Azt állítja a kormánypárt a legújabb agymenésében, hogy ma Magyarország a legbiztonságosabb ország szerte a nagyvilágon. 

Mert hogy itt már nem kell félni este a nagymamát megevő migránstól, a kultúrát fenyegető menekülttől, arra ott a Bayer Zsolt és csapata, és hogy még Brazíliában is csodájára szelfiznek a magyar miniszterelnöknek aki különben USA külügyminiszter.

De most tényleg ennyi telik a tök feleslegesen elköltött közpénz milliárdokból, vagy csak Habony Árpi nem rugdosott még az idén meg egy nyugdíjast sem két szippantás között?

Pár dolog ebből a qrva nagy biztonságból.

Valahol azért igaza van annak amit állít a frakció, a párt, az állam, meg Orbán sleppje, akik most erre a biztonság mantrára álltak rá.

Itt valóban biztonságban van az a személy, akit Orbán Viktor kiválaszt a közpénz eltüntetésére. Nem kell tartania semmilyen büntető eljárástól, nem kell félnie az igazságszolgáltatástól, van egy puding főügyész aki ezt nem engedi meg.

Itt nagy biztonsággal kap menedékjogot egy másik ország bukott miniszterelnöke, csak mert Orbán Viktor jó barátja, és ha törvényes börtönbüntetésre is ítélték saját hazájában, a budai hegyek között nyugodtan vacsorázhat a kapott menedékjoggal a zsebében.

Ebben az országban nagy biztonsággal csalják el a választásokat, következmények nélkül írják át a választási rendszer számítógépeit.

Abban is biztos lehet az ide tévedő, hogy ebben az országban a kormányfő családja biztonságos körülmények között hordja haza a közpénz milliárdjait, nem kell tartaniuk a forrás elapadásától sem.

Itt biztonságban van a tehetségtelen média munkásnak nevezett véglény, számára az előre megírt szöveg felolvasása és ismételgetése busás megélhetést hoz, és ezért csak intenzíven segget kell nyalnia a hatalom hátsó felén.

Kis hazánkban akkora már a biztonság a kerítés tövében, hogy egy migráns sem lépi azt át, így nem fenyegeti a tál gulyásért szavazó segélyét.

Itt már akkora biztonságban van bérből és fizetésből élő, hogy a túlórát ráérnek neki kifizetni három év múlva és ezt le is írják a számára törvény formájában.

Itt a miniszterelnök nyugodtan építhet a háza mellé stadiont, kisvasutat, azt senki nem fogja tőle ellopni akkora biztonság, és a gyepet is fűtik az üres lelátóknak, meg a kisvasutat is járatják az azt nem használóknak kerüljön ez bármennyi közpénzbe.

Ebben az országban egy írástudatlan gázszerelő, aki a nevét adja Orbán Viktor vagyonához nagy biztonsággal lesz pár év alatt az ország leggazdagabb embere, és még csak azt sem kell hozzá tudnia, mit is vesz meg éppen a kormányfőnek.

Akkora itt a biztonság, hogy ha valakinek egy olyan törvény kell ami segít neki a meggazdagodásban, 133 segg a parlamentben biztos megszavazza neki ha Orbán Viktor bankszámlájára utalja az ezért járó pénzt.

Ebben az országban annyira nagy már a biztonság, hogy a jegybank elnöke lehet egy elmebeteg, az állami hivatalok élén pártkatona bólogat, a köztársasági elnök egy bajszos szar, a házelnök meg a másik.

Ebben az országban biztonságosan le lehet bontani a jogállamot, lábbal tiporni a demokráciát, elvenni szerzett jogot, ellopni a közpénzt, ha valaki tiltakozik ellene, az biztonsággal megkaphatja a hazaáruló soros ügynök besorolást.

Ez az ország már annyira biztonságos, hogy Orbán Viktor a Várba költözhet közpénz milliárdokért, számos repülő száll a rendelkezésére a honvédségi beszerzésből, és ezt még be sem kell ismerni, mert  a biztonság a lényeg mikor focimeccsre megy vele.

Az ide került uniós támogatás is biztonságban van, lesz belőle magánvagyon, értelmetlen közmédia, szélbe szórt beruházás, elkótyavetyélt jövő.

Nagy ám itt a biztonság, a szavazó biztos lehet benne a kormánypárt nem ért a szép szóból, mindent megtesz a hatalma megtartásáért, mert tudja, ha összeomlik a biztonság a börtönben rohadnak meg egytől egyig.

BANDITA.

Címkék: Fidesz Orbán LOP HAZUDIK

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8914531170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.03. 10:20:27

Zorbán ellopta az egészségügyet és stadiont épített belőle???

a nagy hohoohooo 2019.01.03. 12:31:47

@maxval balcán bircaman: Ügyes.
Elismerésem az értelmedhez.Biztos vagyok benne,hogy te magad,egyedül találtad ki ezt,nemsok ilyen szellemi sötét büszkélkedik vele..hehee...

szepipiktor 2019.01.03. 21:42:17

Egyszer már felfedte Viktor a dolgot!
2006-ban mondta, hogy
"Loptunk, csaltunk, hazudtunk!"

vajdasagi 2019.01.03. 21:42:43

@maxval balcán bircaman: Csak a Putyin irányít, igaz-e? MIndeki mástól autonóm vagy. Illetve ott van még az összekötő, régi nevén tartótiszt. Az gondolom egy követségi alkalmazott, igaz?

rallus 2019.01.03. 22:00:02

"A kormányzati szektor 2018 első három negyedéves hiánya az előzetes adatok szerint 110 milliárd forint, a GDP 0,4%-a volt - közölte csütörtökön a KSH. A költségvetés az első három negyedévben annyira jól állt, hogy az utolsó három hónapban a GDP arányában akár 8,4%-os mínuszt is produkálhatott volna a büdzsé. De feltehetően nem így volt, ezért vár a Pénzügyminisztérium a tervezettnél sokkal jobb deficitet."

Na most el kell képzelni, hogy mi lenne itt, ha a Fidesz nem lopna el mindent!
Megint itt ugribugrizna a Pannon puma....

ulpius66 2019.01.03. 22:55:22

Bandika!

"A Fidesz biztos hogy ellop mindent."

A cím egy nagy baromság, hogy lopni csak emberek tudnak......

Esetleg: "A fideszesek ellopnak mindent IS!"

törppicur 2019.01.03. 23:14:00

Bandita!

Egy ilyen mű valószínűleg csak egy biztonságos országban lehetne címlapos a legnagyobb látogatottságú portálon.

Egy kevésbé biztonságos országban nem képzelhető el, hogy a miniszterelnökről, a köztársasági elnökről, MNB elnökről, a választási bizottságról úgy állítasz aljasságokat, hogy egy grammocska bizonyítékot nem teszel mellé.

Amúgy nagyon gyenge formában voltál, kihagytad Kövért és Pintért is. Szerintem ne menj a kasszához, mert ez a mulasztás elvuheti az egész poszt pénzét.

cassandrova 2019.01.04. 00:56:44

A hatalommal való visszaélésre, a befolyással való üzérkedésre, korrupcióra a bizonyítékok a lábunk előtt hevernek, csak ez az ügyészség soha nem fog lehajolni érte. De ha eljön az ideje egy kezdő ügyésznek sem fog gondot okozni a vádirat elkészítése. És akkor lehet menekülni Bakuba, és jókat kártyázni a baltás gyilkossal.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.04. 03:58:12

Autonóm személyiség vagyok. Az internet világítótornya, a közíró a liberalizmus elleni harcban, a kelet-európai népek felszabadításáért küzdő a karvalytőke elnyomása alól.

midnightcoder2 2019.01.04. 05:29:56

Kis hazákban eddig minden kormányváltás után a következő csapat többet lopott mint az előző. Nem hiszem, hogy ez a trend pont Orbánékkal fordulna meg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.01.04. 06:14:25

@midnightcoder2: Nem, nem fordult meg. Sőt, minden Orbán kormány többet lopott az előző Orbán kormánynál is. Ez az az eset amikor egyetértünk.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.04. 06:19:14

@vajdasagi:

Putyin korunk legpozitívabb politikusa, de engem ő se irányít.

Kivlov 2019.01.04. 08:20:48

Ja, azért épül az egész ország.Akkor ferkó mennyit lophatott??????????

citrix 2019.01.04. 08:28:29

Polt Péter, ez a név egy fogalom. Orbán jobb keze, lojálisan teljesíti a vezér minden óhaját.

Dan da Man 2019.01.04. 08:29:54

@törppicur: Ha tudnál olvasni, Kövér benne van. De nem tudsz, mert még jópár ellenzéki blogra kell odamenned okoskodni. Nem gondolom, hogy fizetett kommentelő vagy. Azt gondolom, hogy egy agyatlan fasz vagy, akinek annyira szomorú az élete, hogy ez az egyetlen szórakozása. Isten eléggé megvert, én minek rúgjak még beléd? Csak gondoltam felhívom a tényszerű tévedésre a figyelmedet, hátha erre nem tudod visszaböfögni, hogy Soros meg lipsi meg ellenzék meg egyéb mantrák, amikkel azt hiszed, hogy nagyon megmondjátok a tutit minden másképp gondolkozónak. Aztán közben csak olyanok vagytok, mint a homokozóban a hülyegyerek, aki szerint az ő apukája a legeslegokosabb a világon...

Radikális Wombat 2019.01.04. 08:46:46

@maxvaI baIcán bircaman: Te nem autonóm személyiség vagy, hanem egy igazi idióta. hogy pénzért vagy magadtól, azt majd az orvosok megmondják.

$pi$ 2019.01.04. 09:06:09

"Azt állítja a kormánypárt a legújabb agymenésében, hogy ma Magyarország a legbiztonságosabb ország szerte a nagyvilágon. "

Ilyet a kormánypárt nem állított. Egyik sem, soha.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.04. 09:12:01

Ez a bérrettegés egyre színvonaltalanabb.

Mondjuk egyre viccesebb is.. :DD

A karaván halad, a ballib balfasz kutya ugat.

citrix 2019.01.04. 09:13:00

Azzal nem értek egyet hogy a nemzeti gázszerelő írástudatlan lenne mert a nevét alá tudja kanyarítani ha a vezér sameszei odatolják elé a papírost: mit vettem ma.
Az is lehet hogy mint gázszerelő szakmunkás, később vállalkozó egész jól be tudott kötni egy-egy bojlert vagy sparheltot. Az viszont nem igazán hihető hogy kevesebb mint 10 év leforgása alatt az évi kevesebb mint 20 milliós éves árbevételű vállalkozóból 370 ezer milliót magáénak tudható legesleggazdagabb személy legyen. Természetesen közpénzből, személyesen rá szabott pályázatok "nyereségéből". Ez az ember egy épkézláb mondatot még nem tudott megfogalmazni, felesége szerint is Isten segítségével lett az ami, a saját képességei alapján biztosan nem. Azt ugye nem kell ecsetelni, kire gondolt a tésasszony, ki az ő istenük.

citrix 2019.01.04. 09:18:39

@Rettegek mert ballib vagyok: A mérhetetlen szellemi képességeidet légyszi villantsd meg egy hangyányit: írj egy blogot. A nemzeti hazugsággyár egész jól fizet érte és lássa ország-világ milyen nagyot tudsz alkotni. :-)
A ballib, karaván, balfasz és hasonló böfögések elég szánalmasak, vidéki tahóra utal aki az illemhelyen tanulta az illemet, már ha a kocsma budiját annak lehet nevezni.

pioneer2016 2019.01.04. 10:39:45

Az a baj, hogy orbán seggnyalóinak és az egy bites szavazóinak ezek a felsorolt dolgok nem mondanak semmit. Ezek megelégednek azzal, hogy van munkahelyük, évenkénti nyugdíjprémium, amit persze a szándékosan alultervezett infláció miatt kap, de ezt nem fogja föl. Valamint az egy biteseknek biztosított közmunka és élelmiszer alamizsna csomag juttatással. Sajnos ezek vannak többen. Persze, talán most kezd kialakulni valami az értelmesebbek részéről. Kezd felébredni a nép gondolkodóbbik fele. Remélem.

ZX 2019.01.04. 10:58:58

@Kivlov: Jahhhaha. Annyira épül, hogy a 2. legszegényebb ország lettünk az EU-ban. Légyszi, légyszi, mondj még ilyen baromságokat!

törppicur 2019.01.04. 11:00:27

@Dan da Man: köszi, beneztem Kövért
De te is csak egy büdös taplo köznyelvet beszélő fröcsögő vagy, hszmben csak azt jeleztem, hogy elég biztonságos lehet az az ország, ahol ilyen alpari modon lehet szidni az osszes állami vezetőt
Erröl valamit?

ZX 2019.01.04. 11:14:48

@törppicur: Csak szólok, hogy ez egy blog, ahol elmondhatod a magánvéleményed és nem egy újság. Ugye tudod mi a különbség?

$pi$ 2019.01.04. 11:16:10

@pioneer2016: "szándékosan alultervezett infláció miatt kap"

Mi a lófene az a "szándékosan alultervezett infláció"?! :D

"Valamint az egy biteseknek biztosított közmunka és élelmiszer alamizsna csomag juttatással."

Én úgy tudtam, hogy a zorbán elnyomja a szegényeket, most meg azzal jössz, hogy azért van hatalmon, mert több alamizsnát ad mint az elődei?

"ezek a felsorolt dolgok nem mondanak semmit"

Szerintem te összekevered a "nem mond semmit" és a "nem hiszem el, amit az ellenzék mond" dolgokat.

"Kezd felébredni a nép gondolkodóbbik fele."

Ne fogd vissza magad, áruld el nekünk kire szavaznak ezek a "gondolkodóbbik" emberek? Hogy lehet, hogy egyre többen "ébrednek fel" a fidesz támogatottsága meg még nő is? :D

Kivlov 2019.01.04. 11:21:32

@ZX:
Ez csak egyre rosszabb lesz, mivel a "rejtett erőforrás" lélekszáma exponenciálisan nő. Ők meg ugye, nem a magas megdolgozott jövedelmükről híresek.
Attól még épül. Nézzél szét.

ZX 2019.01.04. 11:24:24

@Kivlov: Épül, ja brüsszel pénzéből ami ellen harcolunk. Nem érzel itt némi ellentmondást? Amúgy meg ahogy te fogalmazol a "rejtett erőforrás" egyre nő, mert O1G gondoskodik róla a remek oktatással.

ZX 2019.01.04. 11:29:03

@Kivlov: Amúgy meg vicces, hogy erre fogod. Romániában szerintem többen vannak mégis jobban teljesítenek. Amúgy meg ha hasítunk akkor a növekedő szám sem lenne akadály.

Kivlov 2019.01.04. 12:11:30

@ZX:
De akadály, mert csak a markát tartja a 90%-uk a gyerekből él.
A CSP-t azonnal meg kéne szüntetni, szoc tűzifa és hasonló baromságokat.

És, akkor mivan? brüsszeli pénzből vagy nem abból, kit érdekel? A nagy elqró is építhette volna, de ő csak leépített. a baromja...

törppicur 2019.01.04. 13:02:44

@ZX: tudom, a sajat gondolatomat irtam
De nem esett jol, hogy 1 olyan, aki nem ismer, nekiáll agyatlan faszozni, a poszthoz meg az én hszemhez meg nem szól
Na jo, meg nem taga vagy matyo, de beszelgethetünk normálisan is, söt az lenne a jobb
Nem muszaj egyetertenünk, de nekem is lehet olyan véleményem, hogy a posztot mocskolodonak tartom, elfogadva, hogy nem a poszter szerint mennek a dolgok es neki ez pont nem tetszik

ZX 2019.01.04. 13:53:28

@törppicur: Ne csodálkozz, ha kritizáljuk a kormányt rögtön ballib, gyurcsány, brüsszel, soros, migri leszünk. Én is már inkább az anyázással kezdek, abból értenek, aztán majd vitatkozok értelmesen azzal aki meg is érdemli meg akivel lehet.

vajdasagi 2019.01.04. 17:00:31

@törppicur: Én az eredeti kommentedet kommentelném. Valóban nincs itt felsorolva bizonyíték, de biztosan Te is úgy érzed, hogy a súlyos szavak sajnos igazak. Elég baj ez nekünk. Neked is meg nekem is. Lehet, hogy gyrapszik lassacskán az ország, de minden szomszédunk lehagy minket, kivéve Bulgáriát. Ez azért mégiscsak rossz, nem igaz?

Amúgy a Pintér valóban még belefért volna ebbe a poszta, ebben igazad van :-)

Üdvözlettel
süti beállítások módosítása