Valamikor régen az erőszakos baloldali kormány alatt épült az M3 autópálya Nyíregyháza felé. 

Kupak Lali Debrecen akkor még ellenzéki

polgármestereként nem nagyon beszélt tuszi nyelven, a mamának meg nem volt sertéstelepe, de azt el tudta gagyogni, hogy ugyan már legyen egy leágazás Debrecen felé is, ha már az az ország második legnagyobb városa.

És láss csodát, a jogos kérést az akkori galád kormány teljesítette.

Pedig az a baloldali kormány szinte minden aljasságra képes volt. 

Egy stadiont nem bírt felépíteni a puszta közepén, a gázszerelőből nem lett stróman, egy minisztere sem seftelt a belvárosi ingatlanokkal, nem árult letelepedési kötvényt, nagyvárosi polgármestere nem qrvázott az Adrián.

Az akkori főügyész üldözte a bűnt, nem bokáig fosott nadrágban keresett kifogást a munkája végzése helyett.

A jegybank elnöke nem lett egy elmebeteg, a forint stabil volt.

Az a qrva baloldal olyan erőszakos volt a nyugdíjas állampolgárokkal, hogy rezsi meg Bözsi utalvány helyett tisztességes nyugdíjemelést adott nekik.

Az akkori baloldali kormány nem volt képes kitalálni kétszáz államtitkári pozíciót, de még egy kisvasútért felelős biztosa sem volt.

Nem tákolt össze egy híg fos alaptörvényt annak asztalával együtt, és nem volt pofája azt kilencszer módosítani.

Nem hozott törvényt a rabszolgáknak, nem legalizálta a lopást saját lábra, a közpénz nem vesztette el nála közpénz jellegét.

Az akkori baloldali kormány nem épített külföldi templomot, sportcsarnokot, az északi sarkon nem gyártott hűtőszekrényt a magyar adófizetők pénzéből.

Nem mentett százmilliárdos nagyságrendű költségvetési pénzt alapítványokba, a közmédia akkor igazat mondott.

Náluk nem volt Szájer József. Pont.

Az a baloldal rendkívül erőszakos volt és most ezért meg is lett büntetve. 

Nem gondolta az a gaz baloldal akkor, hogy jön egy csapat gazember a kipcsák pusztákról, az élükön a magyar Donald huszárral, és nagy kék szar plakáton mondja el hátrafelé nyilazva, hogy a Lánchíd ma ott rohadjon meg ellenzékben az ország önkormányzati kétharmados többségével.

Hogy ezek a talpig mocskos férgek a szegény embertől, a gyengétől a rokkanttól vesznek el, amit aztán szépen zsebre is tesznek kastélyra, vadászati kiállításra, meg sehova vezető térkövezett Horthy szobrokra.

Szinte beleborzong az ember, hogy akkor nem voltak hazaárulók a másként gondolkozók, bérből, munkából éltek az emberek, nem Soros pénzéből.

Most mennyivel szebb az élet, béke van, csak mindig harcolni kell valakivel.

A jelenlegi kormány annyit segít az embereknek, hogy azok már nem is kérnek belőle, ha túl akarnak élni.

De ezt nem erőszakosan teszi, hanem konzultálva, nyunyókásan oltakozva.

Az ember most olyan békésen él, hogy a szívlapátot sem tarhonya szedésére használná!

BANDITA.

Címkék: hatalom ellenzék Fidesz Kormány ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3516378846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.01.10. 09:47:29

birca sem dolgozik? A fészbuk profilját csiszolgatja amit matyika megosztott a nyilvánossággal?

midnight coder 2021.01.10. 17:06:54

Na ja, a baloldalon csupa jótét lélek tevékenykedett Fletóék alatt. Az, hogy anno a bukás idején még az Indexen és a Népszabóban is állandó rovat volt hogy a héten ki mit lopott nyilván a véletlen műve volt. Persze egy kakaóbiztos számítógép vagy egy levajazott motorvonattender, esetleg egy-két ingatlanpanama amitõl az akkori sajtó volt hangos ma már nem tétel a mostani ügyekhez képest, de azért ne csináljunk úgy, mintha a túloldalon a Kerekasztal Lovagjai ülnének. És az elsõ Orbán kormány is sokkal szolidabb volt ebbõl a szempontból, itt kormányról kormányra romlott a korrupciós helyzet. És arra sincs semmi garancia, hogy a következõ kormány Fletóval az élen nem fog még Orbánéknál is többet lopni.

a nagy hohohorgász 2021.01.10. 18:24:54

@midnight coder: azért az ország csodbevitele még sehol sincsen.....azt azért eddig csak a baloldalnak sikerült, 1997ben és 2006ban.

a nagy hohohorgász 2021.01.10. 18:36:36

@a nagy hohohorgász: egy ország csodbevitelehez mennyit kell lopni????? Na azt az ellenzék 3× megtette!!!! Csak segítek hogy 90 előtt volt az első...
süti beállítások módosítása