Orbán Viktor úgy döntött, hogy nekünk büszke magyaroknak nem kell az uniós 3 ezer milliárd forintnyi kedvezményes hitel.

Nincs rá szükségünk, mert azt nem tudja tetves kormánya az országnak ellopni.

Meg különben is, mi az hogy bele akar szólni valaki, akárki is mire szórja azt el a nemzet pocakos focihuszára?

Itt kérem minden rendben van, a magyarok tök jól átvészelték a járvány miatti szar helyzetet. A munkáját elvesztőnek nem kellett nagyon bértámogatást fizetni, a munkanélküliek ellátása is három hónap alatt megoldható, aki meg beteg lett, vagy otthon maradt a gyerek miatt annak sem kellett teljes táppénzre költeni az adófizetők pénzéből.

Így több maradt gagyi lélegeztető gépre, horror árú kínai vakcinára.

Mert a magyar ilyen jég hátán is megélő fajta, megoldja okosban a problémáját, Orbán Viktor így nyugodtan vívhatja hátrafelé nyilazva a pozsonyi csatát.

Na meg ha az ország nagy része képes túl élni minden segítség nélkül a járványt, még fel is tudja újítani közben a munkanélküliség alatt az állami hitelből a lakását.

Hát akkor jobban lehet támogatni azokat a szerencsétlen strómanokat akiktől okosabb még a rajtuk lévő szaros gumicsizma is.

Meg hát még egy ilyen járvány felismerő, stadion gyepén heverészve oltási vakcinát osztogató zsenije nem lehet még egy az ezer év alatt az országban, aki már az első hullám alatt megmondja minden szakmai segítség nélkül az mikor fog tetőzni.

És a számok is hozzá igazodtak, mert annak úgy kellett lenni.

A második hullám alatt is jól működik a focifelismerő rendszer, mert a járvány a meccs idejére pont elhasal a kormány mindent tudó akarata előtt.

Közben marad idő ezermilliárdos egyetemi alapítványokba kilopni az adófizetők pénzét.

És pont akkor lesz jobb a járvány helyzet mikor a bajnoki döntő megtekintése közepette a páholyban szotyit lehet köpködni.

Hiába na, qrva nagy szerencséje van az országnak ezzel a gazemberrel, aki minden gátlás nélkül rabolja azt is ki aki szerint ez a vár erkélyéről letekintő véglény egy félisten, de legalábbis királlyá kellene koronázni.

A józan ész szerint egy ilyen politikusnak börtönben kell megrohadnia, de a magyar közéletben eddig sem nagyon volt becsület.

Meg valamiért a hatalomban senki nem viselte a tettei következményeit, az csak az átlagemberekre vonatkozik.

Ezen szocializálódott az ország.

BANDITA.

Címkék: hazugság lopás Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5716520010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dont forget to bring a towel 2021.05.02. 19:07:02

jaja, ha meg felvette volna a hitelt akkor azért hörögnél, h eladósítja az unokáid

11 Favágó 2021.05.03. 11:18:26

Azért nem kell hitelt felvenni, mert van.
Ha nem tudod megtérülőbben forgatni a pénzt, mint a kamat ne vedd fel. Ha csak olyanra költheted a hitelt, amire az EJU megengedi, mert hogy az egyenlőbb EJU-tagoknál , vagy az ő előnyükre költheted el, vagyis őket támogatod, de te fizeted a kamatot, ne vedd fel....
+ nem utasította vissza, csak azt jelezte, hogy most nem kell az egész, ha lesz olyan projekt, majd jelentkezünk.
Amúgy az a szép lelked hogy viseli azt a párhuzamot, hogy Orbán sajét zsebre dolgozik (szerinted) a kína vakcina beszerzéssel és így növeli az oltási kapacitást, az EJU nagyjai saját zsebre dolgoznak az orosz és kínai vaklcina távoltartásával és csökkentik, de lagalábbis nem engedik nőni az oltási kapacitást?

Fikalnyik Eugén 2021.05.03. 11:55:38

A kommunistáknak nem kellett a Marshall segély se a háború után, nem véletlen hogy politikai és genetikai utódjai nem akarnak a nyugatnak elköteleződni, inkább paksi hitel meg Fudan hitel vagy miafasz, mert utóbbi nem is hitel hanem védelmi pénz. OV megvalósítja vele azt a hitelt, ahol már nincs is hitelösszeg csak visszafizetés. Soros pedig csettint egyet, hogy legkedvesebb tanítványa nála is nagyobb kufár.
Most pedig hörögjetek narancsos munkásőrők, és zabáljátok a krumplilevest.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.05.03. 19:41:25

@Dont forget to bring a towel: Ahogy ti szoktátok. Csökkenteni az adósságot 19900 milliárd forintról 37200 milliárdra.

Dont forget to bring a towel 2021.05.06. 11:54:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: szerintem vedd be a fogvédődet. már az ellenzék sem vergődik ezzel, ők is rájöttek, h butaságokat beszéltek. ne add fel, neked is sikerülhet!!
süti beállítások módosítása