orban.jpgHallod Orbán Viktor! 

Hogy te mekkora puding vagy ahogy hisztizel mostanában a közéletben mint egy elkényeztetett gyerek mert nem kapott kisvasutat, és kellő szavazatot! 

Ja, ezeket eddig is csak loptad magadnak, de most nem ez van.

Hát akkor legyél már egy kicsit férfi, és vedd tudomásul októberben az ország jelentős része elküldött oda ahova való vagy.

A nagy büdös picsába.

Most meg vered itt a nyálad habzó szájjal az önkormányzatokra, és ezzel a magyar szavazók jelentős többségére.

Azt hiszed nem látszik milyen aljas gazember vagy ahogy vigyorogva a törvény mögé bújva sunyin fojtogatod az ellened szavazókat?

De legalább lennél olyan tökös hogy magad viszed a balhét, de inkább gyáván még nyomatod a süket dumát a seggnyalóiddal is, hogy így a Lánchíd, meg úgy a járvány.

Azt hiszed mindenki hülye ebben az országban, és nem látja mekkora gyáva sz@r alak vagy?

Októberben nem voltak határon túli szavazatok, nem volt elromlott szavazat számláló rendszer, nem volt elég megtéveszthető, szavazatot tál gulyásért eladó szerencsétlen akit megvehettél rezsiutalvánnyal.

Szét is lett rúgva rendesen az a közpénztől kikerekedett nagy potrohod.

Most meg még neked áll feljebb, és ráadásul gerinctelen féreg módjára bosszúért lihegsz?

Mert nem úgy szavaztak ahogy neked tetszett volna, hanem ellened?

Mert nem voltak beszarva a választók a burkolt fenyegetéseidtől amelyeket a választások előtt nekik üzentél?

Mert az ország nagy része tisztességes, becsületes, gerinces ember akinek elege lett belőled, de ezért nem gyújtotta fel a köztévét, csak ikszelt egy jobb rendszerre?

Furcsa ugye?

Képzeld el, vannak emberek nagyon sokan akik a tehetségükkel boldogulnak.

Olyanok is vannak nagyon sokan akik a valóságot látják a nagy kék szar plakátok mögött, értik amit olvasnak, nem csak néznek de látják is milyen mocskos az a világ amiben te dagonyázol, és húzod magadhoz az országot.

És nem kérnek belőle, belőled, meg a hozzád hasonló véglényekből.

Te meg rájuk rontasz a 133 szavazógépeddel, akik nyomják a gombot neked?

Hogy ezek bátor emberek?

Tudod te kik azok a valóságban, ahol élik a mindennapokat?

Akik a két kezükkel építik a jövőjüket, nem közpénzt lopnak ezért.

Akik becsülettel elvégzik a munkájukat, és dühöngve nézik ahogy az adójukból itthon stadion, a határon túl iskola, más földrészen templom épül.

Akik szerint a demokrácia nem bajszos szar, hanem többségi akarat.

Akik szerint a jogállamiság mindenkire vonatkozik, nem remegő főügyészség kormányzati szennyes mosdatása.

Azok a bátor emberek, akik emelt fővel mennek ki az utcára, mert nem adták el magukat választási ígéretért, és nem konzultálnak baromságról veled.

Azok a bátor emberek akik tudják tök felesleges nálad a józan észre hivatkozni, nincs értelme veled vitatkozni, nem lehet rád hatni semmilyen formában, mert te úgy vagy az emberi selejt legalja, hogy oda normális ember nem hajlandó lesüllyedni.

Ezek a bátor emberek fognak téged elzavarni a halál farkára, és rángatnak ki a magánrepülő biztonságos magasságából a börtön aljára.

Demokratikusan, jogállami keretek között.

BANDITA.

Címkék: választás lopás törvény hatalom Orbán Viktor FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9515978570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.07.02. 13:12:49

Szegény Orbán, most biztosan összeszarta magát :-D De azért a kétharmad sajnos legközelebb is meglesz neki. És nem azért, mert határon túliak, meg elromlott szavazatszámláló rendszer, hanem mert az ellenzék egy kalap szar. Kik is az ellenzék vezető ereje ? Na, amíg ők, addig Orbán zsíros segge biztonságban van.

Rodney_2 2020.07.02. 16:41:18

Csatlakoznék midnight coderhez. Amíg az ellenzéket megejlenítő arcok olyan degenarált barmok mint a kedves poszter, addíg egy normális szavazó számára nem marad más mint hogy a fideszre szavazzon. Abba kellene hagyni a posztolást és elmnenni valamilyen agymosóba ahol néhány év alatt talán embert faragnának a poszterből.

a nagy hohohorgász 2020.07.02. 17:13:09

Te hulye vagy.ismerem az egyik baratodat poszter. O elmondta h milyen gerinces demokracia felto vagy.... hahaha

a nagy hohohorgász 2020.07.02. 17:44:11

@a nagy hohohorgász: azt is elmondta a baratod mennyire ertekeled a ciganyokat es a feketeket.... erosen kilengett a naci jelzo!!!!
süti beállítások módosítása