Üzenet a Deák Dániel nevű faszkalapnak!

Aki már azóta nagy bátran törölte is a posztját!

Ezt nagyon benézted kiscsikó!

Karácsony Gergely kirakott egy posztot, hogy kirándul az erdőben.

Tizenötperc után ez a Deák Dániel nevű farok hozzászólt, hogy Orbán Viktor ilyenkor is dolgozik, Gergely meg kirándulgat.

Baszzki!

Danikát újabb tizenöt perc alatt annyian küldték el melegebb éghajlatra, hogy vastag arcbőre is vörösben izzott.

A 444.hu is kiszúrta a szerencsétlen hozzászólás következményét, egy cikkben meg is örökítette mekkora seggfej a kiscsávó.

Mert Danika egy igazi baromarc. Fiatal kora ellenére komoly keresztény, konzervatív értékeket követve mindig sikerül neki a közpénz útján munka nélküli megélhetést biztosítani magának.

Mint képzett "politológus" szép pályát futott be előbb a Nézőpontnál, majd Terror Háza Mariska Figyelőjénél firkálgatott.

Most valami XXI. század intézet vagy mi vezető elemzője.

Komoly feladata van, Orbán seggéből nem kibújva a migráns, soros, gyurcsány vonalon értékelhetetlen baromságokat előadni a médiában.

Életében nem produkált olyan értéket szakmájában ami említésre méltó lesz az utókornak, viszont kiváló elrettentő példa annak aki szerint a józan észt így lehet megerőszakolni.

Szóval Danika, az ok hogy most Budapest a fő ellenség az ilyen csicska kis véglényeknek mint te is vagy, viszont ebbe a pofonba bele kellene állni férfiasan, nem az ereszcsatornán menekülni.

BANDITA.

Címkék: kormány Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1216443306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohohorgász 2021.02.28. 18:54:15

Szóval az állítása igaz csak a személye probléma. Ennyi. Ügyes vagy, a gondolkodás még mindig nem megy látom.

azigaziraptor 2021.02.28. 22:24:42

@a nagy hohohorgász: Mire megéled a 28-at és kijártad a 7.-et is, akkor megérted az írás lényegét! Hajrá!
süti beállítások módosítása