Magyarország kormánya segít a járvány miatt bajba jutott embereknek.

Első körben mindjárt itt az új tb szabályozás, ami szerint ha nincs is jövedelmed munkaviszonyból, vagy melód sincs akkor is fizess havi nyolcezret mert nem kapsz ellátást ha beteg leszel.

Kaphatsz fele bértámogatást, ha a másik felét hozzárakja valaki aki mondjuk a munkáltatód, és olyan jó fej, hogy nulla bevételből ezt képes megcsinálni.

Az a qrva Unió nagy része nyolcvan százalékos bértámogatást ad a járvány miatt otthon maradni kényszerült melósnak, vállalkozóknak.

Itthon van egy tízmilliós hitel, ami azért nagyságrendekkel jobb, főleg mert ezt majd vissza is kell fizetni. Mert az ország tetves kormánya képtelen megtenni azt, hogy ezen is ne nyerészkedjen.

Ha oltást akarsz annyi fajta van belőlük mint Szájer József ereszcsatornáján az alaptörvény módosítás.

Némelyiket kicsit drágábban vette az állam, hogy nyáron legyen nekik miből repcsizni.

Ha be akarod magad oltatni ne lakj ellenzéki vezetés alatt lévő településen, mert az ottani oltópontok politikai hiszti terepe, vakcinát ott nem kapsz.

Várd ki ameddig a kormány beoltat, mert csak az övék lehet annak dicsősége.

A sor végére meg ne állj, mert az már foglalt.

Nem kell a magyarnak száz százalékos táppénz, hosszabb munkanélküli ellátás, a bajban szolidáris kormány.

Nekik jó ez válogatott gazemberek gyülevész csürhéje.

BANDITA.

Címkék: politika kormány Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8116467012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törppicur 2021.03.16. 20:02:10

bocsi, de te elég patkányul hamisítod az információt
Első körben mindjárt itt az új tb szabályozás, ami szerint ha nincs is jövedelmed munkaviszonyból, vagy melód sincs akkor is fizess havi nyolcezret mert nem kapsz ellátást ha beteg leszel - ez sok éve így van, csak nem tartották be. Én is voltam munkanélküli, volt házam, így nem kaphatm segélyt és a tb-t fizetnem kellett.

Pedig előtte, meg utána is betettem a közösbe.

Kaphatsz fele bértámogatást, ha a másik felét hozzárakja valaki aki mondjuk a munkáltatód, és olyan jó fej, hogy nulla bevételből ezt képes megcsinálni az 50% pont 50%-kal több a semminél. Ha kellesz a munkaadódnak ő is tegye melléa részét. Ja, annyira nem is kellesz? Vagy nem is munkaadó csak egy pénzmosoda?

Az a qrva Unió nagy része nyolcvan százalékos bértámogatást ad a járvány miatt otthon maradni kényszerült melósnak, vállalkozóknak. - 80%-ért én is otthon maradnék. Amúgy sok olyan intézkedés van, ami itt-ott-amott meg van. ne akard az összeset egyszerre itthon számonkérni. Amúgy engem meg sem kérdeztek, hogy 50-60-80%-kkal akarlak támogatni a semmiért.

Hát basszki - Itthon van egy tízmilliós hitel, ami azért nagyságrendekkel jobb, főleg mert ezt majd vissza is kell fizetni. Mert az ország tetves kormánya képtelen megtenni azt, hogy ezen is ne nyerészkedjen. - az ingyen hitelen a kormány hogy nyerészkedik? Tudod mi különbséég a segély meg a hitel? 10 milla nem jó talpra állni? Viccelsz?

Ha oltást akarsz annyi fajta van belőlük mint Szájer József ereszcsatornáján az alaptörvény módosítás. Sokkal jobb ott, ahol csak a fele van. Ott lehet te sosem kerülsz sorra. Astra Zenecát minősíteni jók a ballib hitsorstársaid, Sputnikot nem. Szégyelljétek magatokat csapatostul.

Ha be akarod magad oltatni ne lakj ellenzéki vezetés alatt lévő településen, mert az ottani oltópontok politikai hiszti terepe, vakcinát ott nem kapsz. - Te olvasol is vagy csak írsz? Szombethelyen lehet oltást felvenni, ugyanúgy mint más városban. Az hogy a börötn elől menekülve Csaba barátodék meg akarták hágni az oltási rendet nem nagy dicsőség.

Várd ki ameddig a kormány beoltat, mert csak az övék lehet annak dicsősége. - Szerinted más országban nem a kormánynak van oltási terve, már ha van nekik? Ez nem dicsőség, hanem feladat. Ne szerezz nekik dicsőséget, várd meg, amíg a Tescon polcon lesz a vakcina.

Nem kell a magyarnak száz százalékos táppénz, hosszabb munkanélküli ellátás, a bajban szolidáris kormány - jól mondod, nem kell 100% táppénz. Nézz szét az álláspiacon, ha nem találsz munkát, menj át Ausztriába, dolgozz, akárhol is, de ne rinyálj. Kevesen dolgoznak örömükben. Többnyire azért tesszük, mert muszáj.

törppicur 2021.03.16. 20:05:07

Te Bandita! Rövidebben is írhattam volna - ha nem kell Orbán segítsége, ne vedd igénybe.
A segítséget kínálják, ha nem kell, nincs rá szükséged, fordíts hátat. Ne te akard meghatározni mivel segítenek. Ha okoskodsz, lehet, nincs is rá szükséged.

Fidesz bérszámfejtés 2021.03.17. 02:34:46

@törppicur: A nyolc óra utáni műszakot csak holna tudjuk számfejteni.

@MAXVAL birсaman közíró: Az önét a Kreml fizeti

chrisred 2021.03.17. 14:07:34

@törppicur: Az nem Orbán segítsége, hanem az adófizetőké- Orbán csak azt dönti el, hogy mennyit kaphatnak vissza az adófizetők a saját befizetésükből.

chrisred 2021.03.17. 14:10:29

"Első körben mindjárt itt az új tb szabályozás, ami szerint ha nincs is jövedelmed munkaviszonyból, vagy melód sincs akkor is fizess havi nyolcezret mert nem kapsz ellátást ha beteg leszel - ez sok éve így van, csak nem tartották be. Én is voltam munkanélküli, volt házam, így nem kaphatm segélyt és a tb-t fizetnem kellett."

Első körben nem három hónap volt a munkanélküli ellátás időtartama, ami alatt a munkanélküli biztosítottnak minősül. Amúgy nem hiszem, hogy anno azért lettél munkanélküli, mert az állam pandémia miatt nem engedélyezte a munkahelyed működését.

chrisred 2021.03.17. 14:12:51

"Ha oltást akarsz annyi fajta van belőlük mint Szájer József ereszcsatornáján az alaptörvény módosítás. Sokkal jobb ott, ahol csak a fele van."

Lényegében mindegy, hogy hányféle vakcina elérhető, ami számít, hogy hány adagot és milyen gyorsan képesek beadni.

chrisred 2021.03.17. 14:15:17

@törppicur: "Tudod mi különbséég a segély meg a hitel?"

Inkább a támogatás meg a hitel között, nem? Azt a magyarok is tudják. A támogatás a haverok cégének jár, a hitelt meg a többiek vehetik fel.

törppicur 2021.03.17. 18:09:23

@chrisred:
ha a semminemű munkáért 50% fizetést ad neked Orbán a mi pénzünkből és a munkaadódnak nem éri meg a további 25%-ot, hogy megtartson és neked nem ér meg összesen így 75%-ot a semmittevés, ne Orbánt hibáztasd, hanem a munkaadót vagy magadat.
Ha még is 100%-ot szeretnél, dolgozgass ott, ahol felvesznek. Csak a profession.hu-n van most 12000 hirdetés. Ha ennek a 10%-ának meg tudsz felelni, csak 1200 pályázatot kell írnod

törppicur 2021.03.17. 18:10:53

@chrisred: tudsz 1, azaz egy linket adni, ahol a haverság a kitétel?
Ha nem, akkor szégyelhetnéd magad, okoskodás és uszítás vétke miatt...........

chrisred 2021.03.18. 08:23:50

@törppicur: Ezek szerint a munkateljesítményed alapján 50%-os bérrel is túl lehetsz fizetve, ha ennyire tapsolsz neki. Mondjuk elég sokat elárul a karrier hátteredről, ha nálad úgy működik, mikor a szakmaádban lehetetlenné válik a munkavégzés, akkor felmész egy weblapra és egy találomra kiválasztott hirdetőhöz elküldöd az önéletrajzodat. Én általában komolyan dolgozó, tisztességesen adózó kvalifikált munkaerőben gondolkodom, mert ilyeneket ismerek.

törppicur 2021.03.18. 13:50:22

@chrisred: Istenem, mit szedtél be szövegértés ellen?
Nem bírod felfogni, hogy nem csak Orbán 50%-a létezik, létezik a munkaadód felelőssége is -már ha igényt tart rád. Meg a te felelősséged is a cég iránt, hogy el nem végzett minkárt nem vársz 100%-os bért.
A másik linked meg erős csúsztatás, mert nem csak haveri cégek kaptatk támogatást és amit linkeltél az meg nem egy támogatási felhívás, hanem egy cikk, ami szintén nem téged erősít, Mészároson túl is vannak szállodák

chrisred 2021.03.18. 14:16:15

@törppicur: Most már szinte bizonyos, hogy halványlila gőzöd sincs arról, amiről írsz. A bértámogatást csak az a cég veheti igényben, amelyik teljes mértékben kifizette az alkalmazottai bérét. És az alkalmazott lehet, hogy ugyanúgy végezte a munkáját, mint előtte, csak éppen a lezárások miatt a cégnek nem lehetett bevétele.

Nem tudom, mi az a támogatási felhívás. Mészárosén kívül is vannak szállodák, amik támogatásokat kaptak, persze, Tiborczé és Garancsié stb.
süti beállítások módosítása