geci.jpgLélegeztető gépen az ország! Nemzetünk pocakos focihuszára mindenkit megnyugtatott az egészségügy qrva jól teljesít, mindenki meg lesz mentve, aki meg nem az moslék koalíció alkotta soros bérenc.

Hogy közben kivághatják a Néppárt frakciójából?

Meg jogállamiság?

"Zsák krumplit kaptál, pofád befogod.

Lassan magyarázom baromarcú innen a Vár milliárdos erkélyéről hogy megértsd!

Vedd fel a maszkod úgy figyeld amiről beszélek a tízparancsolat szerint. 

Nem lopom a közpénzt, csak alaptörvényt módosítok ismét ezért sunyiban persze miattad, mert akkor az elveszti a köz jellegét.

Tehát az enyém!

Mert ezért fürkésztem portyáztam ezer szám a lélegeztető gépet qrva drágán neked, a haverok viszont jól kerestek rajta. 

Nyáron a Balaton abból fújta az Adria yachtjain a passzát szelet a gumimatracba, hogy Lőrinc ne sírjon a Mátrai erőmű visszavásárlásán nekem keresett milliárdok templomi felújítása során elkobzott nem baráti önkormányzati sarcolások ingyenes parkolásán.

Hogy értsd a matekot rezsiutalványon magadat eladó, zsebbe rakott gulyáslevest kanalazó, határon túli nem itt adózó, most lerajzolom neked a sorsod a turul szaros sztyeppén.

Van tízezer gép a járvány miatt ami majd lélegeztet.

Nincs munkabér támogatás, nincs állami segítség a családnak, csak ha veszel új lakást, akkor kevesebb a közjegyzői díj.

Na add hozzá ehhez a tízezerhez a hazai szakembereket akik ezt működtetik.

A tízezer gépre van olyan kétezer, ez akkor már tizenkétezer.

A többi tíz éve az alacsony uniós bérért hagyta itt a nemzeti mutyit.

A lényeg az ne legyél beteg, akkor ez több is mint az egy főre jutó államtitkár aki ezt felügyeli dupla fizetésből.

Ja hogy neked semmi nem jó, mert nem az általam fizetett médiában tapsolsz behunyt szemmel?

Hogy te éled a mindennapokat, használod a józan észt, másként látod a világot mint ahogy én mondom?

Na akkor old meg a problémád amibe miattam is kerültél hazaáruló ellenzéki."

Valahogy halálfélelem költözik a magát értelmesnek gondoló állampolgár zsigereibe, ha csak kórház közelében jár.

Nem tudja levenni közben a szemét a stadion díszkivilágításáról mielőtt lerogyna annak a fűtött gyepére.

Érzi magányosságát a bajban ahová akaratlanul került, mert tetves aljas kormánya ismét hülyének nézi, és röhögve a szemébe a hazudik.

Hogy cselekednie kellene....?

BANDITA.

Címkék: politika mutyi lop hazudik Fidesz ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7216285554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.14. 19:02:57

Ez a csúnya Zorbán! Miért alkotta meg a koronavírust???

midnight coder 2020.11.14. 19:27:41

Teccettek volna nem szocializmust építeni akkor amikor még volt tér a fejlődésre Európában, nem szétlopni minden mozdíthatót a gengszterváltás után, nem elkúrni a gazdaságot nem kicsit de nagyon, és akkor talán ma nem itt tartanánk, és nem Viktor lenne a király. De ebben a nagy rakás fosban ami idehaza van nem csak Orbán a bűnös, a felelősség oroszlánrésze a balfékeké, akik most úgy kritizálnak, mint ha ma érkeztek volna egy idegen bolygóról, és semmi közük nem lett volna az országhoz az elmúlt 70-80 évben.

Ramson 2020.11.14. 20:06:12

Na jó de attól még hogy megoldjuk a ki a felelős feladványt a helyzet nem változik ugye. Aki az országban él ennek az egésznek csak az elszenvedője. Oldaltól függetlenül nem?

mortullus 2020.11.15. 18:12:56

@midnight coder: A felelősség a miénk, egyszerűen hülyék és gyávák vagyunk a demokráciához.

lobaszopiatej 2020.11.16. 17:21:03

Büszke Gazdám móresre tanítja az EU-t, mer az nem engedi a diktatúrát!
Igy kell ezt csinálni, jól odaszúrni ahol fáj! Fradi szurkolók is ezt teszik, igaz élesbe!
Hajrá vétó, hajrá új-Trianon!

HaD 2020.11.16. 17:39:20

@midnight coder: nem Volt semmilyen "tér". A ruszkikat bebuktatták az amcsik(olajár afganisztán rakétavédelmi rendszer...stb)és ennek megfelelöen a vh elkerülése miatt le kellett adniuk a csatlós államok egy részét. A 80-es évek közepétöl erre a komcsi banda már készült,és megtalálta kiképezte azt a bandát akik egyrészt mindenre kaphatóak voltak...az idióta csaucseszku példa statuálásra volt ítélve. Az ami gyakorlatilag hazaárulás kis hazánkban /is/az egy nagyhatalmi alku eredménye...egyszerüen vagy 100 milliós melóst és fogyasztót átadtak a ruszkik a nyugatnak. akik ezt levezényelték azok erre lettek kitalálva,kizárólag nekik Volt lehetöség és nem az országnak....ha nem ök akkor mások viszik át népen a kis paktumon....kellett egy jó agitpropos sunyi banda és lett is...minden népet meg lehet vezetni csak tudni kell a trükkjét...kollektív bünösség?? Lófszt...azok és kizárólag azok valók kötélre(miután kiadták hogy melyik offshore számlán van a zs) akik ehhez a nevük adták...kockázatot semmit Sem vállaltak mert a nagyhatalom mögöttük állt. pl. a bibós banda tartója stumpf apósa az akkori belügyminiszter Volt....semmit nem kockáztattak hisz azt vitték véghez ami elelve az mszmp-ben lett kidolgozva...mármint a Technika,mert a cél adott és becsatornázott Volt....szóval nyugi...a nép bünösségét a manipulátorok találják ki :):)

HaD 2020.11.16. 17:52:01

...az egyedüli mozgástér a szoci országok munkamegosztásán alapuló de piaci árakon történö gazdálkodás fenntartása kiépítése lett volna...ésesszerü is ez lett volna...hisz a ruszkikkal esetleg kínával együtt lett volna életképes rendszer...igen komoly "belsö" piac Volt ez és ma is az...de PIACI alapon!!!! mivel erre még csak opció Sem merült fel a logika ellenére ezért Volt egyirányú az utca...sajna a ruszkik mindíg is a lusta de eröszakos alkesz mentalitásukba vannak becsapdázva és ezért ök csak hatalmi oldalról gondolkodnak és nem partneri viszonyban...kár...de ez van...az ö ásvány kincsük nélkül a közép európai térség egyedül semmire nem ment volna ha netán nem lett volna posztkomcsi hazaáuló banda akkor Sem...de Volt és ´szinte bárki be is vállalta volna...dnem csak antaljózsi és ez a ma is regnáló jobb meg bal banda...
süti beállítások módosítása