Megszűnt a Hír tv? Vagy az Echo tv?

A sajtószabadság fellélegzett egy pillanatra, aztán lehajtott fejjel ment neki a józan ész szerinti valóság megcsúfolásának. És annak ez fájt. Nagyon!

Mert mi is történt?

Semmi ami különös!

Ahol eddig két csatornán folyt a szenny, ott most egy nagy mederbe terelték az okádékot.

Páran, százan, vagy többen kiestek a munkahelyüknek nevezett kormány közeli média sötét bugyrából, és ezért még gyertyát is gyújtottak. Kár volt a gyufáért, annak értéke több volt az elmúlt egy évben végzett munkáért még a két csatorna egyesülése előtt is.

Mert mi is történt! Semmi!

Nem kérdés, innen állítás. 

Az adófizetők pénzének túlárazott közbeszerzésen megnyert pályázatok hasznán vásárolt média alig nézettsége megtermelte a tulajdonosok hasznát a piacihoz képest magas díjazású kormányzati hirdetésekkel, így most már a qrva jól teljesítő ország nagy kék szar plakátjai után ezek is szabadon visszafolyhatnak a vár urához, aki ezzel most visszakapta a közpénz eddig erre máshoz irányított gázszerelését. Hát persze hogy elégedetten köp a Dunába azt erkélyről!

Mi ebben a nem világos? 

Horthy? 

Akit most mosdatnak ezerrel a hárommillió koldus országából? Vagy az elhurcolt százezrek vérén?

Vagy a nemzet állam megold mindent, csak jöjjön az uniós pénz? Mert abból kampányol ellene? És még ebből is haszna van, meg amiből kilakoltat gyermekotthonokat mert azok kastélyban vannak, és kellenek az új uraknak?

Eddig is a hazugság folyt az elmúlt években a két médiának nevezett csatorna akármelyik műsorából. És most összevonták a legaljasabb, legalantasabb, legmocskosabb műsorokat egy helyre, és onnan nyomják a megmaradt nézőknek akik még kíváncsiak arra ami nem a valóság. 

Lassan a nézői számok a közmédiával vetekednek náluk versenyhelyzetben, ami a nullához közelít pedig az állami médiát is a közpénz tartja életben. Kilencven milliárdos tételben.

Legyen nyugodt mindenki, azt a két csatornát amiből most egy lett a genny szabad folyására mert "összevonták" , azt is a közpénz tartja életben. Csak reklámnak álcázva, meg társadalmi hirdetésnek.

Szóval mielőtt bárki is elmorzsolna valami nedvességet a szeme sarkában az ott dolgozókért, és sanyarú sorsukért, vesse szemét a maradókra. Mert ők uralták a csatornákat eddig is, és ezek után is őket lehet ott látni. 

Már ha akárki is hányni akar egy jót miközben nézi őket.

Mert a sajtó emberei ők is, és a véleményük fontos? Na ezen lehet röhögni, ha nem sírni lenne kedve az eszét és tehetségét használónak.

Akik most a munkájukat elvesztették ott, azok talán nem voltak seggnyalók, de ezek nagyon azok akik maradnak, és folytatják amit elkezdtek.

Mindegy a név, a logó, a csatorna, ezek a véglények azok a média perifériáján akik saját erőből nem képesek létezni. Nekik kell a közpénz, az előre megírt vélemény, a gondosan előkészített hazugság. Náluk nem fontos a a saját vélemény, vagyis csak akkor alakítják azt annak, ha előbújnak vele az elméjük sötét sarkából, és nem kérnek mást ezért csak fizessék meg azt az adófizetők. 

És ha ezzel hízik a saját bankszámla és közben nem kell gondolkozni, mert ez az elvárás, akkor lehet közben vigyorogni, elégedetten böfögni, mindenkit hülyének nézni aki megéli a hatalom döntéseit, mert az nem habonyi.

Egy csepp könnyet nem ér meg a média egén a két csatorna egy szennyé való összefosása. Ez is közpénz, az is közpénz, ez is ellene van a valóságnak, azok is ellene vannak akik ott magyarázzák a mindennapi életet. Ha nekik akarsz hinni, ne tapasztalj, ne érezz, ne hidd el amit magad látsz, érzel.

Ők megmondják neked amit tapasztalnod, érezned, látnod, hinned kell.

Hogy ez más mint a valóság?

Nekik ez a dolguk!

Te meg ne a magad eszének légy a mérce, hanem amikor jön a veled szembe a propaganda akkor rájuk figyelj.

BANDITA.

Címkék: fos sajtószabadság trágya HÍR-TV ECHO TV

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5914732247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása