Ebben az egész konzultációsdiban már egy nagy adag sértettség is lehet az egyszemélyi döntési csapatot képviselő ideiglenes kormányfő részéről,hiszen csak nem bír megállni a rohanó népszerűségvesztés ellenére sem, azt tovább akarja csökkenteni.Már az első konzultáció "sikere" is komoly negatív visszhangot váltott ki annak ellenőrizhetetlensége miatt, de azóta sem bírt leállni az ideiglenes kormányfő az ilyen módon postázott hivatkozási alap hazugságot teremtő műfajával. Most már szinte ömleszti az emberekre a különböző konzultációkat, és azok segítségével magyarázza meg a gazdasági és politikai sikertelenségének az okait.Legalább is próbálkozik ezzel is folyamatosan hazudozni. De már nem is áll meg a belföldre szánt konzultációnál, vizionál magának egy postafordulót az IMF nevű kirúgott- visszafogadott, mibankunkkal, akitől akarna, de mégsem segítséget, ha már a baltás gyilkosért nem kapta meg a remélt vérdíjat. Mondjuk még a MOL köthet ott valami jó üzletet, de a magyar presztízst ez nem hozza helyre, de Viktort ez már nem is érdekli.Tett érte rendesen ne érezze ma senki magát jól akár külföldön van, akár itthon maradt még, és magyar állampolgárságot visel belföldi adózással, és lakhellyel.

Egész nyár azzal telt el, az ellenzék összegyűjtötte a 2012-es konzultáció leveleit, hiszen Viktor ezt az ígéretét igyekszik betartani, mármint azt, hogy a fontos dolgokat megbeszéli választott népével, de ezt sem gondolta azért teljesen komolyan, csak éppen úgy van vele, ezzel is beint nekik.És még mielőtt az ez évi aktuális hazugság segítő hivatkozás lezárult volna, máris dobta a következőt a munkahelyvédelmi akciótervről, aminek lenne is értelme, ha teremtett volna munkahelyet, vagy legalább megvédené a maradékot, de akció az van legalább,hiszen csökken a munkahelyek száma, és nő a munkanélküliség meg az infláció, viszont már tudjuk a negatív növekedés is növekedés, csak ne kerülne ilyen sokba az adófizetőknek.Mert az ideiglenes kormánynak, és annak vezetőjének semmi sem drága, ha őket kell lehúzni, vagy a szemükbe hazudni.És még nincs egy sem értékelve, vagy legalábbis még rendeltek hozzá valami újabb hazugságot, ahol mindenki hibás a sikertelenségért, csak a frakció áll mint a cövek, de ezzel mindent el lehet legalább fogadtatni, akár törvénybe is lehet iktatni, a választó meg máris kapja az újabb konzultációt, legalábbis már van rá terv.Viszont legalább Orbán remekül szórakozik az ellenzék és az emberek tehetetlenségén az egyoldalú beszélgetés során, és a választók hiába is akadnak ki az azt követő hazugságdömpingen, csak folytatja. Ja, majd elfelejtettem, van aki elhiszi, és komolyan veszi ezt az egészet.Hát ezt azért nehéz már képzett elmével felfogni, de a kormánypártnál ez nem feltétel.

Viszont rájött az egyszemélyi csapatot vezető Orbán Viktor, a szóbeli hazugságot lehet fokozni az írásbeliségre való hivatkozáson túl akkor is, ha az csak a saját elméjében megjelent képzeletben létezik,és amit gyorsan elnevezett IMF levélnek.És ezt a levelet még egy napilap is lehozta teljesen véletlenül, mert éppen bedobta neki valaki, csak úgy, a sajtószabadság nevében az elmebeli képzelettől függetlenül.Na egyből megvédte a hazát a kormányfő, bele is remegett a forint, de legalább lehetett újra elővenni a szoci-nyócév kártyát, és megint lehet gyurcsányozni, kit érdekel a többi. Drágul a benzin? Na és, neki az állam fizeti.Drágul a hitel? Na és, Ő már kifizette a közpénzből, a többi meg kit érdekel. Felelősségvállalás ezért? Ugyan már, megússza következmény nélkül, lopott már hozzá elég közpénzt.De azért képes fokozni a pofátlanságot a hon nagy gyarmatosítója, rábízza  a magyarázatot a jól megfizetett kommunikációs szakembereire, Ő meg szépen visszavonul, mindenféle válasz nélkül, és figyeli az idő múlását amíg megteremtheti a hatalommegtartását minden anyagi és törvényi eszköznek a segítségével ami azért áll mint a cövek.

Az IMF beérkező levele egyből nyilvános lett mielőtt még kiderült egy sima agyszülemény az egész. A kimenő levelezés viszont hiper titkos lett, az abban foglaltak nem tartoznak a választókra, vagy a képviselőkre. Miért is kellene az újabb megszorítást, vagy adóemelést megbeszélni bárkivel? Majd jön egy zseniális Matolcsy tündérmese, egy nem megszorítás duma, hozzáadva egy kis unióahibásmeggyurcsány közlemény, és minden megy tovább a megválasztott fülkeforradalmi úton.Mert ez is hivatkozás amikor a választókra van tolva  a felelősség, hiszen ellenük van, és nem is velük ez az egész torz politika.BANDITA.

Címkék: konzultáció IMF Orbán Viktor Matolcsy HAZUGSÁG Frakció

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr334794083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása