geci.jpgLesz attól valami nagyon pofonbaszós kedve a melósnak mikor Orbán Viktor a munkáról tart neki kioktatást.

Mert aki benne van az pontosan tudja mit jelent a fáradtsággal járó korai édredés, mennyi zsák cement pakolása, hány kapavágás, téglahordás, monoton multitevékeny árufeltöltés, biz baz összerakás kell ahhoz, hogy véget érjen így egy nap, és kezdődjön egy másik.

A melós pontosan tudja milyen a munkából szerzett jövedelemből eltartani a családot.

És mit jelent az ha ezt a járvány miatt még el is vesztette.

Erre jön Orbán Viktor, aki adott neki egy új munka törvénykönyvet ahol elvette a munkavállalói jogok egy részét a pótlékokkal együtt, agyoncsapta az egykulcsos adóval a két kezével betevő falatot keresőt, és a járvány miatt nehéz helyzetben lévő munkavállalónak most azt mondja a Karmelita milliárdos erkélyéről zsebre baszott kézzel, hogy végül is mindenki dolgozik, csak a miniszterelnök többet.

Na ilyenkor bírná minden józan eszét használó egy szívlapáttal tarkón vágni.

Sokak szerint tolvaj gazember pocakos focihuszára az országnak aki ipari méretben lopja el az adófizetők pénzét a maga érdekében, még el is magyarázza a melósnak hogy ez számára is milyen fáradtságos munka, tehát valahol ők egyformán élik meg a mindennapokat.

Ha pofázással lehetne kikövezni a Dunát, az ország kormánya már ott is nagy kék szar plakáton tolná mindenki arcába hogy inkább még két stadion vadászati kiállítással, mint egy ellenzéki város oltópontján beadott vakcina.

Simán megpróbálja letolni a kormány a melós torkán, hogy dolgozz baszd meg ne siránkozz, ha bajban kerültél a hatalomtól nem kapsz semmilyen segítséget, csak ha a lakásod akarod felújítani ahhoz adnak támogatást.

Mert a miniszterelnök is ezt kapja, meg a gázszerelőből kinőtt analfabéta strómanja.

Nem nyafogni kell mennyi a meló az egészségügyben, hogy milyenek ott a körülmények, a miniszterelnök is mindent megtesz, hogy minél hamarabb lehessen meccsre menni a szépen kivilágított nemzeti Puskás stadionban.

Ezért kell mindenkinek dolgoznia, nem elégedetlenkedni hogy nincs ez, meg abból is kevés van.

Nagyon el van qrva az az elme ami ilyen szar helyzetben is csak azt képes meglátni neki magának mi a jó, a többi meg fogja be a száját, tolja a szekeret, tapsoljon a hazugságnak, csókolja meg a lába nyomát annak aki magasról nézi vergődését a mindennapokban.

A következő hatalom ha ez marad az ország meg is érdemli. 

Ha nem ők lesznek hatalmon, de ezeket nem rázza ki az az ország minden további tönkretételéből, nem veri ki belőlük az Adria habjain való élmények pihentető magánéletéhez szerzett lopott vagyont, azt is megérdemli az ország.

És aki hagyja hogy Orbán Viktor a jog mögé bújva elsétáljon a naplemente közvilágítási tenderében, az bűnrészes.

BANDITA.

Címkék: munka lopás Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6116487200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.04.01. 09:28:04

Miért érzem úgy, hogy a post elkövetõjének centire annyi köze van a fizikai melóhoz, mint Viktornak? És szívlapát sem igen járhatott a kezében.

Ami pedig a többkulcsos SZJA-t illeti, aki ilyet hirdet ma magyarországon, az szimplán hazaáruló, és pont a csórókkal fog kibaszni.

Hogy miért? Azért, mert kis hazánkban azokon kívül, akik állam bácsi csöcsén lógnak, általában azok fizetnek magas SZJA-t, akik keresettek a munkaerõpiacon, nyelveket beszélnek, és akik amúgy is elõszeretettel távoznak a nyugati országokba. Na most, ha egy ilyen csávó elmegy innen, onnantól kezdve egészen pontosan 0 forint SZJA-t fog fizetni. És mivel pont annyit szed ki a kasszából mint a csóró - vagy kevesebbet, viszont egykulcsossal is jóval többet tesz be, ez azt jelenti, hogy a távozásával pénz fog kikerülni a kasszából, és nem kevés. És emiatt a csóróknak vagy többet kell betenniük, vagy még szarabb lesz az ellátás.

Ráadásul, ha a képzettek elhagyják az országot, akkor normális melóhelyet sem érdemes idehozni, mert nem találsz hozzá embert. Ergo, a maradék még motiváltabb lesz a távozásra. És az oktatásba sem érdemes így pénzt tenni, hiszen mit ér az országnak a képzett ember, ha úgyis elmegy ?

Szóval, aki egy csóró országban ahol semmi nincs csak a munkaerõ amit áruba lehet bocsájtani, és a bevétel az erre alapuló adóra épül, olyan programot hirdet ami a képzett, jól keresõ réteget ösztönzi távozásra, az szimplán az országot árulja el. És demagóg módon pont a rájuk szavazó csórókat veri át, mert az irigységre építve így ugyan szavazatokat szerez, de valójában az õ körülményeiket és kilátásaikat rontja.

És ne jöjjön senki, hogy de bezzeg Norvégia, mert a norvég átlagfizu lényegesen jobb, mint amit itt az átlag "magas" fizetésû polgáré, ergo innen érdemes továbbmenni. Onnan viszont legfeljebb az USA-ba, de az az átlagpolgárnak már kevésbé vonzó mint innen nyugat-európába távozni, mert az ottani polgár jól megél a pénzébõl.

Virányi András (BANDITA) 2021.04.01. 11:41:40

@midnight coder: Téged nagyon bírlak! Tudunk találkozni szívlapáttal a kézben? BANDITA.

HaD 2021.04.01. 13:30:08

@midnight coder: kisbarát..Òzdról most húz el a kínai komcsimulti...otthagyva 800 munkanélkülit és a családjukat:(...de ami a legszörnyübb az az hogy már ott tartunk hogy a kínaiaknak jobban megérte ózdi szerencsétlenekkel dolgoztatni mint kínai szerencsétlenekkel....ezt hozta el nekünk nagy büszkén szígyártó meg a fönök....a keleti nyitás jegyében.

HaD 2021.04.01. 13:36:18

...ami hazaárulás cimbora az az amit a rendszerváltásnak hívott országkiherélésnek nevezek. Szándékosan elöre eltarvezetten kiszolgáltatták a posztkomcsik a hatalom átmentése ellenében az ország vagyonát és közben jómaguk is belemarkolgattak a zsákmányban...azóta is szállítják a 9-10 milla magyar fogyasztót a nyugatnak(a krva anyjuk meg szállította a ruszkiknak szintén hazaárulói alapon)meg 4-5 milla olcsó melóst. Miközben nap mint nap az agitpropos csürhével hülyére veszik a népet. antaljózsistól hornostó orbánostól torgyánostól kunczéstól stb....stb...

HaD 2021.04.01. 13:45:12

a gazdaság megmentése meg arról szól hogy fogalmuk sincs mire kellen ekölteni a zs-t amit a nyugat idelökött...ezért belenyomják az építöiparba ahol megmentenek néhány "szívlapát"-támasztó melóst...meg lehet lopni is rendesen...az a pár százezer nem agysebész(meg persze a kapcsolódó szakik,mérnökök)aztán elkölti a fizuját a boltban meg a szolgáltatásban és ez a nagy újranyitás. Piszok nagy ötlet...a kövi pár évben még a vidéki zöldbárók zsebét fogják kitömni meg azoknak a cégeknek a zsbeét akik majd beimportálják jóárasítva a beruházási eszközöket...lásd még a 90-es évek mg támogatási svindlijeit. Ez is nagyon atratktívan hangzik de avalóság az az hogy semmit nem fog javulni az ország veresenyképessége legfeljebb néhány nyugati cég halálra keresi magát me a hazai importörök...plusz a zöldbárók is jól járnak....visszatérve a "családtámogatásokra" ami kivétel nélül a bankoknál meg az építöiparnál fog lecsapódni...ez is nagyon hangzatos de a valóság az igen igen szomorú

midnight coder 2021.04.01. 14:45:40

@Virányi András (BANDITA): Vagy 30 éve kinõttem már az efféle mókából. Úgy látszik, te még nem. De amúgy tetszik, mint balfék problémamegoldó módszer. Persze az elõdeid az ÁVÓ-nál ennél profibbak voltak.

midnight coder 2021.04.01. 14:59:47

@HaD: A gengszterváltással kapcsolatban nincs sok vita köztünk :-). Bár igazából a dolog régebbi, már 1986-ban elkezdõdött az ország szétlopása, spontán privatizáció néven. Ahogy Orbánék tevékenységével kapcsolatban sem. Nekem igazából az a bajom, hogy Piszkos Fred van ugyan a kapitányi hídon, de aki le akarja váltani, az Fülig Jimmy. Akinél szintén elõfordulnak szivarok az üzemanyag elszámolásban, de cserébe még hülye is.

Kis hazánk egy elég reménytelen hely, ahogy igazából az egész EU, sõt az egész világ az. Én abban bízom, hogy abban az egy-két évtizedben amíg még én élek nem omlik össze teljesen. De nem szeretnék ma 20 éves lenni.

midnight coder 2021.04.01. 16:06:44

"És aki hagyja hogy Orbán Viktor a jog mögé bújva elsétáljon a naplemente közvilágítási tenderében, az bűnrészes."

Szerinted hány száz milliárdot lopott a gengszterváltás óta a politikai elit mindkét oldalon ? És eddig ezért hány ember lett leültetve, mennyi ideig ?

Tudod, ha egyszer én azt látom egy nyerésre esélyes ellenzéki párt zászlóján, hogy na most akkor el nem évülõ bûncselekménynek nyilvánítjuk kis hazánkban a korrupciót és a lopást, és visszamenõleg felgöngyölítjük az elmúlt 30+ év _összes_ korrupciós ügyét oldaltól függetlenük, és azt aki mai értéken 100 millió forintnál többet lopott, tényleges életfogytiglanra ítéljük, na annak elhinném hogy nem lopni indul. És isten bizony rászavaznék, még ha egyenesen a DK is lenne az. Csak tudod én nemigen látok ilyet. Ezért aztán megint az lesz, hogy Orbánnak Fletó nem vájja ki a szemét.

Virányi András (BANDITA) 2021.04.01. 17:32:52

@midnight coder: Fasza gyerek vagy ha az jut az eszedbe a szívlapátról hogy pofon basszalak vele. Arra is jó, és az arcodon el is férne. Most viszont melóra gondoltam ami neked harminc éve nem megy. Nem ÁVÓ, ÁVH. Hozzád azonban egy ereszcsatorna jobban illik. BANDITA.

kartoffel 2021.04.03. 16:52:25

@midnight coder:

Hát igen, más is lop, a millió és a milliárd meg kb. ugyanaz.

"de cserébe még hülye is"
Hiszen drága kondukátorunk legalább nem hülye, ugye? Hazudik és rabol, de legalább milyen szépen felvirágoztatta az országot, nem?

VaaaaAagy épp azon dolgozik, hogyan lehetne ellopni és eladni a hajógépezetet, de, ha akad vevő, a hajó alját is így az óceán közepén haladva. Á, ugyan már, ő legalább okos.
süti beállítások módosítása