Annyira jól hangzik ez a család védelmi akcióterv elnevezés. 

Olyan katonás, olyan támadás elhárításos, olyan jellemzően harcias a családvédelem összekötve az akció tervvel. És a hozzá kapcsolódó feltételek is dicséretre méltóak az elnevezéshez. 

Mert védeni kell a családokat ha az egy gyermekes, kétgyermekes, egyszülős, kétszülős, negyvenéves kor alatti nőknek járó kamattámogatásos, egyedülálló helyett kétszülős, harmadikat bevállalós kategóriába tartozik. Ki nem érti ezt, és ki nem ért vele egyet? Az akkor nem is kap belőle egy fillért sem, és ráadásul hazaárulónak minősül.

Pártunk és kormányunk megrázta magát, és a költségvetésből odavert egy százötven milliárdos tételt a családvédelemnek, azon családok megsegítésére ahol ha hazaér apa a négyszáz órás túlmunkából legyen nekik minek örülni ha három év múlva elkezdi törleszteni a részleteket. Már ha addig nem lesz meg egy vagy két gyerek ha éppen ráér közben nemzeni a demográfia növekedésének a kedvéért. 

Na és akkor lehet fikázni az intézkedés jó szándékát, meg összegét. 

Mert az ellenzék csak azt tudja. 

Nem ismeri fel a lényeget, hogy a család milyen fontos a kormánynak, és azok jó léte mennyire első rendű rangú dolog a számára. Tavaly is éppen ezért szórta el az év végén a költségvetés többletét a sportra, az egyházaknak, határon túli szervezeteknek. Akkor is fontos volt a család, de nem volt tervben egy évértékelő, ahol szépeket kell mondani, és nyomni kell a hú de qrva jól teljesít az ország ezekben az években dumát, mikor a gázszerelő vagyonosodik a legjobban az országban.

Mert az ellenzéknek semmi sem jó. A családokra százötven milliárd, egy vadászkiállításra meg csak ötven. Mert azért vannak arányok és értékek ebben a hazában. Egy Semjén Zsolt sem érhet annyit, mint az összes magyar család, legfeljebb a harmadát.

És akkor még ott van a bölcsődei férőhelyek száma. 

Az ellenzéknek az sem jó. Minden évben meg van ígérve, de most aztán nagyon. És huszonegy ezer. Ez pont három vagy négy stadionnyi áldozat. Eddig oda voltak tolva a férőhelyek, és nem jöttek a nézők. Na majd most a bölcsődékbe fog özönleni a hon jövő generációja, és még csak fűtött gyep sem kell nekik. És van miről beszélni legalább. Mert most vagy két évig nem lesz megígérve a bölcsődék férőhelyeinek a bővítése. A stadionok meg addig ellátják ezt a funkciót, ha már a kutya sem megy bele, és az önkormányzatoknak legalább fent kell azt tartani ha akarja, ha nem.

Nem is beszélve a további ígéretek lehetőségéről. Óvodák, iskolák, szakiskolák számának növelése, hogy a tudásra vágyó még meg sem született generáció ne vigye a szülő pénzét külföldi képzésre, fizesse azt itthon ha már ingyen van az oktatás.

Akkor most mindenki üljön le egy sötét sarokba, és gondoljon bele mit és miért tesz meg pártunk és kormányunk a család védelméért akcióterv formájában. És nagyon szégyellje magát aki ebben hibát keres, mert neki nem fontos a családok védelme, a születendő gyermekek jó léte, egészsége, tudása. Érték és megbecsülés jellemzi a kormány tevékenységét, és megvéd a menekültektől bennünket. Minden nagy kék szar plakáton ez olvasható. Aki ennek nem hisz, az nézze a köztévé adását, vagy olvasson megyei napilapot. Rájuk férne a nézettség és az olvasottság, mert az most ott nagyon csökken, pedig kiváló pribékek állítják ott össze a híreket a saját eszét nem használóknak.

Úgyhogy nem támadni kell az akciótervet, vele a magyar családokat, és ezen keresztül a kormány tevékenységét, hanem bólogatni hozzá, tapsolni neki, és nem belegondolni az eddig megvalósult ígéretek valóságába.

És Mészáros Lőrinc meg nem Orbán Viktor strómanja, hanem egy okos üzletember, aki tíz éve még maga hamisította a könyvelését, de ma már egy miniszterelnök hazudik az érdekében a Vár erkélyén állva lenézve a nemzetét.

BANDITA.

Címkék: család akció védelem Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5114629008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása