Üzenet Európának! 

"B@sszátok meg a jogállamiságos lóvétokat!

Mimagyarok, akik a kipcsák turul szaros sztyeppén száguldozó, nagy kék szar plakáton jobban teljesítő ország vagyunk nem kérünk belőletek, hogy itthon most erről dumálhassunk!

Tíz éve lopjuk a támogatási alapotok minden formáját, de ebben az évben a saját lábunkon veszünk fel a szabad piacon található kamattal sok százmilliárdos hitelt a turizmus fejlesztésére a lezárt határok miatt, amit majd a mimagyarok fizetnek vissza mikor azt is ellopjuk tőlük.

Hogy ebben benne lesznek a saját szavazóink is?

Ezt ők is akarják, sőt követelik.

Most akartok bennünket uniós politikusok kormányon levőket megfogni mindenféle szabályokkal, törvényekkel amelyeket tíz éve kiröhögünk?

Demokrácia, szabad sajtó, tisztességes választás, független igazság szolgáltatás?

Hahó!

Lassúak vagytok.

Ezt eddig is lesz@rtuk, bedaráltuk, megvettük, bezártuk ha nem teszett, törvények segítségével megerőszakoltuk, most meg pont ez nem jó nektek?

Hol éltetik ti eddig?

Mit sajnáljátok tőlünk annak a sok tagállam adófizetőinek a pénzét?

Százmilliárdért mondjuk azt itthon a közmédiában ti fizetett ügynökök vagytok akik el akarjátok venni a pénzünket, amiből mi qrva jól élünk, az ország többi nálatok adózója aki nem itthon dolgozik meg megoldja a megélhetése mindennapjait ha már megvédjük a migrációs lufitól.

Bennünket megválasztottak!

Nehéz volt persze a szerver leállás miatt kapott kétharmad röhögés nélküli kétszeri kimagyarázása, a határon túli szavazatok sokat segítettek ebben. 

Toltuk is oda a magyar adózók pénzét rendesen templomra, stadionra, szavazatra.

Meg a tál gulyás, lengyel zsákos krumpli, rezsiutalvány, hatszor beígért tizenharmadik havi nyugdíj mind segített a megvett ellenzéki politikusokkal együtt a honi nekünk átszabott választó körzetekben.

Most itt a járvány, ti meg szarakodtok a repcsijeinkkel, kastélyainkkal, focimeccseinkkel, meg a hajóinkkal a tengeren, ahol a külügyminiszter pihen családostól nem közpénzen.

Mi stadionok építésével, ingyenes parkolással, a nem baráti önkormányzatok szivatásával vagyunk elfoglalva, a Lánchíd meg ott rohadjon meg ha nem Pista bácsi hegeszti alatta a Dunát. 

Mi támogatjuk a munkát vesztett melóst, ha lakást vesz kevesebb lesz neki a közjegyzői díj.

Folyamatosan mondjuk qrva jó az egészségügyi szolgáltatás, a beteg tehet mindenről, és senki ne vigyen nyunyókát az oviba.

Teszteltünk is, és az adófizetők pénzéből vett cuccért nem is kérünk sokat tőlük ezért, alig egy huszast.

Ezresből.

És van lélegeztető gépünk is meg személyzet is hozzá, akiket vezénylünk a tízparancsolat szerint.

Szóval vétózunk, meg mi vagyunk a DNS ott nálatok, pocakunk is van, zsebre baszott kézzel simogatjunk a tökünk bunkó módon mielőtt veletek kezet fogunk.

Bajszos szarból kettő van nálunk, csicskából ezer, államtitkár meg annyi aki elmagyarázza itthon miért vagyunk nyakig szarban, és erről mindig más tehet.

Úgyhogy felejtsük el ezt a jogállamiságot meg ilyen demokráciát susogók, majd a remegő hangú, combig fosott főügyészünk megmondja nincs itt kérem semmi látnivaló, haladjunk tovább uniós tíz éve nem látók politikusok, ezt az országot hagy rabolja még tovább a jelenlegi tetves aljas mocskos kormánya."

Mert ez az ország magának kell felkösse a kirablóit, lelője jövőjét elvevő szarházi politikusait.pavatanc.gif

BANDITA.

Címkék: közpénz ellenzék Fidesz Orbán Viktor Kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7916293744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.11.21. 18:45:05

Az hagyján, de akkor hol voltatok, amikor a szocik lopták szét az országot, és amikor az ellenzéki médiát 2-3 alig olvasott újság jelentette. Akkor kellett volna azt mondani, hogy amíg nincs jogállam, addig nincs felvétel az EU-ba. A mai napig nem lennénk benn.

2020.11.22. 07:47:28

@midnight coder: Tolvaj országnak tolvaj a királya.

midnight coder 2020.11.22. 08:06:29

@Honóriusz: Tolvajok. Immár 30 éve. De igazából a dolgot a szocializmus hozta létre. Előtte elég tisztességes volt a magyar átlagpolgár. De az egy olyan rendszer volt, ahol csak a gazemberek boldogulhattak - illetve boldogulni önmagában is gazemberség volt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.22. 09:01:11

A hazug ember általában lassú. Brüsszel pedig kiemelten hazug.

S most se fognak bírnak a néptömegekkel.

enrikokaruszo 2020.11.22. 17:31:50

ugyan már, hol lennének
a maguk bizniszével vannak elfoglalva, mint most is
hol voltak 1947- ben, 1956-ban, 1968-ban vagy 2006-ban
LFS
süti beállítások módosítása