Kellene írni valami frappánsat a képviselők vagyonnyilatkozatáról.

Hogy mekkora kamu az egész, képes a pofámba hazudni, a fele sem igaz, meg hol a többi lé és ilyenek.

Majd szétszedi őket az akinek ez a dolga.

Inkább azoknak a vagyonnyilatkozata érdekelne, akiknek hó végén már nincs semmi a zsebében a fizetéséből.

Azoknak a vagyonnyilatkozata foglalkoztat akik ebben a qrva jól teljesítő országban a tehetségük ellenére napról napra vegetálnak csak mert nem jó helyre születtek, nem jó ember előtt mondták el a véleményüket, nem hódoltak be a hatalomnak, nem mentek külföldre melózni.

Azoknak a vagyonnyilatkozatára vagyok kíváncsi aki reggel korán kel, este sötétben ér haza, és a gyerekeket csak aludni látja.

Azoknak a vagyonnyilatkozata jobban érdekel a képviselők papírjánál akik állami alkalmazásban dolgozva nevelik a gyerekemet, ápolják a beteg hozzátartozómat, vigyázzák a rendet a mindennapokban, vezetik a trolit, meg a vonatot, söprik az utcát, elviszik a szemetet.

Náluk nem arra vagyok kíváncsi amit a közleményében nekem hazudnak, hanem amit a szemükben látok.

Azoknak a vagyonnyilatkozatára vagyok kíváncsi, akik nem nyertek az egykulcsos adóval, a minimálbér emeléssel, a közmunkával.

Azoknak a vagyonnyilatkozata a fontos akik nem nyertesei a család védelmi akciótervnek, mert nem érik el annak követelményeit.

Azoknak a vagyonnyilatkozata lenne érdekes, akik az ingyenes oktatást fizetik a gyereknek, és ezért vékonyan vajazzák otthon a kenyeret.

Azoknak a vagyonnyilatkozatát látni lenne az igazi aki ledolgozott egy életet, és évek óta alamizsnát dobnak neki nyugdíjnak csúfolva.

Ez pedig csak néhány vagyonnyilatkozat lenne abból a sok millióból aki nem utazik a kisvasúttal.

Aki nem jár magánrepülővel meccsre.

Akinek nem tágul a lakása.

Aki szerint mindenki csak annyit ér amennyije van.

Aki nem elmebeteg jegybankelnök.

Aki nem hajókázik qrvákkal polgármester korában.

Aki családi összefogással néz hülyének.

Aki saját lábon közvilágít a sötétben.

Na az ő vagyonnyilatkozatuk nem igazán valódi, olyan visszavenni való.

A többi millióval meg naponta találkozok.

Az ő életük a fontos, nem a kétharmados lovagok, meg lovaginák álszent pislogása.

BANDITA.

Címkék: lopás közpénz Fidesz Kormány Vagyonnyilatkozat

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5515450324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.03. 17:13:00

Ne dühöngj, a kisember nem hiszi el a ballib narratívát, miszerint Zorbán bűnöző milliárdos, Gyurcsány tisztességben megőszült nyomorgó.

megvagyhadnagy 2020.02.03. 17:21:55

Huhh...nem csodálom, he nincs még komment.
Ez valami elképesztő demagógia cunamira sikerült.
Az összes bekezdés, legutolsó "a" betűjét is lehetne cáfolni, de kinek van erre ideje?
Amúgy meg egy végtelenül frusztrált, megkeseredett ember lehetsz. Barátkozz náladnál sikeresebb emberekkel, mert a saját szinted csak ott ragaszt ahol most vagy.

ursus artos 2020.02.03. 17:28:16

" a tehetségük ellenére napról napra vegetálnak"
Igen?

anyadmajma 2020.02.03. 18:38:09

@MAXVAL bircaman közíró: na, te hazaáruló bolesvik geci terrorista birka, megint ide jöttél szopni? hogy vannak az arab kamionosaid? Ramadám van vagy vagy csak jobban teljesítesz a 340Ft-os euróval, és egyre kevesebb tudsz leszopni az itt keserveresen összekapart jó magyar forintodért?
te gyökér:D

Pipas 2020.02.03. 19:56:42

"Aki nem jár magánrepülővel meccsre."

Okés, de mi a fene közöd van az én vagyonomhoz, miért adnék neked vagyonnyilatkozatot?

Egyébként is mit csinálnál abból a rengeteg vagyonnyilatkozatból? Milyen okosságot olvasnál ki belőle? Valami átlagot számolnál vagy mit?

Oh, wait, a statisztikai hivatal pont ezt csinálja, összeszedi egy csomó ember vagyonnyilatkozatát, mennyit költött, mennyit keresett, mit vett... aztán kiszámolja az átlagot, szórást, a ferdeséget... miért nem jó ez neked? Miért akarsz saját adatokat?

kvadrillio 2020.02.03. 20:10:04

ÉS NÁLUNK ?? HAGY DÖGÖLJÖN A MAGYAR ???!!!Nem léphetnek be Izraelbe, akik az elmúlt két hétben Kínában jártak A Kínából érkező izraelieket pedig kéthetes házi karanténra kötelezik.

Pipas 2020.02.03. 20:10:05

"Itt a Lidl bejelentése - ezek lesznek az idei fizetések

A cég 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre, így egy bolti eladó bruttó fizetése pótlékokkal együtt elérheti a havi 380 ezer forintot."

Ezeknek az embereknek a vagyonnyilatkozata is érdekel? Nem utaznak kisvasúttal... :D

kvadrillio 2020.02.03. 20:11:56

VIKTORRÓL MÁR AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA, HOGY FELESEGGÉVEL EGYÜTT ÖSSZEHARÁCSOLTA AZ EGÉSZ VILÁGOT MAGÁNAK ! ÍRHAT Ő MÁR AKÁRMIT EGY PAPÍRFECNIRE, SENKI NEM HISZI EL ! :o))))

Matyika Ápolója 2020.02.03. 20:55:10

@kvadrillio: nevetséges túlreagálás egy erősebb influenza miatt határokat zárni le meg kéthetes karanténba rakni embereket. Nagyon helyes hogy ekkora faszságot nem csinálnak.

Világít a torony 2020.02.03. 22:19:11

Tisztelt Bandita! én érteni vélem, miről írtál, ám célt tévesztettél vele. Ahhoz túl sok a faék bonyolultságú gondolkodó itt, megspékelve a Fidesz bérfirkász trolljaival.

Világít a torony 2020.02.03. 22:40:05

@MAXVAL bircaman közíró: Megalázóan ostoba dolgokat firkázol. Egy egészséges elme mindenképpen furcsálja, hogy 4+10-ik éve regnáló miniszterelnöknek egy peták megtakarítása sincs úgy, hogy a családja és környezete Dárius királyi meggazdagodásban találta magát. A te elméd nagyon egészségtelen állapotban van. Tán már bomlik is.

RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.04. 05:16:22

@Pipas: Nem azt nem akarja tudni, mert akkor kiderulne, hogy az elmult evekben kb megduplazodott az atlag emberek jovedelme. Mig liberalis idokben minimalis novekedes sem volt, nem hogy duplazodas.

HabonyArpi 2020.02.04. 13:22:04

@Világít a torony: Titeket lipsiket szivat azzal, hogy nulla forintot irt be. Ugyis tudta, hogy teljesen mindegy mit ir be, ti ugyis orjongve sikoltoznatok, hogy a rasszista naci fasiszta, korrupt mocskos cigany Orban lopta a penzt. Hat akkor tessek itt a megoldas a nulla megtakaritasra nehez azt mondani, hogy lopta.

Világít a torony 2020.02.05. 00:07:24

@HabonyArpi: A hülyékkel nem tudok mit kezdeni, az a Fidesz kompetenciája.Ám belátom jól sáfárkodik az agyatlanok tömegével. Ezt nyugodtam írhattam, mert a zöldborsó nagyságú agyad úgysem érinti meg a gondolkodás szele, így meg sem bánthatlak.
süti beállítások módosítása