Orbán Viktor nem szeret adni senkinek semmit ha az nem szolgálja az érdekeit. 

Lopni, mindent is kapni viszont annál jobban kedvére való.

Olyankor tudja azonban igazán elégedetten simogatni zsebre baszott kezeivel a tökeit, ha a más kárára osztogathatja akár a semmit, de ezt úgy adja elő mint királyi kegyet az erkélyről a nép közé lökve.

Mintha azt csak tőle kaphatná meg a szavazatát zsák krumpliért neki eladó, vagy közmédián szocializálódott nemzeti keresztény konzervatív farok meg farokina, aki nem szereti valóságot, és ezért mindent elhisz neki inkább.

Na és még lelkesen tapsolnak is hozzá.

Osztogatja az ingyenes teraszt, amelyet a főleg ellenzéki önkormányzati szektor már egy éve elengedett.

Cserébe ugyanezen helyi képviselettől nagy élvezettel vesz el bevételt, csak mert az ott lakók ellene mertek szavazni.

Még szembe is köpi őket, adott szavát nem tartva ellenük hoz döntéseket.

Végül is az ilyen kis termetű harci férgek ebben élik ki a maguk sanyarú sorsát.

A hitel felfüggesztés sem olyan baromi nagy dolog, a hazai tapasztalat szerint bank még nem jótékonykodott, nyereséget viszont mindig termelt, ezt válságban még fokozni is tudta.

Hogy a járvány miatt munkáját vesztő ne érezze magát szarul építsen új lakást, vagy korszerüsítse azt.

Ehhez ad támogatást, ha van igazolt jövedelme a szerencsétlennek.

Ez valóban nagy segítség, mert segély az nincs, dolgozzon mindenki ahogy tud, aki meg nem az is fizesse az adót, vagy maradjon otthon lóvé nélkül.

Ad maszkot, lélegeztető gépet, vakcinát rogyásig, csak az legyen drága hogy a sáptól dagadjon a kisvasút.

Még az alaptörvény is módosul segítségképpen, mert az ereszcsatorna mondja meg milyen legyen a család.

Az egyetemeket is most kell modellváltani, mert a közpénz nem tűnik el magától, gondolni kell az ellenzéki évekre is.

Qrva nagy baj van azokban a jelenleg ellenzéki fejekben ha nem lesz következménye az olyan segítségnek, amelyet ez a turulszaros sztyeppén hátrafelé nyilazó kis pocakos focihuszár adott eddig az országnak, és nem juttatja a véglényt a Vár erkélyéről lyukas nadrágban apuci elkobzott kőbányájába közmunkás bérért túlélni.

Mert Orbán Viktor most ezt teszi a tisztességes, becsületes, munkájából családját eltartani próbáló melóssal.

BANDITA.

Címkék: munka lop hazudik Fidesz ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3716504604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.04.18. 06:18:43

"Orbán Viktor nem szeret adni senkinek semmit ha az nem szolgálja az érdekeit.

Lopni, mindent is kapni viszont annál jobban kedvére való."

Ez a gengszterváltás óta az összes politikai erőre elmondható. Egyedül talán Antallék voltak azok, akik alatt az ellenzék lopott többet mint a kormánypárt, de ez leginkább annak tudható be, hogy az a csapat nagyon kezdő volt. És minden kormányváltás után az új csapat sokkal többet lopott mint az előző.

Majd ha egyszer olyat olvasok az ellenzék közös zászlóján, hogy visszamenőleg el nem évülővé tesszük a korrupciót, és megvizsgáljuk az elmúlt 30 év mai értéken 100 milliónál nagyobb korrupciós ügyeit, és a felelősöket oldaltól függetlenül, válogatás nélkül lecsukjuk, hogy rájuk rohadjon a műanyag lakat (nem 5 év pár száz millió lenyúlásáért, hanem legalább mintha bankot rabolt volna), na akkor majd elhiszem hogy ők nem lopni indulnak.

Addig viszont az aktuális tolvajt akarja leváltani az új, az eddigi trendek alapján várhatóan még nagyobb tolvaj.

Amíg csak annyi van, hogy jól meg fogjuk majd büntetni az épp aktuális kormányt a korrupcióért, és kisdobos becsületszavunkra mi majd nem lopunk, addig az összes korrupcióra alapú kampány csak az egybites birkákat győzi meg.

BiG74 Bodri 2021.04.18. 07:41:36

@midnight coder:
Téged meggyőzött, hiszen fideszes lettél, fidesz is ezzel kampányolt.Aztán azt az egy bitet is elhagytad politikai hitvallásod oltárán, mert ha neked hétfőn a fehérre a fidesz azt mondja fekete, te meghalsz érte, ha kedden a fehér mégis fehér, akkor azt magyarázod.

midnight coder 2021.04.18. 09:15:26

@BiG74 Bodri: Igen, anno még 2010-ben bevettem ezt, aztán láttam hogy ez a csapat sem jobb a Deákné vásznánál, sőt. De bocsika, a Fletóék vezette csipet-csapatból sem nézek ki semmivel sem több tisztességet mint Orbánékból. Fletót már ismerjük, a többiek pedig szóba állnak vele. És ismétlem, nyoma sincs az általam leírt antikorrupciós programnak, csak azt szajkózzák hogy ők mit fognak majd csinálni Orbánékkal ha majd hatalomra kerülnek. Ilyet viszont már hallottunk párszor a gengszterváltás óta. Ezt mondták Pl. Orbánék is, mégsem látom hogy a baloldali politikusok börtönben ülnének. Előzõleg Megyóék ígérték ugyanezt, akkor sem volt semmi. Ahogy az első Orbán-kormány sem csinált semmi ilyesmit.

a nagy hohohorgász 2021.04.18. 11:57:20

Kedves poszter olvastad a cnn-es index cikket??? :))))
süti beállítások módosítása