A lónak a f@szát felhatalmazás neked mocskos kormánya az országnak!

Százszor, ezerszer, milliószor, milliárdszor bebizonyítottad alávalóságod, hitványságod, aljasságod. Nem volt egy igaz szavad, nem volt egy halk bocsánat kérésed , nem volt egy pici kis lelkiismeret furdalásod sem mikor a szemébe néztél az igazságnak, és pofátlanul szembe köpted azt.

Eddig is csak magaddal törődtél, a hatalmaddal, a stadionjaiddal, a kisvasutaddal, a liget kiírtásával, a saját lábaddal, rabszolgatörvénnyel, a közpénz jellegének az elvesztésével, az idióta központosításoddal.

A melós nem számított, a szakember hülye volt, a szegénység teher, az elesett ellenség.

Ez voltál eddig is, és ahogy ki néz te ezután sem akarsz megváltozni.

Vagy nem jól látja a józan ész az elmúlt hónapot mikor éppen összeomlik a világ, itt még szinte a Dunán kívül nem történik semmi?

Már nem az van ami eddig, és semmi nem lesz olyan mint ezelőtt volt, de te ezt nem akarod meglátni.

Mert te még ma is csak saját magaddal törődsz.

Járvány van baszki, emberek fognak meghalni, életek mennek tönkre!

Te meg toporogsz, rizsázol, nem csinálsz semmit azon kívül hogy olcsón meg akarod úszni.

Meg ha lehet még keress is rajta.

Dumálsz, hazudozol, törzsi gyűlésen ragozod a semmit, csak toporogsz a maradék jogállamon amit még meghagytál.

De még most is csak az látszik, még azt is el akarod venni.

Most cselekedni kellene, de erre képtelen vagy mert ehhez szolgálnod kellene, te pedig csak uralkodni tudsz.

Hol vannak a maszkok, hol a védőfelszerelés, hol vannak az orvosok, hol az ápolók, hol van a megszervezett ellátás, hol van a hatékony védekezés?

A lakosság maga oldja meg azt a problémát amit te okoztál, mert az élete múlik rajta, és nem akar abba bele dögleni amit te így elqrtál.

Most nem annak van az ideje ki, mikor, mit, miért nem, és hogyan.

Most annak van itt az ideje minél kevesebb legyen az áldozat, minél kisebb a katasztrófa, minél hamarabb újra induljon az élet.

És ehhez bizony az kell amit te nem akarsz megadni.

Közpénz, béralap, anyagi segítség a bajba jutott százezereknek, millióknak. 

Eszközök kellenek a védekezéshez, emberek kellenek az ellátáshoz, ezek működtetéséhez fertőtlenítő, üzemanyag, teszt, kenyér, hús, papírzsebkendő, liszt, sátor, bogrács, fekvőhely, pihenőidő, váltás, biztonság, szervezettség.

De jelenleg a magyar kormány erre képtelennek látszik, neki most is csak az a lényeg felhatalmazást kapjon valamire valaki a cselekvés helyett.

Ide már kevés a megszokott üres fecsegés, tisztán látszik a kormány részéről fogalma sincs mit kell csinálni, és hiányzik is hozzá a megfelelő rendszer amit sikeresen szétvert.

Viszont nem akarja ez kiderüljön, szeretne róla tovább hazudni mintha létezne.

A lakosság meg oldja meg ahogy tudja a jelenlegi helyzetet, majd utólag a köztévé megmondja kinek is kell ezt megköszönnie.

BANDITA.

Címkék: hatalom Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9015550462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása