" Csak még egy kis kitartás Zsolt, és minden megy tovább a maga útján. 

Győr marad a tiéd, a prolik meg majd szépen elfelejtik a qrvázós videót.

Küldöm a kamion krumplit, az embereid szétosztják, neked meg tartani kell magad a magánügy dumához, és akkor minden rendben lesz.

Ez mindig bevált eddig.

Remélem a család még bírja, az asszony is csinálja a dolgát, a gyerekek is mosolyognak.

Mert végül is nem történt tragédia, kicsit félre qrtál, de hát istenem emberek vagyunk, közpénzzel foglalkozunk amit haza kell hordanunk.

Ezt bármelyik asszonynak meg kell érteni, akinek ha fontos a jó élet, akkor ott mosolyog mellettünk, nem kell mindjárt egy vak komondor a kertbe hogy átessen rajta.

Viktor bízik benned, és csak ez számít ha már ilyen szépen beilleszkedtél a nagyok közé, meg aztán vigyázunk is rád. Nem kell mindenkinek tudni honnan jött az a sok milliárd, amitől ilyen jól élünk.

A szavazókkal meg ne foglalkozz, mi számoljuk össze a cédulákat. A számítógép meg el is romolhat.

Az nagyon szép volt tőled, hogy nem a becsületedre hallgattál, amit már régen feladtál, hanem a vagyonod gyarapítása a fontos a számodra.

Egy darabig befogod a füled, nem hallgatsz a lelkiismeretedre ami eddig sem volt nálad probléma, és minden olyan lesz mint régen.

Képzeld!

Hallottam valahol hogy milyen szarházi vagy, meg az asszony is milyen buta hogy nem vágta le a tököd, és hagyott ott a nagy büdös francba azonnal, és a fiad is mekkora farok azért az egymilláért havonta amit meló nélkül kap.

De ezek csak közemberek, belőlük élünk, nekik prédikálunk, mi mondjuk meg nekik hogy éljenek, de ők nehogy már bele szóljanak a mi életünkbe!

Szóval olimpikon haver maradj nyugton, egykor az ország volt rád büszke, de most meg jó sokat keresel rajtuk.

És végül is ez a lényeg!

Meg az, hogy nem kell a szemükbe nézned, csak beleköpni!"

BANDITA

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr10015211238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.10.09. 03:48:38

Mi fog még kiderülni rola es masokrol?
süti beállítások módosítása