszegéssel, kirúgta a kiskeresetüek kezéből a gyerekeik jövőjét, és mosolyogva közölte:"Az Unió rosszul számolt, és tévedett!" Még szerencse, hogy itt vagy nekünk Gyuri, nem tudnánk kivel riogatni a verebeket az üres kamrából, ha Te nem lennél ekkora gazdasági zseni, és egyszer majd a világ is megérti ezt. Majd ha a lakossága intelligenciája visszafejlődik a Te negatív tartományodba.És tetted mindezt tíz nap alatt, mert előtte azért már volt egy kiigazítása zseni tákolmányos költségvetésednek, de ez sem lett sokkal kisebb, és kártékonyabb.Azért azt tegyük hozzá, miközben ezt bejelentetted, még mosolyogni is tudtál hozzá. Hát ez nem semmi.

Hogy azért ne magadba legyél ennyire közutálatnak örvendő vásári mutatvány, odaszólt még a kormányszóvivő is, mintegy megnyugtatásul:"Nyugi van emberek! Ezt sem tudják azok a gazemberek a szegény lakosságra áthárítani, a kormány megvéd benneteket!" Értette ezt a munkáltatókra, közműszolgáltatókra, bankokra. Van annyi pénz,amiért lehet az egész országot hülyének nézni kedvesnek nem nevezhető borostás szóvivő, de ezért legközelebb biztos összerúgom a bokád, ha elmész mellettem, és még át is gyalogolok a szakálladon, még ha befelé is nő addigra.Nem akarom ragozni a majdan megkapott számlámban feltűnt gyarapodást, ami máris cáfolná a szavaid, elég legyen annyi eddig is többet fizettem ilyen bejelentés után,így tudom ismét belehazudtál az arcomba.

Tíz nap alatt több mint 700 (hétszáz) milliárd, és ne beszéljünk megszorításról, amit végül is a lakosság, és a leendő regisztrált választók fognak kifizetni. Közben reményünk sincs fejlődésre, haladásra, munkára, mégis valahogy talpon kell maradniuk ebben a gazdasági visszaesésben, ami már lassan maga a csoda. ha ezt sikerül megtennünk. Na most ez kapott egy újabb nehézségi fokozatot, egy ellenkező előjelű kommunikációval párosítva. Lassan végérvényesen meg kell látnia mindenkinek, a kormány által fizetett beszélni képes bérencek, gazdasági szakbarbárok,és néhány ezer a valósággal szembenézni képtelen békamenetesen kívül, ha nem akarjuk éhen dögleni látni a jövönket, akkor bizony tenni is kell valamit ennek bizonyítására, nem csak fogat csikorgatva anyázni az ilyen bejelentéséket.BANDITA.

Címkék: majom megszorítás MATOLCSY Giró-Szász Kormányszóvivő

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr144854767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása