Erre a benzinárra mit fogtok kitalálni nagyszerű honatyák, és honanyák? Semmi kétségem nincs afelől, erről is mindenki tehet, csak éppen Ti nem. Mert Ti, és a Vezéretek mindent jól csináltatok. Csak az egész világ, meg az elmúlt nyóc év, meg a spekulánsok, és a viharos tenger, meg Gyurcsány, és a szocik bemószeroltak az Euban, és az amerikai nagytőke, akik ki akarnak rabolni, meg a kijózanodó brókerek!Kihagytam valamit? Ja persze. Mi, a Fidesz vagyunk az elsők a világon akik ilyen rövid idő alatt, ilyen jó eredményeket produkáltak, csak a kurucos lendület nem tetszik a labancoknak, és mindent megtesznek ezen nagyszerű tett hátráltatásáért, és az imádott Vezér megbuktatásáért, aki egy félisten, mert nem téved sosem, és csak a tutit teszi. 

Viktor! Te aki annyira nagy magyarnak és hazafinak tartod magad, ha elmúlt a kézremegésed, amit az Opera előadásán való részvételed tetszési indexének növelése közben szereztél, legyél már szíves elővenni a maradék józan eszed! Na, én is írok itt hülyeségeket! Inkább azt kellene írnom, menj amíg tudsz járni, de ez legalább annyira lenne bunkóság tőlem, mint azt feltételezni, neked van eszed . Ebbe a hintába nem ülök bele. Inkább elolvasom újra a benzin árának emeléséhez fűzött magyarázatot. A forint dollárhoz viszonyított aránya.Az nálam is világos a forint legnagyobb ellenfele az Te vagy.Mióta ismét megszerezted magadnak a hatalmat, itt van a melód eredménye. Ezzel a teljesítménnyel, egy gyenge vállalkozásban is már simán ki lettél volna rúgva, bárki is a főnököd, még ha apád is az illető, mert az enyém hasonló teljesítményért simán felpofoz, ha csak ki nem tagad. De Te egy ország "választott" miniszterelnöke vagy, már igaz, csak ideiglenesen, ezt az utóbbi másfél éves teljesítményed alapján, már nyugodtan állíthatom, de az is igaz, nem ilyen lovat akart az ország magának. Ennyire rövid idő alatt, ekkora szart kavarni, és ennyi kijózanodást látni, ritkán tud egy ember produkálni. még ha ez Nálad negatív előjellel is jön le. A forint gyengesége az nálam egyet jelent a Te gyengeségeddel, és alkalmatlanságoddal! Most főhet miattad a fejem, hova ne menjek el, mi az ami nem fontos számomra. Mert attól, Neked nem vagyok fontos, még meg kell oldanom a jövés menésem, hiába is próbálod megakadályozni, kritikán aluli teljesítményeddel. Lehet nem tudom elvinni autóval a feleségem orvoshoz, de akkor viszem kézben. Így legalább elmondhatom nem tudtál kibaszni velem, bár az egészségügyed már halálra ítélte, mivel nem igazán akarják kezelni, de ebbe most nem megyek bele. Rajtam kívül azért még akad másnak is gondja ezzel a Te ámokfutásoddal. Nem beszélek a családokról, akik nem tudják meglátogatni a nagyit, további családok nem tudják a gyereket elvinni orvoshoz, edzésre, de igazad van, menjenek busszal, vagy vonattal, még ha az nem is olyan jó, vagy túlságosan drága, és időigényes, vagy az autó az egyetlen, amivel közlekedhet. Nem beszélek a pékről, aki már csak magának fog sütni,mert elvinni már nem tudja a boltig, a gazdáról, aki nem tud majd szántani, vagy ha igen, qrvára meg kell emelnie az árait, nem beszélek a fuvarozóról, aki már külföldön tankol, már ha megteheti, és arról sem, aki eddig fuvarozott, mert már nem tud, mert árat nem emelhet. Nem beszélek a többi emberről sem, aki nem kényelemből, hanem kénytelenből járt autóval, de most lassan vége számukra a bejutásnak akár a melóhelyre, akár egyéb dolgaik intézéséhez. Már akinek van melója, vagy egyéb dolga. Mert ugye meló az nem nagyon lett, a többi meg ne legyen fontos, mert az téged nem érdekel. A számok persze mást mutatnak meló és egyéb ügyben, de a valóság nem azt tükrözi,amiről folyamatosan hazudsz.

Kedves Fideszes fanok. Ti ott, a nagy egyetértésben lehet gyávák vagytok bármit is tenni a Vezér ellen, de ez nem szolgál mentségetekre.Még az is felmerült bennem, teljes nálatok az egyetértés, de erre megállt nálam a merevedés, így ebbe nem is gondolok bele.Ebben a dologban a Ti felelősségetek egy cseppet sem kisebb, mint a Vezéretek ámokfutásának az eredménye,még ha ellentétes is az előjel, és azzal mentetek utána birka módra, csak annyit értetek el, szitokszó lett a nevetek, és a többi jelzőt már nem is említem, olyat mint az esti mesében  a fő gonosz, aki butaságba viszi a kisgyereket. Írhatnám azt is, a hülyeség,  és gyávaság új mértéke lett nevetek, de nem sértem ezeket a szavakat, mert van jó oldaluk is. Nem gyáva az, aki nem mond ellen a feleségének,csak dugni akar, és nem hülye az, aki elmosogat, csak szereti a tisztaságot, meg ő is akar dugni. De ti ezt nem értitek, mert egyujjasok vagytok, és nem vagytok képesek gondolkozni. Ha én nem is látom a távlati, és a nagy egész tervet, amit végre akartatok hajtani, ne haragudjatok,de nagyon elfoglalt a döntéseitek következményeinek kivédése. Ha ez nem a Ti döntésetek volt, csak egy emberé, akire félistenként tekintetek, még csak nem is tudlak benneteket sajnálni, hiszen ilyen mélységbe képtelen vagyok lesüllyedni. Pusztán ezért kivetetni nem fogom az agyam, bárhogy szeretném ezt a logikát magamévá tenni.

Végezetül nem is szeretnék tanácsot, vagy egyéb útmutatást adni számotokra, és nem is emelem ki külön a Vezért. Vagytok Ti magatokban is annyira hülyék, ehhez nem kell segítség. Az elhaladás irányát, már azt hiszem megmutattam én, és a többi ember az Opera előtt, ahhoz nyugodtan tarthatjátok magatokat. Én valahogy túléllek benneteket, nektek nem fog sikerülni ugyanez magatokkal szemben. Már a többi dologról nem is beszélek, nem fogjátok érteni, mint ahogy eddig sem értettetek meg semmit. Viszont azt már megköszönném, ha elmennétek a címben utalt helyre.BANDITA.

Címkék: opera orbán fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr123533696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása